המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:פאפאס לא קיבל הזדמנות וגם שייר לא קיבל הזדמנות....
שורה תחתונה , אם אומרים לכם ששנה הבאה יתנו לפאפאס 20 דק' ממוצע למשחק הייתם רוצים שימשיך במכבי ?
משחקן בעל שיעור קומה וניסיון כמו שלו הייתי מצפה שישעשה בדיוק מה שדריק עשה בעונות האחרונות בקריירה שלו , יעלה וישרוף את הפרקט כמו שחקן שמשחק כל משחק 30 דק'...בפועל רוב המשחקים שהוא עלה לפארקט הוא היה נראה מבולבל ואיבד כדורים ולכן ירד די מהר לספסל...בארבעת הפעמים שזה לא קרה לו הוא כן הצליח להיכנס למשחק טוב .
האם זה שווה 500K לעונה ?
נכון שהוא לא כישלון ברמה של קאמינגס או יצורים אחרים שנחתו פה אבל הוא בהחלט אכזבה גדולה למי שציפה לראות פה את פאפאס הישן והטוב....
ולעניין שייר , הוא ממש לא הובא לפה כשחקן חמישייה והיה די ברור שהוא מתוכנן להיות שחקן ספסל רק שרובינו חשבנו שהוא הולך להפתיע ובפועל זה לא קרה . חלק מיזה באשמתו שלא הראה מספיק אגרסיביות וחלק מיזה באשמת המאמן שלו ממש ספר אותו . אך זו זכותו של בלאט ללכת עם מי שהוא מאמין בו והאמת אם הצליח להוביל את הסגל הלא כלכך מוכשר הזה לשלב כזה ואולי יותר אז כנראה שהוא יודע מה הוא עושה . אני לא אוהב את הדרך הזאת אבל זה עובד לו .
yzafrir כתב:פאפאס לא קיבל הזדמנות וגם שייר לא קיבל הזדמנות....
שורה תחתונה , אם אומרים לכם ששנה הבאה יתנו לפאפאס 20 דק' ממוצע למשחק הייתם רוצים שימשיך במכבי ?
משחקן בעל שיעור קומה וניסיון כמו שלו הייתי מצפה שישעשה בדיוק מה שדריק עשה בעונות האחרונות בקריירה שלו , יעלה וישרוף את הפרקט כמו שחקן שמשחק כל משחק 30 דק'...בפועל רוב המשחקים שהוא עלה לפארקט הוא היה נראה מבולבל ואיבד כדורים ולכן ירד די מהר לספסל...בארבעת הפעמים שזה לא קרה לו הוא כן הצליח להיכנס למשחק טוב .
האם זה שווה 500K לעונה ?
נכון שהוא לא כישלון ברמה של קאמינגס או יצורים אחרים שנחתו פה אבל הוא בהחלט אכזבה גדולה למי שציפה לראות פה את פאפאס הישן והטוב....
ולעניין שייר , הוא ממש לא הובא לפה כשחקן חמישייה והיה די ברור שהוא מתוכנן להיות שחקן ספסל רק שרובינו חשבנו שהוא הולך להפתיע ובפועל זה לא קרה . חלק מיזה באשמתו שלא הראה מספיק אגרסיביות וחלק מיזה באשמת המאמן שלו ממש ספר אותו . אך זו זכותו של בלאט ללכת עם מי שהוא מאמין בו והאמת אם הצליח להוביל את הסגל הלא כלכך מוכשר הזה לשלב כזה ואולי יותר אז כנראה שהוא יודע מה הוא עושה . אני לא אוהב את הדרך הזאת אבל זה עובד לו .
cannon כתב:לא ברור אם יחזור לישראל בכלל...
סיבות אישיות משפחתיות. מקווה שלא משהו עצוב ברמה המשפחתית אישית. סה"כ בחור סימפטי שלדעתי לא קיבל פה את הצ'אנס שמגיע לו.
Holiday_Armadillo כתב:לפי מה שבלאט אומר זה מקצועי במעטה אישי..הוא אמר ''אני אתן לשייר להסביר במידה אם וכאשר הוא ירצה''..אבל אולי אני טועה..
אני רואה ה-מ-ו-ן כדורסל מכללות כל שנה ולפני שנתיים התמקדתי על דיוק בגלל שמאוד רציתי ששייר יגיע למכבי עוד מהשנה השלישית שלו ונורא התלהבתי שאולי הוא יגיע כי הוא רכז גבוה(1.96)עם יכולת קליעה..או יותר נכון קלעי עם יכולת מסירה חחח
מה שהכי איכזב אותי במכבי זה זה שהוא 1.96 ונראה יותר כמו 1.88..אין לו פיזיות בכלל,הוא נראה מאוד מאוד קטן על המגרש והוא לא יכול להתמודד עם שחקנים אז הוא פשוט בורח לפינה וחונה שם..הוא יכול להיות הקלעי הכי טוב בעולם(והוא רחוק אפילו ממה שהוא היה בדיוק)אבל אפילו בשביל קלעי הוא מאוד מאוד חד-גוני..וזה בלי לדבר על אי היכולת שלו להוביל כדור כי הוא איטי..
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי מה שבלאט אומר זה מקצועי במעטה אישי..הוא אמר ''אני אתן לשייר להסביר במידה אם וכאשר הוא ירצה''..אבל אולי אני טועה..
אני רואה ה-מ-ו-ן כדורסל מכללות כל שנה ולפני שנתיים התמקדתי על דיוק בגלל שמאוד רציתי ששייר יגיע למכבי עוד מהשנה השלישית שלו ונורא התלהבתי שאולי הוא יגיע כי הוא רכז גבוה(1.96)עם יכולת קליעה..או יותר נכון קלעי עם יכולת מסירה חחח
מה שהכי איכזב אותי במכבי זה זה שהוא 1.96 ונראה יותר כמו 1.88..אין לו פיזיות בכלל,הוא נראה מאוד מאוד קטן על המגרש והוא לא יכול להתמודד עם שחקנים אז הוא פשוט בורח לפינה וחונה שם..הוא יכול להיות הקלעי הכי טוב בעולם(והוא רחוק אפילו ממה שהוא היה בדיוק)אבל אפילו בשביל קלעי הוא מאוד מאוד חד-גוני..וזה בלי לדבר על אי היכולת שלו להוביל כדור כי הוא איטי..
3 דברים:
1. בלאט אמר שהוא לא יודע אם שאייר יחזור לקבוצה או לא. מה שאומר בצורה הכי ברורה שהוא כבר בחוץ ושלא מדובר על משהו משפחתי אלא יותר על עניין אישי שלו.
2. יכול בהחלט להיות, שחוסר הבטחון של שאייר נובע לא מעט מהפציעה הקשה שעבר, שמונעת ממנו לראות חלק משמעותי משדה הראיה הפוטנציאלי שלו. אצל כל שחקן זה חשוב מאוד אבל על אחת כמה וכמה אצל גארד שאמור גם להוביל כדור ולמסור.
3. בחור נחמד, שחקן מכללות נהדר אבל ב-NBA ידעו למה לא בחרו אותו בדראפט, למרות שלקח אליפות מכללות. הוא פשוט לא בשל למשחק של הגדולים ואני בכלל לא בטוח שהוא יהיה בכלל בשל. בשנתיים-שלוש הקרובות אין לו מה לחפש במכבי וגם לא בקבוצות ברמה של ירושלים.
felix_r כתב:הבעיה שלו היא לא הפציעה בעין, אלא מחלת הנשיקה שהוא סבל ממנה גם בשנים האחרונות.
מי שזוכר, עדי גורדון גם חלה בזמנו במחלת הנשיקה, וכשחזר היה ממש שחקן גמור.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:הבעיה שלו היא לא הפציעה בעין, אלא מחלת הנשיקה שהוא סבל ממנה גם בשנים האחרונות.
מי שזוכר, עדי גורדון גם חלה בזמנו במחלת הנשיקה, וכשחזר היה ממש שחקן גמור.
גם לפדרר חלה במחלקת הנשיקה אבל זה לא גמר לו את הקריירה..
שייר חלה בה לפני הדראפט..כמעט לפני שנתיים..
Holiday_Armadillo כתב:לפי מה שבלאט אומר זה מקצועי במעטה אישי..הוא אמר ''אני אתן לשייר להסביר במידה אם וכאשר הוא ירצה''..אבל אולי אני טועה..
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי מה שבלאט אומר זה מקצועי במעטה אישי..הוא אמר ''אני אתן לשייר להסביר במידה אם וכאשר הוא ירצה''..אבל אולי אני טועה..
את לא רחוקה מהאמת. שייר נמדד בדראפט אקספרס כ 6'6 עם נעליים עם WINGSPAN (מוטת ידיים) של 3.5'6, היחיד בדראפט שלו שנמדד עם מוטת ידיים קצרה מהגובה שלו, נתונים רעים מאוד לשחקן כדורסל, גם לגארד שהוונגספאן לכאורה לא משפיע עליו. איך זה כן משפיע? לדרק רוז, שנמוך משאייר ב-9 סנטימטרים שלמים אבל יש לו ידיים ארוכות בהרבה, יש סטנדינג ריץ' של 2.5'8, לעומת 3'8 בלבד של שייר, דהיינו רוז כשהוא מרים את הידיים(שלא לדבר כשהוא מנתר, אבל זה כבר סיפור אחר) מגיע כמעט לאותו גובה כמו שאייר. דווין וויד, 1.94 מטר עם נעליים, יש סטנדינג ריץ' עצום של 6'8. אם נחזור לרגע לאירופה, לקית' לאנגפורד בגובה 1.92 מ' יש סטנדינג ריץ' של 5'8. לרומיין סאטו באותו גובה סטנדינג ריץ' של 6.5'8. לאור זה שכל השחקנים האלה קופצים גבוה יותר משאייר, אז מה שקורה בפועל זה שהאיש משחק באמת כמו שחקן בגובה 1.88 מ' ואפילו פחות מזה(אם נשווה אותו לרוז נניח).
שחף כתב:אני חושב שלליאור אליהו נניח אין מה להתבייש בכל מה שקשור למוטת ידיים. עומרי כספי נמדד עם מוטת ידיים בגובה שלו(בליגה שלנו, תיאורטית, כספי יכול לעשות חילוף ולשמור על סנטרים) וסטנדינג ריץ' מכובד של 10.5'8, יותר גבוה מלברון ג'יימס, כרמלו אנתוני, וזהה, נניח, לג'ואקים נואה(סנטר הגנתי ב-NBA). אם עושים מדידות במכבי כנראה שאוחיון בווינגספאן עולה על שייר. בטח ובטח שגם בורשטיין נניח, למרות שהם באותו גובה.
שחף כתב:מה זה לעזעזל קשור לכישרון??? לשאייר פשוט יש ידיים קטנות. לא משהו שמשפיע בשום דבר בחיים חוץ מאשר בכדורסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים