פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סופו

24 מרץ 2014, 10:29

MTA2311 כתב:הם אמיתיים שם במכבי??? מישהו שם מבין כדורסל בכלל??
מצאו למי לבוא בטענות. לשחקן היחיד שלא נראה כמו פח זבל בתקופה האחרונה. בושה.

הוא השחקן הזר היחיד שראוי לקבוצה וכמו שאמרתי , אני חושש שהפירסומים האחרונים על ' בעיות קשות להתמודדות איתם ' הם הכנת הקרקע והכנת תירוצים לקראת שיחרורו בסוף העונה , אתה יודע החוזה שלו עוד אמור להשתדרג ...

חוץ מזה כנראה הוא באמת טיפוס לא קל להתמודדות סופו ...

24 מרץ 2014, 10:31

מקאדו 3 כתב:
MTA2311 כתב:הם אמיתיים שם במכבי??? מישהו שם מבין כדורסל בכלל??
מצאו למי לבוא בטענות. לשחקן היחיד שלא נראה כמו פח זבל בתקופה האחרונה. בושה.

הוא השחקן הזר היחיד שראוי לקבוצה וכמו שאמרתי , אני חושש שהפירסומים האחרונים על ' בעיות קשות להתמודדות איתם ' הם הכנת הקרקע והכנת תירוצים לקראת שיחרורו בסוף העונה , אתה יודע החוזה שלו עוד אמור להשתדרג ...

חוץ מזה כנראה הוא באמת טיפוס לא קל להתמודדות סופו ...

החיים קשים. אדון בלאט מרוויח 650 אלף דולר לעונה, זה מספיק בשביל פסיכיאטר גם בשבילו וגם בשביל סופו.

24 מרץ 2014, 10:39

טחחחח
האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.

24 מרץ 2014, 10:52

LIAV10 כתב:טחחחח
האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.

מצד אחד זה נכון, אבל מצד שני, סופו נתן אתמול משחק הגנה שערורייתי, וזה עוד לפני שקפץ לו הפיוז.
אם כל האהבה שלי לסופו, הו אלא יכול לעשות מה שהוא עשה אתמול. הוא הגיע למשחק סופר עצבני עוד לפני שהיה משהו עם השופטים. הוא בא עם התקף הטרוף שלו עוד מהבית.

24 מרץ 2014, 15:03

מישהו שמע עכשיו את אלי דריקס בספורט 5 רדיו ? רמז רמז עבה בקשר לסופו כשנשאל אם החסרונות שלו לא עולים על היתרונות ענה משהו כמו : יש כל מיני מחשבות בתוך ההנהלה שאנחנו שומרים לסוף העונה ואנחנו לא יכולים לעשות כלום עכשיו ...

תתכוננולאיזה דאור פישר שנה הבאה .

מה שכן כנראה שבאמת קשה עם סופו מחוץ למגרש ...

24 מרץ 2014, 15:09

מי שקשה לו שיפרוש. עצם המחשבה שלהם (אם אכן יש כזאת) לשחרר את אחד משני השחקנים היחידים שיוצרים הזדהות ואהבה אצל הקהל, זו כבר יריקה בפרצוף.

24 מרץ 2014, 15:47

סופו צריך לחזור בעונה הבאה לתפקיד שהוא היה אמור לשחק בתחילת העונה.
זה נראה רחוק, אבל בבניית הקבוצה בקיץ הרעיון היה ששון ג'יימס ימשיך להיות הסנטר המוביל וסופו יבוא מהספסל וייתן את הדומיננטיות שלו ל 15 דקות.
ברגע ששון ג'יימס נפצע, כל הרעיון נפגם וסופו הוקפץ לעמדת הסנטר המוביל.
זה יוצר בעייתיות עצומה למכבי כי כרגע היא תלויה לחלוטין בסופו, וכאשר הוא פצוע או קופץ לו הפיוז, הכל משתבש כמו שראינו בבלגרד ואתמול נגד ירושלים.

מכבי צריכה בעונה הבאה להחתים גבוה איכותי שיהיה הסנטר הפותח.
אני מקווה שאלו המחשבות שאלי דריקס דיבר עליהן.

24 מרץ 2014, 16:00

אלא אם הוא ישחק בקבוצה עם קרסטיץ, או טומיץ', סופו יהיה הסנטר המוביל בכל קונסטלציה.
ב20 דקות הוא נותן תפוקה ששחקן אחר נותן ב30.
לא צריך שום גבוה איכותי. הכסף צריך ללכת לקו האחורי.

24 מרץ 2014, 16:29

MTA2311 כתב:אלא אם הוא ישחק בקבוצה עם קרסטיץ, או טומיץ', סופו יהיה הסנטר המוביל בכל קונסטלציה.
ב20 דקות הוא נותן תפוקה ששחקן אחר נותן ב30.
לא צריך שום גבוה איכותי. הכסף צריך ללכת לקו האחורי.

אני מצטער, אבל שחקן שמשחק 15 דקות בלחץ, נוטה לפציעות ומצבי רוח- לא יכול להיות סנטר מוביל.
הוא צריך לתת תפוקה כשחקן שעולה מהספסל ל 15 דקות ומפוצץ את היריבה מתחת לסלים.

24 מרץ 2014, 16:46

לא נוטה לפציעות(כמה משחקים הוא הפסיד ב3 עונות במכבי?) והשנה כמעט שאין לו בעיות התנהגות(לפחות על המגרש)
במשפט השני שלך תיארת גבוה כמו טיוס, או דורסי. בושה שזה מה שאתה חושב שהוא עושה.

24 מרץ 2014, 17:00

סופו ביכולת לא מחליף של אף אחד כמעט , להגיד שסופו הוא מחליף של ג'יימס ... נו באמת ... שון גיימס בחיים לא היה שחקן שמתקרב לרמה של סופו עם כל הכבוד .

24 מרץ 2014, 17:01

MTA2311 כתב:לא נוטה לפציעות(כמה משחקים הוא הפסיד ב3 עונות במכבי?) והשנה כמעט שאין לו בעיות התנהגות(לפחות על המגרש)

תגיד לי אתה רציני? אתה מדבר שטויות.
סופו העונה מספר פעמים היה חולה או פצוע לפני משחקים. זה שהוא בסוף שיחק לא מוריד מהבעייתיות.
בעונה השנייה שלו במכבי הוא היה פצוע כמעט כולה, והמשיך לשחק כי הצוות הרפואי של מכבי החליט לדחות את הניתוח לקיץ.
גם בפנאתינאיקוס הוא נפצע וגם החמיץ את קמפיין נבחרת יוון.
זה שחקן Injury Prone קלאסי כמו שנוהגים לומר באנגלית.

אין בעיות התנהגות? מבחינתי כל הפעמים שהוא עושה עבירות תלושות מהמציאות בגלל שהשופטים מעצבנים אותו, אלו בעיות התנהגות. כשהוא מחליף צעקות עם רפי וורשובסקי, זו בעיית התנהגות.
כשקופץ לו הפיוז במשחק העונה נגד הפועל ירושלים, ואומר לשופט I Will F*ck you Mother F*cker, זו חתיכת בעיית התנהגות וזה נס שהשופט לא הטיס אותו ליציע לאחר מכן.

לגבי זה שתיארתי את טיוס או דורסי- שוב פעם שטויות. יש המון שחקנים באירופה , לא רק היום אלא בכל ההיסטוריה, שעשו קריירה מלעלות מהספסל ולתת דקות איכותיות של כדורסל. רוצה דוגמאות? בבקשה- שאראס, תיאו פאפאלוקאס ועוד רבים וטובים.

24 מרץ 2014, 17:13

מה אכפת לי אם אומרים שהוא פצוע או חולה, כשהוא עולה לשחק בסוף ונראה כמו חיה?

מה אכפת לי מה זה מבחינתך? מי אתה בכלל? סופו עושה עבירות "תלושות", כי זה מה שהגוף שלו מאפשר לו, וזה מה שהשופטים לא מאפשרים לו לעשות. בעיות התנהגות עלק. אם היית דורך פעם אחת על מגרש כדורסל בחיים שלך, היית אולי מבין כמה קללות נזרקות שם. גם לשופטים.

אה, פתאום זה לעלות מהספסל ולתת דקות איכותיות? חשבתי שזה לעלות מהספסל ולהרביץ. יש לך נטייה לשנות ניסוח במהלך דיונים וזה מטריף אותי כבר.

בשורה התחתונה, כל עוד סופו במכבי, הוא יהיה הסנטר הראשון, המוביל והדומיננטי. מי שאומר אחרת, פשוט טיפש.

24 מרץ 2014, 17:18

מה זה משנה מי עולה קודם וכל השטויות האלה?
סופו וג׳יימס היו אמורים להשלים זה את זה באופן מצויין.
במילא לסופו יש מגבלת דקות, הוא מוביל 20 דקות והוא משלים 20 דקות.
שטויות.

24 מרץ 2014, 21:18

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:לא נוטה לפציעות(כמה משחקים הוא הפסיד ב3 עונות במכבי?) והשנה כמעט שאין לו בעיות התנהגות(לפחות על המגרש)

תגיד לי אתה רציני? אתה מדבר שטויות.
סופו העונה מספר פעמים היה חולה או פצוע לפני משחקים. זה שהוא בסוף שיחק לא מוריד מהבעייתיות.
בעונה השנייה שלו במכבי הוא היה פצוע כמעט כולה, והמשיך לשחק כי הצוות הרפואי של מכבי החליט לדחות את הניתוח לקיץ.
גם בפנאתינאיקוס הוא נפצע וגם החמיץ את קמפיין נבחרת יוון.
זה שחקן Injury Prone קלאסי כמו שנוהגים לומר באנגלית.

אין בעיות התנהגות? מבחינתי כל הפעמים שהוא עושה עבירות תלושות מהמציאות בגלל שהשופטים מעצבנים אותו, אלו בעיות התנהגות. כשהוא מחליף צעקות עם רפי וורשובסקי, זו בעיית התנהגות.
כשקופץ לו הפיוז במשחק העונה נגד הפועל ירושלים, ואומר לשופט I Will F*ck you Mother F*cker, זו חתיכת בעיית התנהגות וזה נס שהשופט לא הטיס אותו ליציע לאחר מכן.

לגבי זה שתיארתי את טיוס או דורסי- שוב פעם שטויות. יש המון שחקנים באירופה , לא רק היום אלא בכל ההיסטוריה, שעשו קריירה מלעלות מהספסל ולתת דקות איכותיות של כדורסל. רוצה דוגמאות? בבקשה- שאראס, תיאו פאפאלוקאס ועוד רבים וטובים.

כאילו... מה??????

לגבי סופו - זה לא משנה אם הוא עולה בחמישייה או מהספסל. הוא שחקן סופר איכותי ונותן עונה נהדרת. ג'יימס לצד סופו היה אמור להיות אידיאלי. אני חושב שאפשר לוותר על ג'יימס
הפצוע ואולי גם על טיוס שיש לו את הבעיות שלו, ולהביא בסכום של שניהם את הנדריקס. בן אלטיט אמור להפוך לגבוה שמשחק דקות איכותיות גם בליגה,
ואם חלילה מישהו נפצע אז מביאים סנטר חדש.
כמו שאור אמר, הכסף חייב ללכת לקו האחורי. הנדריקס וסופו זאת עמדה 5 יקרה, אבל לא יותר יקרה ממה שהוציאו עליה העונה (טיוס, סופו, זיזיץ' וג'יימס).

24 מרץ 2014, 21:29

אני קונה סופו והנדריקס בעמדה 5.
על זה בדיוק דיברתי. הנדריקס יהיה השחקן שיפתח בחמישיה וסופו יעלה מהספסל ויתן את הדומיננטיות שלו.

24 מרץ 2014, 22:04

טמבלים אם הם בכלל שוקלים את זה
סופו לא רק השחקן הכי טוב שלנו אלא העוגן שכל הקבוצה שלנו נשענת עליו

24 מרץ 2014, 22:05

שמואל1 כתב:אני קונה סופו והנדריקס בעמדה 5.
על זה בדיוק דיברתי. הנדריקס יהיה השחקן שיפתח בחמישיה וסופו יעלה מהספסל ויתן את הדומיננטיות שלו.

הנדריקס הוא מנייה בטוחה וסכום של 800K הוא שווה, ואני מקווה שאפשר להביא אותו בסכום הזה...

24 מרץ 2014, 22:33

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:אני קונה סופו והנדריקס בעמדה 5.

הנדריקס הוא מנייה בטוחה וסכום של 800K הוא שווה, ואני מקווה שאפשר להביא אותו בסכום הזה...

אני ממש לא בעד הנדריקס, הוא סוג של טיוס משודרג, אני מעדיף בהרבה שחקן דומה לגיימס.

24 מרץ 2014, 22:37

מבחינת היכולת סופו הוא סנטר מוביל , הבעיה שהוא עושה את זה מעט מאוד דקות במשחק ולכן אי אפשר להישאר עם בור בעמדה 5 בדקות הרבות שהוא משאיר . זה לא משנה מי פותח , זה עצם העובדה שסופקו שחקן של 15-20 דק' למשחק בלבד ו להשלים את החסר זה לא פשוט
פרסם תגובה