המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אגב הבעיה התחילה בזה שלכאורה עודד לא ידע שסייבן לי הסכים להגיע רק בתנאי שהוא לא מגיע לארץ. נראה לי פרט חשוב להזכיר למאמן במעמד החתימה.
אמיתי? איפה ראית?
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:אגב הבעיה התחילה בזה שלכאורה עודד לא ידע שסייבן לי הסכים להגיע רק בתנאי שהוא לא מגיע לארץ. נראה לי פרט חשוב להזכיר למאמן במעמד החתימה.
אמיתי? איפה ראית?
הוא אמר את זה בראיון לאחר אחד המשחקים
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אגב הבעיה התחילה בזה שלכאורה עודד לא ידע שסייבן לי הסכים להגיע רק בתנאי שהוא לא מגיע לארץ. נראה לי פרט חשוב להזכיר למאמן במעמד החתימה.
אמיתי? איפה ראית?
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:אגב הבעיה התחילה בזה שלכאורה עודד לא ידע שסייבן לי הסכים להגיע רק בתנאי שהוא לא מגיע לארץ. נראה לי פרט חשוב להזכיר למאמן במעמד החתימה.
אמיתי? איפה ראית?
נראה לי זה משהו ששמעתי יותר מפעם אחת, אולי אפילו כאן שקטש עצמו אמר באחד הראיונות. אולי סתם שמועה אז? לא בדקתי
אמיתי? איפה ראית?
ankram כתב:יאללה סיים, שיחזור לחור התחת הטורקי שהגיע ממנו ושיקרע 2 צולבות. ביי
עידן כתב:ankram כתב:יאללה סיים, שיחזור לחור התחת הטורקי שהגיע ממנו ושיקרע 2 צולבות. ביי
גם אני לא חושב שהוא צריך להישאר בקבוצה, אבל באמת שאין צורך "באיחולים" כאלו לאף שחקן, בטח לא שחקן מכבי נוכחי
felix_r כתב:עידן כתב:ankram כתב:יאללה סיים, שיחזור לחור התחת הטורקי שהגיע ממנו ושיקרע 2 צולבות. ביי
גם אני לא חושב שהוא צריך להישאר בקבוצה, אבל באמת שאין צורך "באיחולים" כאלו לאף שחקן, בטח לא שחקן מכבי נוכחי
מסכים.
לדעתי, המצב בו אנחנו נמצאים, הוא לא מצב סטנדרטי. זה משהו הזוי. לכן אין טעם להאשים לא את ההנהלה ולא את השחקנים.
omerk כתב:טמטום. לא יהיה מחליף
MTA2311 כתב:עוד ביזיון לאוסף
Blazergun כתב:אני לא מבין מה הציפיות של אנשים שרצו להשאיר אותו. צריך לומר את האמת שהעונה הזו נגמרה עוד לפני שהתחילה כי כשהבאנו את ג'ורדן לויד בתור 'הכוכב' של הקבוצה זה היה ברור מה הציפיות של מכבי הולכות להיות השנה ביורוליג.
כרגע מה שחשוב זה הליגה והבן אדם לא רוצה אפילו לדרוך בארץ הזו אז אני לא מבין בשביל מה אפילו היינו צריכים אותו - וזה בלי לדבר בכלל על העובדה שההנהלה ההזויה הזו החתימה אותו לכאורה בידיעה שהוא לא יצטרך לשחק בארץ בלי ידיעה של המאמן לגבי זה - פשוט טירוף מערכות והשתנה בקשת על קטש.
גם אם לברון היה בעמדה של סייבן לי כל מאמן שיש לו כבוד לא היה מוכן למצב שבו יש שחקן שלא מתאמן ומחובר עם הקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים