יורוליג: טופ 16 - המחזור השלישי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: טופ 16 - המחזור השלישי

הודעהעל ידי yzafrir » 18 ינואר 2014, 21:13

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:אני חייב להגיד משהו לגבי פארגו.

הבחור נתן עונה (או יותר נכון חצי עונה) גדולה במכבי, תקופה בינונית-חלשה בNBA ונותן עונה חלשה העונה בצסקא.

האם בגלל עונה אחת מצויינת, מכבי באמת צריכה לשלם עליו מליון וחצי דולר? אני כבר לא בטוח. אם ירצה לבוא ב800-1M אז זה נראה לי כמו עסקה
לא רעה, אבל יותר מזה לא הייתי משלם עליו.

פארגו שחקן על והוא ממש לא נתן עונה בינונית ב-nba
אני ממש אשמח אם הוא יחזור לכאן ואני בטוח שנהנה מממנו ונגיע איתו רחוק
זה מסינה הטמבל שמרסן אותו בפרט ואת צסק"א בכלל
גם מסינה לדעתי ממש לא מאמן גדול כמו שעושים ממנו

מה זה שחקן "על"? אילו קבלות יש לו?
כל מה שיש לו ברזומה זאת עונה מצויינת עם מכבי (וגם זה כאמור לא עונה אלא יותר חצי עונה), בקבוצה מרתקת שהתחברה לה יחדיו עם יותר מזל משכל.
מה בדיוק הוא עשה בNBA? מה בדיוק בכלל הוא עושה פרט לאותה עונה במכבי שהופכת אותו לשווה 1.5-2 מליון דולר?

פארגו שחקן טוב מאוד אבל הוא לא שחקן על עדיין, ולכן אני חושב שמה שהוא שווה זה את הסכומים שכתבתי.

אני חושב שהמשפט הזה מסכם הכל כרגע לגבי פארגו . כרגע הוא עוד לא שחקן על , אבל הפוטנציאל שלו הוא עצום . ולמכבי כן שווה לשלם עליו את הסכומים האלו בגלל שאת היכולת הכי טובה שלו הוא עשה במכבי עם בלאט (שעליו אני אגבר בהמשך...) . זה נכון גם לגבי סופו , למכבי הוא שווה יותר בגלל התפוקה שהוא מצליח לתת פה ביחס למה שהוא מסוגל לעשות בקבוצה אחרת עם מאמן אחר...
מה שפארגו עשה במכבי זה לא דבר מובן מאליו , בטח לא לשחקן שזו העונה הראשונה שלו ביורוליג ועונה שנייה מחוץ לארהב בכלל . זה לא רק מבחן התוצאה במקרה הזה אלא הקלות שהוא עשה את הדברים באותה עונה .
יש לי את כל העונה הזאת מוקלטת ואני מוצא את עצמי הרבה פעמים צופה במשחקים מהעונה הזאת ואני פשוט נדהם מאיך שהוא שיחק באותה עונה .

לגבי בלאט , הוא לא מסוכסך עם הפדרמנים אלא רק עם הג'וניור ואני לא מאמין שאבא פדרמן ומזרחי יתנו לו ללכת אם יעלה להצלבה ויקח אליפות בארץ . אני בכלל חושב שינסו קצת להוריד פרופיל לג'וניורים כי הזקנים לא מטומטמים והם רואים את הביקורת....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 18 ינואר 2014, 21:15

שחף כתב:לא רואה את לאנגפורד חוזר לפה אלא אם כן הוא ציוני מאוד גדול. אחרי העונה הנוכחית יש סיכוי לא רע שהערך שלו בשוק יעלה למעל מיליון וחצי דולר. אפילו את הסכום הזה דני חסכני לא מוכן לשלם, אז אני בספק אם הוא יהיה מוכן לשלם יותר מזה.

זה בדיוק מה שטמרתי לפני כמה זמן , לאנגפורד נמצא עכשיו בעליה והוא בכלל לא הטווח שלנו .
פארגו וג'אקסון הרבה יותר רלוונטים . האחד מסיים חוזה אחרי שתי עונות בינוניות מאוד והשני נעלם בכלל אחרי חצי עונה בלבד , לא רואה מצב שהם ממשיכים בצסקא...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ינואר 2014, 21:32

היכולת של פארגו בצסק"א מוסקבה אותי לא מפתיעה בכלל.
עוד במהלך הקיץ נהגתי לצנן את ההתלהבות המטורפת של חלק מחברי הפורום כלפי פארגו. הוא שחקן לא רע בכלל, אבל לדעתי הוא לא סופרסטאר בקנה מידה אירופאי כמו שחלק עשו ממנו.
פארגו נתן חצי עונה יפה במכבי, וזהו. חצי עונה יפה ביורוליג לא מספיקה ושווה לקליפת השום. לא חסרים שחקנים בהיסטוריית הכדורסל האירופאי שנתנו עונה ואף עונות טובות, ולאחר מכן נעלמו כליל. שחקן צריך להוכיח את עצמו לאורך זמן, ופארגו לא עשה זאת.
אני אישית לא מחזיק ממנו יותר מידי. מדובר בסקורר לא רע, אבל חייבים להודות שמדובר בשחקן בינוני בהרבה מאוד אספקטים- הוא קלעי בינוני, מנהל משחק בינוני ושומר בינוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ינואר 2014, 21:43

פארגו ממש לא הצליח בNBA, אבל מי שעקב אחריו טיפה יכל לראות שבכל זאת הוא השתפר שם מאוד, תראו את המשחקים שלו כשארווינג היה פצוע, אין אף אחד באירופה שיכול להגיע ככה לטבעת.
יכול להצליח מאוד במכבי תחת בלאט.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 18 ינואר 2014, 21:46

שמואל1 כתב:היכולת של פארגו בצסק"א מוסקבה אותי לא מפתיעה בכלל.
עוד במהלך הקיץ נהגתי לצנן את ההתלהבות המטורפת של חלק מחברי הפורום כלפי פארגו. הוא שחקן לא רע בכלל, אבל לדעתי הוא לא סופרסטאר בקנה מידה אירופאי כמו שחלק עשו ממנו.
פארגו נתן חצי עונה יפה במכבי, וזהו. חצי עונה יפה ביורוליג לא מספיקה ושווה לקליפת השום. לא חסרים שחקנים בהיסטוריית הכדורסל האירופאי שנתנו עונה ואף עונות טובות, ולאחר מכן נעלמו כליל. שחקן צריך להוכיח את עצמו לאורך זמן, ופארגו לא עשה זאת.
אני אישית לא מחזיק ממנו יותר מידי. מדובר בסקורר לא רע, אבל חייבים להודות שמדובר בשחקן בינוני בהרבה מאוד אספקטים- הוא קלעי בינוני, מנהל משחק בינוני ושומר בינוני.

אני ממש לא מסכים איתך .
הסיבה שהוא לא מצליח בצסקא (וכבר אמרתי את זה בקיץ) זה מנטאלי לחלוטין . הוא לא מחובר לגמרי למדינה הזאת וזה ממש לא קל לשחק במקום של טוב לך מחוץ למגרש .
להגיד שהוא היה טוב רק בחצי עונה זה אנדרסטייטמט . הוא היה אדיר בחצי עונה (וטוב בשאר בתחילת העונה) וזה לא סתם עונה , זו עונה שהוא סחב קבוצה עם סגל חדש יחסית לגמר היורוליג תוך כדי תצוגות כדורסל מרשימות ביותר . זה שהוא לא מצליח בצסקא לא אומר שהוא לא ברמות הכי גבוהות אלא שהוא פשוט לא מתאים לשם (בעיקר חברתית) .
כשהוא התראיין בארץ בחוף היה אז הוא דיבר על כמה שהוא נהנה מהמזג האויר פה ומזה שישראל מאוד מזכירה את ארהב ולכן אמרתי בקיץ שאני לא חושב שהוא יצליח בצסקא . לא הכל זה עניין מקצועי .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ינואר 2014, 21:48

זה שהוא לא מצליח שם לא מוכיח שהוא לא מספיק טוב מקצועית, וזה לא אומר שזה בהכרח מנטאלי.
זה בעיקר אומר שהוא עוד לא הוכיח שהוא שווה חוזי עתק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ינואר 2014, 21:53

yzafrir כתב:

אני ממש לא מסכים איתך .
הסיבה שהוא לא מצליח בצסקא (וכבר אמרתי את זה בקיץ) זה מנטאלי לחלוטין . הוא לא מחובר לגמרי למדינה הזאת וזה ממש לא קל לשחק במקום של טוב לך מחוץ למגרש .
להגיד שהוא היה טוב רק בחצי עונה זה אנדרסטייטמט . הוא היה אדיר בחצי עונה (וטוב בשאר בתחילת העונה) וזה לא סתם עונה , זו עונה שהוא סחב קבוצה עם סגל חדש יחסית לגמר היורוליג תוך כדי תצוגות כדורסל מרשימות ביותר . זה שהוא לא מצליח בצסקא לא אומר שהוא לא ברמות הכי גבוהות אלא שהוא פשוט לא מתאים לשם (בעיקר חברתית) .
כשהוא התראיין בארץ בחוף היה אז הוא דיבר על כמה שהוא נהנה מהמזג האויר פה ומזה שישראל מאוד מזכירה את ארהב ולכן אמרתי בקיץ שאני לא חושב שהוא יצליח בצסקא . לא הכל זה עניין מקצועי .

לא יודע, להגיד שהוא לא מצליח שם בגלל המזג אוויר זה נראה לי תירוץ לא רציני.
הרבה מאוד זרים שיחקו ברוסיה וגם הצליחו. בסופו של דבר שחקן מסתגל למקום. אני חושב שהסיבה שהוא לא מצליח היא מקצועית נטו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 ינואר 2014, 22:15

אני רק לא בטוח שפארגו יוותר בקלות כל כך על ה-2 מיליון במוסקבה כדי להרוויח חצי מזה בתל אביב. הוא יכול לחכות עוד שנה על הספסל בלי שהערך שלו בשוק יירד יותר מידי(תשאלו את מאריץ') ולגזור את הקופון שנה אחר כך. לא כל שחקן הוא מפונק כמו ליאור אליהו.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2014, 22:18

לדעתי זה מוקצן. פארגו בחור צעיר ולא אחד מעבר לשיא. הפוטנציאל שלו הוא גדול וגם הכשרון.
אני בהחלט לא חושב שמכבי צריכה להתאבד כלכלית עבורו (כלומר להביא אותו ב1.5-2M) אבל היא כן צריכה לנסות לדוג אותו בקיץ במחיר שפוי ונורמלי יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 ינואר 2014, 22:30

יוני, מה דעתך על תיאודוסיץ', אגב? לא חושב שהוא יעלה אותו הדבר כמו פארגו, אבל הוא לעומתו מסיים חוזה. אולי בלי בלאט יהיה פה גארד אירופאי שיוכל להצליח, ואני די אוהב את סגנון המשחק שלו.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 18 ינואר 2014, 22:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2014, 22:34

שחף כתב:יוני, מה דעתך על תיאודוסיץ', אגב? לא חושב שהוא יעלה אותו הדבר כמו פארגו, אבל הוא לעומתו מסיים חוזה. אולי בלי בלאט יהיה פה גארד אירופאי שיוכל להצליח, ואני די אוהב את סגנון המשחק שלו.

תאודוסיץ' זה סופרסטאר. עם כל החסרונות שלו, שחקן ברמה הזאת לא מגיע למכבי באופן קבוע, ובטח שאם תהיה הזדמנות, צריך לנסות להביא אותו.
יכול גם להשתלב היטב ליד יוגי, ואז אפשר להמר על קומבו שיעלה מהספסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ינואר 2014, 22:52

jol9 כתב:
שחף כתב:יוני, מה דעתך על תיאודוסיץ', אגב? לא חושב שהוא יעלה אותו הדבר כמו פארגו, אבל הוא לעומתו מסיים חוזה. אולי בלי בלאט יהיה פה גארד אירופאי שיוכל להצליח, ואני די אוהב את סגנון המשחק שלו.

תאודוסיץ' זה סופרסטאר. עם כל החסרונות שלו, שחקן ברמה הזאת לא מגיע למכבי באופן קבוע, ובטח שאם תהיה הזדמנות, צריך לנסות להביא אותו.
יכול גם להשתלב היטב ליד יוגי, ואז אפשר להמר על קומבו שיעלה מהספסל.

פארגו :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי refael » 18 ינואר 2014, 23:18

אני מהמר שהוא ילך לברצלונה סוף העונה, הם כבר רצו אותו אחרי העונה האחרונה שלו ביוון ואחרי שספאנוליס לא פנוי בשוק כבר ומרסלינו הוראטס מזדקן הם יכלו עליו.
תמונה
refael

הודעהעל ידי rc4991 » 18 ינואר 2014, 23:37

יוני,פארגו שחקן תותח מבחינתי
הוא נתן חצי עונה טובה ובשניה התפוצץ,הוא גם הרשים מאוד ב-nba כשאירווינג נפצע
לא קונה את זה שהוא נכשל השנה בגלל עניין מנטאלי אלא בגלל מסינה שנכשל איתו,עם ג'קסון,פרידזון והרשימה ארוכה...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 ינואר 2014, 23:38

שחקן עם אגו בגודל של סופו שיכול לחרב לך משחקים בקלות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 18 ינואר 2014, 23:39

בסופו של דבר, מעבר למנטליות זה גם הרבה פעמים שאלה של כימיה. הדוגמה אולי הכי טרייה היא קיינר מדלי. זה שפארגו נכשל ברוסיה, בכלל לא אומר שהוא לא יהפוך לאימת אירופה במדי מכבי.
er79

הודעהעל ידי שחף » 18 ינואר 2014, 23:45

הדיבורים על האגו של תיאודוסיץ' מזכירים לי את הסיפורים על טומיץ' בתור שחקן רך. אולי נביא עוד היקמן בלי אגו.
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 ינואר 2014, 23:49

שחף כתב:הדיבורים על האגו של תיאודוסיץ' מזכירים לי את הסיפורים על טומיץ' בתור שחקן רך. אולי נביא עוד היקמן בלי אגו.

+1.
לתאודוסיץ' יש חסרונות, אבל היתרונות שהוא מביא איתו עצומים. הוא סופרסטאר, שחקן שמשלמים בשבילו כרטיס, שחקן שיכול לסחוב קבוצה ולהתפוצץ. סטייל שאראס.
אם יש אפשרות להביא אותו, צריך ללכת עליו בכל הכוח ולא להתפשר על רייסים, היקמנים, פארגויים וג'קסונים. תאודוסיץ' זה הדבר האמיתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 ינואר 2014, 23:53

תאודוסיץ בהחלט יכול לסחוב קבוצה אך גם יכול לחרב אותה באותה רמה
אני זוכר איך הוא נתן מחצית ראשונה טובה נגד אול' בגמר וכולם היללו אותו בזמן שאני אמרתי שהוא יכול גם להרוס קבוצות.כבר במחצית השניה הוא היה נוראי וחירב לקבוצה שלו את המשחק עד ההפסד המביך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 ינואר 2014, 23:58

בסדר, מוכן לקבל שחקן שמסוגל לסחוב קבוצה לפיינל פור גם אם הוא הפסיד כבר בשלוש גמרים בעבר.
שחקן עם רמת כישרון שלא היה פה המון זמן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים