18 אוקטובר 2014, 23:14
offry כתב:מה היה הכינוי של וישנייבסקי?
18 אוקטובר 2014, 23:14
18 אוקטובר 2014, 23:20
18 אוקטובר 2014, 23:25
Holiday_Armadillo כתב:אתה יודע שיש לך בעיה כשג'ייק כהן נראה נגדך כמו סופרסטאר
18 אוקטובר 2014, 23:26
שחף כתב:לאנדסברג גם יכול לשחק 2, גם דווין סמית' למען האמת
18 אוקטובר 2014, 23:30
jol9 כתב:אלי סהר: אוחיון נראה בשבוע שעבר out of the blue
18 אוקטובר 2014, 23:31
יוסי22 כתב:שחף כתב:לאנדסברג גם יכול לשחק 2, גם דווין סמית' למען האמת
על סמית אני לא יודע אבל לנדסברג יאסוף כנראה דקות גם בעמדה שתיים עם הדומיננטיות של סמית בעמדה 3 וזה נכון גם לגבי עמדה 4 כשלנדסברג ידחוף את סמית לעמדה 4 .
השנה מכבי תצטרך את קפיצת המדרגה של לדנסברג גם באירופה , זה יסדר למכבי את הסגל .
לגבי איכות הסגל ביחס לשנה קודמת מהרגע הראשון לא הסכמתי עם החולשה של מכבי שנה קודמת ולדעתי מכבי היתה מקום 4-5 באירופה מבחינת הסגל יחד עם מילאנו והיתה לה רק חולשה עם הליגה הישראלית בגלל אי התאמה של סופו , היעדרות של סמית מהרבה משחקים והחולשה בישראלים .
18 אוקטובר 2014, 23:32
LIAV10 כתב:jol9 כתב:אלי סהר: אוחיון נראה בשבוע שעבר out of the blue
יכול להיות שהוא התכוון כמו חלק מדייויד בלו.
או שהוא לא הבין את הביטוי.
18 אוקטובר 2014, 23:35
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:שחף כתב:לאנדסברג גם יכול לשחק 2, גם דווין סמית' למען האמת
על סמית אני לא יודע אבל לנדסברג יאסוף כנראה דקות גם בעמדה שתיים עם הדומיננטיות של סמית בעמדה 3 וזה נכון גם לגבי עמדה 4 כשלנדסברג ידחוף את סמית לעמדה 4 .
לגבי איכות הסגל ביחס לשנה קודמת מהרגע הראשון לא הסכמתי עם החולשה של מכבי שנה קודמת ולדעתי מכבי היתה מקום 4-5 באירופה מבחינת הסגל יחד עם מילאנו והיתה לה רק חולשה עם הליגה הישראלית בגלל אי התאמה של סופו , היעדרות של סמית מהרבה משחקים והחולשה בישראלים .
מקצועית לא הייתה למכבי שום בעיה בסגל בליגה הישראלית אלא בעיה מנטאלית לחלוטין.
אבל זה לא קשור לזה שהסגל שנה שעברה היה הרבה יותר איכותי ממה שרבים ניבאו לו בקיץ ואני חושב שהסגל השנה אפילו טוב יותר . אבל זה לא אומר שנגיע לאותם הישגים כי שנה שעברה היה למכבי הרבה הרבה מזל
18 אוקטובר 2014, 23:37
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:שחף כתב:לאנדסברג גם יכול לשחק 2, גם דווין סמית' למען האמת
מקצועית לא הייתה למכבי שום בעיה בסגל בליגה הישראלית אלא בעיה מנטאלית לחלוטין.
אבל זה לא קשור לזה שהסגל שנה שעברה היה הרבה יותר איכותי ממה שרבים ניבאו לו בקיץ ואני חושב שהסגל השנה אפילו טוב יותר . אבל זה לא אומר שנגיע לאותם הישגים כי שנה שעברה היה למכבי הרבה הרבה מזל
18 אוקטובר 2014, 23:48
18 אוקטובר 2014, 23:52
שחף כתב:שארפ בקושי שיחק באותה שנה. אני זוכר שמכבי העלתה אותו בפיינל פור בשביל לקלוע שלשת בגארבג' טיים כדי להיות אחד השחקנים הבודדים באירופה שרושם 7 פיינל פורים(לדעתי נתון שרק שאראס הגיע אליו)
18 אוקטובר 2014, 23:55
19 אוקטובר 2014, 00:14
LIAV10 כתב:לא, אבל נכון שתלית את התמונת שער על הקיר בחדר לצד יסאיטיס ופארקר מיוזעיים באימון?
19 אוקטובר 2014, 00:18
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:לא, אבל נכון שתלית את התמונת שער על הקיר בחדר לצד יסאיטיס ופארקר מיוזעיים באימון?
ברור...
מעל המיטה....
אבל ברצינות, לפי הראיון שוב מכבי יצאה רע בדרך בה היא מתייחסת לסמלי העבר שלה.
19 אוקטובר 2014, 00:21
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:לא, אבל נכון שתלית את התמונת שער על הקיר בחדר לצד יסאיטיס ופארקר מיוזעיים באימון?
ברור...
מעל המיטה....
אבל ברצינות, לפי הראיון שוב מכבי יצאה רע בדרך בה היא מתייחסת לסמלי העבר שלה.
עם כל הכבוד שיש לדרק (וכמובן שיש), הוא האחרון שיכול להתלונן על איך שמכבי מתנהגת לסמלים
הוא נשאר בסגל של מכבי במשכורת של יותר מ-300K נטו בערך איזה 3-4 שנים רק בגלל שהוא סמל ולא היה מוכן לפרוש ואז עוד קיבל עבודה שהוא לא היה מוסמך אליה עם משכורת שרוב השחקנים בארץ לא מקבלים רק כי הוא סמל
19 אוקטובר 2014, 00:26
מכביסט30 כתב:יוסי22 כתב:מכביסט30 כתב:יוסי22 כתב:מכביסט30 כתב:רק אני חושב שגם אלטיט וגם זלמנסון זה כבר יותר מדי?
עם כל הכבוד לקבב, הוא ממש לא צריך להיות פה..
לא יודע אם רק אתה אבל לדעתי אתה לא בכיוון .
מכבי גמרה את המשחק אחרי 5 דקות וטוב שנתנו דקות לכולם .
המסקנות מהמשחק הן שלמכבי יש הרכב שהרבה יותר מתאים לליגה משנה קודמת , נראה איך זה יראה ביורוליג .
חמישיה של פארגו , אוחיון , סמית , רנדל וטיוס יכולה לחנוק פה קבוצות כמו הקבוצה של פרקינס ופארגו אם לא יותר .
מה קשור כל מה שכתבת לזה שאני לא רוצה לראות פה את זלמנסון?
לא הבנתי איך זה מפריע לך שהוא השחקן אימונים ולא איזה זר מהליגה הסינית ...
חשבתי שאתה לא מרוצה מזה שהם שיחקו כל כך הרבה .
אני סך הכל לא מרוצה מזה שזלמנסון חזר לכאן. זה לא תורם כלום לא למכבי ולא לבחור.
לא מצליח להבין את המהלך הזה..
19 אוקטובר 2014, 01:16
19 אוקטובר 2014, 01:45
שמואל2 כתב:כואב לי על חולון, קבוצה שבדרך כלל עושה חיים קשים לגדולות נהפכת לסמרטוט. השנה הזרים בינוניים מאוד מלבד טיילור, למרות שגם הוא נוטה לעשות שטויות.
19 אוקטובר 2014, 02:06
rc4991 כתב:שמואל2 כתב:כואב לי על חולון, קבוצה שבדרך כלל עושה חיים קשים לגדולות נהפכת לסמרטוט. השנה הזרים בינוניים מאוד מלבד טיילור, למרות שגם הוא נוטה לעשות שטויות.
למה כואב לך על חולון? גועל נפש של קבוצה עם אוהדים דוחים