המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:איפה אתם מדרגים אותו בין מספרי ה4 ביורוליג בעקבות היכולת שלו בשלב הבתים?והאם הוא מתמודד ראוי לשחקן ההגנה באירופה לדעתכם?
ankram כתב:שחקן טוב שהוא בריא , הבעיה שלו הוא שהוא לא בריא חלק לא מבוטל מהזמן , ואם הוא ביום לא טוב , הוא יכול להיות ממש נזק.
אני אוהב אותו , אבל אין סרט שזה ה 4 המוביל של קבוצה בין ה 6 הגדולות של היורוליג , מחליף יוצא מגדר הרגיל לעמדה מספר 4 , אבל לא השחקן המוביל.
jol9 כתב:ankram כתב:שחקן טוב שהוא בריא , הבעיה שלו הוא שהוא לא בריא חלק לא מבוטל מהזמן , ואם הוא ביום לא טוב , הוא יכול להיות ממש נזק.
אני אוהב אותו , אבל אין סרט שזה ה 4 המוביל של קבוצה בין ה 6 הגדולות של היורוליג , מחליף יוצא מגדר הרגיל לעמדה מספר 4 , אבל לא השחקן המוביל.
אני לא כ"כ מסכים עם המשפט האחרון שלך.
אני לא רואה שום בעיה עם זה ששחקן כזה יהיה שחקן מוביל בעמדה 4, בטח בקבוצה כמו מכבי שהיא קבוצצת קומבינה.
מה, אוחיון כן יכול להיות שחקן מוביל בעמדה 1? סופו בעמדה 5 (על כל 15 דקותיו)?
מכבי היא קבוצה כזאת, ואני דווקא אוהב את זה.
התנין כתב:אין דרך אחרת להבין את מה שאמרת: הוא לא 4 פותח מספיק טוב לקבוצת טופ 6. אם להיות קצת בוטה, אז מדובר בקשקוש. עד כה הוא בהחלט מוכיח שהוא בין השחקנים הטובים בתפקידו ביורוליג (רק שיישאר בריא).
להלן הפאוור פורוורדים של הקבוצות הגדולות\איכותיות ביורוליג:
צסק"א: וורונצ'ביץ', היינס. אחלה שחקנים אבל לא עולים על רנדל.
ריאל: נוצ'יוני, רייס. זקנים חביבים וזהו.
פנר: כאן אני רואה יתרון איכותי בדמותו של בייליצה (שחקן פצצה). גם יאן ווסלי לא רע בכלל.
אולימפיאקוס: באמת לא שווה להרחיב יותר מידי.
בארסה: נאכבר ודולמן. לא רואה יתרון גדול גם שם.
כמה זמן אתה רוצה להמשיך במכבי?
"עד מתי שירצו להשאיר אותי. אם מכבי יציעו לי עכשיו חוזה לשנתיים, שלוש או חמש שנים, אני אחתום. לא אחכה לסיום העונה. אני לא אחד שמגיע מעמדה של לראות אילו הצעות אקבל בסוף העונה מקבוצות אחרות. אני נהנה פה. הייתי בישראל הרבה זמן, זה בית שני בעבורי".
rc4991 כתב:כמה זמן אתה רוצה להמשיך במכבי?
"עד מתי שירצו להשאיר אותי. אם מכבי יציעו לי עכשיו חוזה לשנתיים, שלוש או חמש שנים, אני אחתום. לא אחכה לסיום העונה. אני לא אחד שמגיע מעמדה של לראות אילו הצעות אקבל בסוף העונה מקבוצות אחרות. אני נהנה פה. הייתי בישראל הרבה זמן, זה בית שני בעבורי".
שיתנו לו כבר עכשיו חוזה ארוך טווח
שחקן ענק עם אופי מדהים
rc4991 כתב:כמה זמן אתה רוצה להמשיך במכבי?
שיתנו לו כבר עכשיו חוזה ארוך טווח
שחקן ענק עם אופי מדהים
אביהוא כתב:רנדל עוד מעט בחמישיות!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים