19 אוקטובר 2015, 12:03
jol9 כתב:אני לא מסכים עם זה.
אז מה אם הוא היה שם מתחת לאף שלהם? מה זה אומר בדיוק?
גם נייט האפמן הסתובב מתחת לאף של כל המאמנים בספרד, וגם ניקולה היה על הרדאר ובטוח שמאמנים אקס יוגוסלבים הכירו אותו, ושאראס בכלל נשאר ללא קבוצה כשמכבי חטפה אותו.
זה שאוברדוביץ' לא לקח את פארמר זה לא אומר שום דבר.
מה שכן אומר זה היכולת שלו על המגרש, שבהחלט טעונה שיפור.
19 אוקטובר 2015, 12:14
19 אוקטובר 2015, 12:19
19 אוקטובר 2015, 12:39
roy1000 כתב:פליקס, אני לגמרי לא מסכים איתך לגבי שאראס - הוא היה כוכב מאוד גדול ולא רק בברצלונה, אלא גם בנברחת ליטא.
אתה צודק שהאופי שלו לא התאים לפסיץ' ולכן יצאה לו תדמית בעייתית שהביאה אותו למכבי בהנחה גדולה. זה דווקא די דומה למקרה פארמר שגם לו כהראה יצאה תדמית בעייתית בטורקיה.
19 אוקטובר 2015, 13:06
felix_r כתב:אתה יכול לא להסכים, זה לא ישנה את האמת. הכוכב שם היה בודירוגה. תראה את המספרים של שאראס בפיינל-פור ההוא, ותבין בעצמך, שכוכב הוא לא היה. 1/5 לשתי נקודות ו 2/13 לשלוש נקודות - סכום הזריקות של שאראס בשני המשחקים בפיינל פור 2003. מספרים של מרקיז היינס. שאראס בבארסה היה שחקן צעיר מבטיח, אבל לא כוכב.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2002
לפארמר אין תדמית בעיתית. הוא בחור טוב. הוא פשוט לא רכז. הוא גארד סקורר, שעושה נקודות, אבל לא אחד שמפעיל את הקבוצה ועושה את השחקנים שלידו טובים יותר.
19 אוקטובר 2015, 18:25
19 אוקטובר 2015, 18:26
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא מסכים עם זה.
אז מה אם הוא היה שם מתחת לאף שלהם? מה זה אומר בדיוק?
גם נייט האפמן הסתובב מתחת לאף של כל המאמנים בספרד, וגם ניקולה היה על הרדאר ובטוח שמאמנים אקס יוגוסלבים הכירו אותו, ושאראס בכלל נשאר ללא קבוצה כשמכבי חטפה אותו.
זה שאוברדוביץ' לא לקח את פארמר זה לא אומר שום דבר.
מה שכן אומר זה היכולת שלו על המגרש, שבהחלט טעונה שיפור.
יש משהו בדברים שפליקס אומר. אתה לא יכול להשוות את פארמר להאפמן. פארמר היה שחקן NBA לגיטימי והוא אחד השחקנים הבולטים בעמדה שלו באירופה. האפמן היה שחקן אנונימי בעונה הראשונה שלו באירופה.
לגבי ניקולה - מכבי של אז הייתה קבוצה עשירה והיא לקחה את ניקולה (שהיה הגבוה הצעיר הכי טוב באירופה) בכסף מלא ובלי שום הנחות. זו לא הייתה גניבה.
אי אפשר להתעלם מזה שקבוצות מובילות באירופה פשוט לא רצו את פארמר. אני לא בטוח למה. אולי נוצרה לו תדמית של טרבל מייקר בטורקיה. המקרה של פארמר יותר דומה למקרה של שאראס שנוצרה לו תדמית של שחקן בעייתי בברצלונה וקבוצות אחרות לא רצו לגעת בו ככה שהוא נחת במכבי בהנחה מאוד גדולה.
אני עדיין מקווה שמקרה פארמר ייגמר כמו שאראס ולא כמו פארגו.
19 אוקטובר 2015, 19:01
22 אוקטובר 2015, 08:24
22 אוקטובר 2015, 08:29
jay כתב:כרגע אם להחליף אז רק באדלשטיין. אם כי הייתי רוצה שהוא זה שגם יבנה את הקבוצה.
22 אוקטובר 2015, 08:37
felix_r כתב:גם אני לא מחזיק מגודס, אבל לא צריך להפיל עליו את כל האשמה באיך שמכבי נראית. הקבוצה נבתנה בצורה מטומטמת לחלוטין ומי החליט לבנות אותה ככה הוא לא גיא גודס.
22 אוקטובר 2015, 08:51
alex30 כתב:jay כתב:כרגע אם להחליף אז רק באדלשטיין. אם כי הייתי רוצה שהוא זה שגם יבנה את הקבוצה.
ושתוך כדי יזרוק עוד כסף ועונה אחת לפח? מה הגנגי החמוד הזה עשה בקריירה הארוכה שלו, שכולם צועקים את השם שלו?
22 אוקטובר 2015, 09:02
roy1000 כתב:alex30 כתב:jay כתב:כרגע אם להחליף אז רק באדלשטיין. אם כי הייתי רוצה שהוא זה שגם יבנה את הקבוצה.
ושתוך כדי יזרוק עוד כסף ועונה אחת לפח? מה הגנגי החמוד הזה עשה בקריירה הארוכה שלו, שכולם צועקים את השם שלו?
אני לא זוכר אפילו קבוצה אחת של אדלשטיין ששיחקה פחות טוב מהפוטנציאל שלה. כל קבוצה שלו ממצה את הפוטנציאל שלה עד תום. עוד מימי רמת גן, הגועל של ג'וז'ינסקי, דרך ירושלים וחזרה לעכברושים של השנים האחרונות. האיש הוא די מניה בטוחה, אבל אחרי שהצהיר בצורה כל כך ברורה שהוא לא יחליף מאמן באמצע העונה, אני פשוט לא רואה את זה קורה. לפדרמנים יהיה כל כך הרבה יותר נוח עם דן שמיר.
22 אוקטובר 2015, 09:04
22 אוקטובר 2015, 09:07
roy1000 כתב:אני ממש לא מחזיק מפרנקו. אני חושב שיש לו יחסי אנוש טובים והוא יודע להסתדר מצויין עם שחקנים ומנהלים, אבל הוא לא מאמן טוב.
22 אוקטובר 2015, 09:17
22 אוקטובר 2015, 09:19
alex30 כתב:roy1000 כתב:אני ממש לא מחזיק מפרנקו. אני חושב שיש לו יחסי אנוש טובים והוא יודע להסתדר מצויין עם שחקנים ומנהלים, אבל הוא לא מאמן טוב.
זה לא עניין של לחשוב, זה תוצאות בשטח.
הוא קיבל קבוצה גדולה(חיפה הייתה גדולה יחסית בעונה שפרקנו קיבל מושכות), והצליח, קביל את הלחץ הירושלמי, והצליח, אם יצליח גם העונה, זה כבר מראה הצלחה+התמדה ברמות הגבוהות = מאמן טוב.
22 אוקטובר 2015, 09:26
roy1000 כתב:alex30 כתב:roy1000 כתב:אני ממש לא מחזיק מפרנקו. אני חושב שיש לו יחסי אנוש טובים והוא יודע להסתדר מצויין עם שחקנים ומנהלים, אבל הוא לא מאמן טוב.
זה לא עניין של לחשוב, זה תוצאות בשטח.
הוא קיבל קבוצה גדולה(חיפה הייתה גדולה יחסית בעונה שפרקנו קיבל מושכות), והצליח, קביל את הלחץ הירושלמי, והצליח, אם יצליח גם העונה, זה כבר מראה הצלחה+התמדה ברמות הגבוהות = מאמן טוב.
הוא סיים את העונה האירופאית בירושלים בבזיון חסר תקדים. היינו שוחטים אותו אם זה היה קורה במכבי. נראה לי שאתה נותן לו הרבה יותר מדי קרדיט.
22 אוקטובר 2015, 09:30
jol9 כתב:אלכס, אני מסכים איתך לגמרי בהקשר למאמן זר.
יש עשרות רבות של מאמנים טובים מאוד באירופה ובארה"ב. בכל העולם מאמנים מגיעים מכל העולם, ורק אצלנו מדובר
באיזה NO NO גדול. אין שום סיבה.
הכדורסל כזכור לא הומצא בארץ...
לגבי אדלשטיין ופרנקו אני פחות מסכים.
פרנקו אכן רשום על כמה הישגים נעים במסגרת המקומית, אבל בזירה האירופאית הוא כשל באופן מוחלט.
נראה מה יהיה העונה, אבל איכשהו גם אני, כמו רוי, קצת פחות מתרשם ממנו.
אדלשטיין לא הביא הישגים, כי הוא נפל בדור שבו מאמני מכבי היו שניים משלושת ארבעת המאמנים הגדולים בתולדותיה...
עכשיו כשגם פיני וגם דייויד כבר לא רלוונטיים, אדלשטיין הוא בהחלט מועמד ראוי.
22 אוקטובר 2015, 09:35
alex30 כתב:jol9 כתב:אלכס, אני מסכים איתך לגמרי בהקשר למאמן זר.
יש עשרות רבות של מאמנים טובים מאוד באירופה ובארה"ב. בכל העולם מאמנים מגיעים מכל העולם, ורק אצלנו מדובר
באיזה NO NO גדול. אין שום סיבה.
הכדורסל כזכור לא הומצא בארץ...
לגבי אדלשטיין ופרנקו אני פחות מסכים.
פרנקו אכן רשום על כמה הישגים נעים במסגרת המקומית, אבל בזירה האירופאית הוא כשל באופן מוחלט.
נראה מה יהיה העונה, אבל איכשהו גם אני, כמו רוי, קצת פחות מתרשם ממנו.
אדלשטיין לא הביא הישגים, כי הוא נפל בדור שבו מאמני מכבי היו שניים משלושת ארבעת המאמנים הגדולים בתולדותיה...
עכשיו כשגם פיני וגם דייויד כבר לא רלוונטיים, אדלשטיין הוא בהחלט מועמד ראוי.
נו אז אנחנו מסכמים לגבי כמעט הכל(גם אני יודע שפרנקו עדיין לא שם...), הדבר היחיד שאין הסכמה זה לגבי הגינגי, אני לא חושב שיש לו את זה.. ועדיף להביא מאמן זר.