01 אוקטובר 2012, 11:40
01 אוקטובר 2012, 12:12
Allan Turing כתב:רק אני שם לב שלמכבי אין אף גארד שיודע לשמור השנה?
אוחיון היחידי שעושה שמהו שדומה לזה, ואם לומר את האמת כל רגע שהוא על המגרש פוגע בי.
01 אוקטובר 2012, 16:51
01 אוקטובר 2012, 16:52
01 אוקטובר 2012, 17:00
קודי כתב:משחק נחמד מאוד. גלא אמנם שיחקה בלי שני גארדים מאוד מרכזיים (דומרקאנט וגורדון) אבל גם מכבי חסרה את אליהו, סמית', תומאס ולנדסברג. בסך הכל מתחילים לראות היררכיה ודקות טובות של כדורסל קבוצתי. מה שחסר עדיין הוא יותר תיאום בין השחקנים ומאסה מתחת לסל. התוספת של אוחיון נותנת ותיתן המון לסדר במשחק. זו עדיין התחלה אבל לאט לאט הדברים יראו הרבה יותר טוב ותהיה לנו קבוצה נחמדה מאוד.
01 אוקטובר 2012, 17:04
rc4991 כתב:ידוע לכם על שידור חוזר?
01 אוקטובר 2012, 17:39
Mta_atic כתב:rc4991 כתב:ידוע לכם על שידור חוזר?
20:20 בספורט 5.
02 אוקטובר 2012, 07:26
02 אוקטובר 2012, 08:03
02 אוקטובר 2012, 08:07
EulGam05 כתב:לדעתי אחד מהם יצטרך להיות רע במיוחד בשביל שיוחלף כי אני לא זוכר את הפעם האחרונה ששחקן שהגיע לקראת הטופ-16 ותרם משמעותית לקבוצה, אני חושב שרוב הסיכויים שהשחקן שיגיע יהיה פחות טוב מזה שהוא מחליף.
02 אוקטובר 2012, 08:24
02 אוקטובר 2012, 08:53
זרובבל כתב:לדעתי היקמן הוא זה שישלם את מחיר הבינוניות. מצפיה במשחקי ההכנה עד כה, הוא נראה לי כמו חוליה חלשה במיוחד - סוג של שחקן שכונה שלא ברור איך הגיע למכבי. הלוואי שאתבדה והוא פתאום יתגלה כאלן אנדרסון עם אופי, אבל זה לא הולך לקרות כנראה.
אהבתי מאוד את שראמן, גם את השיפור של ג'יימס, מדלי אומנם עדיין לא מחובר מספיק אבל יש לו יכולת ורואים את זה כבר עכשיו, ואפילו לוגאן - למרות ההשמצות פה בפורום - יכול לתרום יפה לקבוצה. היקמן, לעומת זאת, נראה תלוש לגמרי.
02 אוקטובר 2012, 09:03
02 אוקטובר 2012, 09:04
זרובבל כתב:לדעתי היקמן הוא זה שישלם את מחיר הבינוניות. מצפיה במשחקי ההכנה עד כה, הוא נראה לי כמו חוליה חלשה במיוחד - סוג של שחקן שכונה שלא ברור איך הגיע למכבי. הלוואי שאתבדה והוא פתאום יתגלה כאלן אנדרסון עם אופי, אבל זה לא הולך לקרות כנראה.
אהבתי מאוד את שראמן, גם את השיפור של ג'יימס, מדלי אומנם עדיין לא מחובר מספיק אבל יש לו יכולת ורואים את זה כבר עכשיו, ואפילו לוגאן - למרות ההשמצות פה בפורום - יכול לתרום יפה לקבוצה. היקמן, לעומת זאת, נראה תלוש לגמרי.
02 אוקטובר 2012, 09:08
Mta_atic כתב:זרובבל כתב:לדעתי היקמן הוא זה שישלם את מחיר הבינוניות. מצפיה במשחקי ההכנה עד כה, הוא נראה לי כמו חוליה חלשה במיוחד - סוג של שחקן שכונה שלא ברור איך הגיע למכבי. הלוואי שאתבדה והוא פתאום יתגלה כאלן אנדרסון עם אופי, אבל זה לא הולך לקרות כנראה.
למה אנשים מתעקשים פעם אחר פעם לחזור על הטעות הזאת ולהסיק מסקנות כלליות רק ע"פ משחקי ההכנה?
גם פארגו בשעתו כשהגיע לא הרשים בהכנה למעט משחק אחד או שתיים בטורניר וורוצלאב (למשל מול קבוצות נטולות כוכבים כמו טורוב, לעומת זאת, בגמר מול פרוקום עם ופרקינס היו אנמיים עם 7 ו-5 נק' כל אחד בהתאמה).
דווקא את ההייפ סביב שרמדיני אני לגמרי לא מבין.
לא ראיתי הרבה שדיברו על זה פה, אבל הוא לא פחות בעייתי מסופו מבחינת ההתמקמות שלו בהגנה, בהתקפה הוא רק מאד ועושה נקודות בעיקר מעונשין או ממצבים קלים.
אני לא ממש לא שונא אותו והצלחתו היא הצלחת הקבוצה, אבל אין ספק שיש לא מעט דברים אצלו שיכולים לגרום לבלאט לכאב ראש במהלך העונה.
02 אוקטובר 2012, 09:13
Mta_atic כתב:זרובבל כתב:לדעתי היקמן הוא זה שישלם את מחיר הבינוניות. מצפיה במשחקי ההכנה עד כה, הוא נראה לי כמו חוליה חלשה במיוחד - סוג של שחקן שכונה שלא ברור איך הגיע למכבי. הלוואי שאתבדה והוא פתאום יתגלה כאלן אנדרסון עם אופי, אבל זה לא הולך לקרות כנראה.
למה אנשים מתעקשים פעם אחר פעם לחזור על הטעות הזאת ולהסיק מסקנות כלליות רק ע"פ משחקי ההכנה?
גם פארגו בשעתו כשהגיע לא הרשים בהכנה למעט משחק אחד או שתיים בטורניר וורוצלאב (למשל מול קבוצות נטולות כוכבים כמו טורוב, לעומת זאת, בגמר מול פרוקום עם ופרקינס היו אנמיים עם 7 ו-5 נק' כל אחד בהתאמה).
לא ראיתי הרבה שדיברו על זה פה, אבל הוא לא פחות בעייתי מסופו מבחינת ההתמקמות שלו בהגנה, בהתקפה הוא רך ועושה נקודות בעיקר מעונשין או ממצבים קלים.
אני ממש לא שונא אותו והצלחתו היא הצלחת הקבוצה, אבל אין ספק שיש לא מעט דברים אצלו שיכולים לגרום לבלאט לכאב ראש במהלך העונה.
02 אוקטובר 2012, 09:15
jol9 כתב:Mta_atic כתב:זרובבל כתב:לדעתי היקמן הוא זה שישלם את מחיר הבינוניות. מצפיה במשחקי ההכנה עד כה, הוא נראה לי כמו חוליה חלשה במיוחד - סוג של שחקן שכונה שלא ברור איך הגיע למכבי. הלוואי שאתבדה והוא פתאום יתגלה כאלן אנדרסון עם אופי, אבל זה לא הולך לקרות כנראה.
לא ראיתי הרבה שדיברו על זה פה, אבל הוא לא פחות בעייתי מסופו מבחינת ההתמקמות שלו בהגנה, בהתקפה הוא רק מאד ועושה נקודות בעיקר מעונשין או ממצבים קלים.
אני לא ממש לא שונא אותו והצלחתו היא הצלחת הקבוצה, אבל אין ספק שיש לא מעט דברים אצלו שיכולים לגרום לבלאט לכאב ראש במהלך העונה.
זה לא לגמרי מדוייק. פארגו הראה ניצוצות כבר מהתחלה, הוא פשוט לא היה יציב. בהכנה היה לו משחק מצויין מול צסקא אם אני זוכר נכון.
חוץ מזה, אף אחד לא מסיק מסקנות, אלא מדברים על מה שראינו עד עכשיו. הרי בשביל זה יש את הפורום, לא?
02 אוקטובר 2012, 09:27
02 אוקטובר 2012, 09:29
זרובבל כתב:עוד לפני שמדברים על היכולת שלו, הוא שחקן בלי כרזימה, אפור מאוד. כוכב הוא לא יהיה.
02 אוקטובר 2012, 09:31
קודי כתב:זרובבל כתב:עוד לפני שמדברים על היכולת שלו, הוא שחקן בלי כרזימה, אפור מאוד. כוכב הוא לא יהיה.
זו עדיין לא סיבה לחתוך אותו. בתקציב של מכבי קשה מאוד להביא כוכבים ולכן אין שום סיבה לשלוח שחקן טוב הביתה רק כי הוא לא כוכב. אם הוא יהיה שחקן טוב אבל אפור אז נוכל לחיות עם זה ואפילו טוב.