המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:מה ההתלהבות גם מלידיי? שחקן נחמד, לא מעבר. מכבי יכולה וצריכה להביא יותר מהם.
Adam כתב:A.Parker כתב:מה ההתלהבות גם מלידיי? שחקן נחמד, לא מעבר. מכבי יכולה וצריכה להביא יותר מהם.
אבל מכבי לא יכולה להביא משהו יותר מלידיי. אני בספק אם בכלל מכבי יכולה להביא את לידיי אחרי העונה שהוא נותן.
לידיי הוא מסוג השחקנים שבדיוק אתה צריך שיהיו לך בעמדה 4 כשיש לך צמד דומיננטי כלכך כמו BB. הוא רחוק מלהיות כוכב, אבל זה שחקן שעושה קצת מהכל ועושה את זה בצורה טובה מאוד. הוא שחקן שיכול להיות הX פקטור שלך אחת לכמה משחקים שבסוף יביא לך את הניצחון.
אני לא חושב שמכבי יכולה להמר על שחקן בעמדה 4 עם יוצאי NBA / חסרי ניסיון יורוליג, וזאת בהנחה שמרטין נשאר כאן עונה הבאה. אני ממש לא סומך על כך שמרטין ישתפר עונה הבאה ויראה יכולת טובה יותר.
קטש מוציא מעל ומעבר מעמדה 4 שלנו העונה, שבעיניי נחשבת לאחת הרעות ביורוליג. זה לא יכול באמת להימשך ככה.
גם עמדת הסנטר שלנו צריכה שיפור, עם כי לדעתי פחות רציני מעמדה 4. אני לא בטוח כלל שפוייתרס, עם כמה שאהבתי אותו לפני שהגיע למכבי, הוא הפתרון (בטח כשאני רואה איך קטש ממשיך לשחק איתו בעמדה 4 לפעמים).
A.Parker כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:מה ההתלהבות גם מלידיי? שחקן נחמד, לא מעבר. מכבי יכולה וצריכה להביא יותר מהם.
אבל מכבי לא יכולה להביא משהו יותר מלידיי. אני בספק אם בכלל מכבי יכולה להביא את לידיי אחרי העונה שהוא נותן.
לידיי הוא מסוג השחקנים שבדיוק אתה צריך שיהיו לך בעמדה 4 כשיש לך צמד דומיננטי כלכך כמו BB. הוא רחוק מלהיות כוכב, אבל זה שחקן שעושה קצת מהכל ועושה את זה בצורה טובה מאוד. הוא שחקן שיכול להיות הX פקטור שלך אחת לכמה משחקים שבסוף יביא לך את הניצחון.
אני לא חושב שמכבי יכולה להמר על שחקן בעמדה 4 עם יוצאי NBA / חסרי ניסיון יורוליג, וזאת בהנחה שמרטין נשאר כאן עונה הבאה. אני ממש לא סומך על כך שמרטין ישתפר עונה הבאה ויראה יכולת טובה יותר.
קטש מוציא מעל ומעבר מעמדה 4 שלנו העונה, שבעיניי נחשבת לאחת הרעות ביורוליג. זה לא יכול באמת להימשך ככה.
גם עמדת הסנטר שלנו צריכה שיפור, עם כי לדעתי פחות רציני מעמדה 4. אני לא בטוח כלל שפוייתרס, עם כמה שאהבתי אותו לפני שהגיע למכבי, הוא הפתרון (בטח כשאני רואה איך קטש ממשיך לשחק איתו בעמדה 4 לפעמים).
מאיפה הקביעה שאי אפשר להביא מישהו טוב מלידיי?
דווקא בגלל שיש פה כבר בסיס כל כך טוב, מכבי יכולה וצריכה להרשות לעצמה "להמר". צריכים לכוון על שחקני סף NBA או כאלה שבולטים בליגות/קבוצות ביניים (היי קבוקלו).
Adam כתב:A.Parker כתב:Adam כתב:A.Parker כתב:מה ההתלהבות גם מלידיי? שחקן נחמד, לא מעבר. מכבי יכולה וצריכה להביא יותר מהם.
מאיפה הקביעה שאי אפשר להביא מישהו טוב מלידיי?
דווקא בגלל שיש פה כבר בסיס כל כך טוב, מכבי יכולה וצריכה להרשות לעצמה "להמר". צריכים לכוון על שחקני סף NBA או כאלה שבולטים בליגות/קבוצות ביניים (היי קבוקלו).
כי לא נשאר כסף. BB קיבלו שידרוגים בשכר שעשויים להגיע עד למליון דולר ביחד לעונה עבורם. גם סורקין קיבל שידרוג בשכר ועכשיו כנראה גם קולסון.
לגבי מרטין וניבו כנראה שהמשכורת שלהם תישאר אותו הדבר. אין לי מושג לגבי ג'ונדי. בכל מקרה, זה מביא אותך למצב שיש לך בערך 1.5M +- יותר השקעה על אותם שחקנים ביחס לעונה הנוכחית.
תוציא כעת את המשכורת של הולינס ואולי גם היליארד ופוייתרס (לא לוקח בחשבון את אדאמס ובריימו שהגיעו באמצע העונה והביטוח משלם עליהם), זה משאיר לך 3 עמדות שאתה יכול להשקיע בהם עוד כסף: סווינגמן, 4 ו-5. על שניים מהם מכבי כנראה תהמר, ועם השלישי היא תביא שחקן מוכח ברמת יורוליג שלא יעלה על 700-800K. היחידים בעמדה 4 שאני יכול לחשוב עליהם הם לידיי ושמיטס מז'לגיריס.
Rampel כתב:רשמתי בת'רד של המשחק. רושם גם פה.
מרטין לא הגיע לסדרה בכלל. נראה רע מאוד ובכללי במאני טיים הוא מחרבן כבר באופן קבוע. המניות שלו חייבות לרדת. מכבי צריכה לבדוק טוב טוב אופציות אחרות לפני שרצים לממש עליו את האופציה.
הזדמנות טובה להחליף אותו ב-4/5 (קאבוקלו) ולהחליף את פוית'רס בסנטר איכותי שיכול להשלים בתכונות שלו את (המעט) שניבו מביא לשולחן.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
הוא צריך להיות 4 מחליף.Rampel כתב:רשמתי בת'רד של המשחק. רושם גם פה.
מרטין לא הגיע לסדרה בכלל. נראה רע מאוד ובכללי במאני טיים הוא מחרבן כבר באופן קבוע. המניות שלו חייבות לרדת. מכבי צריכה לבדוק טוב טוב אופציות אחרות לפני שרצים לממש עליו את האופציה.
הזדמנות טובה להחליף אותו ב-4/5 (קאבוקלו) ולהחליף את פוית'רס בסנטר איכותי שיכול להשלים בתכונות שלו את (המעט) שניבו מביא לשולחן.
שמואל1 כתב:הוא צריך להיות 4 מחליף.Rampel כתב:רשמתי בת'רד של המשחק. רושם גם פה.
זאת עונה ראשונה שלו באירופה, כן? שלא נדבר על מעמד של פלייאוף.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:הוא צריך להיות 4 מחליף.Rampel כתב:רשמתי בת'רד של המשחק. רושם גם פה.
מרטין לא צריך להיות פה בכלל. נו באמת. שני משחקים רצופים עם מדד שלילי של 6- (!!!) בפלייאוף. מה זה? הוא נראה כמו שחקן שמוכר סדרה
לדעתי -Rampel כתב:הקו הקדמי שלנו בודאות יכיל את סורקין וניבו. זו כבר לא התחלה מזהירה בלשון המעטה אם רוצים לבנות קו קדמי נורמלי שיאפשר להתקדם קדימה. צריך לגבות אותם כמו שצריך.
גם אני חשבתי בשלב מוקדם יותר שמרטין אולי יכול להישאר כמחליף, אבל צריך להסתכל למציאות בעיניים. איתו יש יותר מדי שחקני ספסל בקו הקדמי. אי אפשר באמת להצליח ככה.
שמואל1 כתב:זאת עונה ראשונה שלו באירופה, כן? שלא נדבר על מעמד של פלייאוף.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:הוא צריך להיות 4 מחליף.Rampel כתב:רשמתי בת'רד של המשחק. רושם גם פה.
מרטין לא צריך להיות פה בכלל. נו באמת. שני משחקים רצופים עם מדד שלילי של 6- (!!!) בפלייאוף. מה זה? הוא נראה כמו שחקן שמוכר סדרה
יש דבר כזה שנקרא שכר לימוד.
מרטין הראה מספיק ניצוצות העונה בשביל להצדיק עוד עונה כ 4 מחליף. ההתקדמות יכולה להיות משמעותית וחבל לפספס את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים