jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד משהו לגבי פארגו.
הבחור נתן עונה (או יותר נכון חצי עונה) גדולה במכבי, תקופה בינונית-חלשה בNBA ונותן עונה חלשה העונה בצסקא.
האם בגלל עונה אחת מצויינת, מכבי באמת צריכה לשלם עליו מליון וחצי דולר? אני כבר לא בטוח. אם ירצה לבוא ב800-1M אז זה נראה לי כמו עסקה
לא רעה, אבל יותר מזה לא הייתי משלם עליו.
פארגו שחקן על והוא ממש לא נתן עונה בינונית ב-nba
אני ממש אשמח אם הוא יחזור לכאן ואני בטוח שנהנה מממנו ונגיע איתו רחוק
זה מסינה הטמבל שמרסן אותו בפרט ואת צסק"א בכלל
גם מסינה לדעתי ממש לא מאמן גדול כמו שעושים ממנו
מה זה שחקן "על"? אילו קבלות יש לו?
כל מה שיש לו ברזומה זאת עונה מצויינת עם מכבי (וגם זה כאמור לא עונה אלא יותר חצי עונה), בקבוצה מרתקת שהתחברה לה יחדיו עם יותר מזל משכל.
מה בדיוק הוא עשה בNBA? מה בדיוק בכלל הוא עושה פרט לאותה עונה במכבי שהופכת אותו לשווה 1.5-2 מליון דולר?
פארגו שחקן טוב מאוד אבל הוא לא שחקן על עדיין, ולכן אני חושב שמה שהוא שווה זה את הסכומים שכתבתי.
אני חושב שהמשפט הזה מסכם הכל כרגע לגבי פארגו . כרגע הוא עוד לא שחקן על , אבל הפוטנציאל שלו הוא עצום . ולמכבי כן שווה לשלם עליו את הסכומים האלו בגלל שאת היכולת הכי טובה שלו הוא עשה במכבי עם בלאט (שעליו אני אגבר בהמשך...) . זה נכון גם לגבי סופו , למכבי הוא שווה יותר בגלל התפוקה שהוא מצליח לתת פה ביחס למה שהוא מסוגל לעשות בקבוצה אחרת עם מאמן אחר...
מה שפארגו עשה במכבי זה לא דבר מובן מאליו , בטח לא לשחקן שזו העונה הראשונה שלו ביורוליג ועונה שנייה מחוץ לארהב בכלל . זה לא רק מבחן התוצאה במקרה הזה אלא הקלות שהוא עשה את הדברים באותה עונה .
יש לי את כל העונה הזאת מוקלטת ואני מוצא את עצמי הרבה פעמים צופה במשחקים מהעונה הזאת ואני פשוט נדהם מאיך שהוא שיחק באותה עונה .
לגבי בלאט , הוא לא מסוכסך עם הפדרמנים אלא רק עם הג'וניור ואני לא מאמין שאבא פדרמן ומזרחי יתנו לו ללכת אם יעלה להצלבה ויקח אליפות בארץ . אני בכלל חושב שינסו קצת להוריד פרופיל לג'וניורים כי הזקנים לא מטומטמים והם רואים את הביקורת....