09 אוקטובר 2011, 09:35
asafb96 כתב:קודי כתב:אגב, פאפאס הראה שהוא רחוק מאוד מלהיות קונוס הגנתי כמו שאלי סהר תיאר אותו. גם בגילו, הוא עדיין שחקן הגנה טוב בשלוש דרגות ממה ששאראס היה בשיאו (למרות ההשוואות של סהר).
עזוב, סהר הזה בדיחה
עלאק פאפאס לא שומר... מה שיותר מעצבן, זה ש"הפרשנים המכובדים" לצידו, בכלל לא תיקנו אותו, למרות שאמר את זה ב2 תכניות.
פאפאס נראה מצוינת יחסית למה שחשבו, אני תמיד ידעתי שהוא יתן את מה שנותן. מה שצריך לידו זה שחקן התקפה נטו. סוקרר.
יש למישהו דף סטטיסטיקה?
09 אוקטובר 2011, 09:53
felix_r כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אגב, פאפאס הראה שהוא רחוק מאוד מלהיות קונוס הגנתי כמו שאלי סהר תיאר אותו. גם בגילו, הוא עדיין שחקן הגנה טוב בשלוש דרגות ממה ששאראס היה בשיאו (למרות ההשוואות של סהר).
עזוב, סהר הזה בדיחה
עלאק פאפאס לא שומר... מה שיותר מעצבן, זה ש"הפרשנים המכובדים" לצידו, בכלל לא תיקנו אותו, למרות שאמר את זה ב2 תכניות.
פאפאס נראה מצוינת יחסית למה שחשבו, אני תמיד ידעתי שהוא יתן את מה שנותן. מה שצריך לידו זה שחקן התקפה נטו. סוקרר.
יש למישהו דף סטטיסטיקה?
נכון, פאפאס עדיין שומר טוב.
סהר בדיחה, גם זה נכון.
אז מה תגיד על עופר שלח, שאמר בשידור מספר פעמים שסמית' שומר מצוין דווקא כאשר בטלויזיה מראים איך פעם אחר פעם עוברים את סמית' בצעד הראשון? אבסורד.
09 אוקטובר 2011, 10:09
09 אוקטובר 2011, 10:23
09 אוקטובר 2011, 10:28
6 לב צהוב כתב:דווקא סמית נראה לי שחקן די בעיייתי לא מבחינה חברתית או משמעתית אלה יותר צורת המשחק שלו הוא נוטה לזרוק יותר מידי לשלוש גם במשחקי האימון ראינו בעיקר ממנו את זה.
הסתכלתי קצת שנה שעברה על מה הוא עשה מהתחום הזה ואני רואה שהוא זורק לפחות 5-6-7 שלשות למשחק לא משנה אם קולע אותם או לא .
אני מפחד בגלל שהידית שלו מאופסת די טוב צריך לומר הוא יתרכז רק בזה ולא בדברים לא פחות חשובים (אמרו פה שהוא ריבאונדר טוב לעמדה שלו ? לא זכור לי שהוא לקח יותר מ-3 ריב למשחק עם מכבי,זה קצת מדאיג אותי כי הוא כן יכול לעזור בזה).
גם כמות האסיסטים שלו נמוכה(נדמה לי נגד ציבונה לא היו לו בכלל).
יכול להיות שזה מה שבלאט מצפה ממנו להיות סקורר נטו בגלל החוסר בגארד יוצר אבל אני קצת הייתי רוצה לראות אותו יותר מחבר את הקבוצה ועוד לא דיברנו על ההגנה שהוא לא איזה שוס גדול בזה.
09 אוקטובר 2011, 10:28
6 לב צהוב כתב:דווקא סמית נראה לי שחקן די בעיייתי לא מבחינה חברתית או משמעתית אלה יותר צורת המשחק שלו הוא נוטה לזרוק יותר מידי לשלוש גם במשחקי האימון ראינו בעיקר ממנו את זה.
הסתכלתי קצת שנה שעברה על מה הוא עשה מהתחום הזה ואני רואה שהוא זורק לפחות 5-6-7 שלשות למשחק לא משנה אם קולע אותם או לא .
אני מפחד בגלל שהידית שלו מאופסת די טוב צריך לומר הוא יתרכז רק בזה ולא בדברים לא פחות חשובים (אמרו פה שהוא ריבאונדר טוב לעמדה שלו ? לא זכור לי שהוא לקח יותר מ-3 ריב למשחק עם מכבי,זה קצת מדאיג אותי כי הוא כן יכול לעזור בזה).
גם כמות האסיסטים שלו נמוכה(נדמה לי נגד ציבונה לא היו לו בכלל).
יכול להיות שזה מה שבלאט מצפה ממנו להיות סקורר נטו בגלל החוסר בגארד יוצר אבל אני קצת הייתי רוצה לראות אותו יותר מחבר את הקבוצה ועוד לא דיברנו על ההגנה שהוא לא איזה שוס גדול בזה.
09 אוקטובר 2011, 11:45
09 אוקטובר 2011, 11:47
ankram כתב:אני לא יודע מה איתכם , אבל את הכישרון הזה של ציבונה 2.08 הייתי מחתים עוד היום על חוזה ארוך טווח סטייל מעצבן.
09 אוקטובר 2011, 11:51
09 אוקטובר 2011, 11:58
Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:אני לא יודע מה איתכם , אבל את הכישרון הזה של ציבונה 2.08 הייתי מחתים עוד היום על חוזה ארוך טווח סטייל מעצבן.
זובצ'יץ'? כשרק נרשמתי לפורום הזה כתבתי עליו..אמרתי שהוא יכול להיות פרוספקט נהדר..
אני מניחה שהוא קשור בביי-אאוט לא קטן בציבונה..הרי על זה הם חיים..
מה גם שקשה לי להאמין שבשנים הקרובות יהיה לו מקום במכבי..מצ'באן יותר מוכשר ממנו ומתקשה למצוא מקום במכבי..
09 אוקטובר 2011, 12:01
ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:אני לא יודע מה איתכם , אבל את הכישרון הזה של ציבונה 2.08 הייתי מחתים עוד היום על חוזה ארוך טווח סטייל מעצבן.
זובצ'יץ'? כשרק נרשמתי לפורום הזה כתבתי עליו..אמרתי שהוא יכול להיות פרוספקט נהדר..
אני מניחה שהוא קשור בביי-אאוט לא קטן בציבונה..הרי על זה הם חיים..
מה גם שקשה לי להאמין שבשנים הקרובות יהיה לו מקום במכבי..מצ'באן יותר מוכשר ממנו ומתקשה למצוא מקום במכבי..
לא מצבן ולא משהו בסגנון הזה , הוא 3 , ועל המשבצת הזאת הוא צריך לשחק.
09 אוקטובר 2011, 12:32
asafb96 כתב:felix_r כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אגב, פאפאס הראה שהוא רחוק מאוד מלהיות קונוס הגנתי כמו שאלי סהר תיאר אותו. גם בגילו, הוא עדיין שחקן הגנה טוב בשלוש דרגות ממה ששאראס היה בשיאו (למרות ההשוואות של סהר).
עזוב, סהר הזה בדיחה
יש למישהו דף סטטיסטיקה?
סהר בדיחה, גם זה נכון.
אז מה תגיד על עופר שלח, שאמר בשידור מספר פעמים שסמית' שומר מצוין דווקא כאשר בטלויזיה מראים איך פעם אחר פעם עוברים את סמית' בצעד הראשון? אבסורד.
דווקא סמית' היה לא רע בהגנה. היו לו קצת פאשלות, אבל הוא שומר לא רע בכלל. לדעתי, באחד על אחד, הוא שומר טוב מאידסון.
אבל שאר הקשקושים של שלח, כמו שמאצ'בן לא יודע לשחק עם הגב לסל, פניני 4, ושאר הקשקושים, זה באמת בדיחה. הוא וסהר פשוט פרשנים עלובים.
09 אוקטובר 2011, 12:47
felix_r כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אגב, פאפאס הראה שהוא רחוק מאוד מלהיות קונוס הגנתי כמו שאלי סהר תיאר אותו. גם בגילו, הוא עדיין שחקן הגנה טוב בשלוש דרגות ממה ששאראס היה בשיאו (למרות ההשוואות של סהר).
עזוב, סהר הזה בדיחה
יש למישהו דף סטטיסטיקה?
סהר בדיחה, גם זה נכון.
דווקא סמית' היה לא רע בהגנה. היו לו קצת פאשלות, אבל הוא שומר לא רע בכלל. לדעתי, באחד על אחד, הוא שומר טוב מאידסון.
אבל שאר הקשקושים של שלח, כמו שמאצ'בן לא יודע לשחק עם הגב לסל, פניני 4, ושאר הקשקושים, זה באמת בדיחה. הוא וסהר פשוט פרשנים עלובים.
יותר טוב מאיידסון? אתה מגזים בצורה פראית. אז נכון איידסון קצת התקשה מול סמול-פורווארדים חזקים ואתלטיים, אבל אחד-על-אחד שלו מול גארדים היה 3 דרגות מעל סמית'. לא סתם שמירת הלחץ של מכבי היתה מבוססת בעיקר על איידסון
09 אוקטובר 2011, 12:50
10 אוקטובר 2011, 08:41
10 אוקטובר 2011, 10:58
10 אוקטובר 2011, 11:46
yzafrir כתב:כרמל , דווקא התרשמתי מזובצ'יץ' בגלל שהוא לא מגושם ויש לו תנועה מגוונת מאוד . הוא מוריד כדור מצויין לרצפה לגובה שלו (שלדעתי הוא יותר מ-2.08) והוא מאוד מהיר וקליל....לדעתי הוא יכול לשחק 3-5 בגלל התנועות המגוונות שלו...בכל מקרה אני מאמין שהבייאווט שלו גבוהה מדי למכבי והוא ימצא את עצמו באחת הקבוצות העשירות וסביר שגם יבחר סיבוב ראשון בדראפט....
10 אוקטובר 2011, 12:23
LIAV10 כתב:האמת סמית' מפחיד אותי..לא ציפיתי לשחקן שעומד כל המשחק מחוץ לקשת..
הוא אפילו לא מנסה לחדור לסל, כל משחק ההתקפה שלו מתבסס על זריקות מחוץ לקשת ומידי פעם מחצי מרחק..
10 אוקטובר 2011, 12:27
יוסי22 כתב:LIAV10 כתב:האמת סמית' מפחיד אותי..לא ציפיתי לשחקן שעומד כל המשחק מחוץ לקשת..
הוא אפילו לא מנסה לחדור לסל, כל משחק ההתקפה שלו מתבסס על זריקות מחוץ לקשת ומידי פעם מחצי מרחק..
מה הבעיה שלכם? אלוהים ישמור.
יש פה שחקן שעולה על כל הציפיות ורק לחכמולוגים בפורום יש טענות מתחת לאדמה , תרפו קצת ותהנו מהכדורסל שהקבוצה מציגה.
כדאי מראש לא להתחיל לילל אחרי המשחק הער אם מכבי לא תציג את הכדורסל הכי טוב שלה כי מכבי בלי שני השחקנים הכי חשובים שלה.
10 אוקטובר 2011, 12:28
LIAV10 כתב:האמת סמית' מפחיד אותי..לא ציפיתי לשחקן שעומד כל המשחק מחוץ לקשת..