רשמית - "פוקס" הספונסר החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי כבר לא אלקטרה. סגרה עם רשת הביגוד "פוקס"

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 אוגוסט 2015, 17:44

הודעה רשמית של ארגון GATE 11

מסתמן כי הלוגו של FOX על החולצה הרשמית יהיה בצבע אדום. התמונה בתחתית הפוסט.
לפני עשרות שנים, חתמה מכבי שלנו על הסכם חסות עם חברת "עלית". במסגרת ההסכם, הוטבע לוגו החברה על מדי הקבוצה. הלוגו היה כחול, ועיטר יפה את הצהוב של מכבי. שנים לאחר מכן, "עלית" עברה לאדום, ולמכבי, שעדיין הייתה תחת חוזה, לא נותרה ברירה, ואת הצהוב שלנו לכלך במשך כמה עונות כתם אדום.
המצב לא היה אידאלי - ספונסר בצבעי היריבה העירונית שמעטר החולצה. נזכיר שהארגון טרם הוקם באותן שנים.
חלף הזמן, "אלקטרה" החליפה את "עלית" והצבע האדום התנדף מהחולצה. אבל לא לגמרי מההיכל. הקבוצה לא מקשה על ספונסרים המפרסמים בשלל צבעי הקשת בהיכל ובפרט בצבע האדום. חסויות, פרסומות מוארות ורקדניות באדום אשר זכו לבוז צורם הן נחלת ההיכל.
רצינו את מכבי שלנו נקייה מצבעים שאינם צהוב וכחול, אבל הבנו וקיבלנו את הצורך בחסויות ובפרסום. פרסומות וחסויות מכניסות כסף ומעשירות את התקציב, שבעזרתו בונים סגל חזק.
אנחנו מכבי, תמיד רוצים את הסגל החזק ביותר, תמיד להיות בטופ ולנצח כל קבוצה. עם זאת, אנחנו רוצים גם להשאר מכבי.
אנחנו רוצים להמשיך בצהוב-כחול שלנו. הכחול שהיה עם מכבי מאז ומעולם, והצהוב שמסמל את הקשר העז של מכבי לעם היהודי וצורף למדי הקבוצה בשנת 1942, על מנת להזדהות עם יהודי אירופה הנרדפים.
בצער רב ומתוך הבנה כי אנו חיים בעולם מסחרי בו הכסף משחק תפקיד, השלמנו עם הפרסומות השונות. אך לא נסכים עם הכנסת סמל כה גדול לחולצה הרשמית, החזית של מכבי תל אביב.
לא הפעם, לא במשמרת שלנו. לא הפעם, כשיש אלטרנטיבות רבות לסמל של הספונסר החדש.
הנהלת המועדון חוזרת ומדגישה את המוטו שאומר "למשרדי מכבי לא נכנסים באדום". נאה דורש נאה מקיים.
נזכיר שמעולם לא התערבנו בענייני הקבוצה, הן המקצועיים והן המסחריים. אנחנו נדחוף את הקבוצה קדימה יחד עם עקרונות הארגון. אנחנו מאחלים בהצלחה למכבי עם כל נותן חסות באשר הוא, אבל לא בצבע הזה. ניתן לשלב את לוגו החברה גם בצבע סולידי יותר - כחול או שחור.
מיותר לציין שבניגוד לשיתוף הפעולה הפורה שהיה בין "אלקטרה" לאוהדים, לא נשתף פעולה עם FOX כל עוד הסמל ישאר כפי שפורסם.
אנו קוראים לכל האוהדים להשמיע את קולם - בדף זה, בדף הקבוצה ובמשרדים.
* ככל שתשתפו את הפוסט, כך נשפיע יותר על מקבלי ההחלטות *
אל תקחו ממכבי את הזהות, אל תקחו מהאוהדים את מכבי.

קצת מביך שבדברים האלו מתעסקים ארגון האוהדים המרכזי של מכבי. לאף אחד לא הפריע הלוגו האדום של עלית במשך כל כך הרבה שנים, כולל כל הצלחות השושלת. מה קרה פתאום?
מצאו על מה למחות. יש כל כך הרבה דברים אחרים שמצדיקים מחאה בהתנהלות של מכבי, אבל הם בוחרים למחות דווקא על הנושא הכי ילדותי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אוגוסט 2015, 17:46

אביהוא כתב:גם לי אין אנטי לצבע אדום..

:thumbdown

מכבי ת"א בכדורסל תקבל חסות ראשית מפוקס
חברת האופנה תשלם כמיליון דולר בעונה כדי להחליף את אלקטרה כנותנת החסות הראשית. ההופעה הרשמית הראשונה של מכבי ת"א עם חולצות פוקס תהיה ב-24 בספטמבר בגביע ווינר מול עירוני נס ציונה
על פי הערכות מכבי לא תקרא "מכבי פוקס תל אביב".

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001064950

החסות של מכבי ת"א-פוקס: מוצרי המועדון יימכרו בחנויות
רשת האופנה צפויה להחליף את אלקטרה כספונסרית הראשית של קבוצת הכדורסל; ההסכם המסתמן הוא לשנה עם אופציה לשנה נוספת; ביחד עם הכנסות ממכירת מוצרי הקבוצה בחנויות פוקס, צפויים הצהובים להכניס כ-1.5 מיליון דולר בעונה
ל"גלובס" נודע כי הסיכום הכספי בין הצדדים עומד על כ-1.2-1.3 מיליון דולר, כאשר במקביל תוכל מכבי להגדיל את ההכנסות בזכות מכירת מוצריה הרשמיים - בדגש על ביגוד - בחנויות פוקס הפרוסות ברחבי הארץ.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001064950

אם משכללים את הידיעות האלו:
* ההסכם הוא לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת, עבור 1.3-1.2 מיליון דולר בעונה.
* המוצרים ימכרו גם בחנויות פוקס כך שמכבי תוכל להגדיל את החשיפה והמכירות.
* עפ"י הערכות מכבי לא תקרא "מכבי פוקס תל אביב".
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אוגוסט 2015, 17:49

שמואל1 כתב:הודעה רשמית של ארגון GATE 11

מסתמן כי הלוגו של FOX על החולצה הרשמית יהיה בצבע אדום. התמונה בתחתית הפוסט.
לפני עשרות שנים, חתמה מכבי שלנו על הסכם חסות עם חברת "עלית". במסגרת ההסכם, הוטבע לוגו החברה על מדי הקבוצה. הלוגו היה כחול, ועיטר יפה את הצהוב של מכבי. שנים לאחר מכן, "עלית" עברה לאדום, ולמכבי, שעדיין הייתה תחת חוזה, לא נותרה ברירה, ואת הצהוב שלנו לכלך במשך כמה עונות כתם אדום.
המצב לא היה אידאלי - ספונסר בצבעי היריבה העירונית שמעטר החולצה. נזכיר שהארגון טרם הוקם באותן שנים.
חלף הזמן, "אלקטרה" החליפה את "עלית" והצבע האדום התנדף מהחולצה. אבל לא לגמרי מההיכל. הקבוצה לא מקשה על ספונסרים המפרסמים בשלל צבעי הקשת בהיכל ובפרט בצבע האדום. חסויות, פרסומות מוארות ורקדניות באדום אשר זכו לבוז צורם הן נחלת ההיכל.
רצינו את מכבי שלנו נקייה מצבעים שאינם צהוב וכחול, אבל הבנו וקיבלנו את הצורך בחסויות ובפרסום. פרסומות וחסויות מכניסות כסף ומעשירות את התקציב, שבעזרתו בונים סגל חזק.
אנחנו מכבי, תמיד רוצים את הסגל החזק ביותר, תמיד להיות בטופ ולנצח כל קבוצה. עם זאת, אנחנו רוצים גם להשאר מכבי.
אנחנו רוצים להמשיך בצהוב-כחול שלנו. הכחול שהיה עם מכבי מאז ומעולם, והצהוב שמסמל את הקשר העז של מכבי לעם היהודי וצורף למדי הקבוצה בשנת 1942, על מנת להזדהות עם יהודי אירופה הנרדפים.
בצער רב ומתוך הבנה כי אנו חיים בעולם מסחרי בו הכסף משחק תפקיד, השלמנו עם הפרסומות השונות. אך לא נסכים עם הכנסת סמל כה גדול לחולצה הרשמית, החזית של מכבי תל אביב.
לא הפעם, לא במשמרת שלנו. לא הפעם, כשיש אלטרנטיבות רבות לסמל של הספונסר החדש.
הנהלת המועדון חוזרת ומדגישה את המוטו שאומר "למשרדי מכבי לא נכנסים באדום". נאה דורש נאה מקיים.
נזכיר שמעולם לא התערבנו בענייני הקבוצה, הן המקצועיים והן המסחריים. אנחנו נדחוף את הקבוצה קדימה יחד עם עקרונות הארגון. אנחנו מאחלים בהצלחה למכבי עם כל נותן חסות באשר הוא, אבל לא בצבע הזה. ניתן לשלב את לוגו החברה גם בצבע סולידי יותר - כחול או שחור.
מיותר לציין שבניגוד לשיתוף הפעולה הפורה שהיה בין "אלקטרה" לאוהדים, לא נשתף פעולה עם FOX כל עוד הסמל ישאר כפי שפורסם.
אנו קוראים לכל האוהדים להשמיע את קולם - בדף זה, בדף הקבוצה ובמשרדים.
* ככל שתשתפו את הפוסט, כך נשפיע יותר על מקבלי ההחלטות *
אל תקחו ממכבי את הזהות, אל תקחו מהאוהדים את מכבי.

קצת מביך שבדברים האלו מתעסקים ארגון האוהדים המרכזי של מכבי. לאף אחד לא הפריע הלוגו האדום של עלית במשך כל כך הרבה שנים, כולל כל הצלחות השושלת. מה קרה פתאום?
מצאו על מה למחות. יש כל כך הרבה דברים אחרים שמצדיקים מחאה בהתנהלות של מכבי, אבל הם בוחרים למחות דווקא על הנושא הכי ילדותי.

יש להם המון זמן פנוי עכשיו כשהחליטו לשלוח שלושה ילדים להגעה של השחקנים בנתבג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אוגוסט 2015, 17:54

שמואל1 כתב:קצת מביך שבדברים האלו מתעסקים ארגון האוהדים המרכזי של מכבי. לאף אחד לא הפריע הלוגו האדום של עלית במשך כל כך הרבה שנים, כולל כל הצלחות השושלת. מה קרה פתאום?

לא מדויק, ומדובר בסיטואציה שונה.
אחדשיודע כתב:וכל אלה שמזכירים את "עלית" קצת מפספסים או לא מכירים לגמרי בעובדות. "עלית" היתה ספונסר של מכבי 40 שנה, מ-1969 עד 2008.
מ-1969 עד 1996 הלוגו בחולצה לא היה אדום. כש-"עלית" החליטו לשנות את הלוגו ב-1996 היא כבר היתה חלק בלתי נפרד ממכבי ואף החזיקה ב-10% מהמניות של הקבוצה.
פה מכבי מתחילה מאפס, זו סיטואציה שונה, האוהדים יכולים להשפיע. ולחלק גדול מהאוהדים הצבע האדום הפריע גם בתקופה של "עלית".

חברים, אם מישהו מכם זה נראה לו מביך/ילדותי/מיותר - זכותכם, אל תתעסקו בזה. אבל זה לא אמור להפריע לכם שאחרים יתעסקו בזה, שחררו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 30 אוגוסט 2015, 18:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 אוגוסט 2015, 17:57

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:קצת מביך שבדברים האלו מתעסקים ארגון האוהדים המרכזי של מכבי. לאף אחד לא הפריע הלוגו האדום של עלית במשך כל כך הרבה שנים, כולל כל הצלחות השושלת. מה קרה פתאום?

לא מדויק, ומדובר בסיטואציה שונה.
אחדשיודע כתב:וכל אלה שמזכירים את "עלית" קצת מפספסים או לא מכירים לגמרי בעובדות. "עלית" היתה ספונסר של מכבי 40 שנה, מ-1969 עד 2008.
מ-1969 עד 1996 הלוגו בחולצה לא היה אדום. כש-"עלית" החליטו לשנות את הלוגו ב-1996 היא כבר היתה חלק בלתי נפרד ממכבי ואף החזיקה ב-10% מהמניות של הקבוצה.
פה מכבי מתחילה מאפס, זו סיטואציה שונה, האוהדים יכולים להשפיע. ולחלק גדול מהאוהדים הצבע האדום הפריע גם בתקופה של "עלית".

חברים, אם מישהו מכם זה נראה לו מביך/ילדותי/מיותר - זכותם, אל תתעסקו בזה. אבל זה לא אמור להפריע לכם שאחרים יתעסקו בזה, שחררו.

הדבר היחיד שמפריע לי זה שהם בוחרים למחות על הנושא הזה (שבוא נאמר את האמת, זה להתעסק בזוטות) כשיש כל כך הרבה דברים אחרים שמצדיקים מחאה בהתנהלות המועדון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אוגוסט 2015, 18:00

בסדר, עזוב שטויות. אם הם יצליחו לשנות במשהו את הלוגו האדום של פוקס על החולצה, יופי. אם לא, אז לא. שום דבר רע לא יקרה מזה.
זה שהיו ויש דברים אחרים למחות עליהם, אני מסכים, אבל זה דיון אחר לדעתי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי sunshine » 30 אוגוסט 2015, 18:06

אחדשיודע כתב:
אביהוא כתב:גם לי אין אנטי לצבע אדום..

:thumbdown

חח בקטנה אחי,לפחות נהנה מזה שנשמע ונראה "מכבי תל אביב" וזהו.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אוגוסט 2015, 19:05

באמת התעסקות באמ-אמא של הקקה.
אני מעדיף ספונסר רציני כמו פוקס בצבע אדום מאשר איזה ״אלדד פרי״ קיקיוני בכחול. לא יודע אם שמתם לב, אבל לא כל חברה רוצה לשפוך עלינו כמות כזאת של כסף.

הגחמה המטופשת הזאת של החברים מהגייט פשוט מרגיזה. הפוסט הזה כמעט מזכיר לי את ״ביתר טהורה לעד״. הלו, מה נסגר איתכם אנשים?
לא במשמרת שלנו? מה נסגר איתכם?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אוגוסט 2015, 19:26

חציל המחאה שלהם היא לא נגד ההסכם עם פוקס, אלא נטו על הלוגו האדום על החולצה. יכול להיות שזה יניב משהו ויכול להיות שלא.
אתה חושב שזה שטותי/מיותר/התעסקות בקקה? אחלה, אז אל תתעסק בזה. זה לא צריך להפריע לך בשום צורה שיש אנשים אחרים שמתעסקים ב-"קקה" ואכפת להם לגבי זה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אוגוסט 2015, 19:32

אחדשיודע כתב:חציל המחאה שלהם היא לא נגד ההסכם עם פוקס, אלא נטו על הלוגו האדום על החולצה. יכול להיות שזה יניב משהו ויכול להיות שלא.
אתה חושב שזה שטותי/מיותר/התעסקות בקקה? אז אל תתעסק בזה. זה לא צריך להפריע לך בשום צורה שיש אנשים שמתעסקים בזה ואכפת להם לגבי זה.

זו מחאה נגד מותג ראוי שמעוניין להשקיע הרבה בקבוצה. המותג שצבעו הוא אדום ולא שחור או כחול.
אני מתנצל, אבל לגמרי לגיטימי מבחינתי שהמועדון יחרבן על הראש של ה100-200 אוהדים שזה מפריע להם.
כל מותג שהוא אדום הוא פסול? מה זה החרטא הזה?

אתם פוגעים ישירות בהכנסות של הקבוצה- ואם בגללכם הקבוצה תיחלש ותשחק עם סמל ירוק או כתום או בז׳ אבל יהיה לה זר אחד פחות טוב- אז אתם מביאים לי ת׳סעיף.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אוגוסט 2015, 19:33

אני חושבת שקצת מוציאים את זה מפרופורציות
אף אחד לא הולך להחרים את מכבי בגלל זה, גם לא אלה שזה ממש מפריע להם
גם לא הולכים לשרוף את המשרדים של מכבי, את החנויות של פוקס או לשרוק בוז לקבוצה במשך 40 דקות
ביקשו לשנות, או שיעשו את זה או שלא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אוגוסט 2015, 19:41

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:חציל המחאה שלהם היא לא נגד ההסכם עם פוקס, אלא נטו על הלוגו האדום על החולצה. יכול להיות שזה יניב משהו ויכול להיות שלא.
אתה חושב שזה שטותי/מיותר/התעסקות בקקה? אז אל תתעסק בזה. זה לא צריך להפריע לך בשום צורה שיש אנשים שמתעסקים בזה ואכפת להם לגבי זה.

זו מחאה נגד מותג ראוי שמעוניין להשקיע הרבה בקבוצה. המותג שצבעו הוא אדום ולא שחור או כחול.
אני מתנצל, אבל לגמרי לגיטימי מבחינתי שהמועדון יחרבן על הראש של ה100-200 אוהדים שזה מפריע להם.
כל מותג שהוא אדום הוא פסול? מה זה החרטא הזה?

אתם פוגעים ישירות בהכנסות של הקבוצה- ואם בגללכם הקבוצה תיחלש ותשחק עם סמל ירוק או כתום או בז׳ אבל יהיה לה זר אחד פחות טוב- אז אתם מביאים לי ת׳סעיף.

תפסיק לבלבל את המוח. נכנסת פעם לחנות של פוקס? ראית את הבגדים שלהם? אין שום סיבה שהסמל של פוקס לא יופיע בצבע אחר.
מעבר לזה שחברות רבות מפרסמות את השם של המותג בצבע אחר מהצבע המקורי, בהתאם לצבע העיקרי של הקבוצה.

כמו שאמרתי כבר, המחאה היא לא נגד הספונסר אלא נגד הלוגו. ההסכם לא יבוטל, צא מהסרט. יכול להיות שישנו את הלוגו ויכול להיות שלא, זה הכל.
רוב האוהדים מעדיפים שלא יהיה שום סממן אדום על החולצה. אני מאמין שגם אתה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אוגוסט 2015, 19:54

תכל'ס, צודק. זה די על הזין שלי.
שכל הצדדים ימשיכו לעשות את עבודתם נאמנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 30 אוגוסט 2015, 20:26

לא ייאמן כמה רעש עשתה התמונה שמצאתי והעלאתי לכאן.. כבר רצה בכל מקום..
לי באופן אישי אין שום בעיה אם זה, זה רק ספונסר, אם נזכה באליפות אירופה לאף אחד לא יהיה אכפת מה רשום על החולצה... זה שהחולצה לא משהו בכלל זה כבר משהו אחר..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 אוגוסט 2015, 20:38

אז התפשרנו על זה? :laugh2
תמונה

השאלה היא לא האם אנחנו יכולים לחיות עם זה... התשובה ברורה מאליה, ברור שכן. השאלה היא האם בא לנו על לוגו אדום באמצע החולצה - אני לא חושב שיש פה מישהו שיעדיף לוגו אדום על פני לוגו כחול למשל. מה יקרה מפה, תשאירו את זה לאנשים שלא אכפת להם "להתעסק בקקה" ואכפת להם מזה (אולי קצת יותר ממכם). נקסט.
אחדשיודע

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אוגוסט 2015, 20:50

רק לי יותר מפריעה העובדה שהלכו על חברה שעושה בגדים די מכוערים ולוקחת עליהם מחיר מופרך למרות שהאיכות לא מי יודע מה??
היו צריכים ללכת על תמנון, גם ככה אני המפרנסת העיקרית שלהם, לפחות שאני אדע שהכסף הולך למטרות טובות (עוד אריחים משובצים יהלומים לחדר האמבטיה של דני...)

אגב, יש מצב שיש לי קרבת משפחה מסוימת לבעלים של פוקס....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אוגוסט 2015, 20:51

חנו'ש כתב:רק לי יותר מפריעה העובדה שהלכו על חברה שעושה בגדים די מכוערים ולוקחת עליהם מחיר מופרך למרות שהאיכות לא מי יודע מה??
היו צריכים ללכת על תמנון, גם ככה אני המפרנסת העיקרית שלהם, לפחות שאני אדע שהכסף הולך למטרות טובות (עוד אריחים משובצים יהלומים לחדר האמבטיה של דני...)

תמנון? איזה כוזרית
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אוגוסט 2015, 20:56

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:רק לי יותר מפריעה העובדה שהלכו על חברה שעושה בגדים די מכוערים ולוקחת עליהם מחיר מופרך למרות שהאיכות לא מי יודע מה??

תמנון? איזה כוזרית

אחלה בגדים במעט כסף, מה רע?
משום מה בתל אביב עוד לא גילו את הרשת הנהדרת הזו, אבל בי-ם אפשר למצוא סניף שלהם בכל חור.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אוגוסט 2015, 21:09

מכבי ״מחסני עודפים״ תל אביב
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 30 אוגוסט 2015, 21:09

החציל האצטקי כתב:מכבי ״מחסני עודפים״ תל אביב

כבר סגרנו על "בלוני אלחנן"...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים