יורוקאפ 2014/15 - חימקי ורייס זכו בתואר ועלו ליורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מוקדמות היורוליג

הודעהעל ידי jol9 » 29 ספטמבר 2014, 21:19

שמואל, יש 3 קבוצות שיכולות להגיד בפה מלא שהן טובות יותר ממכבי (ומכל קבוצה אחרת ביורוליג). השאר לא יכולות להגיד את זה גם אם פליקס משחק בצבע,
מקובי הוא הסקורר המוביל, אתה הרכז ואור הוא המאמן של מכבי (איך לא שילבתי ב"גרועים" את חני וכרמל, אה? :bigsmile3 אבל את פליקס הייתי חייב... :hi ).

אז להגיד את מה שאמרת זה פשוט לא קשור למציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 ספטמבר 2014, 21:30

jol9 כתב:שמואל, יש 3 קבוצות שיכולות להגיד בפה מלא שהן טובות יותר ממכבי (ומכל קבוצה אחרת ביורוליג). השאר לא יכולות להגיד את זה גם אם פליקס משחק בצבע,
מקובי הוא הסקורר המוביל, אתה הרכז ואור הוא המאמן של מכבי (איך לא שילבתי ב"גרועים" את חני וכרמל, אה? :bigsmile3 אבל את פליקס הייתי חייב... :hi ).

נו? ואחת מהן היא לא ירושלים?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 ספטמבר 2014, 21:33

jol9 כתב:שמואל, יש 3 קבוצות שיכולות להגיד בפה מלא שהן טובות יותר ממכבי (ומכל קבוצה אחרת ביורוליג). השאר לא יכולות להגיד את זה גם אם פליקס משחק בצבע,

להבנתי לא הכנסת אותי כי איתי זאת קבוצת NBA לגיטימית.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 29 ספטמבר 2014, 21:36

LIAV10 כתב:

להבנתי לא הכנסת אותי כי איתי זאת קבוצת NBA לגיטימית.

NBA? אולי כן, אולי לא. מה שבטוח, זה שאתה היית תורם הרבה יותר מאשר אלכס טיוס תרם במשחק האחרון בברזיל...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 ספטמבר 2014, 21:54

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:אף אחת מהן לא הייתה איכותית ממכבי. לא על הנייר, ולא בפועל.

אז כנראה יש לך זיכרון קצר.
פאו זו פאו, תמיד נחשבת קבוצת עלית ביבשת והיא הייתה בדרג הראשון. הקריסה שלה בשלב הבתים הייתה מאוד מפתיעה.
קובאן הביסה את מכבי כמה שבועות לפני פתיחת העונה ביותר מ 20 הפרש.

מיצית פה את כל הבעיות שלך בהבנת המציאות בפוסט אחד ..

מכבי היא קבוצת עילית לא פחות מפאו ...

המשחקים המקדימים לא אומרים כלום ...
יוסי22

הודעהעל ידי מקובי » 30 ספטמבר 2014, 15:42

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:
שמואל1 כתב:דרך אגב, אם אני לא טועה החל מעונה הבאה מפעל היורוליג הופך לליגה סגורה. זאת אומרת שבכל עונה, 3 הקבוצות הראשונות ביורוקאפ עולות ליורוליג ו 3 הקבוצות החלשות ביורוליג יורדות ליורוקאפ.
זה אומר שטורניר המוקדמות עד כמה שאני מבין, יבוטל.
המשמעות מבחינת ירושלים- לא תהיה להם עוד הזדמנות להגיע ליורוליג דרך טורניר מוקדמות, אפילו אם יזכו באליפות ישראל. הם יהיו חייבים לעשות עונה גדולה ביורוקאפ על מנת להתברג ביורוליג.

קודם כל יש וויילד קארד, ובהתחשב בעובדה שיש להם אולם וחזון אז אני לא אתפלא אם יעניקו להם אחד.
וזה בלי קשר שיהיה לחץ להעניק להם אם הם יצליחו חס וחלילה לקחת צלחת.

אתה באמת לא אמיתי, בשנה שעברה היה לנו בית ביורוליג די זהה, עם קבוצות שעל הנייר היו בערך ברמה שלנו (פאו, טאו, קובאן) ורשמת שיש סיכוי סביר שנסיים במקום הרביעי או נודח בשלב הבתים... כאן במצב דומה אתה טוען שאתה מאמין שהם יסיימו ראשונים.
הבית פתוח לגמרי, ומוקדם מאוד לנבא מה יהיה שם אבל ההשוואה מוציאה אותך מגוחך.

פאו, קובאן וטאו על הנייר היו יותר איכותיות ממכבי.

אוקיי, זו דעתך.

פרטיזן וריטאס הם קבוצות עם מסורת גם יורוליג (פרטיזן רק לפני כמה שנים העיפה אותנו בדרכה לפיינל פור...) וגם יורוקאפ באופן קבוע (ריטאס זכתה גם הכי הרבה פעמים במפעל כמדומני) ואני לא מדבר על האולמות שלהם...(מכבי עד לפני שנתיים היתה עם מאזן 0-4 מול ריטאס ביורוליג...אלופת אירופה של שנה שעברה הפסידה בבלגראד לאחר אמצע העונה...)
בנביט בשנה שעברה הובילה את הטבלה בטורקיה לאורך כל העונה (ופישלה בפלייאוף) ובטורקיה יש כסף...
קרסאני היא קבוצה רוסית וכיוצא מזה הגיוני שיש להם כסף כדי לבנות קבוצה טובה.

להגיד שירושלים פייבוריטית למקום הראשון זה חרטא בלגית.
היא יכולה לסיים ראשונה כמו שהיא יכולה לסיים רביעית (וזה בערך כמו שחשבתי במקרה של מכבי בבית המוקדם של שנה שעברה...)
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2014, 17:47

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:
שמואל1 כתב:דרך אגב, אם אני לא טועה החל מעונה הבאה מפעל היורוליג הופך לליגה סגורה. זאת אומרת שבכל עונה, 3 הקבוצות הראשונות ביורוקאפ עולות ליורוליג ו 3 הקבוצות החלשות ביורוליג יורדות ליורוקאפ.
זה אומר שטורניר המוקדמות עד כמה שאני מבין, יבוטל.
המשמעות מבחינת ירושלים- לא תהיה להם עוד הזדמנות להגיע ליורוליג דרך טורניר מוקדמות, אפילו אם יזכו באליפות ישראל. הם יהיו חייבים לעשות עונה גדולה ביורוקאפ על מנת להתברג ביורוליג.

קודם כל יש וויילד קארד, ובהתחשב בעובדה שיש להם אולם וחזון אז אני לא אתפלא אם יעניקו להם אחד.
וזה בלי קשר שיהיה לחץ להעניק להם אם הם יצליחו חס וחלילה לקחת צלחת.

אתה באמת לא אמיתי, בשנה שעברה היה לנו בית ביורוליג די זהה, עם קבוצות שעל הנייר היו בערך ברמה שלנו (פאו, טאו, קובאן) ורשמת שיש סיכוי סביר שנסיים במקום הרביעי או נודח בשלב הבתים... כאן במצב דומה אתה טוען שאתה מאמין שהם יסיימו ראשונים.
הבית פתוח לגמרי, ומוקדם מאוד לנבא מה יהיה שם אבל ההשוואה מוציאה אותך מגוחך.

פאו, קובאן וטאו על הנייר היו יותר איכותיות ממכבי.

אוקיי, זו דעתך.

פרטיזן וריטאס הם קבוצות עם מסורת גם יורוליג (פרטיזן רק לפני כמה שנים העיפה אותנו בדרכה לפיינל פור...) וגם יורוקאפ באופן קבוע (ריטאס זכתה גם הכי הרבה פעמים במפעל כמדומני) ואני לא מדבר על האולמות שלהם...(מכבי עד לפני שנתיים היתה עם מאזן 0-4 מול ריטאס ביורוליג...אלופת אירופה של שנה שעברה הפסידה בבלגראד לאחר אמצע העונה...)
בנביט בשנה שעברה הובילה את הטבלה בטורקיה לאורך כל העונה (ופישלה בפלייאוף) ובטורקיה יש כסף...
קרסאני היא קבוצה רוסית וכיוצא מזה הגיוני שיש להם כסף כדי לבנות קבוצה טובה.

להגיד שירושלים פייבוריטית למקום הראשון זה חרטא בלגית.
היא יכולה לסיים ראשונה כמו שהיא יכולה לסיים רביעית (וזה בערך כמו שחשבתי במקרה של מכבי בבית המוקדם של שנה שעברה...)

עם מסורת לא הולכים למכולת (ומה הקשר שפרטיזן העיפה אותנו ? מדובר בדור אחר לגמרי), צריך גם כישרון ויכולת. נכון להיום, אין להן את זה והפועל ירושלים קבוצת כדורסל טובה יותר (וגם לה יש לא מעט מסורת במפעל).
כמובן שהכל יכול לקרות, אבל לדעתי שתי הקבוצות הטובות בבית הן ירושלים ובנביט והשאר רמה או שתיים מתחת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2014, 18:20

שמואל, כמו תמיד מכבי תהיה טובה יותר מהנייר ומגדל טובה פחות מהנייר. זה ודאי כמעט כמו זריחת השמש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 30 ספטמבר 2014, 19:13

עם מסורת לא הולכים למכולת (ומה הקשר שפרטיזן העיפה אותנו ? מדובר בדור אחר לגמרי), צריך גם כישרון ויכולת. נכון להיום, אין להן את זה והפועל ירושלים קבוצת כדורסל טובה יותר (וגם לה יש לא מעט מסורת במפעל).
כמובן שהכל יכול לקרות, אבל לדעתי שתי הקבוצות הטובות בבית הן ירושלים ובנביט והשאר רמה או שתיים מתחת.

קודם כל- יש למסורת חשיבות מאוד גדולה (ואני לא מזלזל במסורת האירופית של ירושלים). סלח לי אבל אני לא כזה בטוח שירושלים מנצחים בקלות בבלגראד ווילנה (וגם בטורקיה ורוסיה אני בספק...) ככה שכמו שרשמו לך הבית הזה בקלות יכול להגיע לעניין של הפרשים. זה בית בגדול מאוזן, פייבוריטית למקום הראשון אין פה.

אתה ראית את שאר הקבוצות שאתה אומר בכזה ביטחון שירושלים קבוצת כדורסל טובה יותר? ראית אותם במשחקים רשמיים שאתה יכול לשפוט?

קיצור, אתה מבלבל בשכל.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2014, 19:39

מקובי כתב:

קודם כל- יש למסורת חשיבות מאוד גדולה (ואני לא מזלזל במסורת האירופית של ירושלים). סלח לי אבל אני לא כזה בטוח שירושלים מנצחים בקלות בבלגראד ווילנה (וגם בטורקיה ורוסיה אני בספק...) ככה שכמו שרשמו לך הבית הזה בקלות יכול להגיע לעניין של הפרשים. זה בית בגדול מאוזן, פייבוריטית למקום הראשון אין פה.

אתה ראית את שאר הקבוצות שאתה אומר בכזה ביטחון שירושלים קבוצת כדורסל טובה יותר? ראית אותם במשחקים רשמיים שאתה יכול לשפוט?

קיצור, אתה מבלבל בשכל.

היכן אמרתי שירושלים תנצח בקלות בבלגרד ווילנה? שוב אתה מסלף את דבריי, ולא בפעם הראשונה. זה בדיוק ההפך ממה שאמרתי.
לא ראיתי את הקבוצות, כפי שכבר אמרתי- כרגע אני מבסס את דבריי על פי הסגלים של הקבוצות, וכרגע ירושלים טובה יותר. ושוב, כמו שכבר אמרתי (זה כבר הפך להיות מציק לחזור על זה, אבל אין ברירה), הכל יכול לקרות בסופו של דבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 ספטמבר 2014, 19:51

מה? למה יש פה דיונים על ירושלים ביורוליג? הם לא הודחו מהמוקדמות?
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2014, 20:12

״עם מסורת לא הולכים למכולת״.
זכור לך מי היא אלופת היורוליג הנוכחית ומה היה דירוג התקציב שלה ביורוליג?
אם לא מסורת אז מה זה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2014, 20:12

roy1000 כתב:מה? למה יש פה דיונים על ירושלים ביורוליג? הם לא הודחו מהמוקדמות?

שמואל עדיין לא מצליח להפנים, שחלומו הגדול נגוז
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 ספטמבר 2014, 20:13

כי צהבת הפך להיות פורום בצלמו ובדמותו של שמואל , שליש מהדיונים תגובות ותגובות נגד הם של שמואל ועם שמואל , הכי מרגיז שרובם עוסק במגדל ולא במכבי בכלל .

אין לי כלום נגד שמואל , הוא בחור חיובי , מנומס בד'כ ואחד המשקיעים פה בפורום אבל זה פשוט לא הגיוני שהפורום הזה הופך לצ'ה 2 לשעות ארוכות בגללו , זה הפך להיות הפורום של שמואל וכל השאר ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2014, 20:15

זה מדויק לגמרי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2014, 20:16

מקאדו 3 כתב:

כי צהבת הפך להיות פורום בצלמו ובדמותו של שמואל , שליש מהדיונים תגובות ותגובות נגד הם של שמואל ועם שמואל , הכי מרגיז שרובם עוסק במגדל ולא במכבי בכלל .

אין לי כלום נגד שמואל , הוא בחור חיובי , מנומס בד'כ ואחד המשקיעים פה בפורום אבל זה פשוט לא הגיוני שהפורום הזה הופך לצ'ה 2 לשעות ארוכות בגללו , זה הפך להיות הפורום של שמואל וכל השאר ...

:suicide1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 ספטמבר 2014, 20:21

רק אני קצת בהלם פה שפרטיזן ביורקאפ השנה??
לא היה להם חוזה מובטח ליורוליג??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2014, 20:33

חנו'ש כתב:רק אני קצת בהלם פה שפרטיזן ביורקאפ השנה??
לא היה להם חוזה מובטח ליורוליג??

זה לא כמו פעם. בשנים האחרונות זה הולך לפי התוצאות באדריאטית. בגלל זה העונה צדביטה והכוכב האדום משתתפות ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 30 ספטמבר 2014, 20:39

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

קיצור, אתה מבלבל בשכל.

היכן אמרתי שירושלים תנצח בקלות בבלגרד ווילנה? שוב אתה מסלף את דבריי, ולא בפעם הראשונה. זה בדיוק ההפך ממה שאמרתי.
לא ראיתי את הקבוצות, כפי שכבר אמרתי- כרגע אני מבסס את דבריי על פי הסגלים של הקבוצות, וכרגע ירושלים טובה יותר. ושוב, כמו שכבר אמרתי (זה כבר הפך להיות מציק לחזור על זה, אבל אין ברירה), הכל יכול לקרות בסופו של דבר.

מסלף את דבריך? ההפך ממה שרשמת? רשמת באותה פסקה- ירושלים קבוצת כדורסל טובה יותר יותר ומיד לאחר מכן שפרטיזן,ריטאס, קרסאני ופלוישט רמה או שתיים מתחת לירושלים- קרי- ירושלים אמורה לדלג על שתי הקבוצות הנ"ל די בקלות. ותקן אותי אם אני טועה.
אם יהיה נצחון והפסד זה לא בדיוק יוכיח שירושלים היא רמה או שתיים מעל הקבוצות הנ"ל.

לגבי השורה התחתונה אנחנו מסכימים- הכל יכול לקרות, אבל להזכירך אתה רשמת שירושלים פייבוריטית למקום הראשון...

אני סיימתי את טיעוניי.
לילה טוב.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2014, 21:19

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

קיצור, אתה מבלבל בשכל.

מסלף את דבריך? ההפך ממה שרשמת? רשמת באותה פסקה- ירושלים קבוצת כדורסל טובה יותר יותר ומיד לאחר מכן שפרטיזן,ריטאס, קרסאני ופלוישט רמה או שתיים מתחת לירושלים- קרי- ירושלים אמורה לדלג על שתי הקבוצות הנ"ל די בקלות. ותקן אותי אם אני טועה.
אם יהיה נצחון והפסד זה לא בדיוק יוכיח שירושלים היא רמה או שתיים מעל הקבוצות הנ"ל.

לגבי השורה התחתונה אנחנו מסכימים- הכל יכול לקרות, אבל להזכירך אתה רשמת שירושלים פייבוריטית למקום הראשון...

אני סיימתי את טיעוניי.
לילה טוב.

כנראה לא קראת את התגובות הקודמות שלי בת'רד.

אני אתמצת: בשורה התחתונה, הדעה שלי היא כך- ירושלים קיבלה בית יחסית מאוזן עם אולמות שקשה לנצח בהם.
למרות זאת, אני חושב שירושלים קבוצה טובה יותר ולכן בסיכומו של דבר לדעתי היא הפייבורטית למקום הראשון.
כמובן שכל זה מתבסס על הערכות והרכבים והכל יכוח לקרות ולהשתנות. כמו תמיד בכדורסל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־20 אורחים