felix_r כתב:סמית' שחקן כל כך חלש! רק בליגה שלנו הוא קולע
לא צריך להגזים. אבל אולי הוא באמת חולה? זה מוזר שלא הולך לא שום כלום.
אני מקווה בשבילו שהוא בריא. שלא נדע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:סמית' שחקן כל כך חלש! רק בליגה שלנו הוא קולע
jol9 כתב:איפה בדיוק מכבי יכולה להשתחל להצלבה?
jol9 כתב:אתם מגזימים. סיינה קבוצה טובה, והיא עוד תפתיע קבוצות טובות ממכבי בביתה...
הבעיה של מכבי היא שקאחה מנצחת, וגם חימקי מנצחת בחוץ, ויחד עם זה שבארסה ואול' (שהפסידה) שהן קבוצות טובות יותר ממכבי,
איפה בדיוק מכבי יכולה להשתחל להצלבה?
jol9 כתב:אתם מגזימים. סיינה קבוצה טובה, והיא עוד תפתיע קבוצות טובות ממכבי בביתה...
הבעיה של מכבי היא שקאחה מנצחת, וגם חימקי מנצחת בחוץ, ויחד עם זה שבארסה ואול' (שהפסידה) שהן קבוצות טובות יותר ממכבי,
or163 כתב:בשביל לעלות להצלבה מכבי הייתה חייבת לנצח את המשחק הזה
ההפסד הזה הוא מכה אנושה לסיכויים של מכבי לעלות להצלבה, אם נשארו כאלה בכלל אחרי היום.
jol9 כתב:or163 כתב:בשביל לעלות להצלבה מכבי הייתה חייבת לנצח את המשחק הזה
ההפסד הזה הוא מכה אנושה לסיכויים של מכבי לעלות להצלבה, אם נשארו כאלה בכלל אחרי היום.
זה רחוק מהאמת, כי מדובר בטופ 16 ארוך מאוד.
מה תגיד על אול' שהפסידו לקבוצה שבקושי עלתה לטופ 16? גם הם צריכים לקפל?
הטופ 16 ארוך, ואני מאמין שקבוצה במקום הרביעי תהיה עם מאזן מאוזן של ניצחונות והפסדים, מה שאומר שהפסד חוץ כזה או אחר, לא משנה את מפת הסיכויים.
קודי כתב:jol9 כתב:אתם מגזימים. סיינה קבוצה טובה, והיא עוד תפתיע קבוצות טובות ממכבי בביתה...
למה אתה חושב שמכבי תהיה בהצלבה? הרי לא עשו כלום לשיפור הקבוצה בפגרה (חוץ מלהביא שחקן לעונה הבאה) ולפניה מכבי לא נראתה כמו קבוצת טופ 8. למה שזה ישתנה?
עידן כתב:jol9 כתב:or163 כתב:בשביל לעלות להצלבה מכבי הייתה חייבת לנצח את המשחק הזה
הטופ 16 ארוך, ואני מאמין שקבוצה במקום הרביעי תהיה עם מאזן מאוזן של ניצחונות והפסדים, מה שאומר שהפסד חוץ כזה או אחר, לא משנה את מפת הסיכויים.
אבל נגד מי תנצח בחוץ עכשיו?
עידן כתב:jol9 כתב:or163 כתב:בשביל לעלות להצלבה מכבי הייתה חייבת לנצח את המשחק הזה
אבל נגד מי תנצח בחוץ עכשיו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־16 אורחים