Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:אני במקום בלאט הייתי פותח איתו היום בערב.
ולראות על איזה צד הוא הגיע...
ריאל פותחת עם חמישיה פחות חזקה, ליאור לא עולה טוב מהספסל, כך שהייתי משנה קצת רוטציות, נותן לליאור לשמור על בגיץ' (ג'יימס על מירוטיץ') ומכניס קצת פלפל וזריזות להתקפה של מכבי.
אם ליאור יכנס טוב למשחק אז הרווחנו גם אותו (להיום ולהמשך הסדרה) וגם את מדלי שיכנס בהמשך ויתן את המלחמה שלו מול החמישיה החזקה של ריאל.
כמובן יכול להיות שהוא לא יכנס טוב למשחק אבל לדעתי מכבי צריכה לבוא הרבה יותר מוכנה לחמישייה החזקה של ריאל ברבע השני כדי לא לתת להם את החופש פעולה שהיה להם השבוע. וגם חייבת לעשות שינוי שיגרום ללאסו לחשוב (בלי קשר שזה חשוב מאוד לרוטציה שליאור יכנס לעניינים, הוא אחד משחקני ההתקפה החשובים שלנו בסופו של דבר)
עכשיו? כשאין לו ביטחון בגרוש? שהמקורבים שלו אומרים שליאור לא מתמודד טוב עם תקופות קשות? טוב לא ייצא מזה וניכנס לבור מוקדם
מה הפתרון שלך?
להתחיל שוב פעם אותו דבר? ששוב הם יתעייפו וברבע השני שהתותחים הכבדים של ריאל יכנסו הם יברחו ויקחו את המשחק?
אני חושב שצריך לעשות פה איזשהו שינוי, אם זה יצליח אז הרווחנו מכ"כ הרבה כיוונים, אם זה יכשל אני לא חושב שריאל יפתחו עלינו פער בגלל שליאור ישמור על בגיץ'... ובכל מקרה הרווחנו את מדלי טרי יותר להמשך המשחק...
תראה
כשמדלי לא היה טוב בתחילת העונה והכניסו את ליאור מהספסל אמרו ''למה? למה לחכות שהפער יגדל ואז להכניס את ליאור בשביל לצמצם את הכל?''
עכשיו זה הפוך ואני חושבת שהטיעון צריך להיות זהה
מה יעזור לנו שמדלי יהיה טרי ברבע השני אם ניכנס לבור ברבע הראשון?
צריך להתחיל עם החמישייה החזקה ביותר, לקוות שהם יעשו את העבודה ואולי לעשות חילופיים הדרגתיים יותר
אם את שואלת אותי, ליאור הוא קריטי להמשך הסדרה (והעונה... אני רוצה אליפות בארץ ובלעדיו זה לא יהיה קל..) ככה שחייבים להכניס אותו לעניינים.
אנחנו יודעים שליאור צריך קצת ביטחון, ושהוא לא עולה טוב מהספסל... אנחנו לא משחקים היום נגד לורבק, ג'אוואי וכל החבר'ה אלא מול קו קדמי בינוני למדי.
אני זוכר את תחילת העונה, אבל את שוכחת שריאל לא עולה עם החמישייה החזקה שלה, כך שאת חייבת היערכות שונה. תתחילי עם החמישיה החזקה יותר, הם יתעייפו (משחק שני ביומיים...) דיוויד יתחיל להחליף אותם... ובינתיים מהצד השני ריאל מתחילה עם החמישיה הפחות חזקה ואז לאסו מכניס את רודריגס וקארול שיתחילו לתפור אותנו... כבר היינו בסרט הזה.
חייבים לעשות פה איזשהו שינוי, אני לא אומר שאנחנו צריכים להיגרר אחריהם לגמרי (להתחיל עם חמישייה שניה) אבל צריך להרחיב את הרוטציה ולדעת לחשב את הדקות של כל אחד ואחד שלא יקרה מה שקרה ביום רביעי כי זה היה מביך... ריאל פשוט שיחקה בנו כאילו אנחנו קבוצה מקט סל ב'.
ולכן לדעתי ליאור הוא הפתרון הכי טוב, מבחינה התקפית בגיץ' לא מסכן אותנו ככה שיהיה אפשר להחביא אותו בהגנה ומבחינה התקפית אני ישמח לראות אותו קולע קצת ומתחיל לחזור לעצמו, במקרה הגרוע זה לא שאי אפשר להחליף אותו...
(אגב, הייתי נותן גם למורן קצת יותר דקות... הוא הרכז האמיתי היחיד שלנו ואיתו אפשר להפתיע את ריאל בכמה מהלכי פיקנרול וסייד פיקנרול)