פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד חולון - שבת 21:00, 5LIVE

18 אוקטובר 2014, 23:14

offry כתב:מה היה הכינוי של וישנייבסקי?

The Wiz? או רק Wiz?

18 אוקטובר 2014, 23:14

אני כיניתי אותו בזמנו "רד לספסל, נגר!"

18 אוקטובר 2014, 23:20

אפילו שהייתי מאוד אופטימי לגבי הסגל הזה בקיץ עדיין לא האמנתי שמכבי יראו מבחינת החיבור כמו שהם ניראים עכשיו. הקבוצה ניראת מאוד מחוברת בהתקפה וגם ההגנה משתפרת. אני רק מקווה שזה לא מוקדם מידי ושיש להם עוד מה לתת מבחינת הכושר...
לגבי זלמנסון , כבר בקיץ אמרתי שזה מיותר ורציתי שיחתימו את שון דאוסן אבל עכשיו זה כבר מאוחר מידי לעונה הזאת . היה עדיף כבר להחזיר לסגל את איתי שגב לעמדה 4 מאשר את הגוש בשר הזה...

18 אוקטובר 2014, 23:25

Holiday_Armadillo כתב:אתה יודע שיש לך בעיה כשג'ייק כהן נראה נגדך כמו סופרסטאר

למרות שאת חושבת שהוא לא שחקן אני חולק עלייך, הבעיה שלו היא פחות או יותר 20 ק״ג.
אז נכון, הוא כנראה בחיים לא יעלה כ״כ הרבה, אבל בהחלט אפשרי בשבילו לעלות 10-12 ק״ג, הוא צריך להסתובב יותר עם סופו, מאריץ׳ וזלמנסון.
תראי איזה יופי של שינוי עשה ראדוליצה.
בסה״כ יש לכהן מה למכור מבחינת טכניקה, הוא פשוט חלש מאוד ולא מחליף את זה במהירות.

18 אוקטובר 2014, 23:26

שחף כתב:לאנדסברג גם יכול לשחק 2, גם דווין סמית' למען האמת

על סמית אני לא יודע אבל לנדסברג יאסוף כנראה דקות גם בעמדה שתיים עם הדומיננטיות של סמית בעמדה 3 וזה נכון גם לגבי עמדה 4 כשלנדסברג ידחוף את סמית לעמדה 4 .

השנה מכבי תצטרך את קפיצת המדרגה של לדנסברג גם באירופה , זה יסדר למכבי את הסגל .

לגבי איכות הסגל ביחס לשנה קודמת מהרגע הראשון לא הסכמתי עם החולשה של מכבי שנה קודמת ולדעתי מכבי היתה מקום 4-5 באירופה מבחינת הסגל יחד עם מילאנו והיתה לה רק חולשה עם הליגה הישראלית בגלל אי התאמה של סופו , היעדרות של סמית מהרבה משחקים והחולשה בישראלים .

18 אוקטובר 2014, 23:30

jol9 כתב:אלי סהר: אוחיון נראה בשבוע שעבר out of the blue

תמונה

יכול להיות שהוא התכוון כמו חלק מדייויד בלו.
או שהוא לא הבין את הביטוי.

18 אוקטובר 2014, 23:31

יוסי22 כתב:

על סמית אני לא יודע אבל לנדסברג יאסוף כנראה דקות גם בעמדה שתיים עם הדומיננטיות של סמית בעמדה 3 וזה נכון גם לגבי עמדה 4 כשלנדסברג ידחוף את סמית לעמדה 4 .

לגבי איכות הסגל ביחס לשנה קודמת מהרגע הראשון לא הסכמתי עם החולשה של מכבי שנה קודמת ולדעתי מכבי היתה מקום 4-5 באירופה מבחינת הסגל יחד עם מילאנו והיתה לה רק חולשה עם הליגה הישראלית בגלל אי התאמה של סופו , היעדרות של סמית מהרבה משחקים והחולשה בישראלים .

מקצועית לא הייתה למכבי שום בעיה בסגל בליגה הישראלית אלא בעיה מנטאלית לחלוטין.
אבל זה לא קשור לזה שהסגל שנה שעברה היה הרבה יותר איכותי ממה שרבים ניבאו לו בקיץ ואני חושב שהסגל השנה אפילו טוב יותר . אבל זה לא אומר שנגיע לאותם הישגים כי שנה שעברה היה למכבי הרבה הרבה מזל

18 אוקטובר 2014, 23:32

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:אלי סהר: אוחיון נראה בשבוע שעבר out of the blue

תמונה

יכול להיות שהוא התכוון כמו חלק מדייויד בלו.
או שהוא לא הבין את הביטוי.

אז אולי שיגיד
out of the david blu...
:happy2

18 אוקטובר 2014, 23:35

yzafrir כתב:
יוסי22 כתב:

אבל זה לא קשור לזה שהסגל שנה שעברה היה הרבה יותר איכותי ממה שרבים ניבאו לו בקיץ ואני חושב שהסגל השנה אפילו טוב יותר . אבל זה לא אומר שנגיע לאותם הישגים כי שנה שעברה היה למכבי הרבה הרבה מזל

אני אל חושב שזה היה בגלל בעיה מנטאלית
גם את שני משחקי הגמר לקחו בסוף בשיניים כשבראשון ניצחנו בהפרש מינימלי ובשני ניצחנו אחרי הארכה

18 אוקטובר 2014, 23:37

yzafrir כתב:
יוסי22 כתב:

לא מסכים.

סופו בחסות השופטים כמעט ולא היה רלוונטי בליגה , באירופה הוא היה אולי השחקן הכי חשוב של מכבי למרות בלבולי המוח של שלף.

סמית לא שיחק או ששיחק מעט בהרבה מאוד משחקים בליגה בגלל הבעיה שהיתה לו לשחק שני משחקים בשבוע .

והחוק הרוסי שחייב את מכבי לתת הרבה דקות לאוחיון כשהוא היה אאוט לגמרי או ללנדסברג למרות שלא התחשק לו לשמור לא ממש עזר.

18 אוקטובר 2014, 23:48

ברור שהיתה בעיה מקצועית, רק שאני לא בטוח שזה היה קשור לישראלים. בכל זאת, מדובר באותם הישראלים בתוספת בלו...

לדעתי הבעיה הגדולה היתה שהגארדים שלנו לא נתנו לנו את היתרון האיכותי המשמעותי שהיינו צריכים מהם. כמובן שגם הנושא של סופו וסמית' היה שייך לעניין.
אני מאמין ומקווה שעם פארגו, יהיה לנו את האדג' הדרוש בשביל לצלוח את הליגה באופן משכנע הרבה יותר.

18 אוקטובר 2014, 23:52

שחף כתב:שארפ בקושי שיחק באותה שנה. אני זוכר שמכבי העלתה אותו בפיינל פור בשביל לקלוע שלשת בגארבג' טיים כדי להיות אחד השחקנים הבודדים באירופה שרושם 7 פיינל פורים(לדעתי נתון שרק שאראס הגיע אליו)

אפרופו דריק, מישהו קרא את הראיון איתו ב-7 לילות??

18 אוקטובר 2014, 23:55

לא, אבל נכון שתלית את התמונת שער על הקיר בחדר לצד יסאיטיס ופארקר מיוזעיים באימון?

19 אוקטובר 2014, 00:14

LIAV10 כתב:לא, אבל נכון שתלית את התמונת שער על הקיר בחדר לצד יסאיטיס ופארקר מיוזעיים באימון?

ברור...
מעל המיטה....

אבל ברצינות, לפי הראיון שוב מכבי יצאה רע בדרך בה היא מתייחסת לסמלי העבר שלה.

19 אוקטובר 2014, 00:18

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:לא, אבל נכון שתלית את התמונת שער על הקיר בחדר לצד יסאיטיס ופארקר מיוזעיים באימון?

ברור...
מעל המיטה....

עם כל הכבוד שיש לדרק (וכמובן שיש), הוא האחרון שיכול להתלונן על איך שמכבי מתנהגת לסמלים
הוא נשאר בסגל של מכבי במשכורת של יותר מ-300K נטו בערך איזה 3-4 שנים רק בגלל שהוא סמל ולא היה מוכן לפרוש ואז עוד קיבל עבודה שהוא לא היה מוסמך אליה עם משכורת שרוב השחקנים בארץ לא מקבלים רק כי הוא סמל

19 אוקטובר 2014, 00:21

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

ברור...
מעל המיטה....

עם כל הכבוד שיש לדרק (וכמובן שיש), הוא האחרון שיכול להתלונן על איך שמכבי מתנהגת לסמלים
הוא נשאר בסגל של מכבי במשכורת של יותר מ-300K נטו בערך איזה 3-4 שנים רק בגלל שהוא סמל ולא היה מוכן לפרוש ואז עוד קיבל עבודה שהוא לא היה מוסמך אליה עם משכורת שרוב השחקנים בארץ לא מקבלים רק כי הוא סמל

הוא אומר שכשחקן המשכורת הכי גבוהה שהרוויח היה כ-240 אלף.
ובקיץ האחרון הציעו לו 50 אלף ולזה הוא כבר לא מוכן להסכים.

19 אוקטובר 2014, 00:26

מכביסט30 כתב:
יוסי22 כתב:
מכביסט30 כתב:
יוסי22 כתב:
מכביסט30 כתב:רק אני חושב שגם אלטיט וגם זלמנסון זה כבר יותר מדי?
עם כל הכבוד לקבב, הוא ממש לא צריך להיות פה..

לא יודע אם רק אתה אבל לדעתי אתה לא בכיוון .

מכבי גמרה את המשחק אחרי 5 דקות וטוב שנתנו דקות לכולם .

המסקנות מהמשחק הן שלמכבי יש הרכב שהרבה יותר מתאים לליגה משנה קודמת , נראה איך זה יראה ביורוליג .

חמישיה של פארגו , אוחיון , סמית , רנדל וטיוס יכולה לחנוק פה קבוצות כמו הקבוצה של פרקינס ופארגו אם לא יותר .

מה קשור כל מה שכתבת לזה שאני לא רוצה לראות פה את זלמנסון?

לא הבנתי איך זה מפריע לך שהוא השחקן אימונים ולא איזה זר מהליגה הסינית ...

חשבתי שאתה לא מרוצה מזה שהם שיחקו כל כך הרבה .

אני סך הכל לא מרוצה מזה שזלמנסון חזר לכאן. זה לא תורם כלום לא למכבי ולא לבחור.
לא מצליח להבין את המהלך הזה..

במכבי כנראה חושבים שעדיין יצא ממנו משהו כי גם הם וגם הוא רצו שהוא בעיקר במקביל ישחק ברמן גן אצל מאמנים קרואטיים שמכבי הביאו כדי לשפר את הגבוהים.

19 אוקטובר 2014, 01:16

כואב לי על חולון, קבוצה שבדרך כלל עושה חיים קשים לגדולות נהפכת לסמרטוט. השנה הזרים בינוניים מאוד מלבד טיילור, למרות שגם הוא נוטה לעשות שטויות.

19 אוקטובר 2014, 01:45

שמואל2 כתב:כואב לי על חולון, קבוצה שבדרך כלל עושה חיים קשים לגדולות נהפכת לסמרטוט. השנה הזרים בינוניים מאוד מלבד טיילור, למרות שגם הוא נוטה לעשות שטויות.

למה כואב לך על חולון? גועל נפש של קבוצה עם אוהדים דוחים

19 אוקטובר 2014, 02:06

rc4991 כתב:
שמואל2 כתב:כואב לי על חולון, קבוצה שבדרך כלל עושה חיים קשים לגדולות נהפכת לסמרטוט. השנה הזרים בינוניים מאוד מלבד טיילור, למרות שגם הוא נוטה לעשות שטויות.

למה כואב לך על חולון? גועל נפש של קבוצה עם אוהדים דוחים

לא קשור לאוהדים, חולון היא אחת הקבוצות שיכולות להוסיף עניין לליגה הישראלית עם האולם החדש והתקציב שככל הנראה יגדל.
פרסם תגובה