המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:גם בפעם הקודמת חשבנו שפיני פרש. או אפשר לדעת איתו, במיוחד אחרי שהוא נעקץ זה יכול לדגדג לו
jol9 כתב:er79 כתב:גם בפעם הקודמת חשבנו שפיני פרש. או אפשר לדעת איתו, במיוחד אחרי שהוא נעקץ זה יכול לדגדג לו
יש הבדל בין לפרוש לבין להיות בפנסיה..![]()
הכוונה שלי היא שלא בטוח שלפיני יש את האנרגיות בשביל זה. בכל זאת גם הוא וגם צביקה כבר כמה שנים לא מאמנים. זאת לא עבודה קלה.
ולגבי הכסף... אם הכסף זאת המוטיבציה העיקרית מבחינת פיני לחזור לאמן, אז אני לא בטוח שזה ייראה טוב יותר מאשר בקדנציה הקודמת שלו.
חוץ מזה, הוא עוקב אחרי מכבי מאוד מקרוב (בניגוד לקאמבק הקודם שלו). אני ממש לא בטוח שהוא רוצה להכניס את הראש שלו למיטה החולה הזאת, עם מנהלים
צעירים שיעשו לו את המוות, עם מעט מאוד כשרון, עם גארדים כמו רייס והיקמן,... לא יודע.
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:גם בפעם הקודמת חשבנו שפיני פרש. או אפשר לדעת איתו, במיוחד אחרי שהוא נעקץ זה יכול לדגדג לו
יש הבדל בין לפרוש לבין להיות בפנסיה..![]()
הכוונה שלי היא שלא בטוח שלפיני יש את האנרגיות בשביל זה. בכל זאת גם הוא וגם צביקה כבר כמה שנים לא מאמנים. זאת לא עבודה קלה.
ולגבי הכסף... אם הכסף זאת המוטיבציה העיקרית מבחינת פיני לחזור לאמן, אז אני לא בטוח שזה ייראה טוב יותר מאשר בקדנציה הקודמת שלו.
חוץ מזה, הוא עוקב אחרי מכבי מאוד מקרוב (בניגוד לקאמבק הקודם שלו). אני ממש לא בטוח שהוא רוצה להכניס את הראש שלו למיטה החולה הזאת, עם מנהלים
צעירים שיעשו לו את המוות, עם מעט מאוד כשרון, עם גארדים כמו רייס והיקמן,... לא יודע.
דווקא אחרי כמה שנים בחוץ יכול להיות שיש לפיני רעב לחזור לקדמת הבמה. בעונתו האחרונה במכבי הוא היה שבע וראו את זה, יכול להיות שהשנים בחוץ נתנו לו זריקת אנרגיה. לגבי היקמן ורייס, אני מניח שפיני יציב תנאים אם מכבי ירצו אותו, ולא מן הנמנע שאחד התנאים יהיה החתמת רכז נוסף, אבל אולי זה סתם חלומות באספמיה, נדע בקרוב, אם בלאט ימשיך להפסיד
yzafrir כתב:נראה לי שדני פדרמן מתכנן על עמדת המאמן לעצמו....אולי שיהיה מאמן שחקן וישמש גם בתור הרכז שלנו ?
מני כתב:גם אם מכבי מנצחים היום ,חשוב לראות את הדרך לניצחון, האם נעבור את ה-65-70 נקודות למשחק?, האם הריבאונד ישתפר? ,האם יהיה ניהול משחק אחראי?, האם ידעו להפעיל את הגבוהים? ,האם יהיו תרגילים חוץ מפיק אנד רול?, האם שחקנים יקריבו עבירות לעצור טיילת מתחת לסל?, האם שחקנים יקפצו על הפארקט להילחם עבור כל כדור חוזר?, האם החילופים של בלאט יהיו יעילים?, האם פסקי הזמן יהיו ברורים וחדים ושלא יצאו מה-TIMEOUT וימסרו את הכדור מה-OUT ליריב?, האם בלאט יראה שהוא מנסה הרכבים שונים (טיוס עם גיימס יחד) ולא שוחק 7 שחקנים כל המשחק?.
קודי כתב:מני כתב:גם אם מכבי מנצחים היום ,חשוב לראות את הדרך לניצחון, האם נעבור את ה-65-70 נקודות למשחק?, האם הריבאונד ישתפר? ,האם יהיה ניהול משחק אחראי?, האם ידעו להפעיל את הגבוהים? ,האם יהיו תרגילים חוץ מפיק אנד רול?, האם שחקנים יקריבו עבירות לעצור טיילת מתחת לסל?, האם שחקנים יקפצו על הפארקט להילחם עבור כל כדור חוזר?, האם החילופים של בלאט יהיו יעילים?, האם פסקי הזמן יהיו ברורים וחדים ושלא יצאו מה-TIMEOUT וימסרו את הכדור מה-OUT ליריב?, האם בלאט יראה שהוא מנסה הרכבים שונים (טיוס עם גיימס יחד) ולא שוחק 7 שחקנים כל המשחק?.
עצוב שהאינדיקציה ליכולת הקבוצה ולהשארת המאמן היא משחק נגד אילת המסכנה, שהיא בעלת תקציב בגובה של עשירית מזה של מכבי. עוד דבר שממחיש עד כמה מצבנו רע.
roy1000 כתב:קודי כתב:מני כתב:גם אם מכבי מנצחים היום ,חשוב לראות את הדרך לניצחון, האם נעבור את ה-65-70 נקודות למשחק?, האם הריבאונד ישתפר? ,האם יהיה ניהול משחק אחראי?, האם ידעו להפעיל את הגבוהים? ,האם יהיו תרגילים חוץ מפיק אנד רול?, האם שחקנים יקריבו עבירות לעצור טיילת מתחת לסל?, האם שחקנים יקפצו על הפארקט להילחם עבור כל כדור חוזר?, האם החילופים של בלאט יהיו יעילים?, האם פסקי הזמן יהיו ברורים וחדים ושלא יצאו מה-TIMEOUT וימסרו את הכדור מה-OUT ליריב?, האם בלאט יראה שהוא מנסה הרכבים שונים (טיוס עם גיימס יחד) ולא שוחק 7 שחקנים כל המשחק?.
עצוב שהאינדיקציה ליכולת הקבוצה ולהשארת המאמן היא משחק נגד אילת המסכנה, שהיא בעלת תקציב בגובה של עשירית מזה של מכבי. עוד דבר שממחיש עד כמה מצבנו רע.
אחרי שהפסדת שלוש פעמים לקבוצות עם 5% מהתקציב שלך, האם זה מפתיע שקבוצה עם 10% מהתקציב מהווה מבחן?
MTA2311 כתב:לא הוכיח שום דבר כזה
MTA2311 כתב:אין כזה דבר דברים שקשורים רק בהם.
הקבוצה לא מאורגנת לא בהתקפה, ולא בהגנה, הריבאונד הוא שערורייה אחת גדולה ועל הספסל עושים שכונה.
איך זה לא אשמת המאמן?
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אין כזה דבר דברים שקשורים רק בהם.
הקבוצה לא מאורגנת לא בהתקפה, ולא בהגנה, הריבאונד הוא שערורייה אחת גדולה ועל הספסל עושים שכונה.
איך זה לא אשמת המאמן?
1.שחקנים לא משקיעים
2.לקבל סל תוך שבע שניות זו אשמה של השחקנים ולא קששור לשיטה
3.מסירות מפגרות וחסרות אחריות גם לא קשורות לשיטה
4.אפשר להראות יותר מאבק בריבאונד
מסכים שאין ממש שיטה אבל לשחקנים יש חלק גדול במצב הזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Assaf M, Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים