פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פדרמן בישראל היום

25 אפריל 2012, 19:44

אחלה סיפור ירין... :thumbup

25 אפריל 2012, 20:03

שחף כתב:יוני, אני זוכר שמכבי הזיזה את בלאט לעמדת עוזר המאמן אחרי עונת האדריאטית הקודמת. אני לא זוכר מישהו מתלונן יותר מידי על זה, כי זה פאקינג נגמר בשני גביעי אירופה. נניח שהקונספירציה המטורפת שהצעתי פה מתממשת ופדרמן מביא את אובראדוביץ'+מצהיר שהוא הולך בגדול ומביא את לורבק ודאבל די מפאו. מי פה יתלונן על זה? בינינו, מה שמעניין אותנו האוהדים זה תוצאות בסופו של דבר.

ברור...
ומכבי ת"א בכדורגל תביא את מוריניו שיביא את רונלדו ואוזיל מריאל...
ועל הדרך גם רפא ונובאק יתגיירו וייצגו את נבחרת הדייויס של ישראל.

מה שהיה לפני עשור, לא יכול לקרות היום. אף אחד לא יזיז את בלאט לעמדת עוזר, ואף אחד לא יביא לכאן את אוברדוביץ' (מה הוא איבד כאן בעצם?).

25 אפריל 2012, 21:13

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, אני זוכר שמכבי הזיזה את בלאט לעמדת עוזר המאמן אחרי עונת האדריאטית הקודמת. אני לא זוכר מישהו מתלונן יותר מידי על זה, כי זה פאקינג נגמר בשני גביעי אירופה. נניח שהקונספירציה המטורפת שהצעתי פה מתממשת ופדרמן מביא את אובראדוביץ'+מצהיר שהוא הולך בגדול ומביא את לורבק ודאבל די מפאו. מי פה יתלונן על זה? בינינו, מה שמעניין אותנו האוהדים זה תוצאות בסופו של דבר.

ברור...
ומכבי ת"א בכדורגל תביא את מוריניו שיביא את רונלדו ואוזיל מריאל...
ועל הדרך גם רפא ונובאק יתגיירו וייצגו את נבחרת הדייויס של ישראל.

מה שהיה לפני עשור, לא יכול לקרות היום. אף אחד לא יזיז את בלאט לעמדת עוזר, ואף אחד לא יביא לכאן את אוברדוביץ' (מה הוא איבד כאן בעצם?).

פיני סיפר לאוברדוביץ' שהשופטים בארץ צריכים סידרת חינוך :grin

25 אפריל 2012, 23:04

yarinsaky כתב:
קודי כתב:

תוסיף לתרחיש הזה שהוא גם מביא את דוראנט ואת קובי. מאוד הגיוני.

:)

אנשים ממש מצחיקולים יש כאן.

מצד אחד אותו שחף לא מאמין לאף מילה של פדרמן וחושב שהוא סופר קמצן, מצד שני הוא מאמין בקונסיפרציות פרועות ובפתיחת שיקים לשחקני על.
זה קצת מזכיר לי את הסיפור על ג'וחא והתפוחים.
מספרים על ג'וחא, שישב פעם במרכז הכפר משועמם ואז חמד לו לצון. הוא החל לקרוא בקולי קולות: אנשים, בקצה הכפר מחלקים תפוחים חינם!
בזה אחר זה החלו אנשי הכפר ממהרים לעבר פאתי הכפר. צפה בהם ג'וחא ואמר לעצמו: אם כל כך הרבה אנשים רצים לשם, אולי באמת מחלקים שם תפוחים חינם? ומיד החל לרוץ גם הוא בעקבות האנשים.

אנשים כאן ממציאים תיאורציות קונספירציה שהם לא מאמינים להן בגרוש אבל רצים להאמין בהן מיד.

סביר להניח שבמקום בלאט יתנו את המפתחות לגודס או לדן שמיר ואנחנו נחזור לעידן אפי או קטש מבחינת הישגים. פיני ושרף כבר לא יחזרו כדי לתקן את הטעויות של פדרמן.

סיפור מאוד נחמד :cool

בגדול, אני מסכים עם רוב דבריך פרט לפיסקה האחרונה; אם בלאט יעזוב (וזה לא יקרה), לא ניתן באמת לדעת מי יהיה המאמן (למרות שכן ניתן לדעת שזה לא יהיה אוברדוביץ') והאם הוא באמת יצליח פחות מבלאט.

בכל אופן, נראה לי שהסיפור עם פאפאלוקאס פשוט חרג מכל פרופורציה.
מה שאותי קצת מדאיג כאן זה שההנהלה באופן ברור בוחרת להיות בצידו של השחקן ולא מגבה את המאמן. לצערי, התנהלות זו מתחילה להדמות לזו של קבוצת הכדורגל של המועדון וזאת ממש לא מחמאה.
מילא אם היה מדובר כאן בשחקן שהוא סמל של המועדון ו/או בקפטן הקבוצה ו/או שחקן ותיק שתרם הרבה למועדון, אבל בסה"כ מדובר כאן בשחקן זר די בינוני שנמצא רק בעונתו הראשונה בקבוצה. לא רואה כל סיבה שההנהלה תצא דוקא לטובתו אותו ולא תגבה מאמן שרק בעונה שעברה הוביל את מכבי להשיג פנטסטי ובאמתחתו כבר שנים במועדון.
התנהגות בלתי מקצועית בעליל.

25 אפריל 2012, 23:19

מה שבאתי להגיד בדוגמא הזאת שהבאתי דומה לסיפור המשל של ירין( רק מסופר פחות יפה :) ). אם לצורך העניין פדרמן יפטר את בלאט ויביא מאמן אחר שיביא הישגים גדולים יותר זה לא יעניין אף אחד איך הוא עשה את זה ולמה. אני חושב שגם הפיטורים של פיני היו פונקציה של תוצאה. לו היה לוקח אליפות ועולה לפיינל פור אף אחד כולל פדרמן לא היה מעיף אותו. אני באמת חושב שסיפור הגארדן זה די תירוץ למה שהלך שם בפועל.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 25 אפריל 2012, 23:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

25 אפריל 2012, 23:26

שחף כתב:מה שבאתי להגיד בדוגמא הזאת שהבאתי דומה לסיפור המשל של ירין( רק מסופר פחות יפה :) ). אם לצורך העניין פדרמן יפטר את בלאט ויביא מאמן אחר שיביא הישגים גדולים יותר זה לא יעניין אף אחד איך הוא עשה את זה ולמה.

זה נכון.
עם זאת, אם וכאשר ההנהלה תשלח את בלאט הביתה, הביקרות כאן תגיע למימדים שעוד לא הכרנו (וייתכן שגם בצדק) והבכי הקבוע שמגיע כאן כל קיץ יחזור ויגאה.

זה שבסופו של דבר כל מה שמעניין את האוהדים זה הצלחות ו/או שמות גדולים זה בהחלט נכון, אבל פרידה מבלאט בנסיבות שבנדון בהחלט מצדיקה ביקורת, למרות שמכבי התקיימה כבר לפניו ותמשיך להתקיים גם אחריו.

26 אפריל 2012, 05:44

רק לי יש תחושה שבקרוב נראה פה את צביקה שרף? לא ז׳ליקו ולא נעליים.

26 אפריל 2012, 08:06

חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:מה שבאתי להגיד בדוגמא הזאת שהבאתי דומה לסיפור המשל של ירין( רק מסופר פחות יפה :) ). אם לצורך העניין פדרמן יפטר את בלאט ויביא מאמן אחר שיביא הישגים גדולים יותר זה לא יעניין אף אחד איך הוא עשה את זה ולמה.

זה נכון.
עם זאת, אם וכאשר ההנהלה תשלח את בלאט הביתה, הביקרות כאן תגיע למימדים שעוד לא הכרנו (וייתכן שגם בצדק) והבכי הקבוע שמגיע כאן כל קיץ יחזור ויגאה.

זה שבסופו של דבר כל מה שמעניין את האוהדים זה הצלחות ו/או שמות גדולים זה בהחלט נכון, אבל פרידה מבלאט בנסיבות שבנדון בהחלט מצדיקה ביקורת, למרות שמכבי התקיימה כבר לפניו ותמשיך להתקיים גם אחריו.

יש צדק במה שאתם אומרים, אבל לדעתי בכל זאת, פרט לרצון לראות הצלחות ותוצאות, גם הדרך חשובה לאוהדים.
חביב, אתה צודק - הביקורת תעלה לפחות בכמה דרגות, ופדרמן יהפוך להיות מאוס, גם אם יביא לכאן עוד כמה גימיקים בקיץ.

גם אם אוברדוביץ' יגיע במקום בלאט, הביקורת (לפחות מצידי) תהיה קשה.

לגבי מה יהיה אם בלאט יעזוב - אני חושב שיהיה רע מאוד. מי שייאמן יהיה או גודס או שמיר, לא צביקה, ולא פיני, ולא אוברדוביץ' ולא מסינה.
לא שגודס ושמיר הם מאמנים רעים - בכלל לא, אבל רוב הסיכויים שאחרי עונה אחת, שוב יהיה כאן מאמן אחר, בדיוק כמו שהיה בכל שנה מאז עזיבתו של פיני ב2006.

26 אפריל 2012, 08:51

חביב אורנג'ד כתב:

זה נכון.

פיטורים של מאמן שכשל זה בהחלט דבר מוצדק גם אם מדובר במאמן שהביא בעבר השגים אדירים, אבל זה לא המקרה הנוכחי כי לא ראיתי שבלאט כשל בשנתיים שהוא כאן.
לעומת זאת נסיונות שהפכו כבר משהו סדרתי, להיפטר ממאמן אחרי מאמן רק בגלל שלאחד הבעלים מפריע משהו בכל מאמן ומצליח למצוא את הרע בכל מאמן גם אם לא מדובר בכלל בדברים מקצועיים, זה כבר לא מוצדק.

אני לא רואה בעזיבה של בלאט על רקע השטויות של פדרמן (ואני באמת לא חושבת שזה יקרה) משהו נכון מקצועית למכבי.

26 אפריל 2012, 12:03

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

זה נכון.

יש צדק במה שאתם אומרים, אבל לדעתי בכל זאת, פרט לרצון לראות הצלחות ותוצאות, גם הדרך חשובה לאוהדים.
חביב, אתה צודק - הביקורת תעלה לפחות בכמה דרגות, ופדרמן יהפוך להיות מאוס, גם אם יביא לכאן עוד כמה גימיקים בקיץ.

גם אם אוברדוביץ' יגיע במקום בלאט, הביקורת (לפחות מצידי) תהיה קשה.

לגבי מה יהיה אם בלאט יעזוב - אני חושב שיהיה רע מאוד. מי שייאמן יהיה או גודס או שמיר, לא צביקה, ולא פיני, ולא אוברדוביץ' ולא מסינה.
לא שגודס ושמיר הם מאמנים רעים - בכלל לא, אבל רוב הסיכויים שאחרי עונה אחת, שוב יהיה כאן מאמן אחר, בדיוק כמו שהיה בכל שנה מאז עזיבתו של פיני ב2006.

לגבי הביקורת אני מסכים בהחלט.
אם מכבי תשחרר את בלאט בנסיבות שנוצרו, הביקורת תגאה ואני דוקא חושב שבצדק.
הסיבה לביקורת צריכה לבוא לא רק בגלל שמכבי מאבדת מאמן טוב, אלא הרבה בגלל התנהלות לא מקצועית בעליל מצדה של ההנהלה. כפי שכתבת, הדרך כאן הרבה יותר חשובה ומנקודה זו צריכה לצמוח הביקרות.

בנוגע להשלכות המקצעויות, אני באמת לא יודע איך אפשר לקבוע כבר עכשיו מי יחליף את בלאט והאם זה יהיה בהכרח כ"כ גרוע.
בפעמיים האחרונות שמכבי החילפה מאמנים היא הביאה את פיני גרשון ואחריו את דיויד בלאט. השמות האילו הרבה יותר קרובים ברמתם לאוברדוביץ' מאשר למאמנים כמו דן שמיר וגיא גודס.
האם החלפתו של באלט היא מהלך נכון? בפירוש לא צריכים להמנע מזאת כמה שרק ניתן. האם זה מהלך הרה אסון שבהכרח יגרור השלכות שליליות? לא וכרגע בכלל לא ניתן לדעת.

26 אפריל 2012, 13:05

שלום, הספקתי להירגע קצת מכל העניין, אבל האמת שזה פשוט מפחיד אותי, אני מאוד מקווה שפתאום נראה פרסון שבלאט חתם והכל בסדר, אולי יתפסו איזה משפט ממנו שיתן משהו אופטימי.
אני חושב שאף אחד לא ציפה לזה ואף אחד לא חשב על זה. רק לפני כמה ימים בלאט היה ביציע העיתונות ואמר שהוא נשאר והכל בסדר, שאלו אותו למה אין חוזה, הוא אמר זה רק משהו פורמלי. נכון שהנהלת מכבי והמקורבים או בעילום שם מדברים בגנותו של מכבי. אבל לאורך השנה גם דברו דברים טובים למשל על הגנטלמניות שלו.
אגב אני בהחלט מאמין שהאדריאטית הזאת הפכה לגורם סכסוך עוין בין כל מכבי ת"א, מאמנים שחקנים, אפילו אצלנו האוהדים. בלאט דיבר המון שזה לא טוב לשחק ב-3 ליגות, גם בתחילת העונה גם בקיץ שעבר, הוא היה מאוד נחרץ, אבל לעומת זאת הוא תמיד נתן כבוד גדול להנהלה, אמר הם הקובעים הם המחליטים. ואגב בכל הזדמנות הוא ניסה להגן על הליגה הזאת, אמר שזה חשוב הפגין בטחון מול התקשורת, אפילו אמר ביציע העיתונות, אתם בדיחה לאחר שנשאל שאלה על רמת הליגה על ידי רסקין.
בנוסף אתמול בוואלה היו ביקורות ממש מוגזמות בנושא הסדרה מול פאו, להאשים את בלאט אחרי הסדרה הזאת, זה או רשעות או טמטום, אני למרות שאני לא מבין את ההנהלה הזאת, וכן זה לא רק פדרמן אלא גם כולם, אבל אני מבקר את ההנהלה, אבל גם אני לא חושב שהם רשעים וגם אני לא חושב שהם מטומטמים, אם כך מאיפה מגיע האשמות להאשים את בלאט הסדרה מול פאו?
הרי פדרמן בעצמו אמר שזה כאילו נצחנו, הוא אמר שזה לא נורא וזה הוסיף המון כבוד, אני זוכר את פדרמן בעצמו אמר שאין ממש סיכויים בפאו במשחק החמישי....
לגבי השחקנים שעלו המון כסף..... קודם כל כל מאמן עושה טעויות גם גרשון וגם בלאט, צריך לזכור שבלאט הביא למכבי גם לפני שנים שחקנים טובים וגם היום מביא שחקנים טובים, זה לא קל להצליח עם שחקן כל הזמן, ויש טעויות. מדברים על פוט ? הרי אמרו שמזרחי הביא אותו. מדברים על שחקנים אחרים, למשל על הנדריקס , עוד לא מתביישים לדבר על הנושא הזה, למרות שבלאט התנגד לעזיבתו של הנדריקס הוא הפך אותו לאחד המבוקשים באירופה, אז מה הם רוצים אני לא יודע... על איזה כסף הם מדברים, עלו המון כסף למועדון, אני לא מאמין שרמת התלונות שלהם הגיע לשיאים חדשים וכנראה שהם יותר לא יפתיעו אותי. יש לכם קבוצה שעברה עליה עונה נוראית ולמרות זאת היא בפיינל פור של הליגה האדריאטית שהרסה כל דבר טוב בעונה הזאת, יש קבוצה שהייתה קרובה לפיינל פור באטסנבול , שבקיץ אף אחד לא נתן לה סיכוי לעבור לטופ 16... הייתה שביתה היו בעיות, נכון בלאט יש לו כמה טעויות, אבל בגלל זה לזרוק אותו?
אגב נכון שמכבי למעשה לא תפטר את בלאט , אלא הוא לא יאריך את החוזה, אבל יציאה חסרת תקדים על בלאט בהעלבות והכפשות , יגרמו לזה שהוא לא ירצה להמשיך פה, וזה בדיוק כמו פיטורים, רק מה שאז מכבי יחסכו קצת כסף........... בושה וחרפה, שוב אני כותב ומתעצבן ולוקח ללב, אני מצטער אני לא יכול יותר, זה כואב מדי.

26 אפריל 2012, 13:18

where is the love? כתב:שלום, הספקתי להירגע קצת מכל העניין, אבל האמת שזה פשוט מפחיד אותי, אני מאוד מקווה שפתאום נראה פרסון שבלאט חתם והכל בסדר, אולי יתפסו איזה משפט ממנו שיתן משהו אופטימי.
אני חושב שאף אחד לא ציפה לזה ואף אחד לא חשב על זה. רק לפני כמה ימים בלאט היה ביציע העיתונות ואמר שהוא נשאר והכל בסדר, שאלו אותו למה אין חוזה, הוא אמר זה רק משהו פורמלי. נכון שהנהלת מכבי והמקורבים או בעילום שם מדברים בגנותו של מכבי. אבל לאורך השנה גם דברו דברים טובים למשל על הגנטלמניות שלו.
אגב אני בהחלט מאמין שהאדריאטית הזאת הפכה לגורם סכסוך עוין בין כל מכבי ת"א, מאמנים שחקנים, אפילו אצלנו האוהדים. בלאט דיבר המון שזה לא טוב לשחק ב-3 ליגות, גם בתחילת העונה גם בקיץ שעבר, הוא היה מאוד נחרץ, אבל לעומת זאת הוא תמיד נתן כבוד גדול להנהלה, אמר הם הקובעים הם המחליטים. ואגב בכל הזדמנות הוא ניסה להגן על הליגה הזאת, אמר שזה חשוב הפגין בטחון מול התקשורת, אפילו אמר ביציע העיתונות, אתם בדיחה לאחר שנשאל שאלה על רמת הליגה על ידי רסקין.
בנוסף אתמול בוואלה היו ביקורות ממש מוגזמות בנושא הסדרה מול פאו, להאשים את בלאט אחרי הסדרה הזאת, זה או רשעות או טמטום, אני למרות שאני לא מבין את ההנהלה הזאת, וכן זה לא רק פדרמן אלא גם כולם, אבל אני מבקר את ההנהלה, אבל גם אני לא חושב שהם רשעים וגם אני לא חושב שהם מטומטמים, אם כך מאיפה מגיע האשמות להאשים את בלאט הסדרה מול פאו?
הרי פדרמן בעצמו אמר שזה כאילו נצחנו, הוא אמר שזה לא נורא וזה הוסיף המון כבוד, אני זוכר את פדרמן בעצמו אמר שאין ממש סיכויים בפאו במשחק החמישי....
לגבי השחקנים שעלו המון כסף..... קודם כל כל מאמן עושה טעויות גם גרשון וגם בלאט, צריך לזכור שבלאט הביא למכבי גם לפני שנים שחקנים טובים וגם היום מביא שחקנים טובים, זה לא קל להצליח עם שחקן כל הזמן, ויש טעויות. מדברים על פוט ? הרי אמרו שמזרחי הביא אותו. מדברים על שחקנים אחרים, למשל על הנדריקס , עוד לא מתביישים לדבר על הנושא הזה, למרות שבלאט התנגד לעזיבתו של הנדריקס הוא הפך אותו לאחד המבוקשים באירופה, אז מה הם רוצים אני לא יודע... על איזה כסף הם מדברים, עלו המון כסף למועדון, אני לא מאמין שרמת התלונות שלהם הגיע לשיאים חדשים וכנראה שהם יותר לא יפתיעו אותי. יש לכם קבוצה שעברה עליה עונה נוראית ולמרות זאת היא בפיינל פור של הליגה האדריאטית שהרסה כל דבר טוב בעונה הזאת, יש קבוצה שהייתה קרובה לפיינל פור באטסנבול , שבקיץ אף אחד לא נתן לה סיכוי לעבור לטופ 16... הייתה שביתה היו בעיות, נכון בלאט יש לו כמה טעויות, אבל בגלל זה לזרוק אותו?
אגב נכון שמכבי למעשה לא תפטר את בלאט , אלא הוא לא יאריך את החוזה, אבל יציאה חסרת תקדים על בלאט בהעלבות והכפשות , יגרמו לזה שהוא לא ירצה להמשיך פה, וזה בדיוק כמו פיטורים, רק מה שאז מכבי יחסכו קצת כסף........... בושה וחרפה, שוב אני כותב ומתעצבן ולוקח ללב, אני מצטער אני לא יכול יותר, זה כואב מדי.

רק כדורסל,מציע לך לקחת פחות ללב ולא לייחס מזה יותר מידי

26 אפריל 2012, 13:24

גל גל כתב:
where is the love? כתב:שלום, הספקתי להירגע קצת מכל העניין, אבל האמת שזה פשוט מפחיד אותי, אני מאוד מקווה שפתאום נראה פרסון שבלאט חתם והכל בסדר, אולי יתפסו איזה משפט ממנו שיתן משהו אופטימי.

רק כדורסל,מציע לך לקחת פחות ללב ולא לייחס מזה יותר מידי

גל תודה רבה על העידוד, אבל אני ממש אוהב את הקבוצה, אגב אני עכשיו נזכרתי שבחלום הלילה חלמתי שאני מחבק את בלאט, אני אומר לו אתה תשאר, אתה לא תעזוב אותי, כנראה שאני באמת לוקח ללב יותר מדי, תודה לך.

26 אפריל 2012, 14:11

מכונת ההשמצה של פדרמן ממשיכה במלוא הקצב ועכשיו עם כתבה ארסית בוואן בנוגע לטעויות של בלאט. באופן מופלא, הכתבה הזו מתפרסמת בדיוק בלב הסכסוך עם פדרמן. פשוט איו גבולות לאיש המגלומן הזה.

26 אפריל 2012, 14:18

מה נסגר? מה זה הקונצרט הזה כנגד בלאט?
גם גרשון עשה מיליארד טעויות, כנ"ל שרף, שלא נדבר על בירנבוים וקטש. גם ז'ליקו אובראדוביץ' ומסינה רווי טעויות.
מה לעזאזל מנסים להשיג בכתבה הזאת אם לא אנטי-מכביזם במהותו הטהורה ביותר שיש?

26 אפריל 2012, 14:38

הכתבה בוואן זה ביזיון. מאשימים את בלאט שם בדברים הזויים ביותר, כמו מה שקרה עם פארגו, פרקינס, טורנס, פוט, כדיר, וזה שלא עשו לשארפ עונת פרישמה. גועל נפש

26 אפריל 2012, 14:44

ברור שמאחורי הכתבה בוואן, בדיוק כמו הכתבה בוואלה, יש יד מכוונת וברור היד של מי זאת. פדרמן מנסה ללמד את בלאט לקח ולהראות לו מי הבוס ולעזאזל הקבוצה.

26 אפריל 2012, 14:51

עד עכשיו נמנעתי מלהגיד את זה כי יש דברים שיודעים ואין צורך להגיד אבל אחרי מה שהלך פה בימים האחרונים..על הביצית השמאלית שלי :fuck

כל פעם שאתם רואים את המילה ''מקור'' ב-ONE תדעו שמי שמעביר לקביליו את הפרטים והוא בעצם ה''יד המכוונת'' שלהם זה דני פדרמן, הבן של :rolleyes

עכשיו אתם לא מופתעים מתיזמון ומתוכן הכתבה נכון?

מפתיע אותי רק שאין אף אתר בארץ שיוצא להגנת בלאט

גם בגלל שהבן של מעביר ל-ONE סקופים על מלפפונים אז רקנאטי מרגיש מחוייב להעביר לערוץ הספורט איזשהו סקופ על שחקן שעל הכוונת\סיכם ובקיצור, טובת העסקים יותר חשובה מטובת מכבי

26 אפריל 2012, 15:06

Holiday_Armadillo כתב:עד עכשיו נמנעתי מלהגיד את זה כי יש דברים שיודעים ואין צורך להגיד אבל אחרי מה שהלך פה בימים האחרונים..על הביצית השמאלית שלי :fuck

כל פעם שאתם רואים את המילה ''מקור'' ב-ONE תדעו שמי שמעביר לקביליו את הפרטים והוא בעצם ה''יד המכוונת'' שלהם זה דני פדרמן, הבן של :rolleyes

גם בגלל שהבן של מעביר ל-ONE סקופים על מלפפונים אז רקנאטי מרגיש מחוייב להעביר לערוץ הספורט איזשהו סקופ על שחקן שעל הכוונת\סיכם ובקיצור, טובת העסקים יותר חשובה מטובת מכבי

אז איך את מסבירה את כל השמות שהמקור מעביר להם בכל עונת מלפפונים,והם תמיד לא חותמים או לא קרובים אפילו?

26 אפריל 2012, 15:22

itay92 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:עד עכשיו נמנעתי מלהגיד את זה כי יש דברים שיודעים ואין צורך להגיד אבל אחרי מה שהלך פה בימים האחרונים..על הביצית השמאלית שלי :fuck

אז איך את מסבירה את כל השמות שהמקור מעביר להם בכל עונת מלפפונים,והם תמיד לא חותמים או לא קרובים אפילו?

אתה יודע כמה שמות עולים על השולחן של מכבי בקיץ אחד? מאות של שחקנים
גם אם השם שהם העבירו זה לא נכון הוא עדיין ממוקם איפשהו ברשימהשל מכבי..גם אם הוא לא בעדיפות ראשונה או אפילו חמישית
מה גם שאם תסתכל רשמתי שפדרמן הוא המקור בכתבות שרשום ''גורם במכבי''..שיידעו בדיוק מי זה הגורם הזה
פרסם תגובה