הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי סילבר » 18 אפריל 2013, 23:17

MTA2311 כתב:פלניניץ' ולנגפורד זה יכול להיות שילוב מפחיד.

לא יקרה בחיים...

לך תדע....אחרי הלייאפים של מדלי עוד עשויים ללכת רחוק מהצפוי
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אפריל 2013, 23:24

שמואל1 כתב:מעניין שאף אחד לא הזכיר את בוסטיאן נאכבר לעמדה 3-4.

סיים שני בטבלת הקלעים השנה ביורוליג עם 16 נק' למשחק. כולל משחקים של 20+ נגד אריות היבשת ואפילו משחק מדהים של 35 נק' נגד צסק"א.
שחקן עם עבר וניסיון מפואר (7 עונות טובות ב NBA) והוא גם שיחק עם בלאט בדינמו (והיה מצויין).

באפס פילזן קצת ירד ברמה אבל חזר בגדול השנה. גם אותו הצעתי בקיץ שעבר, היה לי ברור שהוא לא הצליח רק בגלל הקבוצה הטורקית והנה זה התברר כנכון.

הוא לא יכול לשחק 4 אצל בלאט.

בעמדה 3 יש את סמית'. אין דבר יותר מיותר מלהחתים לסמית' שחקן על הראש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אפריל 2013, 23:26

MTA2311 כתב:

סיים שני בטבלת הקלעים השנה ביורוליג עם 16 נק' למשחק. כולל משחקים של 20+ נגד אריות היבשת ואפילו משחק מדהים של 35 נק' נגד צסק"א.
שחקן עם עבר וניסיון מפואר (7 עונות טובות ב NBA) והוא גם שיחק עם בלאט בדינמו (והיה מצויין).

באפס פילזן קצת ירד ברמה אבל חזר בגדול השנה. גם אותו הצעתי בקיץ שעבר, היה לי ברור שהוא לא הצליח רק בגלל הקבוצה הטורקית והנה זה התברר כנכון.

למה הוא לא יכול לשחק 4 אצל בלאט? ההפך, הוא מאוד מתאים לשחק 4 אצל בלאט.
אם דיוויד בלו וקיינר מדלי שיחקו בעמדה 4, אין סיבה שנאכבר לא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 18 אפריל 2013, 23:26

לא יקרה בחיים...

הם שיחקו ביחד לפני שנתיים בחימקי, ככה שהם כבר מכירים אחד את השני.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אפריל 2013, 23:28

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:

למה הוא לא יכול לשחק 4 אצל בלאט? ההפך, הוא מאוד מתאים לשחק 4 אצל בלאט.
אם דיוויד בלו וקיינר מדלי שיחקו בעמדה 4, אין סיבה שנאכבר לא.

למה הוא לא יכול לשחק 4 אצל בלאט? כי הוא ריבאונדר נוראי ושומר רך. כל מה שבלאט לא אוהב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 19 אפריל 2013, 00:40

לא יקרה בחיים...

שיחקו ביחד בחימקי. לא הצליחו לעלות לטופ 16 ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 19 אפריל 2013, 00:54

זה כי הם שיחקו תחת סקריולו, שהצליח השנה להיכשל עם קבוצה יקרה אפילו יותר עם לאנגפורד, בורוסיס, פוטסיס והיירסטון ולעוף בשלב הראשון.
כמה שאתה לא אוהב את בלאט, נראה לי שהוא יצליח איתם קצת יותר.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 19 אפריל 2013, 01:01

שחף כתב:זה כי הם שיחקו תחת סקריולו, שהצליח השנה להיכשל עם קבוצה יקרה אפילו יותר עם לאנגפורד, בורוסיס, פוטסיס והיירסטון ולעוף בשלב הראשון.
כמה שאתה לא אוהב את בלאט, נראה לי שהוא יצליח איתם קצת יותר.

אין ספק שזה היה בעיקר בגלל סקריולו, שגם פוטר בעקבות הכשלון.
אני גם בטוח, שבלאט היה מצליח יותר.
אז מה הבעיה?
הבעיה היא שאין שום סיכוי שבעולם, ששניהם יגיעו למכבי ביחד.
יותר מזה, לדעתי גם אין שום סיכוי שפלניניץ' יגיע למכבי לבדו.
למה?
כי אני רואה לא מעט קבוצות יורוליג שיציעו לו בקייץ 1.5 מיליון יורו בקלות, אם לא יותר מזה, אז מה יש לו לחפש אצלנו? מה הוא ציוני? אפילו פארמר היהודי הלך לכסף של הטורקיות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 19 אפריל 2013, 01:05

אני כעיקרון מסכים איתך, ולמדתי מהקיץ האחרון להיות פסימי כדי לא להתאכזב אחר כך(ואולי לקוות להיות מופתע).
אם שולחים את ליאור הביתה בהחלט יש כסף לשניהם לדעתי, אבל זה כבר עניין אחר.
אני יכול לקוות פה שההנהלה לא תמשיך הקיץ להשתין על האוהדים ולקוות שהם יחשבו שזה גשם.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 19 אפריל 2013, 01:27

שחף כתב:אני כעיקרון מסכים איתך, ולמדתי מהקיץ האחרון להיות פסימי כדי לא להתאכזב אחר כך(ואולי לקוות להיות מופתע).
אני יכול לקוות פה שההנהלה לא תמשיך הקיץ להשתין על האוהדים ולקוות שהם יחשבו שזה גשם.

רוצה לשמוע את הערכה שלי?
ההנהלה לא תשחרר את ליאור מכמה סיבות:

א) הוא הישראלי הטוב ביותר מחוץ ל NBA, זאת עובדה.
ב) כספי בכלל לא יבוא, אז ההנהלה תרצה להשאיר את ליאור (גם אם במחיר נמוך מהיום, במשהוא כמו 550-600 אלף נטו).
ג) ההנהלה היא זו שהביאה את ליאור אחרי שראו שהוא חסר למכבי כשהיה בקאחה, וכמו שאתה מכיר את ההנהלה שלנו, הכבוד האישי חשוב לה הרבה יותר מטובת הקבוצה (אחרת רענן כץ עדיין היה במכבי).
ד) הסיכוי היחיד שליאור לא יהיה במכבי בעונה הבאה, זה אם ליאור מרצונו האישי יקח החלטה אמיצה ויעזוב לקבוצה, בה המאמן רוצה אותו יותר.

עדיין, גם אם יעזוב, אני לא רואה את פלניניץ' ולאנגפורד ביחד במכבי. כי מתי בפעם האחרונה ראית במכבי שני שחקנים של מיליון דולר מינימום כל אחד?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 19 אפריל 2013, 01:33

בעונה האחרונה של פיני למען האמת. לאמפה ואנדרסון.
http://sports.walla.co.il/?w=//1656259
לא אמרתי שזה תסריט מאוד ריאלי.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 19 אפריל 2013, 01:38

שחף כתב:בעונה האחרונה של פיני למען האמת. לאמפה ואנדרסון.
http://sports.walla.co.il/?w=//1656259
לא אמרתי שזה תסריט מאוד ריאלי.

כן, אבל לאמפה שוחרר כדי לצמצם את העלויות. במקומו הבטיחו לפיני גבוה אחר זול יותר, ובסוף הוא קיבל בולבול בפיתה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 19 אפריל 2013, 07:25

felix_r כתב:
שחף כתב:אני כעיקרון מסכים איתך, ולמדתי מהקיץ האחרון להיות פסימי כדי לא להתאכזב אחר כך(ואולי לקוות להיות מופתע).

רוצה לשמוע את הערכה שלי?

ב) כספי בכלל לא יבוא, אז ההנהלה תרצה להשאיר את ליאור (גם אם במחיר נמוך מהיום, במשהוא כמו 550-600 אלף נטו).
ג) ההנהלה היא זו שהביאה את ליאור אחרי שראו שהוא חסר למכבי כשהיה בקאחה, וכמו שאתה מכיר את ההנהלה שלנו, הכבוד האישי חשוב לה הרבה יותר מטובת הקבוצה (אחרת רענן כץ עדיין היה במכבי).
ד) הסיכוי היחיד שליאור לא יהיה במכבי בעונה הבאה, זה אם ליאור מרצונו האישי יקח החלטה אמיצה ויעזוב לקבוצה, בה המאמן רוצה אותו יותר.

עדיין, גם אם יעזוב, אני לא רואה את פלניניץ' ולאנגפורד ביחד במכבי. כי מתי בפעם האחרונה ראית במכבי שני שחקנים של מיליון דולר מינימום כל אחד?

אם מכבי מצליחים להשאיר את ליאור ב 600,000 נטו זה סכום מתקבל. ליאור שחקן מיוחד. הוא טוב בסיטואציות מסוימות. אם בלאט מתכנן קבוצה שתרוץ ותלחץ עם הגנות אזוריות ומתפרצות אז אני בעד להשאיר את ליאור. יש לו ידיים מצוינות. ברור שהוא יכול לעשות יותר.

זה הדבר הכי מתסכל בו... הרבה כישרון ומיצוי של 60%. כל השמות שהוזכרו כמו קלאתיס, תומפסון הרבה פחות מוכשרים אבל ממצים את עצמם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 19 אפריל 2013, 08:16

זה שליאור שחקן מיוחד ואיכותי זה ידוע, אבל השידוך שלו עם בלאט פשוט לא עובד.
אפילו בעונת הגמר ב2010, ליאור נחלש לקראת סוף העונה. על שתי העונות האחרונות אין מה לדבר בכלל.

בלאט וליאור ביחד זה לא הולך, ויש לנו הוכחה של 3 שנים. לדעתי שניהם אשמים בכך, אבל כרגע זה לא משנה.
הלוואי וליאור היה נשאר ומראה את הכדורסל שהוא יכול, אבל לטעמי הסיכוי לכך תחת בלאט איננו גבוה, במיוחד בהתחשב בכך שבעונה הבאה
כנראה יהיה 4 איכותי יותר לידו ממדלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 08:40

בעיני, החשוב זה להביא את פלאניניץ'(או רכז בסדר גודל ומחיר דומה) ולהשאיר פה את סמית' וג'יימס. אחר כך דואגים להשארת והבאת השחקנים המשלימים: לבחור בין אוחיון למקל ונעימי,להביא את טיוס כ4 מחליף וג'ייק כהן כסנטר שלישי אולי, לשמור על לנדסברג ופניני כמחליפים כמובן. אחרי שבונים את השלד הזה נשאר עוד כסף לעוד שחקן יקר אחד או שניים, ושניים-שלושה משלימים במחיר סביר.(פלאניניץ' 1.5, סמית 0.9, ג'יימס 0.8 נגיד, אוחיון/מקל/נעימי 0.4 בערך, טיוס ופניני 0.4 כל אחד זה יוצא ארבע וחצי בערך, למכבי יש יותר מזה) מהשלב הזה יש כמה אפשרויות:
1.כספי ל4 ב2M בערך, ואז הלפרין או היקמן או אולי לוגן כ2 פותח וג'ון ברייאנט או סנטר זול אחר כמחליף לג'יימס.
2.לנגפורד, פרידזון או פארגו(למרות שהוא יקר יותר מהשניים האלה) ל2, ואז 4 זול יחסית כמו תומפסון או אליהו עם משכורת מופחתת וגם סנטר זול(ברייאנט), והיקמן או הלפרין או לוגאן כגארד נוסף ביחד עם פלאניניץ', רכז מחליף ישראלי, לנגפורד ולנדסברג. בכל מקרה אם עושים את זה אז הרכז הראשוןלא יכול להיות פארגו. הוא לא יסתדר עם לנגפורד, כי שניהם גו-טו גאי קלאסיים, מה שפרקינס לא היה בזמנו.
3. משקיעים בסנטר טוב לצד ג'יימס, כמו זוריץ', דייוויס, מאריץ', וויוקאס, בורוסיס או באראץ', ואז הלפרין/היקמן/לוגאן כ2 פותח, ותומפסון או ארבע זול אחר כ4 פותח.
אז זה השלד:
פלאניניץ', אוחיון/נעימי/מקל
X, לנדסברג
סמית', פניני
X, טיוס
ג'יימס, X, כהן?.
אחד מהאיקסים יקר והשניים האחרים בינוניים עד זולים. כל שלוש האפשרויות נראות לי בהחלט ריאליות. אני בעד האפשרות הראשונה, גם כי יהיה לי קשה לראות חמישייה בלי אף ישראלי, ואני לא סומך על אליהו והלפרין.
מה דעתכם?
מעין

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 09:00

ברוך הבא לפורום, מעין. אני לא סומך על אליהו ועל הלפרין. סורי. מבחינת העמדה של יותם, נעימי בכושר הרבה יותר טוב ממנו נכון לשנה זו. לגבי אליהו, כבר לא הסתרתי את חוסר אהבתי אליו אחרי השנה הפאתטית הזו. גם פה יש ישראלים שיעשו תפוקות טובות ממנו, כמו טיוס או בלו, אם הוא מחליט לחזור לשחק לאחר שנת שבתון. לגבי הציוות של לנגפורד את פארגו, בגדול מה שאתה אומר זה בתיאוריה נכון, כי פרקינס פחות גו טו גאי מפארגו ולנגפורד, אבל ממה שהבנתי, גם מחברים פה בפורום, לנגפורד לאחר הפציעות שלו פחות חודר פנימה ומתבסס יותר על קליעות, הגם ששיפר את האחוזים מחוץ לקשת. אני חושב שהם כן יכולים להסתדר וליצור קו אחורי מוחץ. לא אתנגד כמובן לקו אחורי של לנגפורד עם רכז יותר "טבעי", כמו זוראן או ג'קסון, אבל דברים שפארגו עשה מעמדה 1 בעונה של מכבי היו פנטסטיים. הוא היה בלתי עציר. מבחינתי הוא חייב להיות בראש סדר העדיפויות של המועדון. אם זה או הוא או לנגפורד אני הולך עליו. אם חייבים להתפשר על עמדה 2 ולוותר על קית' היקר, אני דווקא לא הולך על לוגאן או היקמן. אולי פרידזון שיש אפשרות שישחק כישראלי. אולי מישהו אחר. ברור שאני מעדיף את קית'. לגבי כספי, הוא פריבילגיה בלבד. אני גם רוצה אותו, אבל לא על חשבון שחקנים איכותיים בעמדות 1 ו-2. אני גם חושב שזה מסוכן שוב להמר על סנטר אנמי ליד ג'יימס. ראית מה קרה השנה עם פלאניניץ', לא? מכבי חייבת להחתים מישהו טוב שיוריד משון את העומס. השניים המועדפים עליי הם דיוויס או באראץ. אם לחסוך כסף, אני שוב טוען שזה בעמדה 4 בלבד, לאחר מכן בסדר העדיפויות עמדה 3. לגבי ג'ייק כהן, לחלוטין לא פוסל החתמה שלו כסנטר שלישי שיצבור דקות בליגה, אבל בתנאי שזה יהיה בשכר מצחיק ולא בשכר א-לה-ג'ף פוט. הקמצנים לבית פדרמן צריכים לנצל בתבונה כל דולר שיוצא להם מהכיס.
er79

הודעהעל ידי מעין » 19 אפריל 2013, 09:18

er79 כתב:ברוך הבא לפורום, מעין. אני לא סומך על אליהו ועל הלפרין. סורי. מבחינת העמדה של יותם, נעימי בכושר הרבה יותר טוב ממנו נכון לשנה זו. לגבי אליהו, כבר לא הסתרתי את חוסר אהבתי אליו אחרי השנה הפאתטית הזו. גם פה יש ישראלים שיעשו תפוקות טובות ממנו, כמו טיוס או בלו, אם הוא מחליט לחזור לשחק לאחר שנת שבתון. לגבי הציוות של לנגפורד את פארגו, בגדול מה שאתה אומר זה בתיאוריה נכון, כי פרקינס פחות גו טו גאי מפארגו ולנגפורד, אבל ממה שהבנתי, גם מחברים פה בפורום, לנגפורד לאחר הפציעות שלו פחות חודר פנימה ומתבסס יותר על קליעות, הגם ששיפר את האחוזים מחוץ לקשת. אני חושב שהם כן יכולים להסתדר וליצור קו אחורי מוחץ. לא אתנגד כמובן לקו אחורי של לנגפורד עם רכז יותר "טבעי", כמו זוראן או ג'קסון, אבל דברים שפארגו עשה מעמדה 1 בעונה של מכבי היו פנטסטיים. הוא היה בלתי עציר. מבחינתי הוא חייב להיות בראש סדר העדיפויות של המועדון. אם זה או הוא או לנגפורד אני הולך עליו. אם חייבים להתפשר על עמדה 2 ולוותר על קית' היקר, אני דווקא לא הולך על לוגאן או היקמן. אולי פרידזון שיש אפשרות שישחק כישראלי. אולי מישהו אחר. ברור שאני מעדיף את קית'. לגבי כספי, הוא פריבילגיה בלבד. אני גם רוצה אותו, אבל לא על חשבון שחקנים איכותיים בעמדות 1 ו-2. אני גם חושב שזה מסוכן שוב להמר על סנטר אנמי ליד ג'יימס. ראית מה קרה השנה עם פלאניניץ', לא? מכבי חייבת להחתים מישהו טוב שיוריד משון את העומס. השניים המועדפים עליי הם דיוויס או באראץ. אם לחסוך כסף, אני שוב טוען שזה בעמדה 4 בלבד, לאחר מכן בסדר העדיפויות עמדה 3. לגבי ג'ייק כהן, לחלוטין לא פוסל החתמה שלו כסנטר שלישי שיצבור דקות בליגה, אבל בתנאי שזה יהיה בשכר מצחיק ולא בשכר א-לה-ג'ף פוט. הקמצנים לבית פדרמן צריכים לנצל בתבונה כל דולר שיוצא להם מהכיס.

אבל זה העניין: אתה לא יכול גם באראץ', גם לנגפורד וגם פלאניניץ' או פארגו. אין למכבי כסף לזה, אלא אם כן פדרמן יחליט להכניס יד עמוק לכיס. צריך לבחור. אז בעיני רכז איכותי זה מעל הכל. אם פלאניניץ' יהיה פה, סיכוי טוב שפתאום גם שחקנים כמו היקמן יתחילו להראות ניצוצות, שלא לדבר על זה שגם השחקנים שהם הימור יצליחו יותר. ובעונה שלו, עד הפציעה של פרקינס, פארגו שיחק יותר 2 מאשר 1.
כל השאלה זה איפה להמר. אולי באמת עדיף להמר בעמדה 4 ולהביא שחקנים מוכחים יותר לעמדות 2 ו5, אבל אז לא יהיה לך כסף לרכז טוב. אני רואה את זה ככה: אתה צריך להביא ארבעה שחקנים, לעמדות 1, 2, 4 ו5. שניים מהם צריכים להיות זולים, ושניים יקרים יותר. אני מעדיף להביא לעמדות 1 ו5, אבל בגלל הקושי שלי עם חמישייה חסרת ישראלים הצעתי את כספי כ4 ושחקנים זולים בעמדות 2 ו5.
ואגב, פרידזון ייקח שכר דומה יותר לשל קית' מאשר לשל היקמן או לוגאן. אם מהמרים בעמדה 2 הייתי הולך על הלפרין, או נעימי באמת.
מעין

הודעהעל ידי סילבר » 19 אפריל 2013, 09:28

yellowaura כתב:
felix_r כתב:

רוצה לשמוע את הערכה שלי?

אם מכבי מצליחים להשאיר את ליאור ב 600,000 נטו זה סכום מתקבל. ליאור שחקן מיוחד. הוא טוב בסיטואציות מסוימות. אם בלאט מתכנן קבוצה שתרוץ ותלחץ עם הגנות אזוריות ומתפרצות אז אני בעד להשאיר את ליאור. יש לו ידיים מצוינות. ברור שהוא יכול לעשות יותר.

זה הדבר הכי מתסכל בו... הרבה כישרון ומיצוי של 60%. כל השמות שהוזכרו כמו קלאתיס, תומפסון הרבה פחות מוכשרים אבל ממצים את עצמם.

אני לא בטוח לגבי המינוח 'הרבה פחות מוכשרים' מדויק ואני לא מתעכב על 'הרבה פחות...'
קלאיטיס אתמול ביום לא טוב סגר 23 נק' ובאזור 7 ריבאונדים. אמנם אין לו גוייבות אבל 'הרבה פחות מוכשרים...'? אולי נסכים על 'הרבה פחות עלות...' או 'יעילים הרבה יותר...' או 'נשבר לי מהשלשות שאליהו חוטף אחת לדקת משחק'?
נערך לאחרונה על ידי סילבר בתאריך 19 אפריל 2013, 09:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 09:29

מעין כתב:
er79 כתב:ברוך הבא לפורום, מעין. אני לא סומך על אליהו ועל הלפרין. סורי. מבחינת העמדה של יותם, נעימי בכושר הרבה יותר טוב ממנו נכון לשנה זו. לגבי אליהו, כבר לא הסתרתי את חוסר אהבתי אליו אחרי השנה הפאתטית הזו. גם פה יש ישראלים שיעשו תפוקות טובות ממנו, כמו טיוס או בלו, אם הוא מחליט לחזור לשחק לאחר שנת שבתון. לגבי הציוות של לנגפורד את פארגו, בגדול מה שאתה אומר זה בתיאוריה נכון, כי פרקינס פחות גו טו גאי מפארגו ולנגפורד, אבל ממה שהבנתי, גם מחברים פה בפורום, לנגפורד לאחר הפציעות שלו פחות חודר פנימה ומתבסס יותר על קליעות, הגם ששיפר את האחוזים מחוץ לקשת. אני חושב שהם כן יכולים להסתדר וליצור קו אחורי מוחץ. לא אתנגד כמובן לקו אחורי של לנגפורד עם רכז יותר "טבעי", כמו זוראן או ג'קסון, אבל דברים שפארגו עשה מעמדה 1 בעונה של מכבי היו פנטסטיים. הוא היה בלתי עציר. מבחינתי הוא חייב להיות בראש סדר העדיפויות של המועדון. אם זה או הוא או לנגפורד אני הולך עליו. אם חייבים להתפשר על עמדה 2 ולוותר על קית' היקר, אני דווקא לא הולך על לוגאן או היקמן. אולי פרידזון שיש אפשרות שישחק כישראלי. אולי מישהו אחר. ברור שאני מעדיף את קית'. לגבי כספי, הוא פריבילגיה בלבד. אני גם רוצה אותו, אבל לא על חשבון שחקנים איכותיים בעמדות 1 ו-2. אני גם חושב שזה מסוכן שוב להמר על סנטר אנמי ליד ג'יימס. ראית מה קרה השנה עם פלאניניץ', לא? מכבי חייבת להחתים מישהו טוב שיוריד משון את העומס. השניים המועדפים עליי הם דיוויס או באראץ. אם לחסוך כסף, אני שוב טוען שזה בעמדה 4 בלבד, לאחר מכן בסדר העדיפויות עמדה 3. לגבי ג'ייק כהן, לחלוטין לא פוסל החתמה שלו כסנטר שלישי שיצבור דקות בליגה, אבל בתנאי שזה יהיה בשכר מצחיק ולא בשכר א-לה-ג'ף פוט. הקמצנים לבית פדרמן צריכים לנצל בתבונה כל דולר שיוצא להם מהכיס.

אבל זה העניין: אתה לא יכול גם באראץ', גם לנגפורד וגם פלאניניץ' או פארגו. אין למכבי כסף לזה, אלא אם כן פדרמן יחליט להכניס יד עמוק לכיס. צריך לבחור. אז בעיני רכז איכותי זה מעל הכל. אם פלאניניץ' יהיה פה, סיכוי טוב שפתאום גם שחקנים כמו היקמן יתחילו להראות ניצוצות, שלא לדבר על זה שגם השחקנים שהם הימור יצליחו יותר. ובעונה שלו, עד הפציעה של פרקינס, פארגו שיחק יותר 2 מאשר 1.
כל השאלה זה איפה להמר. אולי באמת עדיף להמר בעמדה 4 ולהביא שחקנים מוכחים יותר לעמדות 2 ו5, אבל אז לא יהיה לך כסף לרכז טוב. אני רואה את זה ככה: אתה צריך להביא ארבעה שחקנים, לעמדות 1, 2, 4 ו5. שניים מהם צריכים להיות זולים, ושניים יקרים יותר. אני מעדיף להביא לעמדות 1 ו5, אבל בגלל הקושי שלי עם חמישייה חסרת ישראלים הצעתי את כספי כ4 ושחקנים זולים בעמדות 2 ו5.
ואגב, פרידזון ייקח שכר דומה יותר לשל קית' מאשר לשל היקמן או לוגאן. אם מהמרים בעמדה 2 הייתי הולך על הלפרין.

ולכן אני טוען, אם מכבי רוצה לחזור לפיינל פור ולא לחזור אחורה יותר לשנות ה-90 העליזות, היא צריכה, בעזרת המשקיע החדש, לשים את היד בכיס. קמצנות ורכישת שחקנים בחצי מליון דולר לראש לא תביא אותם מעבר להצלבה, זה הכל. אם זה מה שעתיד להיות שמלכתחילה ישחקו ביורוקאפ. אגב, הסגל שאני מציע הוא לא סגל ב-30 או 40 מליון יורו, זה סגל של בין 12 ל-15 מליון דולר ברוטו, וזה עוד אם אתה כולל את כספי. על דבר אחד אני מסכים איתך, עמדה 1 היא הכי חשובה, כי ראינו את הרפיון של אוחיון והיקמן. ולכן אני אומר, אם אתה הולך על רכז טבעי יותר כמו זוראן או ג'קסון, שהם זולים מפארגו, זה בסדר כל עוד יש גו טו גאי לידם כמו לנגפורד. אבל זה לא רכש בהרבה יותר יקר מפארגו. עדיין אני מעדיף ללכת על פארגו, שהוא עושה משחק לא רע בכלל, ולשים לידו עוד שחקן שיעזור לו בניהול המשחק ובהובלת הכדור כמו לנגפורד. מימד הקליעה יכול לבוא מעמדות אחרות, הוא לא חייב לבוא מעמדה 2 (ובין כה וכה גם בסגל של ג'קסון/זוראן +קית' גם אין לך מימד קליעה אוטומטית). לגבי פארגו את פרקינס, לדעתי אתה טועה, במרבית העונה פארגו היה הרכז. לגבי היקמן, אני בכלל לא בטוח אם הוא יפרח ליד זוראן, אבל זה הימור מושכל. אני יכול לחיות עם זה. ושוב אני אומר, לא ניתן להמר על עמדה מס' 5. אתה לא יכול לדבר חזק ללא סנטר טוב נוסף. תביא את דיוויס ותוותר על כספי. על עמדות 1, 2, ו-5 לא כדאי לוותר.
er79

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2013, 09:32

סילבר כתב:
yellowaura כתב:
felix_r כתב:

רוצה לשמוע את הערכה שלי?

אני לא בטוח לגבי המינוח 'הרבה פחות מוכשרים' מדויק ואני לא מתעכב על 'הרבה פחות...'
קלאיטיס אתמול ביום לא טוב סגר 23 נק' ובאזור 7 ריבאונדים. אמנם אין לו גוייבות אבל 'הרבה פחות מוכשרים...'? אולי נסכים על 'הרבה פחות עלות...' או 'יעילים הרבה יותר...' או 'נשבר לי מהשלשות שאליהו חוטף אחת לדקת משחק'?

אני לחלוטין מסכים וטענתי זאת לא פעם. שורה סטטיסטית תחתונה, המספרים של קלאטיס הרבה יותר טובים משל אליהו. וגם אם שניהם רכים בהגנה, קלאטיס לפחות קולע יותר, כולל שלשות, וקוטף כמעט כל משחק דאבל פיגרס של ריבאונדים. ואיפה אליהו במשוואה הזאת? קלאטיס ומקל פשוט מצוינים העונה. לשניהם יש מקום במכבי.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־50 אורחים