rc4991 כתב:מאכזב מאכזב ועוד פעם מאכזב
לא מאכזב ולא שום דבר.
די לחשוב שהוא אתוני פארקר. דווין סמית' הוא דווין סמית'. לא שחקן סקורר, לא שחקן מוביל, לא סופרסטאר. שחקן מצויין שעושה דברים אחרים, וזקוק לצוות מסיע איכותי מסביבו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מאכזב מאכזב ועוד פעם מאכזב
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:מאכזב מאכזב ועוד פעם מאכזב
לא מאכזב ולא שום דבר.
די לחשוב שהוא אתוני פארקר. דווין סמית' הוא דווין סמית'. לא שחקן סקורר, לא שחקן מוביל, לא סופרסטאר. שחקן מצויין שעושה דברים אחרים, וזקוק לצוות מסיע איכותי מסביבו.
itai7 כתב:אני לא חושב שהוא נעלם, פנר נבונים וידעו שלעצור אותו זה לעצור את מכבי, יש לפנר' 3 שחקנים בגובה שלו עם מוטות ידים של 2.10 שלא נתנה להכנס למשחק אפילו, הוא האחרון שהייתי מתאכזב ממנו, צריך להגיד לו תודה על עונה גדולה ועל רגעים גדולים שהוא נתן לנו ביורוליג.
אם אתה רוצה להתאכזב משחקנים הוא האחרון.
my man כתב:itai7 כתב:אני לא חושב שהוא נעלם, פנר נבונים וידעו שלעצור אותו זה לעצור את מכבי, יש לפנר' 3 שחקנים בגובה שלו עם מוטות ידים של 2.10 שלא נתנה להכנס למשחק אפילו, הוא האחרון שהייתי מתאכזב ממנו, צריך להגיד לו תודה על עונה גדולה ועל רגעים גדולים שהוא נתן לנו ביורוליג.
אם אתה רוצה להתאכזב משחקנים הוא האחרון.
Hey Yeah כתב:מה שיותר מעצבן אותי זה ההגנה, רוב הסלים של זיזיץ נעשו עליו. והסל האחרון של גואדלוק היה בגלל טעות קריטית שלו.
יוסי22 כתב:סמית לא אמור לשמור עליו בכלל עם כל הכבוד ... היה צריך להרים את אוחיון מהספסל אבל גודס לא מספיק חד ולא מהיום .
rc4991 כתב:אני אכתוב פה משהו שהרבה אנשים לא יסכימו עליו אבל אני ממש לא בטוח שההחתמה של סמית' הייתה טובה
הוא לא שחקן שיכול לסחוב קבוצה בזמן שהוא מקבל משכורת אסטרונומית ועוד בחוזה לשלוש שנים וכשהוא כבן בן 32
jol9 כתב:rc4991 כתב:אני אכתוב פה משהו שהרבה אנשים לא יסכימו עליו אבל אני ממש לא בטוח שההחתמה של סמית' הייתה טובה
הוא לא שחקן שיכול לסחוב קבוצה בזמן שהוא מקבל משכורת אסטרונומית ועוד בחוזה לשלוש שנים וכשהוא כבן בן 32
בימים אלה זה נראה נכון מה שאתה אומר, אבל אם נמצע את מה שהיה העונה, אז זאת החתמה מעולה, אם כי בוודאי קצת יקרה.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אני אכתוב פה משהו שהרבה אנשים לא יסכימו עליו אבל אני ממש לא בטוח שההחתמה של סמית' הייתה טובה
בימים אלה זה נראה נכון מה שאתה אומר, אבל אם נמצע את מה שהיה העונה, אז זאת החתמה מעולה, אם כי בוודאי קצת יקרה.
תשמע, גם כשהוא נתן את ההופעות הגדולות שלו חשבתי שאנשים נסחפים כאן (הפכו אותו לאיזה אל)
אני לא מנצל את המשחקים האחרונים שלו כי אני די בטוח שהוא יחזור לעצמו אבל הבעיה היא שגם כשהוא טוב הוא ממש לא יסחוב את הקבוצה ואלה סכומים שחבל שמשלים לכינור שני במקום לכוכב
rc4991 כתב:אני אכתוב פה משהו שהרבה אנשים לא יסכימו עליו אבל אני ממש לא בטוח שההחתמה של סמית' הייתה טובה
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אני אכתוב פה משהו שהרבה אנשים לא יסכימו עליו אבל אני ממש לא בטוח שההחתמה של סמית' הייתה טובה
תשמע, גם כשהוא נתן את ההופעות הגדולות שלו חשבתי שאנשים נסחפים כאן (הפכו אותו לאיזה אל)
אני לא מנצל את המשחקים האחרונים שלו כי אני די בטוח שהוא יחזור לעצמו אבל הבעיה היא שגם כשהוא טוב הוא ממש לא יסחוב את הקבוצה ואלה סכומים שחבל שמשלים לכינור שני במקום לכוכב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־23 אורחים