יורוליג, מחזור 3: מכבי נגד שאלון - חמישי, 20:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 3: מכבי נגד שאלון - חמישי, 20:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי felix_r » 25 אוקטובר 2012, 22:02

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
חציברטאס כתב:מבחינת מדד יוגב לא בחמישייה של המחזור בכלל. רודי וסאן אמטריו שניהם בפסגה עם 30 מדד. יוגב ראשון באסיסטים במחזור הזה

יוגב לא ראשון באסיסטים.
ג'רל בלסינגיים, ששיחק לפני 4 שנים בערך בראשון לציון ודפק 42 נקודות נגד מכבי, חילק היום 10 אסיסטים והוא בכלל מעמיד ממוצע אסיסטים מרשים בשלושה משחקים- 9.3.
בשבוע הבא מכבי תפגוש אותו.

הוא רכז פשוט הזוי שמחלק 9.3 אס' בממוצע אבל גם מאבד 5.5 כדורים במשחק
מעניין כמה איבודי כדור מכבי תכפה על סופוט אחרי שרק בשבוע שעבר היא איבדה 25 כדורים!!!!!!!!! מול ההגנה החלשה של שאלון

בשבוע שעבר סופוט שיחקה נגד מלאגה והיתה קרובה לנצח. היו לה 16 איבודים ולא 25.

נגד שאלון היא שיחקה במחזור הראשון :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אוקטובר 2012, 22:17

גל מקל כתב:לא כל יום שוברים שיא יורוליג מכביסטי, ומבחינתי זה יום חג!!
ועוד שיא חשוב ובמשחק המרכזי .(בטח אף טורכי לא טס בטורקיש איירלינס בגלל החסות שהם נותנים....)
וכדאי לא לזלזל באלופת צרפת,ארץ עם תרבות כדורסל טובה.
כמה דברים,
תמיד חיבבתי את ג'יימס ,אבל השנה הוא הוסיף מסה ששינתה אותו, והוא מסיים מתחת לסל בקשיחות שלא הייתה לו, בעבר כשקיבל כדור מתחת לסל,פחדת שיחטפו לו
או יחסמו, היום אלו הפכו להיות 2 נקודות כמעט בטוחות כמעט כמו ברמה של באסטון, בניית הגוף בקיץ שציינו במכבי לזכותו, השתלמה ובגדול.
חבל שליאור אליהו חזר לתקופת ה-15 דקות, אחרי שחשבתי שבלאט יתן לו סוף סוף עונה של-30, אבל היום אני חושב שזה היה לטובת שילוב מדלי,אז ניחא, העיקר שעופר
שלח הפסיק לחפור עליו 40 דקות במשחק. (ליאור לא זה...ליאור לא זה .....),בכל מקרה הוא ירד מה-19 מדד ממוצע , והתרחק מהצמרת ,העיקר שיהיה בריא לשלב הבא.
נראה לי שבלאט התחיל לגבש היררכיה בקו האחורי ,שהשנה יהיה קטלני, עם שלישיית לוגאן-סמית-אוחיון,כפי שרבים פה חזו במשחקי המבחן, היקמן לומד ומשתפר בקבלת
החלטות, אבל עדיין לטעמי רכז שלישי,למרות שהוא הגארד הכי פיזי שלנו,אני אוהב קו אחורי שמחליט נכון 90% מהמקרים, נגד הענקיות על זה נופלות סדרות.(מקרה מאלט ).
לגבי שרמדיני, היה היום מאד נרגש, וגם זרק את העונשין שלא ברכות,לא ברור, מי שטוען שאין לו גב לסל טועה,כבר קלע מספר ווים(להבדיל מהוו הנורא היום) משני הצדדים,
וגם הראה ספינים טובים יחסית לגובהו,אני מרוצה מהריבאונד הגנה שלו, ונראה שהוא למד מאליהו את המסירות פולו מהירות החוצה. (שלח כרגיל קשקש משהו אחר לגמרי
על מסירות איטיות.) בכל מקרה צריך לבדוק למה העודף לחץ שהוא בא אתו היום.
לוגאן אמר בראיון משפט חשוב מאד "לקחתי זריקות עם המשחק,לא זריקות מיותרות". מבחינתי זה הדבר החשוב ביותר שהיה היום.
אם לוגאן יהיה קבוצתי (והוא היה בויטוריה) אז הקו האחורי של מכבי יהיה גם חכם גם מדוייק וגם מנוסה.
מתומאס לא ראינו הרבה, אני מחכה לראות את יכולת המסירה שלו שכתבו עליה בארה"ב , ומדלי כרגיל מוטי דניאל תוצרת ארה"ב, סימפטי, יש משחקים שהלוחמנות הזאת
מנצחת, ולפחות הוא כבר לא כופה עצמו.
נגד סופוט בבית ,צריך לבוא הטריפל דאבל העברי הראשון. (אוחיון או אליהו)!!!!!!!!!!!!!!!

:eek
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2012, 22:57

שמואל1 כתב:
חציברטאס כתב:מבחינת מדד יוגב לא בחמישייה של המחזור בכלל. רודי וסאן אמטריו שניהם בפסגה עם 30 מדד. יוגב ראשון באסיסטים במחזור הזה

יוגב לא ראשון באסיסטים.
ג'רל בלסינגיים, ששיחק לפני 4 שנים בערך בראשון לציון ודפק 42 נקודות נגד מכבי, חילק היום 10 אסיסטים והוא בכלל מעמיד ממוצע אסיסטים מרשים בשלושה משחקים- 9.3.

צריך להגיד שהוא גם מאבד בינתיים מעל 5 פעמים במשחק... נראה איך יתפקד מול משחק הלחץ של מכבי בנוקיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2012, 23:01

felix_r כתב:
er79 כתב:מכבי נפלה חזק השנה עם שרמדיני. שחקן פח. לא עושה כלום חוץ מלקלוע עונשין, וגם בתחום הזה הוא כבר מזייף. הערב גם לא קיבלתי כלום מתומאס ומקיינר מדלי. מדלי כבר יבש תקופה לא קצרה. כששון ג'יימס, להזכירכם הסנטר השלישי של מכבי בעונה שעברה, משחק כסנטר ראשון - זה לא מבשר טובות. לתפור קבוצת פח כמו שאלון זה לא פקטור. מכבי חייבת גבוה איכותי, זה פשוט זועק הצורך בשחקן כזה.

הוא בכלל לא שחקן פח (הוא הוכיח את זה בשנה שעברה), רק שכמו כל סנטר, הוא תלוי מאוד מהצורה שמשחקים עליו.
להזכירך, לד'אור פישר גם כן לא היה שום משחק בפוסט, אז פיני גרשון היה מסדר לו תרגילים של פיק-נ-סלייד, שהיו משחררים אותו לזריקות קטלניות מחצי מרחק.

אני לא מסכים עם ER. לדעתי שרמדיני לא שחקן פח בכלל. אבל הוא גם כנראה לא כזה שחקן גדול.
דייויד יקווה לקבל ממנו משחק טוב מדי פעם, ועדיף כשג'יימס ותומאס יהיו פחות טובים. בינתיים אחרי 3 משחקים, זה עדיין לא זה, אבל עוד יש זמן.

מה שכן, קשה לצפות שמכבי תשחק תרגילים בשביל שרמדיני, לפחות לא כל עוד הוא משחק כ"כ מעט דקות.
לכן החבר הגיאורגי שלנו צריך לקחת את עצמו בידיים, לספק סופסוף משחק יורוליג טוב, ולקוות שמעמדו ישתפר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוקטובר 2012, 23:53

חביב אורנג'ד כתב:עוד משחק טוב של מכבי שממשיכה לבסס את הקונספט של קבוצה התקפית מהירה ואתלטית.
מי שסיכסם את המשחק הכי טוב הם כנראה הצרפתית שעוד לפני השמחק אמרו שמכבי היא "מפלצת כדורסל אירופאית".

דברים שבלטו לי היום:

שון ג'יימס - יופי של משחק. מראה שכשנותנים לו את הבמהף הוא יודע להשיב. קצת מצחיק אותי שאותם אנשים שרצו לראות כאן את פרוביץ', כ"כ חששו מזה שג'יימס יהיה סנטר ראשון. בנתיים, הוא נראה טוב יותר מכל ה"סנטרים" של מלאגה המהוללת.

העמדה מס' 2 - שבוע שעבר לוגאן התקשה לקלוע ואילו היקמן סיפק את הנקודות, היום זה היה הפוך. בכל מקרה, בכל אחד מן המשחקים של מכבי ביורוליג עד כה, לפחות שחקן אחד מן העמדה מס' 2 קלע 16 נקודות. מכבי אולי איבדה את לנגפורד, אבל לפחות בנתיים העמדה מס' 2 מכוסה היטב.

העמדה מס' 3 - סוף סוף בלאט מצא את האיזון בין פניני לסמית' (שלפקרים שיחקו יחד). נקווה שתהיה לזה המשכיות.

גיורגי שרמדיני - למרות כל ההילולה וטרללה שהיתה מסביבו בקיץ, הוא כרגע מסתמן כחוליה החלשה בקו הקדמי. מאוד רך ומוגשם ולא מספק את הדברים שקבוצה צריכה לקבל מסנטר. טעון שיפור.

ליאור אליהו - ממשיך להתמיד. יהיה מעניין להשמיך ולעקוב על היכולות שלו לשמור על יציבות. בנתיים, מגיעות לו רק מילים טובות.

יוגב אוחיון - כנראה הברומטר של מכבי. כשאוחיון טוב, מכבי טובה. באופן קצת מוזר, סובל מחוסר יציבות בנושא קבלת ההחלטות. היום הכל התחבר, נקווה שכך יקרה בכל משחק.

אנחנו נרגיש בהמשך בחיסרון של לאנגפורד כשנתמודד מול קבוצות טובות יותר שגם יודעות לשמור חזק
אי אפשר להשוות את הנקודות שהוא נותן לנקודות שהיקמן ולוגן נותנים כי לאנגפורד היה עושה הרבה נקודות כשההתקפה היתה נתקעת וכרגע היקמן ולוגן לא מספיקם את זה
זה כמו להשוות את התרומה של סנטר מסוים לזו של סופו,אולי יש להם אותה סטט' אבל לשחקנים מהסוג של סופו ולאנגפורד יש גם השפעה גדולה על כל הקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אוקטובר 2012, 23:56

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

יוגב לא ראשון באסיסטים.

הוא רכז פשוט הזוי שמחלק 9.3 אס' בממוצע אבל גם מאבד 5.5 כדורים במשחק
מעניין כמה איבודי כדור מכבי תכפה על סופוט אחרי שרק בשבוע שעבר היא איבדה 25 כדורים!!!!!!!!! מול ההגנה החלשה של שאלון

בשבוע שעבר סופוט שיחקה נגד מלאגה והיתה קרובה לנצח. היו לה 16 איבודים ולא 25.

נגד שאלון היא שיחקה במחזור הראשון :)

צודק,אבל סדר המשחקים זה לא מה שמשנה
אגב,הערב היא איבדה 14,היא מאבדת 18 כדורים בממוצע עד כה במשחק!!!!!!
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אוקטובר 2012, 05:44

שרמאן לא שחקן רע ויכול להיות טוב פי אלף במכבי..הבעיה שלנו היא שאולי בפעם הראשונה בחיים שלו שלח צודק ומכבי תצטרך לעבוד בשבילו

אני לא זוכרת הרבה מקרים שמכבי שיחקה עם שרמאן פיק אנד רול והוא איכזב
או שהוא הולך לקו או שהוא קולע(ולא חסר פעמים שזה גם וגם)
אם מכבי מצפים להוציא ממנו משהו בזה שהוא יחפור לבד ויוציא מים מהסלע אז אנחנו נפספס אותו
חבל שכבר כמה שנים טובות אין לנו גארד שיודע(עזבו מתמחה, יודע)לשחק פיק אנד רול כמו שצריך..זה היה עוזר לנו המון עם שרמאן ותומאס

אי אפשר להתכחש לפאשלות שהוא עושה בהגנה כי הוא איטי והוא לא יוצא לשחקנים בזמן אבל גם אי אפשר להתכחש לזה שהאנמיות שלו בהתקפה היא לא ממש באשמתו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2012, 05:48

חביב אורנג'ד כתב:עוד משחק טוב של מכבי שממשיכה לבסס את הקונספט של קבוצה התקפית מהירה ואתלטית.
מי שסיכסם את המשחק הכי טוב הם כנראה הצרפתית שעוד לפני השמחק אמרו שמכבי היא "מפלצת כדורסל אירופאית".

דברים שבלטו לי היום:

שון ג'יימס - יופי של משחק. מראה שכשנותנים לו את הבמהף הוא יודע להשיב. קצת מצחיק אותי שאותם אנשים שרצו לראות כאן את פרוביץ', כ"כ חששו מזה שג'יימס יהיה סנטר ראשון. בנתיים, הוא נראה טוב יותר מכל ה"סנטרים" של מלאגה המהוללת.

העמדה מס' 2 - שבוע שעבר לוגאן התקשה לקלוע ואילו היקמן סיפק את הנקודות, היום זה היה הפוך. בכל מקרה, בכל אחד מן המשחקים של מכבי ביורוליג עד כה, לפחות שחקן אחד מן העמדה מס' 2 קלע 16 נקודות. מכבי אולי איבדה את לנגפורד, אבל לפחות בנתיים העמדה מס' 2 מכוסה היטב.

העמדה מס' 3 - סוף סוף בלאט מצא את האיזון בין פניני לסמית' (שלפקרים שיחקו יחד). נקווה שתהיה לזה המשכיות.

גיורגי שרמדיני - למרות כל ההילולה וטרללה שהיתה מסביבו בקיץ, הוא כרגע מסתמן כחוליה החלשה בקו הקדמי. מאוד רך ומוגשם ולא מספק את הדברים שקבוצה צריכה לקבל מסנטר. טעון שיפור.

ליאור אליהו - ממשיך להתמיד. יהיה מעניין להשמיך ולעקוב על היכולות שלו לשמור על יציבות. בנתיים, מגיעות לו רק מילים טובות.

יוגב אוחיון - כנראה הברומטר של מכבי. כשאוחיון טוב, מכבי טובה. באופן קצת מוזר, סובל מחוסר יציבות בנושא קבלת ההחלטות. היום הכל התחבר, נקווה שכך יקרה בכל משחק.

סיכום מדוייק ונכון לטעמי.
מכל מה שכתבת אפשר בהחלט להגיד שמכבי היא קבוצה עמוקה, שלא תלוייה בשחקן ספציפי בשביל לנצח משחקים.
אני במיוחד מתחבר למה שרשמת על יוגב ועל אליהו. יש כאלה שטוענים שהם שחקנים בינוניים שמרוויחים יותר ממה שמגיע להם, ואני חושב שמדובר בשחקנים מצויינים,
שהם הסיבה המרכזית לזה שמכבי יכולה להסתכל קדימה ולהיות אופטימית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2012, 09:58

בדקתי עכשיו איזה בית נקבל בטופ-16 אם נסיים ראשונים. הולך להיות שמח השנה! :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 26 אוקטובר 2012, 10:17

נחמד שאתם מסנגרים על שרמדיני, וגם אני מאחל לו רק הצלחה, כמו כל שחקן של מכבי, אבל עדיין אני חושב שהוא שחקן פח, רך בהגנה ונטול אינטליגנציית משחק. גם המעלה היחידה שלו עד כה, קליעות מהעונשין, התחרבנה לו השנה. לא הייתי פוסל השאלה שלו, כמו שעשו עם מצ׳באן בעונה שעברה אחרי כמה מחזורים ועם פוט לפניו, והבאת סנטר פיזי עם משחק פוסט טוב. עדיין אפשר לתקן את הנזק. בלאט כבר הבין את השטיק של הגאורגי ושם את ג׳יימס סנטר פותח. אתם באמת קונים את שון ג׳יימס כסנטר פותח? מצטער, אני ממש לא.
er79

הודעהעל ידי Maccabikid » 26 אוקטובר 2012, 11:00

felix_r כתב:בדקתי עכשיו איזה בית נקבל בטופ-16 אם נסיים ראשונים. הולך להיות שמח השנה! :)

מה תוצאות הבדיקה?
Maccabikid

הודעהעל ידי מקובי » 26 אוקטובר 2012, 11:07

Maccabikid כתב:
felix_r כתב:בדקתי עכשיו איזה בית נקבל בטופ-16 אם נסיים ראשונים. הולך להיות שמח השנה! :)

מה תוצאות הבדיקה?

לא מסובך מדי- עשיתי את זה שבוע שעבר:
אתה מעריך את המקומות בהם הבתים יסתיימו ואז מרכיב את הבית... זה דווקא כיף

בית א':
ריאל, פנר, פאו, חימקי
בית ב':
מכבי, סיינה, מלאגה, אלבה
בית ג':
אפס, מילאנו, ז'לגיריס, אול'
בית ד':
ברצלונה, צסק"א, בשיקטאש, ריטאס

ואז אתה בונה:
מכבי, ברצלונה (מקום ראשון בבתים ב', ד'), פנר, מילאנו (מקום שני בבתים א', ג',), מלאגה, בשיקטאש (מקום שלישי ב-ב' ו-ד'), חימקי וריטאס (מקום רביעי בא' וג')..

כמובן הכל הערכה אחת גדולה... אבל זה עדיין כיף לשחק עם זה.
מקובי

הודעהעל ידי התנין » 26 אוקטובר 2012, 11:35

מאז הגרלת היורוליג כולם ידעו שמכבי קיבלה את הבית הכי חלש ביורוליג, ובכלל אחד הבתים הכי חלשים מאז יול''ב ייסדה את המפעל. בית ברמת יורוקאפ, אפילו לא משודרג. כי מלאגה וסיינה נראות כקבוצות פשוט לא טובות. שאלון, פרוקום.. אוייש אין לי כוח לראות משחקים נגד עלובות כאלה. ולטעמי גם אלבה לא תהיה מציאה גדולה אם היא הצליחה להפסיד בפולין. פשוט מדבר קיבלנו השנה.
ולעניין הקבוצה - אני מבסוט מהקו האחורי, אין שום תלונות בגזרה זו. יוגב הוא לטעמי אחד הרכזים היותר טובים ביורוליג העונה, לוגאן הוא שחקן שאני אוהב כבר הרבה זמן עוד מתקופתו מפולין, והיקמן אמנם לא היה טוב אתמול אבל אני עדיין אופטימי לגביו, והוא הוכיח את יכולתו להתעלות בדקות חשובות. גם סמית' ממשיך מאיפה שהפסיק בעונה שעברה, ופניני חוזר אלינו.
אבל הקו הקדמי פשוט משווע ליכולת מינימלית משרמדיני האנמי. ואני כבר מתחיל לאבד את התקווה בכל מה שקשור ליכולתו של נק''מ. התעלות של שני אלה ולמכבי יש מה להגיד נגד כל קבוצה ביורוליג.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2012, 11:52

er79 כתב:נחמד שאתם מסנגרים על שרמדיני, וגם אני מאחל לו רק הצלחה, כמו כל שחקן של מכבי, אבל עדיין אני חושב שהוא שחקן פח, רך בהגנה ונטול אינטליגנציית משחק. גם המעלה היחידה שלו עד כה, קליעות מהעונשין, התחרבנה לו השנה. לא הייתי פוסל השאלה שלו, כמו שעשו עם מצ׳באן בעונה שעברה אחרי כמה מחזורים ועם פוט לפניו, והבאת סנטר פיזי עם משחק פוסט טוב. עדיין אפשר לתקן את הנזק. בלאט כבר הבין את השטיק של הגאורגי ושם את ג׳יימס סנטר פותח. אתם באמת קונים את שון ג׳יימס כסנטר פותח? מצטער, אני ממש לא.

אולי יש צדק במה שאתה אומר, אבל אני לא בטוח שזה כל כך מעשי.
מכבי לא תשאיל את שרמדיני (בשביל מה, הרי יש לו חוזה רק לעונה אחת), ולא תיכנס עכשיו להרפתקאה של חיפוש גבוה נוסף.

בסופו של דבר דייויד מקנה לקבוצה הזאת שיטה וסגנון, שיכול להצליח גם עם מה שיש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 26 אוקטובר 2012, 12:11

jol9 כתב:
er79 כתב:נחמד שאתם מסנגרים על שרמדיני, וגם אני מאחל לו רק הצלחה, כמו כל שחקן של מכבי, אבל עדיין אני חושב שהוא שחקן פח, רך בהגנה ונטול אינטליגנציית משחק. גם המעלה היחידה שלו עד כה, קליעות מהעונשין, התחרבנה לו השנה. לא הייתי פוסל השאלה שלו, כמו שעשו עם מצ׳באן בעונה שעברה אחרי כמה מחזורים ועם פוט לפניו, והבאת סנטר פיזי עם משחק פוסט טוב. עדיין אפשר לתקן את הנזק. בלאט כבר הבין את השטיק של הגאורגי ושם את ג׳יימס סנטר פותח. אתם באמת קונים את שון ג׳יימס כסנטר פותח? מצטער, אני ממש לא.

מכבי לא תשאיל את שרמדיני (בשביל מה, הרי יש לו חוזה רק לעונה אחת), ולא תיכנס עכשיו להרפתקאה של חיפוש גבוה נוסף.

אני קורא לעצומה להחתמת בלאט כמאמן מכבי ל 5 שנים , מצטרף?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yellowaura » 26 אוקטובר 2012, 14:01

ankram כתב:
jol9 כתב:

אני קורא לעצומה להחתמת בלאט כמאמן מכבי ל 5 שנים , מצטרף?

גרשון הרס את הסיכוי לזה אחרי שהוא ניצל את החוזה השמן שכבר לא הייתה לו שום מוטיבציה לאמן.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוקטובר 2012, 14:08

מקובי כתב:
Maccabikid כתב:

מה תוצאות הבדיקה?

לא מסובך מדי- עשיתי את זה שבוע שעבר:
אתה מעריך את המקומות בהם הבתים יסתיימו ואז מרכיב את הבית... זה דווקא כיף

בית א':
ריאל, פנר, פאו, חימקי
בית ב':
מכבי, סיינה, מלאגה, אלבה
בית ג':
אפס, מילאנו, ז'לגיריס, אול'
בית ד':
ברצלונה, צסק"א, בשיקטאש, ריטאס

ואז אתה בונה:
מכבי, ברצלונה (מקום ראשון בבתים ב', ד'), פנר, מילאנו (מקום שני בבתים א', ג',), מלאגה, בשיקטאש (מקום שלישי ב-ב' ו-ד'), חימקי וריטאס (מקום רביעי בא' וג')..

כמובן הכל הערכה אחת גדולה... אבל זה עדיין כיף לשחק עם זה.

אין ספק שהטופ 16 בשיטה החדשה הולך להיות מאוד מעניין וקשה,השנה הוא יהיה עוד יותר קשה בגלל הבית הקל שקיבלנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוקטובר 2012, 14:10

כל כך עצוב שהבן אדם שמבין הכי הרבה בכדורסל ביציע העיתונות (מתי ששרף לא נמצא) זה אוחנה שמבין בכלל בכדורגל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 26 אוקטובר 2012, 14:11

אני חושב שעד עכשיו אין הפתעות.

כידוע הבית השנה קל מאוד והיה די צפוי שיהללו את מכבי שנבנתה גם מבלי שהיו לה מבחנים אמיתיים.

אני מסכים עם כמה שאמרו שחייבים לעבוד עבור שרמדיני. השיטה של בלאט עם הגבוהים דומה לשיטה שבה שיחקו עם פישר. סוג של שחקן שלא נוגע הרבה בכדור ועושה עבודה שחורה והגנתית, ריב' התקפה וכו'. זאת שיטה שתפורה לתומאס וג'יימס אבל לא לשרמדיני. אני חושב שיש יותר מדי לחץ שהוא משחק לנסות להעביר לו כדורים וזה יוצר מצב צפוי ומאולץ. אם הוא יקבל קצת יותר דקות הוא לא יהיה לחוץ לעשות מהלך כל דקה שהוא משחק. אני חושב שפסיכולוגית הוא נמצא במצב שהיה בו מאצ'באן, לחץ להוכיח את עצמו.

אני חוזר וטוען שאוחיון, שרמדיני וסמית' הם השחקנים שבשלבים הגבוהים נהיה תלויים בהם.

מידלי הוא השחקן שלטעמי צריך לנפות מהרוטציה כדי ששרמדיני יקבל יותר דקות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי חציברטאס » 26 אוקטובר 2012, 19:50

אני דווקא שמח שיש לנו בית קל. בגלל שהקבוצה שלנו חדשה לגמרי זה נותן להם זמו להתחבר וללמוד אחד את השני. בית קשה היה מוביל ללחץ מיותר שהיה פוגע בקבוצה.
חציברטאס

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים