A.Parker כתב:Adam כתב:לא מבין את הרצון בלהביא עוד מוביל כדור. יש לנו שני רכזים שמאוד אוהבים את הכדור בידיים שלהם. יש גם את ג'ונדי שלא רכז אך נראה שמקבל קרדיט מסוים מקטש וגם הוא מאוד אוהב את הכדור אצלו בידיים.
כבר ראינו מה חסר למכבי - קליעה, בעיקר מבחוץ. היליארד היחידי שמאיים מחוץ לקשת. לבולדווין ובראון יש זריקת חצי מרחק טובה אך האחוזים שלהם לשלוש נמוכים מאוד.
מאט תומאס עונה על מה שחסר לנו, ואם הוא יגיע במקום הולינס ובנוסף להיליארד אז יהיו לנו שני קלעים ברמה גבוהה. אני רק לא יודע איך הוא מבחינה הגנתית. הוא כן נמוך מהולינס ב2 ס"מ ופחות אתלט ממנו, אבל לפחות הוא ייתן קליעה יציבה.
אין לך שני רכזים. יש לך רכז אחד (מצויין יש לומר) ועוד קומבו שנוטה יותר לשתים ומתקשה לנהל משחק בהתקפה העומדת. על ג'ונדי תסלח לי שלא אכתוב בכלל. אתה חייב עוד קומבו, לא בהכרח רכז טהור, אבל כן מישהו שיכול לנהל משחק בזמן שבראון על הספסל וכשבולדווין לא מצטיין בפן הזה (שזה לרוב). זה גם חשוב עבור הליגה, אלא אם בא לך לרשום לכל משחק את בראון ובולדווין. מסכים כמובן גם לגבי הקליעה (עוד חולשה מובהקת שהצבענו עליה בקיץ). מניח שאפשר למצוא קומבו שעונה על שניהם, גם אם לא יהיה טוב מאוד בשני הפרמטרים. אגב, היה פה שחקן שנתן את כל זה + הגנה חזקה ואפסייד גדול בכלום כסף, אבל מכבי החליטה לשחרר אותו.
מבין מה אתה אומר, אבל אני פשוט לא רואה מקום לעוד מוביל כדור (גם אם הוא קומבו-גארד בדומה לבולדווין).
מוביל כדור שהוא גם קלעי כמעט ולא קיימים באירופה, ואם הם קיימים אז הם כוכבים שדורשים הרבה מאוד כסף.
אתה גם לא יכול להתעלם מהעובדה שיש לך על הנייר עוד 2 מובילי כדור (שאין מה לעשות, לא ברמה) בדמות ג'ונדי ויפתח זיו. מכבי לא תדעדף מוביל כדור על פני קלעי שנכון לעכשיו יש רק את היליארד ואת מנקו עם ה-0/7 שלו.
לגבי הרכז שאתה טוען שהיה קיים למכבי והיא שיחררה אותו - לא כלכך ברור לי על מי אתה מדבר, אוונס? ג'ונס? שניהם קלעים ברמה של בראון ובולדווין, כלומר לא קלעים.