המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל מקל כתב:נבחרת ישראל למכביה (העתודה פלוס מינוס), הפסידה לצרפת.
בצרפת יואב ספר עם 8 נק, ויונתן שטרקמן הנסיך עם 12.
והוביל אותה יונתן לוי עם 26. (זה יונתן לוי מיבנה???)
בעתודה כרגיל מנקו נותן את שלו עם 20 נק.
felix_r כתב:גל מקל כתב:נבחרת ישראל למכביה (העתודה פלוס מינוס), הפסידה לצרפת.
בצרפת יואב ספר עם 8 נק, ויונתן שטרקמן הנסיך עם 12.
והוביל אותה יונתן לוי עם 26. (זה יונתן לוי מיבנה???)
בעתודה כרגיל מנקו נותן את שלו עם 20 נק.
כרגיל? מנקו לא ממש הצטיין באליפות אירופה
MTA2311 כתב:הוא היה צריך לשחק הרבה יותר, לא קרה, הלאה.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:הוא היה צריך לשחק הרבה יותר, לא קרה, הלאה.
מה הכוונה "הלאה"? נעבור לשחקן הבא שבלאט יתעלל בו?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:הוא היה צריך לשחק הרבה יותר, לא קרה, הלאה.
jol9 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:הוא היה צריך לשחק הרבה יותר, לא קרה, הלאה.
האמת שבמקרה של רוט, אני לוקח את הצד שלך, שבהקשר לבלאט זה קורה בערך ב-5% מהמקרים.
פשוט רוט הוא בדיוק מה שהיקמן, אוחיון ולוגאן לא, וזה רכז שחושב על האחרים לפני שהוא חושב על עצמו. אני מקבל את הסלידה של בלאט מהיכולות ההתקפיות של מורן וגם מהנחיתות
הפיזית שלו, אבל הבחור הוא רכז אמיתי, שהופך את השחקנים שלידו לטובים יותר, ובלאט היה חייב למצוא לו 10-15 דקות קבועות בכל משחק.
בריאל למשל יש את רודריגז (שטוב בהרבה ממורן כמובן) שתופס בדיוק את המשבצת הזאת.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:הוא היה צריך לשחק הרבה יותר, לא קרה, הלאה.
אם תשאל את מקל, הוא יגיד שפיני התעלל בו. so?
yzafrir כתב:מורן הוא שחקן מאוד קבוצתי , אבל לא מסוגל להוסיף שום דבר התקפי .
בסגל של שנה שעברה שלמכבי היו כלים חלשים מאוד בהתקפה אז בלאט העדיף שחקנים כמו היקמן ולוגן...אני לא מבין מה לא בסדר בזה ?
מה השפלה בזה ? אם מורן חשב בתחילת העונה שהוא מצטרף בגיל שלו כדי להיות רכז בכיר אז שירים טלפון לאלימלך , חג'ג' או לימונד ויבין שזו כנראה טעות בהבנה שלו...
אני ממש לא חושב שהוא השפיל אותו .
כנראה שבמכבי היום אין מקום לשחקנים שרק מנהלים משחק וצריך גם לדעת לשים את הכדור בטבעת ברמה גבוהה...
rc4991 כתב:yzafrir כתב:מורן הוא שחקן מאוד קבוצתי , אבל לא מסוגל להוסיף שום דבר התקפי .
בסגל של שנה שעברה שלמכבי היו כלים חלשים מאוד בהתקפה אז בלאט העדיף שחקנים כמו היקמן ולוגן...אני לא מבין מה לא בסדר בזה ?
מה השפלה בזה ? אם מורן חשב בתחילת העונה שהוא מצטרף בגיל שלו כדי להיות רכז בכיר אז שירים טלפון לאלימלך , חג'ג' או לימונד ויבין שזו כנראה טעות בהבנה שלו...
אני ממש לא חושב שהוא השפיל אותו .
כנראה שבמכבי היום אין מקום לשחקנים שרק מנהלים משחק וצריך גם לדעת לשים את הכדור בטבעת ברמה גבוהה...
ניהול משחק נהדר שמשפר את התפוקה של השחקנים שלידו ובצורה עקיפה גורמת לסלים זה שום דבר התקפי?
LIAV10 כתב:פליקס, אי פעם ראית מאמן שהצליח לשמור על כל השחקנים שלו מאושרים ושכל אחד מהם קיבל מה שמגיע לו?
אני לא מצדיק את הספסול המוגזם של רוט, אבל בחייאת, כנס לפרופורציות, את מחכה למעידה הכי קטנה בשביל להאשים את בלאט במשהו גדול, אבל כשנותנים לך דוגמאות אחרות תמיד יש לך איזה תירוץ.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס, אי פעם ראית מאמן שהצליח לשמור על כל השחקנים שלו מאושרים ושכל אחד מהם קיבל מה שמגיע לו?
אני לא מצדיק את הספסול המוגזם של רוט, אבל בחייאת, כנס לפרופורציות, את מחכה למעידה הכי קטנה בשביל להאשים את בלאט במשהו גדול, אבל כשנותנים לך דוגמאות אחרות תמיד יש לך איזה תירוץ.
אולי אם תקרא את התגובות של המגיבים לכתבה בספורט5, תגלה שזה לא אני, אלא 90% מהמגיבים תומכים ברוט ומבקרים את בלאט. אולי הגילוי הזה יפתח לך את העיניים, ואז תפסיק להגיב בצורה אוטומטית על כל דבר שאני כותב, ותתחיל להתייחס לעצם העניין.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס, אי פעם ראית מאמן שהצליח לשמור על כל השחקנים שלו מאושרים ושכל אחד מהם קיבל מה שמגיע לו?
אולי אם תקרא את התגובות של המגיבים לכתבה בספורט5, תגלה שזה לא אני, אלא 90% מהמגיבים תומכים ברוט ומבקרים את בלאט. אולי הגילוי הזה יפתח לך את העיניים, ואז תפסיק להגיב בצורה אוטומטית על כל דבר שאני כותב, ותתחיל להתייחס לעצם העניין.
אני הגבתי לעניין, נראה שאתה זה שלא קורה את ההודעות, אמרתי בפירוש שגם אני לא אהבתי את הספסול והיחס לרוט, אבל אתה כהרגלך עושה מכל גרגיר חול לסלע.
והטוקבקיסטים בONE מעניינים לי את התחת, אלו אותם טוקבקיסטים שהגיעו לאורגזמה אחרי ההחתמה של רייס ועוד כמה החתמות הזויות של השנים האחרונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים