ההחתמה הסופר מטומטמת של דריל מייקון פוגעת קשות בערבוב הקלפים בקו האחורי
מייקון שבשיא בריאותו היה שחקן הגנה ג ר ו ע (אפילו יותר גרוע מלורנזו ) אחרי הפציעה המטורפת לא יהיה מסוגל לשמור על הקמע של אולימפיאקוס
הביאו את לויד ככוכב והמנצח על התזמורת , רק לחשוב על הסיטואציה שמייקון ולויד באותה חמישיה זו מה זה מנה לא טעימה !!!!
1. כל הזמןןןןןןןן צריך להחביא את את מייקון בהגנה (וגם את לוי רנדולף )
זה קשה מאודדדדד
2. מייקון אוהב לזיי* את הכדור בתשוקה רבה ומחפש דברים מסובכים בלא מעט פעמים ..... לויד בדיוק ההיפך . לויד עושה הכל מהר ופשוט
לויד לא יסבול הרבה זמן את מייקון , שהוא בעצמו מלא באגו ..... בקיצר הציוות הזה ממש לא מתאיםםםםםםםםםםם
מקווה שמייקון כמו אנגולה ימצא את עצמו בקבוצה אחרת בארץ , אולי בעפולה
לגבי קרליק . חוזר על המילים שלי לפני שנה בדיוק ...... -- קרליק כישרון גולמי מטוף
- -
הוא שחקן עם כישרון מעל שחקן נ.ב.א ממוצע . לא חשוב היכן הוא משחק הוא עושה את אותם הדברים בדיוק ובקלות רבה , נטו בגלל הכישרון שלו
נ.ב.א , ג'י-ליג , אליפות העולם או סין .....הוא נראה אותו הדבר
שאלת ההתאמה שלו ללויד , זה גם מורכב . אם שיטת המשחק תהיה של לחפש את הזריקה תוד 8 שניות בהתקפה אז הצוות הזה יכול להיות סופר מעניין .... אחרת יצטרכו לעשות מלא התאמות, לא יודע
ראיתי שאנשים כותבים על קרליק .... " לא מלוטש " , " גוף קטן יהיה לו קשה לשמור " ועוד מלא שטויות .....קרליק שחקן סופר מלוטש ושחקן הגנה זריז ואגרסיבי הרבה מעל ממה שאנשים חושבים
לגבי סקיילר מייס שקוברה פעם דיבר עליו , הוא שחקן מתאים מכמה בחינות .
סגנון המשחק שלו נוח לכולם , הוא גם מסוג השחקנים שמשחק מעבר לסייז שלו .
יכול בקלות לשמור על שחקנים בעמדה שלוש , משחק מאוד פשוט ומרגיש מאוד את כל השחקנים סביבו .
אני לא מבין איך קייל גאי עדיין לא במכבי ???????????????!!!!!
הבן אדם הזה תפור ל כ כ ב ביד אליהו . איך מייקון לפניו , איך ?????????!!!!!!!!
מתפלל בכמה דתות שקייל גאי כבר השנה יהיה שחקן מכבי .
עוד שחקן שאפשר לגנוב זה ברנש מאוד מעניין מג'י-ליג שיהיה באירופה השנה
D.J. Carton PG 1.92
מביא איתו מלא דברים מעניינים בהתקפה וגם בהגנה .
עוד לא היה מחוץ לארצות הברית , יכול להתפתח כמפלצת באירופה .
מאוד מסקרן אותי מה יהיה איתו
https://www.youtube.com/watch?v=XZxd4cGEVc4&t=513sאז חברים יקרים , מקווה מאוד לטובת הבריאות של כולנו שדריל מייקון לא יהיה במכבי השנה ויגיע גארד שנצעק הללויה מהמהלכים שלו .