Hey Yeah כתב:אתה רפטטיבי ולא קורא את מה שרשמתי לך 1000 פעם. לא השוותי בין הרמה של רוצ'סטי לרמה של פול. אמרתי שמקומו של רוצסטי הוא ביורוליג כמו שמקומו של פול בנבא. אני חושב שלדעתי גם העונה הזאת ובמיוחד העונה שעברה הן הוכחה לכך. אבל אתה מייחס חשיבות גדולה יותר ל 2010/2011.
אתה תמהוני בעיניי.
אתה לא קורא מה שאני כתבתי לך וחוזר על אותה מנטרה חסרת בסיס שוב ושוב. כריס פול זה שחקן שהיה כוכב NBA ואחד מ- 3 הרכזים הטובים ב- NBA מהשניה שהוא נחת שם. הוא משלים למעלה מעשור כסופרסטאר ב- NBA. רוצ'סטי זה שחקן שנחתך מכל הקבוצות היורוליג שהוא שיחק בהן עד לניז'ני וששיא הקריירה שלו זה להשלים עונת יורוליג אחת בניז'ני שבה הוא הגיע לטופ 16 ועוד עונת יורוליג אחת במכבי שבה הוא אפילו לטופ 16 לא הצליח להגיע.
אז תסביר לי שוב איך רוצ'סטי הוא שחקן "טופ יורוליג" ושייך ליורוליג בדיוק כמו שכריס פול שייך ל-NBA? רוצ'סטי יותר טוב מיול? רודריגז? ספאנוליס? רייס? שבד? דה-קולו? אני פשוט מנסה שתסביר לי את הגגיון מאחורי הטיעונים הגאוניים שלך. תסביר לי בדיוק איך רוצ'סטי הוא "טופ יורוליג" כשהוא בקושי שיחק ביורוליג בקריירה שלו ומעולם לא שיחק בקבוצה שעשתה יותר מטופ 16 (וגם זה בנס)?
רוצ'סטי הוא חלק אינטגרלי מהחרא של הקבוצה הזו בדיוק כמו אבקווה וארינזה ושאר ירקות.