המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מחכה לרוני הפתעה כשהשבת תצא, 89-75 למלאגה על פנר' שכבר ב 0-3
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:מחכה לרוני הפתעה כשהשבת תצא, 89-75 למלאגה על פנר' שכבר ב 0-3
לגמרי![]()
להפסיד למלאגה ולהיות ללא ניצחון אחרי שלושה מחזורים?
ובכל זאת אני לא רוצה לקבל אותם )לפחות בינתיים( כי יש להם מלא כישרון והשנה גם מאמן נהדר
אגב,הבנתי שזאת לא היתה ההפתעה הגדולה של הערב
itay92 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:מחכה לרוני הפתעה כשהשבת תצא, 89-75 למלאגה על פנר' שכבר ב 0-3
לגמרי![]()
להפסיד למלאגה ולהיות ללא ניצחון אחרי שלושה מחזורים?
ובכל זאת אני לא רוצה לקבל אותם )לפחות בינתיים( כי יש להם מלא כישרון והשנה גם מאמן נהדר
אגב,הבנתי שזאת לא היתה ההפתעה הגדולה של הערב
עזוב רצון יש מצב גם שהם לא יעלו...
jol9 כתב:אני חייב להגיד משהו לגבי פארגו.
הבחור נתן עונה (או יותר נכון חצי עונה) גדולה במכבי, תקופה בינונית-חלשה בNBA ונותן עונה חלשה העונה בצסקא.
האם בגלל עונה אחת מצויינת, מכבי באמת צריכה לשלם עליו מליון וחצי דולר? אני כבר לא בטוח. אם ירצה לבוא ב800-1M אז זה נראה לי כמו עסקה
לא רעה, אבל יותר מזה לא הייתי משלם עליו.
MTA2311 כתב:יש לך בעיה עם קונצנזוסים כנראה.
גם ספאנוליס הוא אובר רייטד מבחינתך לא?
yzafrir כתב:פארגו בצסקא זה בפרוש עניין מנטאלי . הוא לא מתחבר לקור הרוסי (ואני לא מדבר רק על הטמפרטורה...) . אין לי ספק שבמכבי הוא היה נראה אחרת לגמרי....
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:פארגו בצסקא זה בפרוש עניין מנטאלי . הוא לא מתחבר לקור הרוסי (ואני לא מדבר רק על הטמפרטורה...) . אין לי ספק שבמכבי הוא היה נראה אחרת לגמרי....
הוא גם מסוג השחקנים שמתאימים יפה למאמן כמו בלאט. הבעיה היא שאף אחד לא יודע מי יהיה המאמן של מכבי בעונה הבאה...
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:פארגו בצסקא זה בפרוש עניין מנטאלי . הוא לא מתחבר לקור הרוסי (ואני לא מדבר רק על הטמפרטורה...) . אין לי ספק שבמכבי הוא היה נראה אחרת לגמרי....
הוא גם מסוג השחקנים שמתאימים יפה למאמן כמו בלאט. הבעיה היא שאף אחד לא יודע מי יהיה המאמן של מכבי בעונה הבאה...
בטח לא בלאט.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:פארגו בצסקא זה בפרוש עניין מנטאלי . הוא לא מתחבר לקור הרוסי (ואני לא מדבר רק על הטמפרטורה...) . אין לי ספק שבמכבי הוא היה נראה אחרת לגמרי....
בטח לא בלאט.
קשה לי מאוד להאמין שיפטרו את בלאט אם הוא יגיע להצלבה ויזכה באליפות. הוא בטח לא יילך.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:פארגו בצסקא זה בפרוש עניין מנטאלי . הוא לא מתחבר לקור הרוסי (ואני לא מדבר רק על הטמפרטורה...) . אין לי ספק שבמכבי הוא היה נראה אחרת לגמרי....
בטח לא בלאט.
קשה לי מאוד להאמין שיפטרו את בלאט אם הוא יגיע להצלבה ויזכה באליפות. הוא בטח לא יילך.
למה לא?
בלי קשר למה שיעשה לפדרמנים כבר מזמן נמאס ממנו והם לא מסתדרים איתו. רוב הסיכויים שהוא היה הולך כבר בקיץ שעבר אם לא היה לו חוזה.
העניין הוא שבקיץ הקרוב החוזה שלו נגמר, ואני לא רואה את דני מניח לבלאט הצעה של 700-800 אלף דולר לעונה על השולחן....
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:yzafrir כתב:פארגו בצסקא זה בפרוש עניין מנטאלי . הוא לא מתחבר לקור הרוסי (ואני לא מדבר רק על הטמפרטורה...) . אין לי ספק שבמכבי הוא היה נראה אחרת לגמרי....
בטח לא בלאט.
rc4991 כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד משהו לגבי פארגו.
הבחור נתן עונה (או יותר נכון חצי עונה) גדולה במכבי, תקופה בינונית-חלשה בNBA ונותן עונה חלשה העונה בצסקא.
האם בגלל עונה אחת מצויינת, מכבי באמת צריכה לשלם עליו מליון וחצי דולר? אני כבר לא בטוח. אם ירצה לבוא ב800-1M אז זה נראה לי כמו עסקה
לא רעה, אבל יותר מזה לא הייתי משלם עליו.
פארגו שחקן על והוא ממש לא נתן עונה בינונית ב-nba
אני ממש אשמח אם הוא יחזור לכאן ואני בטוח שנהנה מממנו ונגיע איתו רחוק
זה מסינה הטמבל שמרסן אותו בפרט ואת צסק"א בכלל
גם מסינה לדעתי ממש לא מאמן גדול כמו שעושים ממנו
Assaf M כתב:משהו חסר לי בפנרבחצ'ה. אני לא יודע מה חשב לעצמו השועל הסרבי כשרצה להיפטר ממקלאב בתחילת העונה. לדעתי הבעיה בפנרבחצ'ה היא אותה הבעיה עליה דובר עוד בתחילת העונה- ריבוי פורוורדים וחוסר בגבוה דומיננטי. בוגדנוביץ', בייליצ'ה, קלייזה ופרלזדיץ' זה קצת יותר מדיי. אני לדוגמא הייתי מוותר על אחד מהם+זוריץ' ומביא סנטר אחד דומיננטי. ובכלל, חסר להם שם בקו האחורי משהו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־33 אורחים