המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מעניין האם נזכה בקרוב לראות עונה שבה בונים את הסגל כמו שצריך בקיץ, ולא מתעסקים במלפפונים בחורף (או בסתיו לצורך העניין).
jol9 כתב:מעניין האם נזכה בקרוב לראות עונה שבה בונים את הסגל כמו שצריך בקיץ, ולא מתעסקים במלפפונים בחורף (או בסתיו לצורך העניין).
felix_r כתב:jol9 כתב:מעניין האם נזכה בקרוב לראות עונה שבה בונים את הסגל כמו שצריך בקיץ, ולא מתעסקים במלפפונים בחורף (או בסתיו לצורך העניין).
מי שמתעסק במלפפונים הם האוהדים, וזה תמיד יקרה , גם אם יבנו סגל סופרסטארים
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:מעניין האם נזכה בקרוב לראות עונה שבה בונים את הסגל כמו שצריך בקיץ, ולא מתעסקים במלפפונים בחורף (או בסתיו לצורך העניין).
נכון, אבל אם יבנו סגל טוב בקיץ, אז לא יהיה צורך לקשקש עונה שלמה על מלפפונים, גם אם כולם מאוד נהנים מזה, ואז רק שרשור הסקאוטינג
יעסוק בזה.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:מעניין האם נזכה בקרוב לראות עונה שבה בונים את הסגל כמו שצריך בקיץ, ולא מתעסקים במלפפונים בחורף (או בסתיו לצורך העניין).
נכון, אבל אם יבנו סגל טוב בקיץ, אז לא יהיה צורך לקשקש עונה שלמה על מלפפונים, גם אם כולם מאוד נהנים מזה, ואז רק שרשור הסקאוטינג
יעסוק בזה.
נכון, לא יהיה צורך, אבל הדיבורים ימשיכו
roy1000 כתב:קודי כתב:er79 כתב:שבוע הבא מתחיל הטופ 16. זה כבר מתחיל להיות די ברור שחיזוק כבר לא יבוא העונה, אם עדיין אנחנו משלים את עצמנו. אחרת כבר היה מגיע שחקן לפני שבוע.
אף אחד לא באמת חשב או חושב שמכבי יתחזקו. הרי את המטרה האמיתי שלהם, טופ 16, הם השיגו אז למה להתחזק?
אני חושב שחיזוק היה מגיע רק אם המצב של ג'יימס היה באמת חמור. כנראה שג'יימס יוכל לחזור לשחק בטופ 16, ולכן לא יגיע חיזוק.
מכביסט29 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2706957&m=1
מכביסט29 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2706957&m=1
MTA2311 כתב:מעולם לא האמנתי פחות לאמירה כלשהי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מעולם לא האמנתי פחות לאמירה כלשהי.
אפילו לא להצהרות השלום של ערפאת או להצרות אחמדניג'אד שהגרעין הוא למטרות שלום?
yzafrir כתב:נראה לי שהכוונה היא או לאנגפורד או פארגו ולא שניהם יחד...
Maccabikid כתב:yzafrir כתב:נראה לי שהכוונה היא או לאנגפורד או פארגו ולא שניהם יחד...
וזה יותר הגיוני כי?
felix_r כתב:Maccabikid כתב:yzafrir כתב:נראה לי שהכוונה היא או לאנגפורד או פארגו ולא שניהם יחד...
וזה יותר הגיוני כי?
כי אין סיכוי שפדרמן ייקח שני שחקנים במיליון פלוס כל אחד.
האמת שהכי הגיוני שהוא לא ייקח אף אחד מהם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים