אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 ספטמבר 2011, 05:26

יוני, לפי בלאט פרקינס אמור לחזור לפעילות רק באיזור ינואר, קצת מאוחר מדי, בטח העונה. וגם אם יחזור לפעילות אף אחד לא תוקע לידנו שיהיה בכושר מתאים, בטח לקבוצה שכבר רצה. סיכון גדול שאפילו אסור לשקול.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 15 ספטמבר 2011, 05:26

itai7 כתב:העיקר האופטמיות

עדיף לא לשקוע בהרהורי אופטימיות ו"יהיה בסדר" ולהתכונן עשיו לבאות. אל תשכח שהקו האחורי הזה, שכולל שחקן מוביל אחד שיעזוב בעוד חודש או חודשיים, יצטרך להתמודד עם קווים אחוריים שכוללים שחקנים בלי אפשרות יציאה באמצע העונה, דוגמת יול, רודריגז וקארול (ריאל), וויאצ'יץ, אילייבסקי וטונצ'רי (פילזן), עומר קוק ודרו ניקולאס (מילאנו) וכנראה שגם קית' לנגפורד וגריס קווין (חימקי). תמיד אפשר לקוות ולטוב ולהתפלל שהכל יהיה בסדר, אבל זה לא יקרה מעצמו ויש גבול לכמות הקסמים שבלאט מסוגל לעשות. בכל זאת בשנה שעברה היו לו את פרקינס, פארגו ואידסון והעונה יש לו הרבה פחות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 15 ספטמבר 2011, 05:32

jol9 כתב:
קודי כתב:הבעיה הגדולה היא שבלי פארמר (והוא יעזוב במוקדם או במאוחר) אין למכבי רכז ראשון וגם לא סקנד גארד ראשון (את זה אין גם עם פארמר). יש רכז מחליף נהדר (פאפאלוקאס) וסקנד גארד מחליף שעוד לא ברור איך יתאים לכדורסל המקצועני (שאייר). היתר (אוחיון ובורשטיין) לא רלוונטיים לרמות הגבוהות. בעיני מדובר כאן על סיכון גדול מדי, במיוחד בהתחשב בעובדה שפארמר יעזוב תוך חודש או חודשיים, בכך שכאשר תסתיים השביתה ב-NBA לא יגדל פתאום היצע הגארדים ברמה גבוהה ובכך שגם אנשי מכבי יודעים היטב שהסיכוי ששחקן חדש יצליח להשתלב במכבי באמצע העונה (בטח ובטח בעונה עמוסה כמו זו ובלי כמעט אימונים) הוא אפסי. מנהלי מכבי פשוט מהמרים על העונה הזו ולוקחים סיכון מטורף שכמעט בטוח שהוא ייכשל. לכל אלה שמשווים את המצב הזה לעונה שעברה, אז גם רצינו גארד נוסף - היו את פארגו ופרקינס וגם את אידסון שיכול היה לחפות בעמדות הגארד. היום יש שחקן אחד שיכול להיות גארד ראשון וגם הוא יכול לעזוב בכל רגע ויתר השחקנים הם חלק מהבניה הרוחבית שהקבוצה הזו נאלצה לעשות בגלל ההצטרפו המטופשת לליגה האדריאטית.
הימור שלי - במכבי, כמו במכבי, יעדיפו לא להחליט ולכן נישאר בלי גארד נוסף ובלי כלום. הכל יראה עוד סביר עד שפארמר יעזוב ואז יגיע במקומו איזה גארד בינוני (כי פשוט אין סיכוי שבאמצע העונה "יצוץ" פתאום איזה גארד ברמה גבוהה) והקבוצה תתרסק.

אל תשכח שיש גם את פרקינס בקנה.

מעניין אותי איך היה נראה הסגל אם יותם כן היה חותם לבסוף. אני מניח שזה היה על חשבון שייר או פאפאס. בכל מקרה, במקרה ואף אחד לא יגיע, ופארמר יעזוב, העונה הזאת תהיה תלויה ביכולת
של פאפאס וביכולת של פרקינס לחזור מהפציעה.

מעניין גם האם סמית' יוכל לתת דקות בעמדה 2 כמו שעשה צ'אק בשנה שעברה.

קודם כל, גם אם סמית ישחק קצת בעמדה 2 הוא בוודאי שלא יוכל להוביל כדור ולנהל משחק כמו אידסון. פרקינס בקנה זה נחמד, רק שהוא לא חתום עדיין ואיך הוא יחזור מהפציעה נדע רק בסביבות פברואר, שזה קצת מאוחר מדי. סיפור יותם הסתיים כבר לפני משהו כמו 3 חודשים והיה מאז מספיק זמן להתארגן בצורה נורמלית, מה שכמובן לא נעשה עד היום. לומר שהעונה הזו תלויה ביכולת של פאפאס, שיכול לכל היותר לתת 15-20 דקות איכותיות, וביכולת של פרקינס, שלאף אחד אין מושג איך יחזור, זה כמו להמר ברולטה עם סיכויי הצלחה נמוכים עד אפסיים.
מה שמדהים הוא שבעוד היורוליג התחזק העונה מכבי נחלשה, וזה עוד בעונה בה התקציב עלה, העלו את מחירי המנויים והצטרפו לליגה האדריאטית בשביל לחזק את הקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2011, 05:34

yarinsaky כתב:יוני, לפי בלאט פרקינס אמור לחזור לפעילות רק באיזור ינואר, קצת מאוחר מדי, בטח העונה. וגם אם יחזור לפעילות אף אחד לא תוקע לידנו שיהיה בכושר מתאים, בטח לקבוצה שכבר רצה. סיכון גדול שאפילו אסור לשקול.

מנגד, יש כאלה שחוזים שהשביתה תימשך לפחות עד ינואר גם כן.

האמת שאני לא סגור על עצמי בכל הנושא הזה. כל יום דעתי קצת משתנה. פעם נראה לי שכדאי להביא שחקן ושיהיה טוב ככל האפשר וגם שווה לחכות לאחד כזה, פעם אני חושב ששעדיף להביא שחקן עכשיו
ולא לקחת סיכון ופעם נראה לי שעדיף לצאת לדרך ולאלתר בהמשך.

לא יודע, זה באמת מצב מסובך. מישהו שאל כאן איך יכול להיות שאתמול אהבנו את פארגו, והיום כבר לא, אז זה בדיוק ההסבר. כשמישהו שאתה אוהב, פוגע במישהו שאתה אוהב עוד יותר
אתה מפסיק לאהוב אותו מייד ולעיתים אף מתחיל לשנוא אותו.
אני לא שונא את פארגו אישית כמובן, אבל בניגוד לכמעט כל שחקן שיצא ממכבי בכל השנים, אני בהחלט לא מאחל לו הצלחה מקצועית, ואני כן מקווה שהדין עימו ימוצה.

אפשר גם להגיד שפארמר היום נמצא קצת בנעליים של ארויו. אמנם הסגל העוטף את פארמר, איכותי בהרבה מזה שהיה לקרלוס, אבל עדיין, בקו האחורי, הבחור כמעט לבד.
אני מקווה שתהיה מסגרת אחת שבה הוא יישחק פחות, ושחקנים אחרים ייקבלו את המושכות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2011, 05:44

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:הבעיה הגדולה היא שבלי פארמר (והוא יעזוב במוקדם או במאוחר) אין למכבי רכז ראשון וגם לא סקנד גארד ראשון (את זה אין גם עם פארמר). יש רכז מחליף נהדר (פאפאלוקאס) וסקנד גארד מחליף שעוד לא ברור איך יתאים לכדורסל המקצועני (שאייר). היתר (אוחיון ובורשטיין) לא רלוונטיים לרמות הגבוהות. בעיני מדובר כאן על סיכון גדול מדי, במיוחד בהתחשב בעובדה שפארמר יעזוב תוך חודש או חודשיים, בכך שכאשר תסתיים השביתה ב-NBA לא יגדל פתאום היצע הגארדים ברמה גבוהה ובכך שגם אנשי מכבי יודעים היטב שהסיכוי ששחקן חדש יצליח להשתלב במכבי באמצע העונה (בטח ובטח בעונה עמוסה כמו זו ובלי כמעט אימונים) הוא אפסי. מנהלי מכבי פשוט מהמרים על העונה הזו ולוקחים סיכון מטורף שכמעט בטוח שהוא ייכשל. לכל אלה שמשווים את המצב הזה לעונה שעברה, אז גם רצינו גארד נוסף - היו את פארגו ופרקינס וגם את אידסון שיכול היה לחפות בעמדות הגארד. היום יש שחקן אחד שיכול להיות גארד ראשון וגם הוא יכול לעזוב בכל רגע ויתר השחקנים הם חלק מהבניה הרוחבית שהקבוצה הזו נאלצה לעשות בגלל ההצטרפו המטופשת לליגה האדריאטית.
הימור שלי - במכבי, כמו במכבי, יעדיפו לא להחליט ולכן נישאר בלי גארד נוסף ובלי כלום. הכל יראה עוד סביר עד שפארמר יעזוב ואז יגיע במקומו איזה גארד בינוני (כי פשוט אין סיכוי שבאמצע העונה "יצוץ" פתאום איזה גארד ברמה גבוהה) והקבוצה תתרסק.

מעניין אותי איך היה נראה הסגל אם יותם כן היה חותם לבסוף. אני מניח שזה היה על חשבון שייר או פאפאס. בכל מקרה, במקרה ואף אחד לא יגיע, ופארמר יעזוב, העונה הזאת תהיה תלויה ביכולת

קודם כל, גם אם סמית ישחק קצת בעמדה 2 הוא בוודאי שלא יוכל להוביל כדור ולנהל משחק כמו אידסון. פרקינס בקנה זה נחמד, רק שהוא לא חתום עדיין ואיך הוא יחזור מהפציעה נדע רק בסביבות פברואר, שזה קצת מאוחר מדי. סיפור יותם הסתיים כבר לפני משהו כמו 3 חודשים והיה מאז מספיק זמן להתארגן בצורה נורמלית, מה שכמובן לא נעשה עד היום. לומר שהעונה הזו תלויה ביכולת של פאפאס, שיכול לכל היותר לתת 15-20 דקות איכותיות, וביכולת של פרקינס, שלאף אחד אין מושג איך יחזור, זה כמו להמר ברולטה עם סיכויי הצלחה נמוכים עד אפסיים.
מה שמדהים הוא שבעוד היורוליג התחזק העונה מכבי נחלשה, וזה עוד בעונה בה התקציב עלה, העלו את מחירי המנויים והצטרפו לליגה האדריאטית בשביל לחזק את הקבוצה.

נראה לי שאנחנו מסכימים בחלק מהדברים. יש כאן הימור לא קטן, וכמובן היום מתברר גם שהעומס הישראלי בקו האחורי הוא באמת מיותר (אוחיון ובורשטיין).
לי גם מפריע חוסר האיזון - יותר מדי שחקנים מצויינים בקו הקדמי, מעט מדי כאלה בקו האחורי, וגם מעט מדי שחקנים שיכולים לייצר משהו בהתקפה.

זה די מזכיר לי את שנה שעברה, שבעצם יצאנו לדרך במצב לא ברור ועם ציפיות נמוכות. אני גם בספק אם הקסם יכול לחזור על עצמו פעמיים, עם סגל די שונה (למרות שהעוגן המרכזי נשאר).

שחקן מהסוג של יותם בקו האחורי, בהחלט היה הופך את הכל לרגוע ואופטימי יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 15 ספטמבר 2011, 05:45

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:יוני, לפי בלאט פרקינס אמור לחזור לפעילות רק באיזור ינואר, קצת מאוחר מדי, בטח העונה. וגם אם יחזור לפעילות אף אחד לא תוקע לידנו שיהיה בכושר מתאים, בטח לקבוצה שכבר רצה. סיכון גדול שאפילו אסור לשקול.

מנגד, יש כאלה שחוזים שהשביתה תימשך לפחות עד ינואר גם כן.

האמת שאני לא סגור על עצמי בכל הנושא הזה. כל יום דעתי קצת משתנה. פעם נראה לי שכדאי להביא שחקן ושיהיה טוב ככל האפשר וגם שווה לחכות לאחד כזה, פעם אני חושב ששעדיף להביא שחקן עכשיו
ולא לקחת סיכון ופעם נראה לי שעדיף לצאת לדרך ולאלתר בהמשך.

הבעיה היא שהאילתורים של מכבי באמצע העונה תמיד נכשלו. לא זוכר מתי הגיע לכאן שחקן באמצע העונה והצליח להשתלב בצורה סבירה. זה בעייתי גם בגלל המערכת והלחץ (שגם בלעדיהן קשה מאוד להשתלב בקבוצה רצה באמצע העונה) ויהיה עוד יותר קשה העונה בגלל עומס המשחקים ומיעוט האימונים. לכן לדעתי לא מדובר על לקחת סיכון אלא על הימור מוחלט שהסיכוי להצליח בו אפסי ביותר. עכשיו בוא נניח שפרקינס יחזור מהפציעה בכושר נהדר (מה שלא כל כך סביר שיקרה) - האם על שחקן שלא שיחק שנה וחזר מפציעה קשה מאוד אתה רוצה לבנות את כל הקו האחורי שלך?
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 ספטמבר 2011, 05:46

כן, אני קצת חושש מהציפיות שתולים כאן בפארמר. אולי חושבים שהוא יהיה סקורר גדול ויקלע 20 נקודות כל משחק, אני בכלל לא בטוח בזה.
באמת אסור לתת לו להיות בפוזיציה של ארויו בקו האחורי, אם כי כמובן יש לו הרבה יותר אופציות מסירה לקו הקדמי המשופע בכישרון מתחת לסל, דבר שלא היה לארויו.

לגבי פארגו, למען האמת אני כבר די אדיש ואין לי רגשות בעניין הזה. אז עוד שחקן אמריקאי קצת טומטום, זה הכול. לא בטוח שהוא חשב שהוא הולך לתקוע ככה את מכבי, הוא פשוט חשב על עצמו וזהו. נראה לי ילד כזה בהתנהגות שלו.
אם מכבי תסחוט ממנו כל גרוש ותקבל גם פיצויים זה בסדר מבחינתי.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 15 ספטמבר 2011, 05:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 15 ספטמבר 2011, 05:48

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

נראה לי שאנחנו מסכימים בחלק מהדברים. יש כאן הימור לא קטן, וכמובן היום מתברר גם שהעומס הישראלי בקו האחורי הוא באמת מיותר (אוחיון ובורשטיין).
לי גם מפריע חוסר האיזון - יותר מדי שחקנים מצויינים בקו הקדמי, מעט מדי כאלה בקו האחורי, וגם מעט מדי שחקנים שיכולים לייצר משהו בהתקפה.

זה די מזכיר לי את שנה שעברה, שבעצם יצאנו לדרך במצב לא ברור ועם ציפיות נמוכות. אני גם בספק אם הקסם יכול לחזור על עצמו פעמיים, עם סגל די שונה (למרות שהעוגן המרכזי נשאר).
שחקן מהסוג של יותם בקו האחורי, בהחלט היה הופך את הכל לרגוע ואופטימי יותר.

יוני, זה לא ממש מזכיר את העונה שעברה מאחר ש-3 מתוך ארבעת השחקנים המובילים של הקבוצה עזבו ורק לאחד מהם הגיע תחליף, שדי ברור שהוא פחות טוב ממנו. גם בעונה שעברה, כשיצאנו לדרך עם ציפיות נמוכות, היה אולי חסר גארד נוסף אבל היו מספיק גארדים מובילים כדי להתחיל את העונה. העונה הקסם של בלאט הרבה יותר מסובך מאחר שהכלים שיש לו ביד נחותים בהרבה.
אני רק מקווה שפדרמן לא יסתנוור מנצחונות על חיפה ועל כמה נמושות צרפתיות ויסיק מכך שהכל בסדר ואין צורך בשינוי, שהרי גם אם בלאט יבקש חיזוק מהבוקר עד הערב לא בטוח שזה ממש יזיז לפדרמן.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 15 ספטמבר 2011, 06:03

אם בבוררות קובעים שפארגו חייב לפצות את מכבי או לחזור למכבי , מה תעדיפו ?

אם הוא יתנצל אין לי שום בעיה שיחזור לסגל ולדעתי זו צריכה להיות האופציה המעודפת גם על מכבי כי הסכום שיקבלו פיצויים לא בטוח שיעזרו למצוא שחקן ברמתו .

המצב כרגע מחורבן וזה לא קשור לפסימיות , זה מתאר את המצב כרגע...אם מחר יגיע שחקן תותח במקומו זה יכול להפוך את הקערה לגמרי. העניין הוא שמדובר בעמדה מאוד חשובה שנטש אותנו שחקן מאוד בכיר בסגל ולכן המצב קשה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 ספטמבר 2011, 06:09

yzafrir כתב:
המצב כרגע מחורבן וזה לא קשור לפסימיות , זה מתאר את המצב כרגע...אם מחר יגיע שחקן תותח במקומו זה יכול להפוך את הקערה לגמרי. העניין הוא שמדובר בעמדה מאוד חשובה שנטש אותנו שחקן מאוד בכיר בסגל ולכן המצב קשה .

בדיוק. קשה להאשים פה מישהו (חוץ מאת פארגו כמובן), ובכלל, זה די מיותר לחפש כרגע אשמים.
הברז שפארגו תקע למכבי טרף את הקלפים בצורה אלימה, ולשחקן כמו פארגו קשה מאוד למצוא תחליף.

אם ינחת כאן שחקן תותח, זה באמת יהפוך את הקערה על-פיה. אני לא רואה איך צירופו של שאראס ישפר במשהו את המצב (אם בכלל...).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 15 ספטמבר 2011, 06:10

yzafrir כתב:אם בבוררות קובעים שפארגו חייב לפצות את מכבי או לחזור למכבי , מה תעדיפו ?

אם הוא יתנצל אין לי שום בעיה שיחזור לסגל ולדעתי זו צריכה להיות האופציה המעודפת גם על מכבי כי הסכום שיקבלו פיצויים לא בטוח שיעזרו למצוא שחקן ברמתו .

ברור שעדיף שיחזור, גם אם לא יתנצל (מה אנחנו, טורקיה?). מכבי לא תמצא שחקן ברמתו, בוודאי לא בסכומים שפדרמן יהיה מוכן לשלם.
נניח מכבי תקבל פיצווים - מה בדיוק היא תעשה בהם? תחזיר אותם לבעלים? הרי השנה גדל התקציב הכולל של הקבוצה ועדיין נראה שתקציב השחקנים נמוך יותר מבשנה שעברה, אז למה לחשוב שפיצוי יכנס לתקציב השחקנים?
קודי

הודעהעל ידי קודי » 15 ספטמבר 2011, 06:13

חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:

בדיוק. קשה להאשים פה מישהו (חוץ מאת פארגו כמובן), ובכלל, זה די מיותר לחפש כרגע אשמים.
הברז שפארגו תקע למכבי טרף את הקלפים בצורה אלימה, ולשחקן כמו פארגו קשה מאוד למצוא תחליף.

אם ינחת כאן שחקן תותח, זה באמת יהפוך את הקערה על-פיה. אני לא רואה איך צירופו של שאראס ישפר במשהו את המצב (אם בכלל...).

שמע, ככל שעובר הזמן אנחנו לא נהיה בלוקסוס של לחשוב על שחקן ברמה של פארגו שיחליף אותו אלא במצב שבו יש 3 אפשרויות למחליף לפארגו: 1. שאראס, 2. גארד אמריקאי בינוני, 3. יוגב אוחיון.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 ספטמבר 2011, 06:13

לא אצא מכליי אם פארגו יחזור למכבי אחרי התנצלות, בסך הכול מדובר על ילד קצת טומטום שמקבל החלטות מהתחת ולא איזה אדון רשע.

אבל זה כל כך קלוש מבחינת סיכויים שאין טעם לדוש בזה אפילו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 ספטמבר 2011, 06:20

קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:

שמע, ככל שעובר הזמן אנחנו לא נהיה בלוקסוס של לחשוב על שחקן ברמה של פארגו שיחליף אותו אלא במצב שבו יש 3 אפשרויות למחליף לפארגו: 1. שאראס, 2. גארד אמריקאי בינוני, 3. יוגב אוחיון.

אני חושב שהמצב שזה או שאראס או כלום, הוא פשוט גניבת דעת. אני מאמין שכבר עכשיו יש אלטרנטיבות טובות יותר משאראס וגם אם לא, שווא להמתין גם עד אחרי פתיחת העונה בשביל שחקן טוב.
בכל מקרה, עדיף כרגע להשאר ללא שחקן מאשר להתקע עם שאראס.
שוב, שעון החול לא באמת נגמר ביום ראשון ויש עוד הרבה מאוד זמן להביא שחקן.

להשאר עכשיו עם שאראס ולחסום את האפשרות להבאת שחקן בשלב מאוחר יותר, עשויה להתגלות כטעות פאטאלית.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 15 ספטמבר 2011, 06:24

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:

אני חושב שהמצב שזה או שאראס או כלום, הוא פשוט גניבת דעת. אני מאמין שכבר עכשיו יש אלטרנטיבות טובות יותר משאראס וגם אם לא, שווא להמתין גם עד אחרי פתיחת העונה בשביל שחקן טוב.
בכל מקרה, עדיף כרגע להשאר ללא שחקן מאשר להתקע עם שאראס.
שוב, שעון החול לא באמת נגמר ביום ראשון ויש עוד הרבה מאוד זמן להביא שחקן.

להשאר עכשיו עם שאראס ולחסום את האפשרות להבאת שחקן בשלב מאוחר יותר, עשויה להתגלות כטעות פאטאלית.

הבעיה היא שיש מצב נתון בשוק של גארדים אמריקאים בינוניים, שכנראה בלאט לא מעוניין באף אחד מהם. גארדים ברמה גבוהה לא יצוצו פתאום בשוק ובוודאי שזה לא יקרה כשתסתיים השביתה ב-NBA (אז הם יקבלו חוזים בארה"ב). רק במידה שתתבטל עונת ה-NBA (דבר מאוד לא סביר שייקבע רק בינואר) אז אפשר יהיה לשים יד על שחקנים שלא ניתן להחתים היום. בסופו של יום זה גם הרבה מאוד עניין של כסף - שחקן NBA טוב יסכים תמורת סכום גבוה מאוד להגיע, אבל כנראה שמדובר בסכומים גבוהים בהרבה ממה שמכבי מוכנה להם.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 15 ספטמבר 2011, 06:39

ג'אבבר הוא דוגמא לשחקן שדיויד רוצה והוא פנוי עדיין אבל לא הגיעו איתו להסכמה כספית (הוא עדיין דורש סכומים גבוהים כמו שהרויח במילאנו ורומא...) אבל אם יתפשר , הוא בהחלט שחקן "בינוני" שהייתי מעדיף על שאראס .... אני בטוח שיש עוד כאלו שחקנים ואני בטוח שגם אצל דיויד הם יעלו עוד כמה מדרגות מבחינת יכולת כמו שעשו פארגו ופרקינס.....לעומת זאת שאראס נמצא בירידה ברורה ואין לו כבר יכולת להשתפר בתחומים מסויימים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 15 ספטמבר 2011, 06:47

yzafrir כתב:ג'אבבר הוא דוגמא לשחקן שדיויד רוצה והוא פנוי עדיין אבל לא הגיעו איתו להסכמה כספית (הוא עדיין דורש סכומים גבוהים כמו שהרויח במילאנו ורומא...) אבל אם יתפשר , הוא בהחלט שחקן "בינוני" שהייתי מעדיף על שאראס .... אני בטוח שיש עוד כאלו שחקנים ואני בטוח שגם אצל דיויד הם יעלו עוד כמה מדרגות מבחינת יכולת כמו שעשו פארגו ופרקינס.....לעומת זאת שאראס נמצא בירידה ברורה ואין לו כבר יכולת להשתפר בתחומים מסויימים....

לא יודע, עם ג'באר יש איזו שהיא בעיה אחרת מאחר שהיה לו ביקוש גדול בקיץ והוא עדיין בלי קבוצה. קראתי באיזה שהוא מקום שהוא מתכוון לקחת שנת חופש מכדורסל או משהו כזה. בכל מקרה, אין הרבה שחקנים עם רמת הכשרון של ג'באר שעדיין חופשיים בשוק.
יש כאן עוד עניין - עדיף לשלם לשאראס 250 אלף דולר מאשר לשלם לשחקן סביר סכומים מטורפים של למעלה ממיליון דולר. כך גם נשאר קצת כסף "לעת צרה". שלא תחשוב שיש בי התלהבות לראות כאן את השאראס אבל כנרא שבפינה אליה "הצליחה" הנהלת מכבי לדחוק את עצמה זו אפשרות סבירה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 15 ספטמבר 2011, 06:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 ספטמבר 2011, 06:49

כן, ג'אבאר בשנת שבתון מכדורסל , חוץ מזה שהוא כנראה דורש סכומים שלא מתאימים לשחקן ברמה שלו. אפשר לשכוח ממנו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 ספטמבר 2011, 07:04

אני לא חושב שכל השוק מתמצה באותם שחקני אמריקאים בינוניים וגם לא באותם שחקני אנ.בי.אי. ששמותם מועלים כאן חדשות לבקרים.

אני מזכיר שבעונה שעברה גם ברצלונה, גם מכבי וגם ויטורה הביאו שחקנים בשלב די מאוחר של העונה שרובם בכלל היה תחת חוזה בקבוצה אירופאית.
כמובן שאני לא חושב שצריכים לחכות עד לשלב הטופ ה16, אבל אפשר להביא שחקן טוב גם בשלב יחסית מאוחר יותר, ולשחקן טוב בהחלט כדאי לחכות.

בכל מקרה, גם השמות הפחות נוצצים שהועלו פה, עדיפים על שאראס.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 15 ספטמבר 2011, 07:10

חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שכל השוק מתמצה באותם שחקני אמריקאים בינוניים וגם לא באותם שחקני אנ.בי.אי. ששמותם מועלים כאן חדשות לבקרים.

אני מזכיר שבעונה שעברה גם ברצלונה, גם מכבי וגם ויטורה הביאו שחקנים בשלב די מאוחר של העונה שרובם בכלל היה תחת חוזה בקבוצה אירופאית.
כמובן שאני לא חושב שצריכים לחכות עד לשלב הטופ ה16, אבל אפשר להביא שחקן טוב גם בשלב יחסית מאוחר יותר, ולשחקן טוב בהחלט כדאי לחכות.

בכל מקרה, גם השמות הפחות נוצצים שהועלו פה, עדיפים על שאראס.

הנסיון (הרב) שלנו מלמד ששחקן שהגיע למכבי באמצע העונה לא הצליח מעולם להשתלב, ואין שום סיבה שזה יקרה בעונה כל כך לחוצה עם מיעוט אימונים. מעבר לכך, שחקנים ברמה עליה אתה מדבר מקבלים שכר מאוד גבוה באירופה והביי אאוט עליהם יהיה אסטרונמי ולכן הסיכוי שינחת כאן מישהו כזה הוא אפסי עד לא קיים.
שחקנים אמריקאים בינוניים יש באירופה בלי סוף אבל במקרה הזה אני מעדיף שחקן מצויין ומזדקן. מגיע מועד מסויים שבו צריך לסגור את הסגל כדי שיהיה זה שירוץ יחד כל העונה ויהיה מתורגל לשחק יחד. אני לא אומר שזה היום אבל היום הזה מתקרב וזה צריך להיות עניין של לא יותר מעוד שבוע או שבועיים.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 15 ספטמבר 2011, 07:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־25 אורחים