חמישי: 20:00- אנאדולו אפס - מכבי ת"א, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי: 20:00- אנאדולו אפס - מכבי ת"א, ערוץ 10

הודעהעל ידי Mta_atic » 10 נובמבר 2011, 20:08

עוד ערב יום חמישי עם ניצחון של מכבי.
שאפו וכל הכבוד. הקבוצה מתחברת ומתבגרת בצורה פנטסטית.

כמה דברים על המשחק:

1. אנאדולו אפס השקיעו טונות של כסף העונה בשביל הסגל, וטרחו לשים מעל כולם מאמן אפור כמו סאריצ'ה.
לגמרי לא מובנת לי הבחירה שלו לשחק עם דושקו סאבנוביץ' האנמי (היום) על חשבון איליאסובה המצויין.
ובכלל - אם כבר הולכים למהלך של עבירות בסוף משחק, למה הוא נזכר לעשות את זה פחות מחצי דקה לסוף, אחרי שלמכבי כבר היו התקפות חופשיות?!

2. יוגב אוחיון מראה שהבחירה בו לעמדת הגארד הישראלי הייתה נכונה וראוייה.
הבנאדם לומד את היורוליג מיום ליום ומגדל יופי של ביצים. החדירה שלו היום על ארבעה שחקנים הייתה הדובדבן שבקצפת.

3. סמית' עשה היום עבודה של פועל תאילנדי בקיבוץ בנגב.
הבנאדם תסכל את וויאצ'יץ' ובקושי נתן לו לקחת זריקות טובות, כך שעל אף שלושת הנקודות שלו היום הבנאדם ראוי למחמאות על משחק ההגנה ובכלל.

4. בורשטיין נתן היום דקות טובות ויעליות. לא הרבה לעשות שטויות ואפילו לקח זריקות ואסיסטים טובים. ח"ח.

5. אני היחיד, או שלעוד מישהו התקופה הזו מזכירה את העונה שעברה? (הפסד ראשון מבאס עם ספקולציות לגבי העתיד ולאחר מכן שורה של נצחונות)
אינשאללה שרק ימשיך ככה.
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 10 נובמבר 2011, 20:10, נערך 4 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Allan Turing » 10 נובמבר 2011, 20:09

yarinsaky כתב:כל הכבוד לבורשטיין שסוף סוף נותן דקות טובות ביורוליג, לא עושה דברים שהוא כבר לא מסוגל אליהם, שיחק חכם במסירות פנימה לגבוהים בתזמון טוב ושיחק הגנה לא רעה היום עם הובלת כדור אחראית.

בסופו של דבר הקבוצה היותר טובה ניצחה, בדגש על קבוצה. פארמר ובלו מצטינים בהתקפה, סופו בסדר גמור.

אפשר כבר לפנטז על המקום הראשון בבית ?

זה לא נראה כמו פנטזיה, זה לגמרי אפשרי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 20:12

איזה ניצחון גדול של אופי. הרבה כבוד היום לדייויד, לפארמר, לבלו, לסופו, לליאור ולבורשטיין. גם שאר השחקנים היו טובים היום.

ניצחון עצום של מכבי והיא כבר ב3-1.

כרגע מכבי נראית ומשחקת כמו קבוצה מחוברת שעומדת מאחורי הבוס ועושה את מה שהוא אומר. לאנגפורד הוא עדיין סימן שאלה.
מכבי שמה עליו הרבה כסף, ואני מקווה שבשבועיים הקרובים כבר נראה משחק טוב שלו, כי בינתיים יש יותר מדי ספרות מאופסות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו » 10 נובמבר 2011, 20:15

היו הרבה שחקנים ששיחקו טוב היום ומשום מה דווקא יוגב אוחיון עולה לי בראש , זה שחקן שאמור להיות נער פוסטר לא ? אותי הוא מאוד מפתיע לטובה ואפילו ביורוליג הוא משחק עם הרבה ביטחון והרבה בייצים רק שימשיך ככה.
מקאדו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 נובמבר 2011, 20:16

כשאפס השוו ל-70-70 הייתי בטוחה שזהו..שכל המומנטום יהיה בצד שלהם עם הקהל הביתי והכל..שמחה שטעיתי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 10 נובמבר 2011, 20:17

ניצחון חשוב ומוצדק, השקעה הגנתית גדולה הייתה היום. נראה שאנחנו וריאל ניאבק על המקום הראשון.

8מ33 לטורקים משלוש. טוב שלא הגזימו. הם נשארו במשחק רק בזכות ריבאונד התקפה ברבע האחרון. הייתה לנו הזדמנות טובה לברוח ברבע השלישי אבל נתקענו כמה התקפות על 9 הפרש ואז שה קלע 2 שלשלות רצוף.

פארמר, בלו וטל (מי היה מאמין שנגיד את זה עליו אחרי משחק יורוליג) נתנו משחק מצוין. גם יוגב (טוב לראות המשכיות אצלו) וליאור היו טובים. בלאט עוד פעם נתן נוקאוט למאמן היריב.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 נובמבר 2011, 20:18

בורשטיין עם 7 נקודות, 7 ריבאונדים, 3 אסיסטים, חטיפה אחת ואף איבוד. מתי בפעם האחרונה ראינו את זה ממנו ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 10 נובמבר 2011, 20:19

תודה תודה לאלוהים ולמכבי על הנצחון הערב, פשוט נותן שמחה אצלי בלב בתוך ימים לא קלים!

ניהול משחק פנטסטי של בלאט, מכבי נלחמו בהגנה ועשו את שלהם, כל הכבוד אנחנו עם הפנים לצמד משחקי בית לא קלים, מול שרלרואה ומול מילאנו... ועד אז יהיה נשמח.

לגבי לנגפורד דווקא ממנו ראינו שני אסיסטים ושמירה לא רעה, לאט לאט הוא ישתלב...בלאט אמר שהוא ישחק המון בשבת.

אני רק רוצה לדעת האם הכל בסדר עם הנדריקס? הפציעה ביד הייתה קצת מדאיגה?

תודה תודה תודה תודה תודה :heart :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי misha » 10 נובמבר 2011, 20:21

jol9 כתב:כרגע מכבי נראית ומשחקת כמו קבוצה מחוברת שעומדת מאחורי הבוס ועושה את מה שהוא אומר. לאנגפורד הוא עדיין סימן שאלה.
מכבי שמה עליו הרבה כסף, ואני מקווה שבשבועיים הקרובים כבר נראה משחק טוב שלו, כי בינתיים יש יותר מדי ספרות מאופסות.

רק שאילה של זמן. הרי זה לא שחקן לא מוכר שבא משום מקום, ראינו אותו ביורוליג בשנתיים האחרונות ואנחנו יודעים מה הוא יכול לתת. לא קל לעשות את זה תוך כדי תנועה אחרי 7 חודשים וייקח לו עוד שבועיים-שלוש להיכנס לכושר משחק, אבל בלאט נשמע לא מודאג אתמול כשדיבר על זה וגם אני לא ממש.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2011, 20:22

Mta_atic כתב:1. אנאדולו אפס השקיעו טונות של כסף העונה בשביל הסגל, וטרחו לשים מעל כולם מאמן אפור כמו סאריצ'ה.
לגמרי לא מובנת לי הבחירה שלו לשחק עם דושקו סאבנוביץ' האנמי (היום) על חשבון איליאסובה המצויין.
ובכלל - אם כבר הולכים למהלך של עבירות בסוף משחק, למה הוא נזכר לעשות את זה פחות מחצי דקה לסוף, אחרי שלמכבי כבר היו התקפות חופשיות?!

מה עוד חדש?
זה חוזר על עצמו איתם שנה אחרי שנה.

אגב, אני מאוד מקווה שהפגיעה בכתף של הנדריקס לא היתה רצינית כי זה היה נראה שדי כואב לו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי עלמה צהובה » 10 נובמבר 2011, 20:23

מקווה שמי שצריך, למד לא לקטול את טל ואת יוגב.
וחכו בסבלנות עם לנגפורד.
נקווה לטוב ולילה טוב :)

אה, רגע! מישהו יודע אם הכל טוב עם הנדריקס?
ככה יוצאים מהקבר בסטייל !
סמל אישי של המשתמש
עלמה צהובה

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 20:23

חנו'ש כתב:
Mta_atic כתב:1. אנאדולו אפס השקיעו טונות של כסף העונה בשביל הסגל, וטרחו לשים מעל כולם מאמן אפור כמו סאריצ'ה.

מה עוד חדש?
זה חוזר על עצמו איתם שנה אחרי שנה.

אגב, אני מאוד מקווה שהפגיעה בכתף של הנדריקס לא היתה רצינית כי זה היה נראה שדי כואב לו.

נכון. זה חשוב מאוד.
מקווה שהוא בסדר. נלחם יפה היום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עודד » 10 נובמבר 2011, 20:26

די, אחרי עוד אורגזמה של "רסקה" אחרי שלשה של וויצ'יץ עשיתי MUTE, מכבי עשתה מה שצריך ולקחה את המשחק.
צמד הנאחסים האלה אני אומר לכם..בעעעעעע

וויצ'יץ הערס הפרובוקטור, לא סובל אותו עוד מהלייקרס ולכן השמחה גדולה :)
עודד

הודעהעל ידי מכביסט24 » 10 נובמבר 2011, 20:27

זה היה מסוג המשחקים שהניסיון משחק בהם תפקיד חשוב. מכבי שיחקה את רובו בצורה מאוד אחראית, כמעט ולא ראינו טעויות או השתוללות מטורפת..
הגיע לנו לנצח, אם האפסים היו מנצחים זה היה פשוט גזל.. קבוצה של שני שחקנים וחצי (חוץ מוויאצ'יץ' המפציץ ובאראץ אין להם כמעט כלום) לא ראויה לנצח חבורה של לוחמים עם מאמן מנוסה פי כמה מעמיתו הטורקי!
כל הכבוד לפארמאר שמראה שהוא סופסוף הגיע ליורוליג, גם בורשטיין נתן היום משחק הרואי עם מסירות מדהימות ואפילו אוחיון לאט לאט לומד את הליגה הזאת, אני מאוד מרוצה מההתקדמות של הילד :)
כיף לנצח בטורקיה, יש צדק בחיים :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2011, 20:27

משחק טוב של מכבי במיוחד בהגנה,בורשטיין נתן משחק טוב-עשה את מה שצריך(מנהיגות,חוכמת משחק..)ולא ניסה דברים מסובכים/לזרוק,גם בלו,סופו ופארמר שיחקו טוב
מגיע הרבה כבוד לסמית' על ההגנה הנהדרת שלו,אני לא דואג ממש בנוגע ללאנג' מכיוון שבלאט אמר במפורש שיקח לו עוד זמן ואני מאמין שיהיה לו עכשיו באדריאטית ומול שרלואה
שני דברים מעצבנים שראיתי במשחק זה העונשין(למרות שיפור גדול בסוף)והריבאונד-מכבי בבעיה גדולה בריבאונד

בכל אופן מכבי קבוצה מצויינית וכבר אפשר להגיד שמגיע לה אחד משני המקומות הראשונים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Angelstrong » 10 נובמבר 2011, 20:29

עודד כתב:די, אחרי עוד אורגזמה של "רסקה" אחרי שלשה של וויצ'יץ עשיתי MUTE, מכבי עשתה מה שצריך ולקחה את המשחק.
צמד הנאחסים האלה אני אומר לכם..בעעעעעע

וויצ'יץ הערס הפרובוקטור, לא סובל אותו עוד מהלייקרס ולכן השמחה גדולה :)

כל מי שראה משחקים שלו ב-nba יודע למה שונאים אותו.
שחקן אנוכי שחצן ובנוסף משחק כמו נקבה
Angelstrong

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 נובמבר 2011, 20:30

אבל מה עם פדרמן? :duh

משחק באמת טוב של מכבי ומגיע קרדיט ענק לטל בורשטיין שנתן משחק שיא ביורוליג בשנתיים האחרונות (אולי אחרי 4 שנים הוא חבר סופסוף מן הפציעה?).
מכבי הראתה היום הגנה קשוחה וניהול משחק מצויין ונראה שהקבוצה מאומנת היטב. למכבי של העונה יש שחקנים לא פחות לוחמניים מאילו של העונה שעברה, ויפה לראות שכבר בשלב המוקדם מכבי מצליחה לנצח יריבות קשות ולהציג כדורסל טוב.

אגב, זו הפעם השניה ברציפות שאנו רואים שחקן NBA בכיר נותן תצוגה די פושרת. בשבוע שעבר זה איבקה, והיום ראינו כמה שחקן כמו וויאצ'יץ הוא חד גוני וגם די בינוני. בשלבים מסויימים של המשחק הוא היה השחקן השישי של מכבי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 נובמבר 2011, 20:34

לא ברורה לי ההתלהבות כאן מבורשטיין. אפשר לחשוב, אז היה לו משחק אחד טוב מתוך ה 200 ומשהו משחקים אחרונים שלו. גם זה קורה. אנחנו מכירים אותו כבר מספיק זמן כדי לדעת שהוא שחקן גמור שרק עושה נזק בדקות שהוא משחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2011, 20:39

שמואל1 כתב:לא ברורה לי ההתלהבות כאן מבורשטיין. אפשר לחשוב, אז היה לו משחק אחד טוב מתוך ה 200 ומשהו משחקים אחרונים שלו. גם זה קורה. אנחנו מכירים אותו כבר מספיק זמן כדי לדעת שהוא שחקן גמור שרק עושה נזק בדקות שהוא משחק.

שמואל, מותר גם לפרגן כשצריך.
בסה"כ משבחים אותו על משחק טוב, אף אחד לא הפך אותו עדיין לבראינט.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 נובמבר 2011, 20:40

אגב, שמחתי לראות את באטיסטה היום ולהיזכר כמה טוב שמכבי שחררה אותה. כבר שכחתי כמה שחקן טיפש הוא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים