המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mta_atic כתב:דיוויד בלאט: "משחק טוב מאוד שלנו, הקבוצה נראת טוב מאוד לשלב הזה, החבר'ה עומדים יפה על המגרש ומשחקים ביחד כמו שאנחנו אוהבים, וזה בזכות עבודה נפלאה של המאמנים והשחקנים בתקופת ההכנה בה אני לא הייתי. כל הכבוד לגודס, שארפ, קובלסקי ושלף. מסרנו 27 אסיסטים ואיבדנו רק 11 כדורים, וזה מצביע על תיאום וקבוצתיות, כמובן שזה שלב מאוד מוקדם ולא מבטיח דבר, אבל מאוד משמח בשלב הבא".
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:דיוויד בלאט: "משחק טוב מאוד שלנו, הקבוצה נראת טוב מאוד לשלב הזה, החבר'ה עומדים יפה על המגרש ומשחקים ביחד כמו שאנחנו אוהבים, וזה בזכות עבודה נפלאה של המאמנים והשחקנים בתקופת ההכנה בה אני לא הייתי. כל הכבוד לגודס, שארפ, קובלסקי ושלף. מסרנו 27 אסיסטים ואיבדנו רק 11 כדורים, וזה מצביע על תיאום וקבוצתיות, כמובן שזה שלב מאוד מוקדם ולא מבטיח דבר, אבל מאוד משמח בשלב הבא".
כל העונה שעברה היינו בין המקומות הראשונים ביורוליג באסיסטים ובין המקומות האחרונים(לטובה כמובן)באיבודים..
נראה אם הולכים שוב לאותה דרך..
Chen כתב:אליהו כן שיחק, רשום שהוא עשה 2 נקודות :O
קובי כתב:חרא משחק. מכבי לא מתואמת. חסר סווינגמן, פוינט פורוורד, פאוור סנטר ושוטינג סטאר. לפי איך שאני מכיר את פדרמן אחרי הפסד שניים ביורוליג ובליגה הוא יפיל הכל על בלאט, אבי קובלסקי ואמנון ישכיל. חבל, הלכה העונה. אני כבר העברתי לעונה הבאה.
BIG sofo כתב:שייר קלע 8 נקודות ומסר 6 אס' ב13 דקות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־28 אורחים