Gevaudan כתב:דיווחים ברשת על כך שאולימפיאקוס מעוניינת באיפה לונדברג.
לא יודע עד כמה והאם זה אמין.
נשמע כמו עוד בלוף של הסוכן שלו כדי לסחוט עוד קצת ממכבי. מה עם ההצעה 3 מ' לעונה מדובאי?
לא מאמין שאולימפיאקוס תשתגע ותציע לו יותר מ2 מיליון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
omerk כתב:Gevaudan כתב:דיווחים ברשת על כך שאולימפיאקוס מעוניינת באיפה לונדברג.
נשמע כמו עוד בלוף של הסוכן שלו כדי לסחוט עוד קצת ממכבי. מה עם ההצעה 3 מ' לעונה מדובאי?
my man כתב:omerk כתב:Gevaudan כתב:דיווחים ברשת על כך שאולימפיאקוס מעוניינת באיפה לונדברג.
דווקא אם ווקאפ עוזב אותם איפה יכול להיות מחליף טוב בשבילם
omerk כתב:נראה לי חסר טעם לחלוטין להשאיר אותו בסגל עדיף להשאיל עוד עונה עד שריימן כבר לא ייחשב מתאזרח לצורך הרישום בליגה. גם ככה הדקות של ריימן אמורות לרדת השנה עם הגעתו של קולסון והמעמד של לביא שנמצא בעלייה, אז עכשיו גם יעשו לו רוטציות בליגה?
שישאילו את האנטר לקבוצה קטנה בארץ עם סעיף שאפשר להחזיר אותו עם הודעה מוקדמת של מספיק זמן. נראה לי לגיטימי. בכל מקרה אפילו בתרחיש שהיה לנו את האנטר השנה בסגל זה לא היה פותר את בעיית הפציעות של הישראלים שהייתה למכבי העונה כי זה עדיין על חשבון ריימן ולא בנוסף, כך שעדיין היינו נשארים עם סגל קצר בפלייאוף. הסיבה היחידה להביא אותו זה אם חושבים שריימן לא כשיר, אבל בינתיים (טפו טפו טפו) ריימן לא מראה שהוא שחקן פציע, אז באמת אין טעם. ריימן לפחות הגיע מליגה צרפתית, שהיא עוד סבירה, אבל האנטר מגיע עם היסטוריה משוודה ופולין, ולמרות שהליגה שלנו פח היא עדיין כמה רמות מעל, כך שלפני שהוא קופץ ליורוליג, חובת ההוכחה עליו להראות שהוא יכול להיות שימושי ותורם ברמת הליגה. לא כל זר עם אזרחות הוא בהכרח נותן ערך מוסף.
ובלי קשר, תראו כמה אנרגיה אנחנו מבזבזים פה על לדבר על שחקן מהליגה הפולנית עם ממוצע חד ספרתי. זה כמה עונת המלפפונים הזאת כושלת.
עם זאת, הצהובים מחכים לקבל החלטות בנוגע לקו האחורי ולהמשיך בצעדים הבאים רק לאחר שיבינו האם ווקר נשאר או עוזב, ולאחר מכן אנו נראה התפתחויות בהתאם להחלטה
omerk כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=552141עם זאת, הצהובים מחכים לקבל החלטות בנוגע לקו האחורי ולהמשיך בצעדים הבאים רק לאחר שיבינו האם ווקר נשאר או עוזב, ולאחר מכן אנו נראה התפתחויות בהתאם להחלטה
אם אני מבין נכון, מחכים לראות מה קורה עם ווקר כדי לסגור עם לונדברג וכדי להמשיך לבנות את הסגל. מביך שבגלל החוזה של ווקר הכל קפוא ואנחנו מפסידים מועמדים טובים בינתיים. העיקר אמרו הגדלה משמעותית של התקציב
omerk כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=552141עם זאת, הצהובים מחכים לקבל החלטות בנוגע לקו האחורי ולהמשיך בצעדים הבאים רק לאחר שיבינו האם ווקר נשאר או עוזב, ולאחר מכן אנו נראה התפתחויות בהתאם להחלטה
אם אני מבין נכון, מחכים לראות מה קורה עם ווקר כדי לסגור עם לונדברג וכדי להמשיך לבנות את הסגל. מביך שבגלל החוזה של ווקר הכל קפוא ואנחנו מפסידים מועמדים טובים בינתיים. העיקר אמרו הגדלה משמעותית של התקציב
Avi1508 כתב:omerk כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=552141עם זאת, הצהובים מחכים לקבל החלטות בנוגע לקו האחורי ולהמשיך בצעדים הבאים רק לאחר שיבינו האם ווקר נשאר או עוזב, ולאחר מכן אנו נראה התפתחויות בהתאם להחלטה
תרגום לרקאנטית: מכבי מחכה לראות אם משתחררים לה 2.2 מיליון דולר מהתקציב ובכסף הזה להחתים שני סנטרים ושני גארדים
אם ווקר נשאר אנחנו מתחילים את העונה הבאה עם סורקין, האנטר וסנטוס כסנטרים ועם קלארק, ווקר ומדר בגארדים

לא צריך אפילו להאריך רשמית.MTA2311 כתב:אגב אני לא ממש מבין מה הדדליין של ווקר שווה. נראה ששני הצדדים לא ממש ששים להמשיך ביחד, אז מה ימנע מהם להאריך את הדדליין?
JarJarBinx כתב:לא צריך אפילו להאריך רשמית.MTA2311 כתב:אגב אני לא ממש מבין מה הדדליין של ווקר שווה. נראה ששני הצדדים לא ממש ששים להמשיך ביחד, אז מה ימנע מהם להאריך את הדדליין?
תכלס אם יבוא עוד שבועיים עם חוזה חתום, מכבי תקשה עליו?

MTA2311 כתב:אגב אני לא ממש מבין מה הדדליין של ווקר שווה. נראה ששני הצדדים לא ממש ששים להמשיך ביחד, אז מה ימנע מהם להאריך את הדדליין?
omerk כתב:MTA2311 כתב:אגב אני לא ממש מבין מה הדדליין של ווקר שווה. נראה ששני הצדדים לא ממש ששים להמשיך ביחד, אז מה ימנע מהם להאריך את הדדליין?
כנראה שאם הוא יבוא ב17.7 או ב20.7 עם הצעה אז מן הסתם אף אחד לא יעמוד בדרכו, אבל בסוף אנחנו כבר באמצע יולי חייבים להתקדם ולהחליט אם הוא נשאר או לא כי מכבי תקועה רצח כרגע עם החוזה שלו.
שמתם לב שמאז ההתעניינות במדר שהתחילה בסוף יוני, לא היה שום מועמד ושום כלום. קיפאון מוחלט של מכבי בשוק השחקנים כבר כמעט 3 שבועות, בתקופה שהשוק הכי "לוהט". זה פשוט מדהים איך הם מצליחים לעשות בדיוק אותן טעויות שנה אחרי שנה.
בא לי לראות כמה שחקנים חתמו בכל קבוצה ביורוליג ביולי לעומת אפס עגול של מכבי. יש קבוצות כמו פנר או הפועל שכל יום בערך יש וולקאם חדש או סיכום
A.Parker כתב:omerk כתב:MTA2311 כתב:אגב אני לא ממש מבין מה הדדליין של ווקר שווה. נראה ששני הצדדים לא ממש ששים להמשיך ביחד, אז מה ימנע מהם להאריך את הדדליין?
כנראה שאם הוא יבוא ב17.7 או ב20.7 עם הצעה אז מן הסתם אף אחד לא יעמוד בדרכו, אבל בסוף אנחנו כבר באמצע יולי חייבים להתקדם ולהחליט אם הוא נשאר או לא כי מכבי תקועה רצח כרגע עם החוזה שלו.
שמתם לב שמאז ההתעניינות במדר שהתחילה בסוף יוני, לא היה שום מועמד ושום כלום. קיפאון מוחלט של מכבי בשוק השחקנים כבר כמעט 3 שבועות, בתקופה שהשוק הכי "לוהט". זה פשוט מדהים איך הם מצליחים לעשות בדיוק אותן טעויות שנה אחרי שנה.
בא לי לראות כמה שחקנים חתמו בכל קבוצה ביורוליג ביולי לעומת אפס עגול של מכבי. יש קבוצות כמו פנר או הפועל שכל יום בערך יש וולקאם חדש או סיכום
קודם כל זו לא טעות אלא התנהלות חובבנית ומכוונת. דווקא עם שטילמן דברים רצו פה מהר, אבל ברגע שרקאנטי השתלט חזרנו לכל ההתנהלות הבזיונית. כתבתי כבר בכל הזדמנות בעבר שלחשוב שרק פדרמן הבעיה זו טעות איומה - כולם חייבים ללכת.
JarJarBinx כתב:לא צריך אפילו להאריך רשמית.MTA2311 כתב:אגב אני לא ממש מבין מה הדדליין של ווקר שווה. נראה ששני הצדדים לא ממש ששים להמשיך ביחד, אז מה ימנע מהם להאריך את הדדליין?
Avi1508 כתב::dance1JarJarBinx כתב:לא צריך אפילו להאריך רשמית.MTA2311 כתב:אגב אני לא ממש מבין מה הדדליין של ווקר שווה. נראה ששני הצדדים לא ממש ששים להמשיך ביחד, אז מה ימנע מהם להאריך את הדדליין?
מעריך שמכבי לא תקשה עליו אבל כן תצפה לקבל עליו בייאאוט
עד ה15 ביולי הוא יכול לעזוב בחינם
אני אישית חושב שאסור לוותר עליו כי אין בשוק האירופי אף שחקן שיכול להגיע במקומו
עידן כתב:Avi1508 כתב::dance1JarJarBinx כתב:לא צריך אפילו להאריך רשמית.MTA2311 כתב:אגב אני לא ממש מבין מה הדדליין של ווקר שווה. נראה ששני הצדדים לא ממש ששים להמשיך ביחד, אז מה ימנע מהם להאריך את הדדליין?
מעריך שמכבי לא תקשה עליו אבל כן תצפה לקבל עליו בייאאוט
עד ה15 ביולי הוא יכול לעזוב בחינם
אני אישית חושב שאסור לוותר עליו כי אין בשוק האירופי אף שחקן שיכול להגיע במקומו
אסור לוותר עליו?
- הוא לא שיחק בכלל בסדרת הגמר בליגה ומכבי לקחה אליפות גם בלעדיו. די בקלות אפילו, נגד יריבה טובה ממנה על הנייר.
- הוא לא שיחק בשליש עונת יורוליג. כן, בשליש עונה הוא היה מצוין, אבל בעוד שליש עונה הוא היה נורא ואקטיבית פגע במשחק של הקבוצה.
- הוא השחקן עם השכר הגבוה ביותר בקבוצה (לפחות עד שמדר חתם).
נראה לי שבהינתן כל הסעיפים האלו, לא רק שאפשר לוותר עליו - חובה לוותר עליו. מצידי שיביאו שחקן צעיר וזול על תפר הג'י ליג/נבא עם פוטנציאל. ווקר לא תרם בעונה החולפת בערך כלום.