ג'ון שאייר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ג'ון שאייר

הודעהעל ידי yzafrir » 13 מרץ 2012, 05:42

פאפאס לא קיבל הזדמנות וגם שייר לא קיבל הזדמנות....
שורה תחתונה , אם אומרים לכם ששנה הבאה יתנו לפאפאס 20 דק' ממוצע למשחק הייתם רוצים שימשיך במכבי ?
משחקן בעל שיעור קומה וניסיון כמו שלו הייתי מצפה שישעשה בדיוק מה שדריק עשה בעונות האחרונות בקריירה שלו , יעלה וישרוף את הפרקט כמו שחקן שמשחק כל משחק 30 דק'...בפועל רוב המשחקים שהוא עלה לפארקט הוא היה נראה מבולבל ואיבד כדורים ולכן ירד די מהר לספסל...בארבעת הפעמים שזה לא קרה לו הוא כן הצליח להיכנס למשחק טוב .
האם זה שווה 500K לעונה ?
נכון שהוא לא כישלון ברמה של קאמינגס או יצורים אחרים שנחתו פה אבל הוא בהחלט אכזבה גדולה למי שציפה לראות פה את פאפאס הישן והטוב....

ולעניין שייר , הוא ממש לא הובא לפה כשחקן חמישייה והיה די ברור שהוא מתוכנן להיות שחקן ספסל רק שרובינו חשבנו שהוא הולך להפתיע ובפועל זה לא קרה . חלק מיזה באשמתו שלא הראה מספיק אגרסיביות וחלק מיזה באשמת המאמן שלו ממש ספר אותו . אך זו זכותו של בלאט ללכת עם מי שהוא מאמין בו והאמת אם הצליח להוביל את הסגל הלא כלכך מוכשר הזה לשלב כזה ואולי יותר אז כנראה שהוא יודע מה הוא עושה . אני לא אוהב את הדרך הזאת אבל זה עובד לו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 13 מרץ 2012, 12:01

yzafrir כתב:פאפאס לא קיבל הזדמנות וגם שייר לא קיבל הזדמנות....
שורה תחתונה , אם אומרים לכם ששנה הבאה יתנו לפאפאס 20 דק' ממוצע למשחק הייתם רוצים שימשיך במכבי ?
משחקן בעל שיעור קומה וניסיון כמו שלו הייתי מצפה שישעשה בדיוק מה שדריק עשה בעונות האחרונות בקריירה שלו , יעלה וישרוף את הפרקט כמו שחקן שמשחק כל משחק 30 דק'...בפועל רוב המשחקים שהוא עלה לפארקט הוא היה נראה מבולבל ואיבד כדורים ולכן ירד די מהר לספסל...בארבעת הפעמים שזה לא קרה לו הוא כן הצליח להיכנס למשחק טוב .
האם זה שווה 500K לעונה ?
נכון שהוא לא כישלון ברמה של קאמינגס או יצורים אחרים שנחתו פה אבל הוא בהחלט אכזבה גדולה למי שציפה לראות פה את פאפאס הישן והטוב....

ולעניין שייר , הוא ממש לא הובא לפה כשחקן חמישייה והיה די ברור שהוא מתוכנן להיות שחקן ספסל רק שרובינו חשבנו שהוא הולך להפתיע ובפועל זה לא קרה . חלק מיזה באשמתו שלא הראה מספיק אגרסיביות וחלק מיזה באשמת המאמן שלו ממש ספר אותו . אך זו זכותו של בלאט ללכת עם מי שהוא מאמין בו והאמת אם הצליח להוביל את הסגל הלא כלכך מוכשר הזה לשלב כזה ואולי יותר אז כנראה שהוא יודע מה הוא עושה . אני לא אוהב את הדרך הזאת אבל זה עובד לו .

מה הקשר שנה הבאה? ואם הוא יפרוש? ואם יהיה אפשרות להביא שחקנים טובים יותר? אני יכול לומר בפה מלא, שהייתי רוצה לראות אותו השנה משחק 20-25 דקות כל ערב.
משחקן בעל שיעור קומה וניסיון כמו שלו, אתה מצפה שיעלה וישרוף את הפרקט? כמו משחקן בעל שיעור קומה כזה, הייתי מצפה שיקבל יותר קרדיט. אי אפשר בחיים להשוות בינהם, כי שארפ היה עושה את זה כל הקריירה, ופאפאס שחקן טוב יותר משארפ בשנים האחרונות. זה הסגנון של שארפ, לא משנה מה. אבל זה ממש לא קשור. כי גם שנה שעברה, למרות שהוא עבר את השיא, שיש לאולי' שחקנים כמו תאודוסיץ', ספאנוליס, הלפרין וגורדון, הוא עדיין היה שחקן של 20 דקות. אז אם במכבי יש לך רק את אוחיון שלא קרוב אליו, לאנגפורד, וקצת מאלט ובורשטיין, אז למה פה הוא לא יכול לשחק? משחקן שמקבל קרדיט כזה, אני אישית לא מצפה לכלום. גם אם זה יהיה קובי בראיינט. שחקן עם ביטחון בתחתונים, שהוא יודע שכל טעות קטנה הוא יוצא, ובקושי משחק. מה יש לצפות משחקן כזה?
הוא בהחלט אכזבה למי שציפה לראות את פאפאס הישן. אבל מי שציפה לראות את פאפאס הישן, זה היה ברור שזה כישלון ידוע מראש. כולם ידעו שפאפאס זה לא יהיה פאפאס של צסק"א, ומי שחשב שכן חיי בחלום, אבל הוא בהחלט יכול לתרום, והוא הראה את זה. כל השאר אשמה של בלאט-חד וחלק!
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 מרץ 2012, 13:02

yzafrir כתב:פאפאס לא קיבל הזדמנות וגם שייר לא קיבל הזדמנות....
האם זה שווה 500K לעונה ?

אז מי הובא כשחקן חמישייה? יוגב?? או שאולי דיוויד בנה על טל?
בעצם גם פוט לא קיבל הזדמנות, אולי נאשים בזה את בלאט?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

מה הסיפור עם ג'ון שאייר? לא טס ליוון עם מכבי...

הודעהעל ידי cannon » 18 מרץ 2012, 12:14

לא ברור אם יחזור לישראל בכלל...
סיבות אישיות משפחתיות. מקווה שלא משהו עצוב ברמה המשפחתית אישית. סה"כ בחור סימפטי שלדעתי לא קיבל פה את הצ'אנס שמגיע לו.
cannon

Re: מה הסיפור עם ג'ון שאייר? לא טס ליוון עם מכבי...

הודעהעל ידי קודי » 18 מרץ 2012, 12:32

cannon כתב:לא ברור אם יחזור לישראל בכלל...
סיבות אישיות משפחתיות. מקווה שלא משהו עצוב ברמה המשפחתית אישית. סה"כ בחור סימפטי שלדעתי לא קיבל פה את הצ'אנס שמגיע לו.

מבחינה מקצועית זה לא ממש משנה. ממילא לא היה אמור לשחק בסדרה נגד פאו או בכל משחק אחר בעל משמעות וממילא אין סיכוי שמישהו שפוי במכבי יממש עליו את האופציה לעונה הבאה. מבחינה אישית אני מקווה שלא מדובר במשהו משפחתי קשה, כי בסה"כ מדובר בבחור טוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 12:32

מבחינתי הבחור הוא אכזבה גדולה, פשוט לא הצליח להתאקלם במכבי. זה באמת לא חשוב את קיבל מספיק צ'אנסים או לא, גם כשקיבל את הדקות לא הראה שום דבר יוצא דופן ולא נלחם על מקומו . סתם עמד בפינה וחיכה שימסרו לו כדורים , הוא גם נראה חלש פיזית ולא ממש מוכן כרגע, מנטלית או פיזית, לעשות את הצעד קדימה לרמות האלו.
בקיץ מכבי תנסה בטח את השחקן שהייתה צריכה ללכת עליו מלכתחילה, לאנדסברג. הוא הרבה יותר מוכן, לפחות כך זה נראה ( למרות שזה לא מבטיח כלום כמובן ).
נקווה לבשורות טובות אצלו מהבחינה האישית - משפחתית ואולי עוד יחזור לכאן בעתיד, כשיהיה מוכן יותר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי אלמוג » 18 מרץ 2012, 12:45

לא קיבל את הצ'אנס שמגיע לו?!
הוא קיבל צ'נסים מעל ומעבר. הוא עדיין לא פאפאלוקאס שמגיע לו צ'אנסים, הוא כולה שחקן מכללות שצריך להוכיח שהוא שווה משהו בשביל לקבל דקות.

ולנושא, אני מקווה שהכל בסדר. בסה"כ בחור חביב מאוד, ואני מאחל לו כל טוב.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Allan Turing » 18 מרץ 2012, 16:51

שאייר לא טס ליוון מ"סיבות אישיות".
נראה לי שעכשיו זה רישמי...
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מרץ 2012, 18:12

לפי מה שבלאט אומר זה מקצועי במעטה אישי..הוא אמר ''אני אתן לשייר להסביר במידה אם וכאשר הוא ירצה''..אבל אולי אני טועה..

אני רואה ה-מ-ו-ן כדורסל מכללות כל שנה ולפני שנתיים התמקדתי על דיוק בגלל שמאוד רציתי ששייר יגיע למכבי עוד מהשנה השלישית שלו ונורא התלהבתי שאולי הוא יגיע כי הוא רכז גבוה(1.96)עם יכולת קליעה..או יותר נכון קלעי עם יכולת מסירה חחח
מה שהכי איכזב אותי במכבי זה זה שהוא 1.96 ונראה יותר כמו 1.88..אין לו פיזיות בכלל,הוא נראה מאוד מאוד קטן על המגרש והוא לא יכול להתמודד עם שחקנים אז הוא פשוט בורח לפינה וחונה שם..הוא יכול להיות הקלעי הכי טוב בעולם(והוא רחוק אפילו ממה שהוא היה בדיוק)אבל אפילו בשביל קלעי הוא מאוד מאוד חד-גוני..וזה בלי לדבר על אי היכולת שלו להוביל כדור כי הוא איטי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 18 מרץ 2012, 18:18

Holiday_Armadillo כתב:לפי מה שבלאט אומר זה מקצועי במעטה אישי..הוא אמר ''אני אתן לשייר להסביר במידה אם וכאשר הוא ירצה''..אבל אולי אני טועה..

אני רואה ה-מ-ו-ן כדורסל מכללות כל שנה ולפני שנתיים התמקדתי על דיוק בגלל שמאוד רציתי ששייר יגיע למכבי עוד מהשנה השלישית שלו ונורא התלהבתי שאולי הוא יגיע כי הוא רכז גבוה(1.96)עם יכולת קליעה..או יותר נכון קלעי עם יכולת מסירה חחח
מה שהכי איכזב אותי במכבי זה זה שהוא 1.96 ונראה יותר כמו 1.88..אין לו פיזיות בכלל,הוא נראה מאוד מאוד קטן על המגרש והוא לא יכול להתמודד עם שחקנים אז הוא פשוט בורח לפינה וחונה שם..הוא יכול להיות הקלעי הכי טוב בעולם(והוא רחוק אפילו ממה שהוא היה בדיוק)אבל אפילו בשביל קלעי הוא מאוד מאוד חד-גוני..וזה בלי לדבר על אי היכולת שלו להוביל כדור כי הוא איטי..

3 דברים:
1. בלאט אמר שהוא לא יודע אם שאייר יחזור לקבוצה או לא. מה שאומר בצורה הכי ברורה שהוא כבר בחוץ ושלא מדובר על משהו משפחתי אלא יותר על עניין אישי שלו.
2. יכול בהחלט להיות, שחוסר הבטחון של שאייר נובע לא מעט מהפציעה הקשה שעבר, שמונעת ממנו לראות חלק משמעותי משדה הראיה הפוטנציאלי שלו. אצל כל שחקן זה חשוב מאוד אבל על אחת כמה וכמה אצל גארד שאמור גם להוביל כדור ולמסור.
3. בחור נחמד, שחקן מכללות נהדר אבל ב-NBA ידעו למה לא בחרו אותו בדראפט, למרות שלקח אליפות מכללות. הוא פשוט לא בשל למשחק של הגדולים ואני בכלל לא בטוח שהוא יהיה בכלל בשל. בשנתיים-שלוש הקרובות אין לו מה לחפש במכבי וגם לא בקבוצות ברמה של ירושלים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מרץ 2012, 18:21

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפי מה שבלאט אומר זה מקצועי במעטה אישי..הוא אמר ''אני אתן לשייר להסביר במידה אם וכאשר הוא ירצה''..אבל אולי אני טועה..

3 דברים:
1. בלאט אמר שהוא לא יודע אם שאייר יחזור לקבוצה או לא. מה שאומר בצורה הכי ברורה שהוא כבר בחוץ ושלא מדובר על משהו משפחתי אלא יותר על עניין אישי שלו.
2. יכול בהחלט להיות, שחוסר הבטחון של שאייר נובע לא מעט מהפציעה הקשה שעבר, שמונעת ממנו לראות חלק משמעותי משדה הראיה הפוטנציאלי שלו. אצל כל שחקן זה חשוב מאוד אבל על אחת כמה וכמה אצל גארד שאמור גם להוביל כדור ולמסור.
3. בחור נחמד, שחקן מכללות נהדר אבל ב-NBA ידעו למה לא בחרו אותו בדראפט, למרות שלקח אליפות מכללות. הוא פשוט לא בשל למשחק של הגדולים ואני בכלל לא בטוח שהוא יהיה בכלל בשל. בשנתיים-שלוש הקרובות אין לו מה לחפש במכבי וגם לא בקבוצות ברמה של ירושלים.

בקשר ל-2, שייר עצמו אמר שזה מונע ממנו לראות רק את מה שממש מעליו ולא על מה שמלפניו ככה שאני לא יודעת..
אסור גם לשכוח שהוא כבר חזר מהפציעה לשחק בדי-ליג וטען שזה נתן לו המון זמן לעבוד על המשחק שלו ושהפציעה לא מפריעה לו..כמובן ששחקן יכול להגיד את זה בשביל שייקחו אותו לקבוצות אבל אם שחקן אומר שפציעה לא מפריעה לו(בין אם זה נכון או לא)אז מבחינתי זה לא שיקול ללמה שחקן לא משחק טוב..כי זאת אשמתו בלבד שהוא אומר שזה לא מפריע לו אז אני לא מתכוונת לתת לו הנחות..אם הוא אומר שהוא כשיר והוא לא משחק טוב אז הוא פשוט לא מספיק טוב..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2012, 18:23

הבעיה שלו היא לא הפציעה בעין, אלא מחלת הנשיקה שהוא סבל ממנה גם בשנים האחרונות.
מי שזוכר, עדי גורדון גם חלה בזמנו במחלת הנשיקה, וכשחזר היה ממש שחקן גמור.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מרץ 2012, 18:24

felix_r כתב:הבעיה שלו היא לא הפציעה בעין, אלא מחלת הנשיקה שהוא סבל ממנה גם בשנים האחרונות.

גם פדרר חלה במחלת הנשיקה אבל זה לא גמר לו את הקריירה..
שייר חלה בה לפני הדראפט..כמעט לפני שנתיים..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 21 מרץ 2012, 01:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2012, 18:28

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:הבעיה שלו היא לא הפציעה בעין, אלא מחלת הנשיקה שהוא סבל ממנה גם בשנים האחרונות.

גם לפדרר חלה במחלקת הנשיקה אבל זה לא גמר לו את הקריירה..
שייר חלה בה לפני הדראפט..כמעט לפני שנתיים..

אני לא רופא, ככה שאני לא ממש יודע הרבה פרטים על המחלה הזאת, אבל כנראה שביחד עם הפציעה בעין זה גמר אותו.
מקווה שאני טועה, ועם הזמן הוא יחזור לעצמו :(
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 18 מרץ 2012, 19:12

את לא רחוקה מהאמת. שייר נמדד בדראפט אקספרס כ 6'6 עם נעליים עם WINGSPAN (מוטת ידיים) של 3.5'6, היחיד בדראפט שלו שנמדד עם מוטת ידיים קצרה מהגובה שלו, נתונים רעים מאוד לשחקן כדורסל, גם לגארד שהוונגספאן לכאורה לא משפיע עליו. איך זה כן משפיע? לדרק רוז, שנמוך משאייר ב-9 סנטימטרים שלמים אבל יש לו ידיים ארוכות בהרבה, יש סטנדינג ריץ' של 2.5'8, לעומת 3'8 בלבד של שייר, דהיינו רוז כשהוא מרים את הידיים(שלא לדבר כשהוא מנתר, אבל זה כבר סיפור אחר) מגיע כמעט לאותו גובה כמו שאייר. דווין וויד, 1.94 מטר עם נעליים, יש סטנדינג ריץ' עצום של 6'8. אם נחזור לרגע לאירופה, לקית' לאנגפורד בגובה 1.92 מ' יש סטנדינג ריץ' של 5'8. לרומיין סאטו באותו גובה סטנדינג ריץ' של 6.5'8. לאור זה שכל השחקנים האלה קופצים גבוה יותר משאייר, אז מה שקורה בפועל זה שהאיש משחק באמת כמו שחקן בגובה 1.88 מ' ואפילו פחות מזה(אם נשווה אותו לרוז נניח).
שחף

הודעהעל ידי itay92 » 18 מרץ 2012, 19:24

שחף כתב:

את לא רחוקה מהאמת. שייר נמדד בדראפט אקספרס כ 6'6 עם נעליים עם WINGSPAN (מוטת ידיים) של 3.5'6, היחיד בדראפט שלו שנמדד עם מוטת ידיים קצרה מהגובה שלו, נתונים רעים מאוד לשחקן כדורסל, גם לגארד שהוונגספאן לכאורה לא משפיע עליו. איך זה כן משפיע? לדרק רוז, שנמוך משאייר ב-9 סנטימטרים שלמים אבל יש לו ידיים ארוכות בהרבה, יש סטנדינג ריץ' של 2.5'8, לעומת 3'8 בלבד של שייר, דהיינו רוז כשהוא מרים את הידיים(שלא לדבר כשהוא מנתר, אבל זה כבר סיפור אחר) מגיע כמעט לאותו גובה כמו שאייר. דווין וויד, 1.94 מטר עם נעליים, יש סטנדינג ריץ' עצום של 6'8. אם נחזור לרגע לאירופה, לקית' לאנגפורד בגובה 1.92 מ' יש סטנדינג ריץ' של 5'8. לרומיין סאטו באותו גובה סטנדינג ריץ' של 6.5'8. לאור זה שכל השחקנים האלה קופצים גבוה יותר משאייר, אז מה שקורה בפועל זה שהאיש משחק באמת כמו שחקן בגובה 1.88 מ' ואפילו פחות מזה(אם נשווה אותו לרוז נניח).

יהודי... מה ציפת שבאמת הוא יהיה אתלט עם מוטות ידיים ענקיות?
itay92

הודעהעל ידי שחף » 18 מרץ 2012, 19:31

אני חושב שלליאור אליהו נניח אין מה להתבייש בכל מה שקשור למוטת ידיים. עומרי כספי נמדד עם מוטת ידיים בגובה שלו(בליגה שלנו, תיאורטית, כספי יכול לעשות חילוף ולשמור על סנטרים) וסטנדינג ריץ' מכובד של 10.5'8, יותר גבוה מלברון ג'יימס, כרמלו אנתוני, וזהה, נניח, לג'ואקים נואה(סנטר הגנתי ב-NBA). אם עושים מדידות במכבי כנראה שאוחיון בווינגספאן עולה על שייר. בטח ובטח שגם בורשטיין נניח, למרות שהם באותו גובה.
שחף

הודעהעל ידי itay92 » 18 מרץ 2012, 19:44

שחף כתב:אני חושב שלליאור אליהו נניח אין מה להתבייש בכל מה שקשור למוטת ידיים. עומרי כספי נמדד עם מוטת ידיים בגובה שלו(בליגה שלנו, תיאורטית, כספי יכול לעשות חילוף ולשמור על סנטרים) וסטנדינג ריץ' מכובד של 10.5'8, יותר גבוה מלברון ג'יימס, כרמלו אנתוני, וזהה, נניח, לג'ואקים נואה(סנטר הגנתי ב-NBA). אם עושים מדידות במכבי כנראה שאוחיון בווינגספאן עולה על שייר. בטח ובטח שגם בורשטיין נניח, למרות שהם באותו גובה.

בסדר כשרון כמו ליאור צומח כל כמה עשורים כאן הוא לא שחקן ישראלי (במכבי)רגיל.
itay92

הודעהעל ידי שחף » 18 מרץ 2012, 19:50

מה זה לעזעזל קשור לכישרון??? לשאייר פשוט יש ידיים קטנות. לא משהו שמשפיע בשום דבר בחיים חוץ מאשר בכדורסל.
שחף

הודעהעל ידי itay92 » 18 מרץ 2012, 19:57

שחף כתב:מה זה לעזעזל קשור לכישרון??? לשאייר פשוט יש ידיים קטנות. לא משהו שמשפיע בשום דבר בחיים חוץ מאשר בכדורסל.

כשרון,נתונים פיזיים אותו דבר...
itay92

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים