המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע אם התוצאות לא יהיו אחרות? הקבוצה מתה. אין תרגילים, אין מוטיבציה, אין כלום. אם יאניס היה פה בעונה הראשונה שלו, מילא. היו סיבות לתמוך בו. אני לגמרי נגד החלפת מאמנים בתדירות גבוהה, אבל אי אפשר להיות אדישים ומקובעים למתרחש כל הזמן. להגיד שיש רק אופציה אחת וזהו זה מגוחך. לפעמים כן צריך לזעזע.
עידן כתב:אותך זה לא מעניין מי יעמוד על הקוים, אותי כן.
אם היו מביאים עכשיו בחוזה ארוך טווח מאמן כמו טרינקיירי - מעולה, אשמח מאוד. אם מביאים מאמן כמו קטש או גודס או שיבק - אז באמת שאין טעם. שיישארו עם יאניס עד סוף העונה כי התוצאות לא יהיו אחרות וייפרדו ממנו יפה בסוף החוזה וזהו. כמובן שצריך לחפש מחליף ראוי עד אז, ואני לא בטוח אם מכבי מסוגלת לזה, אבל זו בעיה משמעותית אחרת.
עידן כתב:אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע אם התוצאות לא יהיו אחרות? הקבוצה מתה. אין תרגילים, אין מוטיבציה, אין כלום. אם יאניס היה פה בעונה הראשונה שלו, מילא. היו סיבות לתמוך בו. אני לגמרי נגד החלפת מאמנים בתדירות גבוהה, אבל אי אפשר להיות אדישים ומקובעים למתרחש כל הזמן. להגיד שיש רק אופציה אחת וזהו זה מגוחך. לפעמים כן צריך לזעזע.
אני גם הייתי בעד לזעזע עכשיו (ויפה שעה אחת קודם) אם יאניס לא היה מסיים חוזה ו/או העונה לא הייתה גמורה. אבל העונה באופן ריאלי גמורה, ויאניס מסיים חוזה בסוף העונה. מבחינתי אם יש עוד שביב כבוד, אז עדיף לתת למאמן לסיים חוזה בצורה יפה ולא לפטר אותו באישון לילה. זה לא מוסיף כבוד לאף אחד.
ואני לא אומר שיש רק אופציה אחת, אני אומר שהאופציות האחרות לא טובות יותר. לא בוודאות של 100%, אבל קרוב לשם. ראה ערך אבי אבן במשחק נגד באיירן.
מקאדו 3 כתב:שוקלים לפטר אותו לפי וואלה
ankram כתב:לא מאמין שקהל מכבי ירצה בזמן הקרוב שהשחקנים או מישהו מההנהלה והצוות המקצועי ייגש אליהם להודות אחרי משחק , ויאניס בחיים לא ישמע קריאות בשמו.
עוד פעם שוקלים. כמה אפשר לשקול? כמה אפשר לא להחליט?מקאדו 3 כתב:שוקלים לפטר אותו לפי וואלה

Thorin כתב:ankram כתב:לא מאמין שקהל מכבי ירצה בזמן הקרוב שהשחקנים או מישהו מההנהלה והצוות המקצועי ייגש אליהם להודות אחרי משחק , ויאניס בחיים לא ישמע קריאות בשמו.
לקהל יש זכרון קצר.
ניצחון גדול ב20 הבדל על באסקוניה המתפוררת,
ותראה צלחות נשברות ביציע עם קריאות יאניס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־47 אורחים