המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:עזוב הוא עדיין בטוח שפארגו טוב מרייס בכמה דרגות עם טיעונים מגוכחים למרות שלאחרון יש קבלות מפה ועד לירח לזה שהוא שחקן גדול ווינר מטורף וגם אופי יוצא דופן לטובה .
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:עזוב הוא עדיין בטוח שפארגו טוב מרייס בכמה דרגות עם טיעונים מגוכחים למרות שלאחרון יש קבלות מפה ועד לירח לזה שהוא שחקן גדול ווינר מטורף וגם אופי יוצא דופן לטובה .
אני חושב שזה הדבר העיקרי. רייס הוא פשוט תותח. אי אפשר שלא לאהוב אותו. בלי פרצופים, בלי קשקושים שום דבר. פשוט מקצוען אמיתי.
כשקוראים עליו קצת, גם מבינים מאיפה זה מגיע.
בסופו של דבר ספורטאי הוא מכלול. אני כאוהד טניס, רואה המון טניסאים מעולים, שמבחינה טכנית לא נופלים בשום פרמטר מהגדולים ביותר, ובחלקם אף עולים עליהם.
אלא שאתה יכול להיות בטוח שכשיגיע זמן האמת, הם ישקשקו ויפסידו. או שיש להם בעיית גישה וחוסר רצינות.
אצל פארגו לא נראה שיש בעיה של ביצוע במאני טיים, אבל בהחלט זה נראה שהוא פשוט לא מחובר לרוח הקבוצה. זה חמור מאוד, וזה חייב להשתנות אצלו.
Allan Turing כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:עזוב הוא עדיין בטוח שפארגו טוב מרייס בכמה דרגות עם טיעונים מגוכחים למרות שלאחרון יש קבלות מפה ועד לירח לזה שהוא שחקן גדול ווינר מטורף וגם אופי יוצא דופן לטובה .
אני חושב שזה הדבר העיקרי. רייס הוא פשוט תותח. אי אפשר שלא לאהוב אותו. בלי פרצופים, בלי קשקושים שום דבר. פשוט מקצוען אמיתי.
כשקוראים עליו קצת, גם מבינים מאיפה זה מגיע.
בסופו של דבר ספורטאי הוא מכלול. אני כאוהד טניס, רואה המון טניסאים מעולים, שמבחינה טכנית לא נופלים בשום פרמטר מהגדולים ביותר, ובחלקם אף עולים עליהם.
אלא שאתה יכול להיות בטוח שכשיגיע זמן האמת, הם ישקשקו ויפסידו. או שיש להם בעיית גישה וחוסר רצינות.
אצל פארגו לא נראה שיש בעיה של ביצוע במאני טיים, אבל בהחלט זה נראה שהוא פשוט לא מחובר לרוח הקבוצה. זה חמור מאוד, וזה חייב להשתנות אצלו.
נקודה טובה, כי אצל פארגו הכל הפוך. גם כשהוא נורא, הוא מנצח משחקים בווינר שוטס מדהימים.
er79 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.180727.html
לא יודע אם להאמין לזה
Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת מה איתכם, עליי ממש לא עושה רושם כל סימני הקריאה בפורום אחרי כל שלשה שנכנסה במאני-טיים שבכלל לא הייתה אמורה להיזרק
ואז נדבר על כמה פארגו שחקן אדיר במאני-טיים ונשכח שאם הוא היה מופיע בשלושת הרבעים הראשונים אז הוא לא היה צריך להיות אדיר במאני-טיים
ולא נדבר על איך כל מה שמוציא ממנו טיפה רצון, אנרגיות או אגרסיה זה העובדה שהוא מרגיש שכל העולם נגדו כולל (ובעיקר) המאמנים שלו והחברים שלו לחבר ההלבשה ושאולי השלשות שלו במאני-טיים לא שוות את הנזק שהוא גורם מאחורי הקלעים ועל הפרקט
אני כבר סיימתי לקוות שנראה את פארגו הישן והטוב כי אני לא חושבת שהוא יכול, רוצה או חושב שהוא צריך לרדת מהעץ שהוא עלה עליו
איך אפשר באמת להגיע רחוק עם שחקן שמרגיש שהמאמנים שלו והחברים שלו לקבוצה הם האויבים שלו?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת מה איתכם, עליי ממש לא עושה רושם כל סימני הקריאה בפורום אחרי כל שלשה שנכנסה במאני-טיים שבכלל לא הייתה אמורה להיזרק
ואז נדבר על כמה פארגו שחקן אדיר במאני-טיים ונשכח שאם הוא היה מופיע בשלושת הרבעים הראשונים אז הוא לא היה צריך להיות אדיר במאני-טיים
ולא נדבר על איך כל מה שמוציא ממנו טיפה רצון, אנרגיות או אגרסיה זה העובדה שהוא מרגיש שכל העולם נגדו כולל (ובעיקר) המאמנים שלו והחברים שלו לחבר ההלבשה ושאולי השלשות שלו במאני-טיים לא שוות את הנזק שהוא גורם מאחורי הקלעים ועל הפרקט
אני כבר סיימתי לקוות שנראה את פארגו הישן והטוב כי אני לא חושבת שהוא יכול, רוצה או חושב שהוא צריך לרדת מהעץ שהוא עלה עליו
איך אפשר באמת להגיע רחוק עם שחקן שמרגיש שהמאמנים שלו והחברים שלו לקבוצה הם האויבים שלו?
בגדול אני מסכים איתך אבל רואים שכשבא לו הוא game changing
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־15 אורחים