המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:כל הכבוד לבורשטיין שסוף סוף נותן דקות טובות ביורוליג, לא עושה דברים שהוא כבר לא מסוגל אליהם, שיחק חכם במסירות פנימה לגבוהים בתזמון טוב ושיחק הגנה לא רעה היום עם הובלת כדור אחראית.
בסופו של דבר הקבוצה היותר טובה ניצחה, בדגש על קבוצה. פארמר ובלו מצטינים בהתקפה, סופו בסדר גמור.
אפשר כבר לפנטז על המקום הראשון בבית ?
jol9 כתב:כרגע מכבי נראית ומשחקת כמו קבוצה מחוברת שעומדת מאחורי הבוס ועושה את מה שהוא אומר. לאנגפורד הוא עדיין סימן שאלה.
מכבי שמה עליו הרבה כסף, ואני מקווה שבשבועיים הקרובים כבר נראה משחק טוב שלו, כי בינתיים יש יותר מדי ספרות מאופסות.
Mta_atic כתב:1. אנאדולו אפס השקיעו טונות של כסף העונה בשביל הסגל, וטרחו לשים מעל כולם מאמן אפור כמו סאריצ'ה.
לגמרי לא מובנת לי הבחירה שלו לשחק עם דושקו סאבנוביץ' האנמי (היום) על חשבון איליאסובה המצויין.
ובכלל - אם כבר הולכים למהלך של עבירות בסוף משחק, למה הוא נזכר לעשות את זה פחות מחצי דקה לסוף, אחרי שלמכבי כבר היו התקפות חופשיות?!
חנו'ש כתב:Mta_atic כתב:1. אנאדולו אפס השקיעו טונות של כסף העונה בשביל הסגל, וטרחו לשים מעל כולם מאמן אפור כמו סאריצ'ה.
לגמרי לא מובנת לי הבחירה שלו לשחק עם דושקו סאבנוביץ' האנמי (היום) על חשבון איליאסובה המצויין.
ובכלל - אם כבר הולכים למהלך של עבירות בסוף משחק, למה הוא נזכר לעשות את זה פחות מחצי דקה לסוף, אחרי שלמכבי כבר היו התקפות חופשיות?!
מה עוד חדש?
זה חוזר על עצמו איתם שנה אחרי שנה.
אגב, אני מאוד מקווה שהפגיעה בכתף של הנדריקס לא היתה רצינית כי זה היה נראה שדי כואב לו.
עודד כתב:די, אחרי עוד אורגזמה של "רסקה" אחרי שלשה של וויצ'יץ עשיתי MUTE, מכבי עשתה מה שצריך ולקחה את המשחק.
צמד הנאחסים האלה אני אומר לכם..בעעעעעע
וויצ'יץ הערס הפרובוקטור, לא סובל אותו עוד מהלייקרס ולכן השמחה גדולה
שמואל1 כתב:לא ברורה לי ההתלהבות כאן מבורשטיין. אפשר לחשוב, אז היה לו משחק אחד טוב מתוך ה 200 ומשהו משחקים אחרונים שלו. גם זה קורה. אנחנו מכירים אותו כבר מספיק זמן כדי לדעת שהוא שחקן גמור שרק עושה נזק בדקות שהוא משחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים