05 מרץ 2012, 17:04
05 מרץ 2012, 17:30
05 מרץ 2012, 22:11
Holiday_Armadillo כתב:שחקן של 18 נקודות עם 47.4% ל-2 ו-43.5% מחוץ לקשת+5.6 ריבאונדים זה בעיניי שחקן מספיק טוב..
הוא לא הבחירה הראשונה שלי ולא ממש הייתי רוצה שהוא יחתום אבל גם לא הייתי רוצה שאלה שאתה אמרת יחתמו..
05 מרץ 2012, 22:22
05 מרץ 2012, 22:27
05 מרץ 2012, 22:30
asafb96 כתב:אני לוקח את לנדסברג לפני כל הרשימה הזאת
נכון, הוא בקבוצה גרוע ולוזרית, אבל הוא מעמיד שורה סטטיסטית טובה יותר מכמעט כל השמות האלה, והוא עוד לא בן 22. הוא גם יכול בניגוד לכל אלה, לתפקד כ3 ביורוליג, ובנוסף הוא ייחשב ישראלי לליגה
05 מרץ 2012, 22:38
החציל האצטקי כתב:דאן כשרון ענק, הייתי הראשון להגיד את זה כשהוא חתם בשרון.
אבל נכון להיום הוא שחקן חד-גוני ולא מנוסה, שמציג סטטיסטיקות יפות (פחות מטוויטי קארטר, אגב) בקבוצה נוראית.
סיכוי טוב מאוד שיצא ממנו שחקן, ויכול להיות שבאמת יעלה על כל השאר שנקבתי בשמות שלהם- אבל נכון להיום הוא לא מספיק טוב.
מעבר לזה- למכבי הייתי רוצה- ואני מאמין שגם אתם, כאנשים משכילים ויפים- שחקנים שעברו דבר או שניים בקריירה וצברו ניסיון.
לואיס הביא אותו מגמר מכללות ומשחקים על תארים בליגות קטנות באירופה. בנקס שיחק בבלגיה ובנתניה על תארים.
מיצ'ל הוא 3 מבחינתי, לא 2 באף פורמציה כי הוא לא מוביל כדור מספיק טוב ובטח שלא קלעי מספיק טוב, כמו שאמרת.
בכל אופן, אם כבר מביאים שחקן צעיר שלא עשה מי יודע מה בקריירה- אני איתכם- סילבן לנדסברג הוא לגמרי האיש.
05 מרץ 2012, 22:39
06 מרץ 2012, 05:45
06 מרץ 2012, 10:06
yzafrir כתב:אם מישהו מהשמות שהזכרתם יגיע למכבי זה יהיה בנקס ותשאלו את בלאט למה....
חוץ מלאנדסברג שיגיע בכל מקרה בגלל העובדה שהוא ישראלי ומכבי חייבת בסגל שלה את הישראלים הכי טובים שיש . אולי בעתיד הוא יוכל מקצועית לתפוס מקום של זר אבל בעונה הבאה עוד לא הייתי בונה עלזה...
06 מרץ 2012, 10:37
asafb96 כתב:yzafrir כתב:אם מישהו מהשמות שהזכרתם יגיע למכבי זה יהיה בנקס ותשאלו את בלאט למה....
חוץ מלאנדסברג שיגיע בכל מקרה בגלל העובדה שהוא ישראלי ומכבי חייבת בסגל שלה את הישראלים הכי טובים שיש . אולי בעתיד הוא יוכל מקצועית לתפוס מקום של זר אבל בעונה הבאה עוד לא הייתי בונה עלזה...
לא מבין למה אפשר להביא את בנקס כזר לגיטימי לקבוצה, אבל לא לבנות על לנדסברג. מעבר לפוטנציאל של לנדסברג, גם היום הוא שחקן טוב מבנקס, לפחות לטעמי. אני אישית לא ממש אוהב את בנקס.
06 מרץ 2012, 10:50
קודי כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:אם מישהו מהשמות שהזכרתם יגיע למכבי זה יהיה בנקס ותשאלו את בלאט למה....
לא מבין למה אפשר להביא את בנקס כזר לגיטימי לקבוצה, אבל לא לבנות על לנדסברג. מעבר לפוטנציאל של לנדסברג, גם היום הוא שחקן טוב מבנקס, לפחות לטעמי. אני אישית לא ממש אוהב את בנקס.
אני לא חושב שאפשר לבנות על אף אחד משניהם. לנדסברג ממש לא הרשים במשחקים נגד מכבי ולא רק בגלל שהוא לא קלע טוב אלא שידר חוסר חיבור לקבוצה. לא רואה אותו מקבל יותר מדי דקות יורוליג.
06 מרץ 2012, 13:43
06 מרץ 2012, 13:46
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:אם מישהו מהשמות שהזכרתם יגיע למכבי זה יהיה בנקס ותשאלו את בלאט למה....
אני לא חושב שאפשר לבנות על אף אחד משניהם. לנדסברג ממש לא הרשים במשחקים נגד מכבי ולא רק בגלל שהוא לא קלע טוב אלא שידר חוסר חיבור לקבוצה. לא רואה אותו מקבל יותר מדי דקות יורוליג.
תראה, אני לא אתנגד גם להחתים אותו ולהשאיל לקבוצה כמו באמברג, שרלואה וכל אלה.. או אפילו איזה קבוצת יורוקאפ. אבל לא צריך לבנות עליו. גם אם על הנייר הוא ייחשב כSF הראשון, וכהימור גדול, זה הימור הרבה פחות מסוכן מאשר פארגו לדוגמא. למה? כי גם אם הוא נפילה גדולה (והאמת, אני מסתכל על SF בקבוצות מובילות, ואני לא רואה ממש הפרשים גדולים), יש לך את פניני, בלו, ולאנגפורד, שרק הם לבדם יכולים לסגור 40 דקות בעמדה הזאת בצורה מצוינת.
06 מרץ 2012, 14:04
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:אם מישהו מהשמות שהזכרתם יגיע למכבי זה יהיה בנקס ותשאלו את בלאט למה....
תראה, אני לא אתנגד גם להחתים אותו ולהשאיל לקבוצה כמו באמברג, שרלואה וכל אלה.. או אפילו איזה קבוצת יורוקאפ. אבל לא צריך לבנות עליו. גם אם על הנייר הוא ייחשב כSF הראשון, וכהימור גדול, זה הימור הרבה פחות מסוכן מאשר פארגו לדוגמא. למה? כי גם אם הוא נפילה גדולה (והאמת, אני מסתכל על SF בקבוצות מובילות, ואני לא רואה ממש הפרשים גדולים), יש לך את פניני, בלו, ולאנגפורד, שרק הם לבדם יכולים לסגור 40 דקות בעמדה הזאת בצורה מצוינת.
למכבי אין כסף לקחת שחקנים ולהשאיל אותם (ובדרך כמובן להשלים חלק משכרם). פשוט אין לה את הלוקסוס הזה. בטח לא בתקופה שההבדל בין השארה לעזיבה של שחקנים כמו הנדריקס ולנגפורד יכול להיות 50-100 אלף דולר. החתמה של שחקן כמו לנדסברג, שבוודאי לא צפוי להיות שחקן מוביל, צריכה להישקל רק אחרי שהשחקנים המובילים של הקבוצה יוחתמו ואפשר יהיה לדעת מה התקציב שנותר.
06 מרץ 2012, 14:07
NY boy כתב:להשאיל זה הדבר הכי גרוע שאפשר. צריך להחתים את לאנדסברג להרבה שנים (4-5) ולבנות אותו לאט לאט בתוך מכבי, שנה ראה 10-15 דקות מהספסל, שנה שנייה 20, שנה שלישית כבר יכול להיות שחקן חמישייה.
לא הייתי מתייחס יותר מידי לחיבור בחיפה, זאת עושה רושם של קבוצה מאד לא מחוברת, שכונה, גם בניהול שקשה להתחבר למקום. מאמין שבמקום כמו מכבי הוא יתחבר הרבה יותר טוב.
06 מרץ 2012, 15:03
06 מרץ 2012, 15:47
NY boy כתב:בטח שאפשר לתכנן, בדיוק בגלל זה מכניסים יציאות בחוזה. על הנייר אפשר לתכנן הכל, לא יצליח יש יציאה ואפשר להשתחרר. בדיוק כמו עם שייר.
אין שום טעם להשאיל, עד שהוא לא מגיע למכבי אי אפשר לדעת מה הוא יעשה, הוא צריך להיות פה ולראות מקרוב האם משתלב או לא. בדיוק כמו שיוגב עשה השנה, טל בעבר, ליאור כשהגיע לפה, פניני וכו'. הוא צריך להגיע למכבי, לראות אם הוא יכול לעשות קפיצה, אם לא יוכל ישוחרר אחרי שנה (ואם יוכיח את עצמו במקום אחר אפשר יהיה להחתים אחרי זה). השאלה זה מיותר לחלוטין ולא נותן לנו כלום.
מעבר לזה, המחשבה שלאנדסברג יהיה שחקן זול ואף אחד לא יתן לו 200-250 אלף דולר היא הזויה. מדובר בשחקן עם דרכון אירופי, פוטנציאל NBA עדיין, שמעמיד ממוצעים של 20 נק' למשחק בליגה לא רעה באירופה. לא משנה איפה הקבוצה שלו, לאנדסברג יהיה שחקן שמאד קל לשווק אותו לאירופה, כבוסמן הוא יכול לקבל אחלה הצעות מכמעט כל ליגה באירופה.
06 מרץ 2012, 16:56
06 מרץ 2012, 20:14
NY boy כתב:אסף, יש הבדל גדול בין מיליון דולר ל400-500 דולר. למצ'באן יהיו הרבה קבוצות שיסכימו לשלם אפילו 600-700 לדעתי. מספר הקבוצות באירופה שיכולות לשלם 400 אלף דולר הוא גדול, קבוצות מרכז טבלה בספרד, איטליה, אוקראינה, רוסיה וכו'... כולם יכולות. ליניב גרין קבוצת תחתית איטלקית שילמה 200 אלף דולר ומעלה. לכן אני מניח שערך השוק של לאנדסברג יהיה בסדר הגודל הזה, וזה גם הסכומים שמכבי תצטרך להשקיע בו אם וכאשר כנראה.
בנוסף אני לא חושב שלאנדסברג מטומטם ולא יהיו לו שום אינטרס לחתום במכבי בשביל להיות מושאל, הוא יעדיף ללכת לשחק אז בספרד או איטליה ואם יתן עונה טובה הוא יהיה שווה הרבה יותר כסף ממה שמכבי יכולה לשלם לו כבר (או לקבל חוזה הרבה יותר גבוה במכבי). לכן לדעתי עדיף להחתים לכמה שנים, לתת לו את הצ'אנס, לא יצליח אז נשחרר שנה אחרי. עדיף מאשר לאבד שחקן ישראלי עם כישרון כל כך גדול (אין אף שחקן ישראלי היום עם הכישרון שלו).