חנו'ש כתב:itai7 כתב:מתי רייס הספיק לקלוע 19 נק'?
מתי היקמן הספיק לקלוע 14 נק'?
היקמן הוא תעלומה. לא משנה כמה גרוע הוא ישחק, תהיה לו שורה סטטיסטית נאה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:itai7 כתב:מתי רייס הספיק לקלוע 19 נק'?
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:itai7 כתב:מתי רייס הספיק לקלוע 19 נק'?
היקמן הוא תעלומה. לא משנה כמה גרוע הוא ישחק, תהיה לו שורה סטטיסטית נאה
שמואל1 כתב:משחק לא גדול, אבל ניצחון יפה של מכבי שמבטיח את המקום השלישי.
רייס נתן משחק לא רע של 19 נק' ו 6 אס'.
אבל מצטיין המשחק הוא ללא ספק סופוקליס שחורציאניטיס. מפליא לראות כמה השפעה יש לשחקן הזה בכל דקה שלו על הפרקט.
הערב נתן שורה סטטיסטית לא מדהימה, אבל מאוד מגוונת- 10 נק', 4 ריב', 3 אס', 2 חט' ו 2 חס' ב 17 דקות בלבד.
מימד המסירה החדש שהוסיף לעצמו משדרג את המשחק שלו בעוד רמה. כמו שפיני גרשון אמר, המסירות שלו מביאות להמון נקודות. קרדיט אני מניח מגיע לניקולה וויצ'יץ'.
עכשיו נראה אם מכבי יכולה לגנוב את המקום השני.
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:משחק לא גדול, אבל ניצחון יפה של מכבי שמבטיח את המקום השלישי.
רייס נתן משחק לא רע של 19 נק' ו 6 אס'.
אבל מצטיין המשחק הוא ללא ספק סופוקליס שחורציאניטיס. מפליא לראות כמה השפעה יש לשחקן הזה בכל דקה שלו על הפרקט.
הערב נתן שורה סטטיסטית לא מדהימה, אבל מאוד מגוונת- 10 נק', 4 ריב', 3 אס', 2 חט' ו 2 חס' ב 17 דקות בלבד.
מימד המסירה החדש שהוסיף לעצמו משדרג את המשחק שלו בעוד רמה. כמו שפיני גרשון אמר, המסירות שלו מביאות להמון נקודות. קרדיט אני מניח מגיע לניקולה וויצ'יץ'.
עכשיו נראה אם מכבי יכולה לגנוב את המקום השני.
עוד לא מבטיח , הקרב של נכבי על המקום השלישי הוא כנראה בכלל עם באיירן כי היא היחידה מהשלושה (באיירן , גאלאטאסרי וקובאן) שעוד לא סגרה את ההפרשים הפנימיים מול מכבי ויש למכבי יתרון מזערי עליה , עם ניצחון שלהם בבית ביותר מ-2 הפרש (נדמה לי ... ) הם צריכים בסך הכול ניצחון אחד יותר ממכבי שזה סביר .
למעשה המשחק היום בין ריאל לבאיירן יכול לקבוע אם מכבי פותחת את המאבק על המקום השני אבל צריכה להיזהר גם על המקום השלישי או שהשני אבוד אבל השלישי בידיים.
Roni1 כתב:שמואל, למה כל ההודעות שלך מלחיצות ככה!!!!
לא מקנאה במי שנכנס לתקרית עם סופו.
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:שמואל, למה כל ההודעות שלך מלחיצות ככה!!!!
טוב, מסתבר שזה כלום.
אפשר להמשיך בשגרה.
Roni1 כתב:שמואל, למה כל ההודעות שלך מלחיצות ככה!!!!
rc4991 כתב:Roni1 כתב:שמואל, למה כל ההודעות שלך מלחיצות ככה!!!!
דרמטיות זה השם האמצעי שלו
er79 כתב:אני לא מאמין שאני שומע את השטויות האלה, רבאק. אם רייס או היקמן נשארים בקבוצה אני יוזם בקיץ חרם חריף על המועדון, אני לא מאמין שאנשים פה עוד מדברים על להשאיר מישהו משני הפחונים האלה, לאן הגענו!
yzafrir כתב:מכבי עשתה את העבודה אתמול בלי להתאמץ יותר מידי . מהרגע הראשון היה הרגשה בטוחה שמכבי תנצח כי גם בלי להתאמץ הם היו טובים יותר....
כמו שזה נראה עכשיו , רייס ימשיך עונה הבאה והיקמן יעזוב , בלאט היה מאוד כעוס עליו במהלך המשחק...אם רייס ישאר לצד שחקן איכותי כמו פארגו או ניק קלאטס אז יכול להיות שהוא יראה סימנים של שחקן שגורם פחות נזק ויותר יעיל למרות שהוא השתפר מאוד בשבועות האחרונים ...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:מכבי עשתה את העבודה אתמול בלי להתאמץ יותר מידי . מהרגע הראשון היה הרגשה בטוחה שמכבי תנצח כי גם בלי להתאמץ הם היו טובים יותר....
כמו שזה נראה עכשיו , רייס ימשיך עונה הבאה והיקמן יעזוב , בלאט היה מאוד כעוס עליו במהלך המשחק...אם רייס ישאר לצד שחקן איכותי כמו פארגו או ניק קלאטס אז יכול להיות שהוא יראה סימנים של שחקן שגורם פחות נזק ויותר יעיל למרות שהוא השתפר מאוד בשבועות האחרונים ...
רייס זול ויש לו חוזה לעונה נוספת. לדעתי הוא יישאר.
היקמן כבר הפיץ שיש לו הצעות גבוהות מקבוצות אחרות, ולדעתי הוא לא יישאר, ולא כי דני פדרמן לא רוצה, אלא פשוט כי הוא יהיה יקר מדי.
er79 כתב:אני לא מאמין שאני שומע את השטויות האלה, רבאק. אם רייס או היקמן נשארים בקבוצה אני יוזם בקיץ חרם חריף על המועדון, אני לא מאמין שאנשים פה עוד מדברים על להשאיר מישהו משני הפחונים האלה, לאן הגענו!
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־24 אורחים