חצי גמר גביע המדינה: מכבי ת"א נגד הפועל ת"א, שני, 21:15

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר גביע המדינה: מכבי ת"א נגד הפועל ת"א, שני, 21:15

הודעהעל ידי Shay_uzan » 12 פברואר 2025, 14:43

יש ליגות שהערה ממועדונים נגד המפעל והשיפוט ללא הצדקה נותנים השעיה של אותו גורם
הפיאסקו שנקרא ינאי לא מפסיק כבר 3 ימים
כל הטענות שלו הופרכו, הוא מבסס את הדבר הזה על פוסט מלפני 13 שנה שהוא בדיחה על הפצצת מגרש כדורגל בעזה וזה כולל גם איומים והטרדות.
אם אני פאר ויור איגוד השופטים אני מגיש לו מכתב לפני תביעת דיבה + הטרדה ואיומים ואם אני האיגוד (ועכשיו גם המנהלת) אני מעמיד אותו על עבירות משמעת.
הוא ראה איך הבעלים של פאו לקח ככה אליפות אירופה והוא מנסה לעשות אותו דבר. הגיע הזמן שיענש על כך
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 12 פברואר 2025, 15:40

Shay_uzan כתב:יש ליגות שהערה ממועדונים נגד המפעל והשיפוט ללא הצדקה נותנים השעיה של אותו גורם
כל הטענות שלו הופרכו, הוא מבסס את הדבר הזה על פוסט מלפני 13 שנה שהוא בדיחה על הפצצת מגרש כדורגל בעזה וזה כולל גם איומים והטרדות.
אם אני פאר ויור איגוד השופטים אני מגיש לו מכתב לפני תביעת דיבה + הטרדה ואיומים ואם אני האיגוד (ועכשיו גם המנהלת) אני מעמיד אותו על עבירות משמעת.
הוא ראה איך הבעלים של פאו לקח ככה אליפות אירופה והוא מנסה לעשות אותו דבר. הגיע הזמן שיענש על כך

הוא יודע שהוא לא הולך להיענש, וכמו שאמרת, הוא ראה שפאו לקחו ככה אליפות אירופה. הוא ימשיך עם זה כמה שהוא רק יכול כדי לעזור לקבוצה שלו לקחת אליפות ולגרום לשופטים לחשוש מהם.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 12 פברואר 2025, 16:29

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:יש ליגות שהערה ממועדונים נגד המפעל והשיפוט ללא הצדקה נותנים השעיה של אותו גורם

הוא יודע שהוא לא הולך להיענש, וכמו שאמרת, הוא ראה שפאו לקחו ככה אליפות אירופה. הוא ימשיך עם זה כמה שהוא רק יכול כדי לעזור לקבוצה שלו לקחת אליפות ולגרום לשופטים לחשוש מהם.

הפועל בראשות ינאי דקה אחרי סוף המשחק זילזלו ופגעו בשופטים הפכו אותם למושחתים ופרצו לחדר שלהם באולם אחרי המשחק, אתמול משה ביטון שופט לשעבר ובכיר באיגוד השופטים כיום אמר שעופר ינאי התקשר אליו כמה ימים לפני המשחק ואיים עליו שישנה את שיבוץ השופטים למשחק ואם לא הקבוצה שלו לא תופיע, ומה עושה תובע האיגוד עם כול זה ? פשוט מתעלם ומעמיד את מכבי לדין בגלל התפרעות אוהדים שאני לא ראיתי, אם כבר התפרעות אוהדים מה שאני כן ראיתי שפעמיים נזרקו חפצים מכיוון ספסל/ אוהדי הפועל לפרקט ובגלל זה המשחק נעצר שמעתי גם את השיר שתהיה שואה למכבי אבל התובע בשלו, פשוט בושה וחרפה לאיגוד שהם מפחדים מדון ינאי שחושב שאם יש לו כסף אז מותר לו לעשות הכול.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 12 פברואר 2025, 20:39

מצאנו את הקבוצה היחידה באירופה שמנוהלת אפילו יותר גרוע ממכבי.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 12 פברואר 2025, 20:54

omerk כתב:מצאנו את הקבוצה היחידה באירופה שמנוהלת אפילו יותר גרוע ממכבי.

אני מכיר לא מעט קבוצות שעם הצרות של מכבי היו מתפרקות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 12 פברואר 2025, 23:28

האנשים בטוויטר מצאו כתבה מלפני 11 שנים ביום שהיה דרבי כפול בסל וברגל וברקע רואים שם ילד חמוד בשם ים מדר עם חולצה של מכבי
קישור לציוץ https://x.com/Noyson2/status/1889752075761823973
קישור לכתבה https://www.youtube.com/watch?v=-BNKxXdMNFQ
IMG_0259-compressed.jpeg
IMG_0259-compressed.jpeg (59.1 KiB) נצפה 3724 פעמים
Avi1508

הודעהעל ידי עידן » 13 פברואר 2025, 00:04

Avi1508 כתב:האנשים בטוויטר מצאו כתבה מלפני 11 שנים ביום שהיה דרבי כפול בסל וברגל וברקע רואים שם ילד חמוד בשם ים מדר עם חולצה של מכבי
קישור לציוץ https://x.com/Noyson2/status/1889752075761823973
קישור לכתבה https://www.youtube.com/watch?v=-BNKxXdMNFQ
IMG_0259-compressed.jpeg

יפה :)
עידן

הודעהעל ידי עידן » 13 פברואר 2025, 21:57

ינאי ממשיך כל יום לחשוב איך הוא יכול להישאר בכותרות, והפעם הוא החליט שהוא פורש מהליגה בגלל השופטים ורוצה להקים ליגה פרטית. שיהיה לו בהצלחה

https://sports.walla.co.il/item/3727049
עידן

הודעהעל ידי Jazzman » 13 פברואר 2025, 22:23

כל עוד המנהלת והאיגוד ימשיכו להתייחס לזה כאל גשם, עופר ינאי ימשיך להשתין עליהם ולהשפיל אותם. היצור הפך את המסומם מאתונה למודל שלנו להתנהלות בעלים. הזיה טוטאלית
Jazzman

הודעהעל ידי omerk » 14 פברואר 2025, 22:45

עידן כתב:ינאי ממשיך כל יום לחשוב איך הוא יכול להישאר בכותרות, והפעם הוא החליט שהוא פורש מהליגה בגלל השופטים ורוצה להקים ליגה פרטית. שיהיה לו בהצלחה

https://sports.walla.co.il/item/3727049

התירוץ הרשמי זה בגלל העלאת המחירים של הכרטיסים. ממש מגן העם ינאי איזה אדם משכמו,רק מעניין שההחלטות האלו כבר פורסמו בינואר ואז הוא לא חשב למחות. פתאום חשוב לו להיות לוחם צדק אחרי שהודח.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 14 פברואר 2025, 23:15

העיקר שחצי מהפורום כאן שיבח אותו ורצה אותו במכבי. אמרתי לכם מהתחלה, שהבן אדם הזה מטורלל ולא מתאים למכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 15 פברואר 2025, 19:53

לא הבנתי
שמעון לא איים בעבר בעזיבת הליגה?

הבן אדם חטף כאפה רצינית השבוע בגביע+ עזיבת בברלי

אז זה שהוא מביא עכשיו כותרות זה הופך אותו למטורלל?
מכבי עושה אותו דבר כבר שנים. כל פעם שחוטפים כאפה הספינים מתחילים להשתולל..

מסתבר שכולם פה מטורללים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2025, 19:55

my man כתב:לא הבנתי

אשכרה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: חצי גמר גביע המדינה: מכבי ת

הודעהעל ידי מרסר » 15 פברואר 2025, 20:01

MTA2311 כתב:

אשכרה

מכבי רצתה לעזוב בגלל שהמנהלת עשתה הכול שהיא לא תיקח פה אליפות, החל מפיינל פור חוק רוסי הגבלת זרים וניסיון גם לעשות תקרת שכר, ינאי בוכה על שיפוט שברור שכולם נפגעים ממנו לא רק הם אבל בסוף זה מתקזז, מתי שמעתם את שמעון או מישהו ממכבי קורא לשופטים מושחתים או מרים טלפון לאנשי איגוד הכדורסל ומאיים כמו איזה מאפיונר ?
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 15 פברואר 2025, 20:24

א') לא. לא קרוב אפילו לשטויות שינאי עושה.

ב') בברלי לא "עזב". בברלי נבעט מהקבוצה בבושת פנים. אם זה היה תלוי בבברלי הוא היה נשאר. אז לא, ינאי לא חטף מזה "כאפה", אלא אם אתה טוען שינאי הביא כאפה לעצמו.

ג') הוא מביא כותרות מהשנייה שהוא פה, הוא פשוט מחפש תירוצים איך להישאר בכותרות ואיך להטיל אימה כדי לעזור לקבוצה שלו לקחת אליפות בדרכים מפוקפקות (כי מקצועית לא בטוח שהיא מסוגלת).

ג') מכבי לא "עושה אותו דבר כבר שנים", בטח לא בצורה כל כך בריונית ומגוחכת.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2025, 21:13

רק אוהדי מכבי מסוגלים להתעסק יותר בהנהלה של הפועל מאשר בהנהלה של עצמם שמחריבה את המועדון בשיטתיות כבר כמעט 20 שנה.

מדהים לראות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עידן » 15 פברואר 2025, 21:26

MTA2311 כתב:רק אוהדי מכבי מסוגלים להתעסק יותר בהנהלה של הפועל מאשר בהנהלה של עצמם שמחריבה את המועדון בשיטתיות כבר כמעט 20 שנה.

מדהים לראות.

די גם כן לקשקש שטויות כאלו. אין סתירה בין הדברים. אפשר להתעסק בהנהלה של מכבי ואפשר להתעסק גם בהנהלה של הפועל. אני האחרון שמוריד אחריות מההנהלה של מכבי. זה לא אומר שאני חייב לרצות שמישהו כמו ינאי ינהל את מכבי.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 פברואר 2025, 07:44

שטויות עלק.

מגיע לפה בן אדם למועדון כושל ואפסי כמו הפועל, ותוך חצי שנה מוציא מהכיס סכומים שההנהלה שלנו לא הוציאה ב5 שנים, מכופף את העמותה, עובר ליד אליהו, מחתים את פאקינג איטודיס ואוהדי מכבי, שיש להם הנהלה גרועה בהרבה לא מפסיקים לאכול את הראש כל העונה על כמה הוא גרוע.

מילא לא הייתם מתעסקים בו בכלל, אבל להתעסק בכל רבע אמירה שלו בכזאת אובססיה בזמן שאת מכבי מנהל פאקינג דני פדרמן זה הזייה גם בקנה מידה של אוהדי מכבי, שאינם מן החכמים שבאוהדים כידוע.

הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Gevaudan » 16 פברואר 2025, 14:01

אני לא מצליח להבין מה הנקודה שלך.
אי אפשר לבקר את ההתנהלות (הבזיונית) של ינאי ועדיין לבוא בטענות להנהלה של מכבי? או רחמנא ליצלן לא לרצות כזה בעלים, נדיב ככל שיהיה, אצלך בקבוצה? איפה יש פה התנגשות?

ההתעסקות של אוהדי מכבי בינאי היא משהו שהוא בישל, תכנן וייחל לו מהרגע הראשון שנחת בהפועל. אינסוף רימארקים כנגד הקבוצה והקהל, הקנטות והקטנות ברשתות החברתיות תוך ניסיון לגמד את המועדון והמורשת שלו, עד כדי התנהגות מביכה בטוטאל באינספור מקרים במסווה של "אני נלחם בשחיתות של מכבי סל". אז סלח לי שאני מוצא את הביקורת (העניינית) נגדו לגיטימית.

מיותר לציין שאם בעלים כזה היה מחזיק בקבוצה שמשחקת ביורוליג, סיכוי סביר עד גבוה שהקבוצה שלו לא הייתה נשארת ביורוליג. ההתנהגות הבריונית והכוחנית הזו שלו הם בדיוק הדברים שהיורוליג לא רוצה אצלו במפעל. מספיק להם יאנוקופולוס עם מורשת וגביעים אחד.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 16 פברואר 2025, 14:06

MTA2311 כתב:שטויות עלק.

מגיע לפה בן אדם למועדון כושל ואפסי כמו הפועל, ותוך חצי שנה מוציא מהכיס סכומים שההנהלה שלנו לא הוציאה ב5 שנים, מכופף את העמותה, עובר ליד אליהו, מחתים את פאקינג איטודיס ואוהדי מכבי, שיש להם הנהלה גרועה בהרבה לא מפסיקים לאכול את הראש כל העונה על כמה הוא גרוע.

מילא לא הייתם מתעסקים בו בכלל, אבל להתעסק בכל רבע אמירה שלו בכזאת אובססיה בזמן שאת מכבי מנהל פאקינג דני פדרמן זה הזייה גם בקנה מידה של אוהדי מכבי, שאינם מן החכמים שבאוהדים כידוע.

הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

זכותך לרצות לראות את ינאי בהנהלת מכבי. זכותי לא לרצות אותו פה, ובמקביל עדיין לרצות שההנהלה הנוכחית תתחלף.

ואודה לך מאוד אם לא תניח הנחות על רמת האינטילגנציה שלי.
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, מרסר, עידן ו־34 אורחים