ankram כתב:לא הזוי?
זה לא הזוי, זה סתם מוזר. שחקן יורוליג מוכח שנמצא בגיל של שיא קריירה ומחליט ללכת ל-NBA תמורת חוזה מינימום. זה משהו שאפשר היה לצפות ממלקולם תומאס או ג'ף פוט, לא ליאור אליהו בגיל 28.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:לא הזוי?
EulGam05 כתב:ankram כתב:לא הזוי?
זה לא הזוי, זה סתם מוזר. שחקן יורוליג מוכח שנמצא בגיל של שיא קריירה ומחליט ללכת ל-NBA תמורת חוזה מינימום. זה משהו שאפשר היה לצפות ממלקולם תומאס או ג'ף פוט, לא ליאור אליהו בגיל 28.
כצעד בונה אמון, שממחיש על הרצון הרב של הקבוצה מלואיזיאנה לראות את אליהו בסגל שלה, הם הודיעו כי אם בסופו של דבר לא ייכלל בסגל הסופי, הוא יקבל ביד מחצית מגובה החוזה - כרבע מיליון דולרים.
felix_r כתב:EulGam05 כתב:ankram כתב:לא הזוי?
קודם כל, זה חוזה לא נמוך בהרבה מההצעות שהוא מקבל כאן, אז למה שלא ינסה NBA? אל תשכח, שהוא כבר מקבל 100K ממכבי על יציאה מהחוזה.
דבר שני, כתוב שאם בסוף הם לא ייקחו אותו, הם ישלמו לו מחצית מהחוזה:כצעד בונה אמון, שממחיש על הרצון הרב של הקבוצה מלואיזיאנה לראות את אליהו בסגל שלה, הם הודיעו כי אם בסופו של דבר לא ייכלל בסגל הסופי, הוא יקבל ביד מחצית מגובה החוזה - כרבע מיליון דולרים.
עגל הזהב כתב:בתור אחד שדי מחבב את ליאור ורוצה לראות אותו משחק
במיוחד בגלל שהוא הישראלי הכי מוכשר בדור הזה
לא הייתי מתלהב לראותו אותו הולך לnba ושורף שנה של כלום בגיל שהוא אמור להיות בשיא
גם ככה אין לו עוד הרבה שנים ..
למרות שבליאור יש משהו שגורם לך לחשוב שהוא עדיין אותו ילד בן 24-25
בלי ששמנו לב הוא שנה הבאה בן 30..
MTA2311 כתב:עגל הזהב כתב:מה שעצוב בכל הסיפור הזה
הוא שאם אליהו לא יחתום במכבי השנה , סיכוי סביר שכבר לא יחזור לכאן לעולם
מה שאומר שכנראה לא נזכה לראות איזשהו ישראלי(לא מתאזרח) בעמדה 4 במכבי ב-20 שנה הקרובות
שלא נדבר על ישראלי שפותח בחמישיה בעמדה הזאת..
למה זה כל כך עצוב? או יותר נכון, למה זה ראוי לציון, כשסנטר ישראלי בעמדה הזאת לא יהיה לעולם כנראה, וגם בשאר העמדות המצב לא מזהיר?
עגל הזהב כתב:ואיך בלי ששמנו לב כל דור העתודה שהביא את הכסף כבר נמצאים בגילאי ה30
ובזמן הלא רחוק נשאר רק עם כספי (שחקן הNBA האגדי) שלא פוגע מטר מהסל
ומסיים משחקים באליפות עם 12\0 מהשדה
הזוי..
roy1000 כתב:עגל הזהב כתב:ואיך בלי ששמנו לב כל דור העתודה שהביא את הכסף כבר נמצאים בגילאי ה30
ובזמן הלא רחוק נשאר רק עם כספי (שחקן הNBA האגדי) שלא פוגע מטר מהסל
ומסיים משחקים באליפות עם 12\0 מהשדה
הזוי..
ואני לא מבין איך אין לנו כלום בדור הבא. אין היום אף שחקן בן 20-21 שיוכל להנהיג את נבחרת ישראל. פשוט מדבר.
עגל הזהב כתב:אמרו בר טימור- אני לא הייתי בונה עליו יותר מדי, לא כזה כישרון גדול
כנ"ל לגבי סולומון- קישקשו לגביו די הרבה השנה שהוא קלעי.. ממה שאני ראיתי הוא יותר קרוב לאחוזים של כספי מאשר לאלה של אפיק
על שון דניאל אין מה להרחיב
אם כבר היחיד שיש לו ניצוצות הוא שון דאוסן, כנראה שיצא ממנו משהו
"מכבי הציעה לו הצעה, הוא סירב ובזה נגמר העניין. זה סופי כי הקבוצה סגורה. מה שאמרו לנו הנציגים שלו אלו דברים שלא היו עוברים אצלי, אבל לא אני המחליט. אמרו לנו דברים כמו שהוא חייב לקבל חוזה לארבע שנים כדי להיות רגוע ושאם נציע לו הצעה נמוכה המוטיבציה שלו תהיה נמוכה. בגלל דברים כאלה הוא לא במכבי. אליהו היה צריך להיות הישראלי הבכיר והמוביל שלנו."
EulGam05 כתב:ניקולה על אליהו בכתבה הבוקר ב-"ישראל היום":"מכבי הציעה לו הצעה, הוא סירב ובזה נגמר העניין. זה סופי כי הקבוצה סגורה. מה שאמרו לנו הנציגים שלו אלו דברים שלא היו עוברים אצלי, אבל לא אני המחליט. אמרו לנו דברים כמו שהוא חייב לקבל חוזה לארבע שנים כדי להיות רגוע ושאם נציע לו הצעה נמוכה המוטיבציה שלו תהיה נמוכה. בגלל דברים כאלה הוא לא במכבי. אליהו היה צריך להיות הישראלי הבכיר והמוביל שלנו."
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים