המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:מכבי לא תביא את דמונד מאלט. הרכז היחיד שתחת חוזה ויכול להיות רלוונטי באיזושהי קונסטלציה לדעתי הוא טייריס רייס של ריטאס.
סימנתי אותו עוד בתחילת העונה כמחליף פוטנציאלי לפארמר, אבל בכל אופן- סבירות אפסית שיפנו לכיוון הזה.
LIAV10 כתב:מעניין אם גיא יתחיל לפגוע אחרי שכספי ירד מהפרק, אני מאמין שכן..
אני מאמין שהוא בכלל נכנס למצב שהוא נמצא בוא בגלל ההגעה הצפויה של עומרי..
Allan Turing כתב:המחליף של פארמר נמצא קרוב בהרבה לדעתי..
לנדסברג במספרים מעולים, וגם ישראלי. יותר מזה עם עכשיו פאפאס לא מתחיל לקבל דקות, זה כבר דורש ועדת חקירה.
Allan Turing כתב:המחליף של פארמר נמצא קרוב בהרבה לדעתי..
לנדסברג במספרים מעולים, וגם ישראלי. יותר מזה עם עכשיו פאפאס לא מתחיל לקבל דקות, זה כבר דורש ועדת חקירה.
felix_r כתב:yellowaura,
קרסטיץ' נשאר בצסקא ב 100%.
גם קירילנקו לא בטוח שיחזור. הוא פרי אייג'נט, ויחזור ל NBA רק אם יקבל חוזה מאוד גבוה.
אלמוג כתב:felix_r כתב:yellowaura,
קרסטיץ' נשאר בצסקא ב 100%.
גם קירילנקו לא בטוח שיחזור. הוא פרי אייג'נט, ויחזור ל NBA רק אם יקבל חוזה מאוד גבוה.
ובאמת אתה חושב שאנדרי קירילנקו לא יקבל הצעה לחוזה שיחזיר אותו לנבא? אני בספק עד כמה הוא נהנה ברוסיה ביחס לארה"ב. קרילנקו גם בלי חזוה מאוד גבוה(והוא יגבל חוזה מאוד גבוה) יחזור לנבא.
אלמוג כתב:ובאמת אתה חושב שאנדרי קירילנקו לא יקבל הצעה לחוזה שיחזיר אותו לנבא? אני בספק עד כמה הוא נהנה ברוסיה ביחס לארה"ב. קרילנקו גם בלי חזוה מאוד גבוה(והוא יגבל חוזה מאוד גבוה) יחזור לנבא.
roy1000 כתב:אלמוג כתב:ובאמת אתה חושב שאנדרי קירילנקו לא יקבל הצעה לחוזה שיחזיר אותו לנבא? אני בספק עד כמה הוא נהנה ברוסיה ביחס לארה"ב. קרילנקו גם בלי חזוה מאוד גבוה(והוא יגבל חוזה מאוד גבוה) יחזור לנבא.
קירילנקו מקבל 3 נטו מליון בצסק"א. אני לא חושב שהוא יקבל הרבה יותר ב- NBA כרגע. לדעתי הוא לא עוזב.
rc4991 כתב:האם ההסכם החדש שנחתם יוריד מהשכר של השחקנים?
זאת אומרת האם שחקן שהרוויח בעבר מיליון וחצי ירוויח כעת מיליון מאתיים?(לדוגמא)
האם זה אומר שלמכבי יהיה יותר קל להביא שחקנים מה NBA?
מקאדו כתב:פארמר שחקן נהדר אבל עם כל הבור שהוא ישאיר אחריו לדעתי יחסיי הכוחות ישתפרו לטובת מכבי ולא להייפך .
LIAV10 כתב:רק לי יש את ההרגשה הזאת שפארמר כבר שנים חלק מהמערכת??
ממש עצוב לי שהוא עוזב..מזכיר לי קצת את פארקר בצניעות שלו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מקאדו 3 ו־15 אורחים