פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יש גבוה: ג'ו אלכסנדר חתם במכבי עד סוף העונה + אופציה

11 פברואר 2015, 22:49

rc4991 כתב:
בתוך כך, לוואלה ספורט נודע שלג'ו אלכסנדר יש שורשים יהודיים. סבו מצד אמו הוא יהודי ועל כן, על פי חוק השבות, מגיעה לו הזדמנות. אלכסנדר עצמו אמר למקורביו שאם התנאים יבשילו לכך הוא לא שולל קבלת אזרחות והשתתפות בנבחרת ישראל.

http://sports.walla.co.il/item/2828779

נשמע די הזוי אבל אם הוא מקבל אזרחות זה יהיה משמעותי מאוד עבורנו

אכן כך. מכבי משוועת לישראלים איכותיים.
כל מה שיש זה אחד שמשחק בNBA ולא יעזוב בקרוב, אחד שחושב שהוא ג'ון סטוקטון, וכבר שנתיים לא משחק כדורסל, שתי
רכיכות לוזריות, אוחיון ופניני הפצוע. זה הכל.
בגלל זה, בתקופה הקרובה, מכבי חייבת להסתמך על מתאזרחים, וכאלה דווקא יש לא מעט וטובים. השניים שמשחקים אצלנו,
פישר, ואם אלכסנדר גם, אז זה באמת יהיה מצויין. 3 מתאזרחים שיכולים להיות שחקני רוטציה לגיטימיים ביורוליג + 2 הישראלים שלנו + 5
זרים, ויש לנו יופי של סגל.

11 פברואר 2015, 23:07

אם יאזרחו אותו זה יהיה מדהים

11 פברואר 2015, 23:13

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
בתוך כך, לוואלה ספורט נודע שלג'ו אלכסנדר יש שורשים יהודיים. סבו מצד אמו הוא יהודי ועל כן, על פי חוק השבות, מגיעה לו הזדמנות. אלכסנדר עצמו אמר למקורביו שאם התנאים יבשילו לכך הוא לא שולל קבלת אזרחות והשתתפות בנבחרת ישראל.

http://sports.walla.co.il/item/2828779

נשמע די הזוי אבל אם הוא מקבל אזרחות זה יהיה משמעותי מאוד עבורנו

אכן כך. מכבי משוועת לישראלים איכותיים.
כל מה שיש זה אחד שמשחק בNBA ולא יעזוב בקרוב, אחד שחושב שהוא ג'ון סטוקטון, וכבר שנתיים לא משחק כדורסל, שתי
רכיכות לוזריות, אוחיון ופניני הפצוע. זה הכל.
בגלל זה, בתקופה הקרובה, מכבי חייבת להסתמך על מתאזרחים, וכאלה דווקא יש לא מעט וטובים. השניים שמשחקים אצלנו,
פישר, ואם אלכסנדר גם, אז זה באמת יהיה מצויין. 3 מתאזרחים שיכולים להיות שחקני רוטציה לגיטימיים ביורוליג + 2 הישראלים שלנו + 5
זרים, ויש לנו יופי של סגל.

ת'אמת שאפשר לנסות את יבזורי...

22 פברואר 2015, 23:53

להחתים!

אחלה שחקן

22 פברואר 2015, 23:56

אזרחות+חוזה ארוך וטווח, ויפה שעה אחת קודם.

23 פברואר 2015, 00:27

האמת שאם מאזרחים את ג'ו ומצליחים להביא את פישר, אז יש לנו קו קדמי עם 2 זרים בלבד (סופו ורנדל) מה שמשאיר לנו מקום לעוד זר בקו האחורי (או לחלופין לשחק עם 5 זרים בלבד לשם שינוי)

23 פברואר 2015, 00:50

הדאנק שלו היום היה אחד הדאנקים. אדיר.

אחלה שחקן.

23 פברואר 2015, 00:52

jol9 כתב:הדאנק שלו היום היה אחד הדאנקים. אדיר.

אחלה שחקן.

הזכיר דאנקים של בלייק גריפין. בכלל, סגנון המשחק שלו דומה מאוד לבלייק.

23 פברואר 2015, 00:59

שמואל1 כתב:

אחלה שחקן.

טוב לא הגזמנו בכלל. בלייק גריפין. למה לא.

23 פברואר 2015, 00:59

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:

אחלה שחקן.

טוב לא הגזמנו בכלל. בלייק גריפין. למה לא.

הוא שכח לציין שהוא לקח את התזה הזאת מפארגו שהשווה ביניהם בראיון אחרי המשחק

23 פברואר 2015, 01:02

אני חושב שזה רק עניין של זמן עד שמכבי יתחילו לנצל את הארסנל של ג'ו בהתקפה. בכלל, כבר היום הוא סוג של גו טו גיי מהספסל.
יש לו חבילה התקפית מלאה, הוא קר רוח, והוא עוד ייתן לנו רגעים יפים העונה.

23 פברואר 2015, 01:04

Holiday_Armadillo כתב:הוא שכח לציין שהוא לקח את התזה הזאת מפארגו שהשווה ביניהם בראיון אחרי המשחק

נו באמת. אלכסנדר לא שחקן פיזי כמו בלייק גריפין, הוא שחקן של פינס. לא כל מי שמטביע פעם בכמה זמן הוא בלייק גריפין.

23 פברואר 2015, 01:05

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הוא שכח לציין שהוא לקח את התזה הזאת מפארגו שהשווה ביניהם בראיון אחרי המשחק

נו באמת. אלכסנדר לא שחקן פיזי כמו בלייק גריפין, הוא שחקן של פינס. לא כל מי שמטביע פעם בכמה זמן הוא בלייק גריפין.

לא אמרתי שאני מסכימה עם זה, רק אמרתי מאיפה הוא הביא את העניין

23 פברואר 2015, 01:27

שחקן שחקן!

23 פברואר 2015, 02:53

שחקן מצוין ומקווה שיהיה פה עוד הרבה שנים יש לו עוד הרבה לתת ,יקח זמן עד שזה יבוא לידי ביטוי ועד שירגיש בנוח ככה זה במכבי לפעמים רק בעונה השניה זה א לידי ביטוי .
כמה נקודות לשיפור אצלו ,לא להיות שקוף בכדרור ימינה לגוון כי ילמדו את זה ,זה ענין של בטחון שירגיש בנח לכדרר חופשי .
דבר שני הגאפ שוט שהוא באויר כבר אי אפשר לעשות כלום אבל שהוא מתכונן אליו הוא שקוף כי הוא מביא תכדור לגוף של השומר ועוד מלמטה ככה שקל לשמור ולחסום את זה למטה חייב לשנות את זה ,כי כבר ראינו במשחק נראה לי נגד אלבה איך למדו את זה .
בסך הכל חייב להחתים במיוחד אם יחשב כישראלי

23 פברואר 2015, 08:32

POSTER DUNK!!!!!!

תמונה תמונה

אולי כיתוב מסוגנן יוסיף פה..
תהנו :D
נערך לאחרונה על ידי sunshine בתאריך 23 פברואר 2015, 10:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

23 פברואר 2015, 10:41

BY FAR הזר הכי טוב שהבאנו באמצע עונה.

23 פברואר 2015, 10:52

אדם כתב:שחקן מצוין ומקווה שיהיה פה עוד הרבה שנים יש לו עוד הרבה לתת ,יקח זמן עד שזה יבוא לידי ביטוי ועד שירגיש בנוח ככה זה במכבי לפעמים רק בעונה השניה זה א לידי ביטוי .
כמה נקודות לשיפור אצלו ,לא להיות שקוף בכדרור ימינה לגוון כי ילמדו את זה ,זה ענין של בטחון שירגיש בנח לכדרר חופשי .
דבר שני הגאפ שוט שהוא באויר כבר אי אפשר לעשות כלום אבל שהוא מתכונן אליו הוא שקוף כי הוא מביא תכדור לגוף של השומר ועוד מלמטה ככה שקל לשמור ולחסום את זה למטה חייב לשנות את זה ,כי כבר ראינו במשחק נראה לי נגד אלבה איך למדו את זה .

הוא לא ישנה כלום בגיל 28. הוא שחקן לא רע, אבל הוא לא יכול להיות יותר ממחליף בעמדה 4. ההגנה שלו מאוד בעייתית. האפסייד הגדול שלו הוא כמובן בתור ישראלי (אם זה אפשרי). בתור זר, אני לא חושב שהוא היה נשאר פה עוד שנה.

23 פברואר 2015, 11:16

roy1000 כתב:
אדם כתב:שחקן מצוין ומקווה שיהיה פה עוד הרבה שנים יש לו עוד הרבה לתת ,יקח זמן עד שזה יבוא לידי ביטוי ועד שירגיש בנוח ככה זה במכבי לפעמים רק בעונה השניה זה א לידי ביטוי .

הוא לא ישנה כלום בגיל 28. הוא שחקן לא רע, אבל הוא לא יכול להיות יותר ממחליף בעמדה 4. ההגנה שלו מאוד בעייתית. האפסייד הגדול שלו הוא כמובן בתור ישראלי (אם זה אפשרי). בתור זר, אני לא חושב שהוא היה נשאר פה עוד שנה.

ג'ו:
"ניקולה תמיד באוזן שלי, מנסה ללמד אותי על המשחק והשיטה של מכבי. הוא באר של מידע ואני מנסה לשאוב ממנו כמה שיותר כדורסל. לפני המשחק הוא אמר לי להתעלם מכל הרעש מסביב ופשוט ליהנות. מדהים כמה שהסודות הכי טובים הם למעשה הדברים הכי פשוטים", התייחס אלכסנדר לטיפים של הקרואטי.

סופו שיפר ושינה כמה מהאספקטים שלו תחת וויצ'יץ' בגיל 29-30.
הוא בא למכבי בשביל ללמוד.

23 פברואר 2015, 11:33

הוא בעיקר אתלט גדול.
פרסם תגובה