טופ 16, מחזור 8: מכבי נגד גלאטסאריי - חמישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מחזור 8: מכבי נגד גלאטסאריי - חמישי, 21:45, ערוץ

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2014, 01:25

MTA2311 כתב:
מסכים.
לדעתי הפעם לא יוותרו עליו כל כך מהר. הוא לא מאוד יקר(מרוויח משהו כמו 650 אלף דולר לעונה אם אני לא טועה), וההשפעה שלו על המשחק היא עצומה. כשמוסיפים למשוואה את החיבור שלו לקהל, זה no brainer לדעתי.

צריך כאן גם לחשוב על המשלימים שלו. האם צריך להביא סנטר יקר או להישאר בסוג של שילוב זול כמו שאנחנו רואים עכשיו (בלי ג'יימס).
גם בעונת התאומים סופו חלק את העמדה עם הנדריקס, שאז היה בתחילת דרכו.

יש לנו קו פורוורדים באמת נהדר - 4 פורוורדים עם מכנה משותף אחד - קליעה מעולה, ויתרונות וחסרונות לכל אחד. אם יהיה מעט יותר כשרון ושכל
בקו האחורי, באמת שיש על מה לדבר, במיוחד במתכונת הנוכחית כשאין הרבה כוחות משמעותיים ביורוליג פרט לצסקא, בארסה וריאל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2014, 01:38

כל קבוצה גדולה מחזיקה על הספסל שחקנים מיוחדים, שמצד אחד לא משחקים כל כך הרבה דקות, אבל מצד שני יכולים לעשות ליריבה הרבה צרות בדקות האלה. סוג של קומנדו, יחידה למסימות מיוחדות. קבוצות קטנות לא יכולות להרשות לעצמן להחזיק שחקנים כאלה. זה מה שמבדיל בין קבוצה גדולה לקבוצה קטנה.

כולנו מחזיקים ממכבי קבוצה גדולה, וזאת הסיבה שסופו חייב להמשיך מצד אחד, אבל לא בתפקיד הסנטר העיקרי שמצפים שישחק את רוב הדקות במשחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 פברואר 2014, 01:42

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
מסכים.
לדעתי הפעם לא יוותרו עליו כל כך מהר. הוא לא מאוד יקר(מרוויח משהו כמו 650 אלף דולר לעונה אם אני לא טועה), וההשפעה שלו על המשחק היא עצומה. כשמוסיפים למשוואה את החיבור שלו לקהל, זה no brainer לדעתי.

צריך כאן גם לחשוב על המשלימים שלו. האם צריך להביא סנטר יקר או להישאר בסוג של שילוב זול כמו שאנחנו רואים עכשיו (בלי ג'יימס).

יש לנו קו פורוורדים באמת נהדר - 4 פורוורדים עם מכנה משותף אחד - קליעה מעולה, ויתרונות וחסרונות לכל אחד. אם יהיה מעט יותר כשרון ושכל
בקו האחורי, באמת שיש על מה לדבר, במיוחד במתכונת הנוכחית כשאין הרבה כוחות משמעותיים ביורוליג פרט לצסקא, בארסה וריאל.

כמו שהרבה מאיתנו כבר אמרנו בקיץ, יש פה יופי של בסיס, וחסר פה שחקן אחד ברמה גבוהה בשביל להפוך אותנו לקבוצת פיינל פור ומעלה.
אולי יקרה נס ובקיץ נראה פה איזה גארד שביחד עם סמית', סופו יוגב ובלו\4 אחר ישלים חמישייה מצויינת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2014, 02:31

בושה לערוץ הספורט !

בתקציר המשחק בחדשות הספורט הם הזכירו את פניני רק פעם אחת בסל האחרון של המשחק!
וזה ביום שפניני היה הקלע המצטיין של מכבי ולא החטיא אפילו לא זריקה אחת!

אם זה היה הלפרין או אליהו במשחק של ירושלים, הם כבר 20 פעם היו מזכירים שהינה הישראלים היו המצטיינים.
גם אם הישראלים של מכבי לא היו תורמים הרבה, הם היו חוקרים את המקרה לעומק.

חבורה של זבלים אדומים...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 28 פברואר 2014, 03:58

מוזר לראות בטלוויזיה משחק מההיכל (הייתי באירוע משפחתי ולא ידעתי תוצאה עד שהגעתי הביתה...) היה פשוט אחלה של משחק.

לא ברור לי מה גלא ניסתה לשמור במהלך החצי השני, מכבי פעם אחר פעם שברה את הלחץ בקלות ומצאה שחקנים שיזרקו שלשות כמו באימון ככה שהאחוזים האלה הגיוניים.

עוד דבר שאני קצת לא מבין למה דיוויד החזיק קצר את הקבוצה הזו ולא נתן לה לרוץ, זה הDNA שלה, אני רוצה לתת לו את הקרדיט שזה היה מתוכנן כדי ללמד אותם בשלב הראשון כדורסל על חצי מגרש והתקפות מסודרות ובשלב השני לשחרר אותם. פשוט כיף לראות אותם בזמן האחרון. הכדורסל גם היום וגם ביום שני הוא שוטף ומהנה.
אז אולי הם לא שומרים כמו הקבוצה של לפני שנתיים אבל הם בהחלט מגוונים מאוד ומציבים אתגרים גדולים ליריבות.

מכבי למדה להסתדר עם מספרי 4, והרכב הקלעים שלה עושה פשוט צרות, גלא ניסתה להביא עזרה על סופו? אין בעיה... סופו מוציא לגיא שמעביר מיד לצד השני לשלשה פנויה. שומרים על סופו טוב? גיא מוסר לצד השני ודווין מוצא את סופו לקרש סל (נגמר בעבירה במקרה שלנו) נהדר ופשוט.

ההגנה היום היתה קצת פחות טובה, אם כי מדהים לראות איך כל קבוצה פשוט זורקת המון המון זריקות מבחוץ ובד"כ באחוזים פחות טובים למרות שבד"כ יש לקבוצות יתרון גובה על מכבי (גלא היום עם 25% מהשלוש ב25 זריקות בערך).

כולם היו טובים היום (7 שחקנים של מכבי עם 9 נק' ומעלה) ובכלל במהלך העונה כל שחקן יכול להפוך למצטיין (במשחק נגד באיירן סילבן היה המצטיין שכולנו יודעים מה עבר עליו העונה), אבל אני לא יכול שלא לסיים עם שני השחקנים שאני אישית הכי אוהב בקבוצה, גיא וסופו, גיא הפך להיות אול אראונד נהדר, הוא שומר טוב, מנהל את המשחק מההיי פוסט, מוסר נהדר פנימה, קולע שלשות ונראה כשהוא על הפרקט קורים רק דברים טובים.
סופו למרות מחצית ראשונה שבה הוא כמעט ולא שיחק (עבירות) ידע לבוא ולקחת את האנרגיות עם חטיפה, אסיסט גדול לאינגלס, הגנה טובה והמון עוצמה מתחת לסל (שני הסל ועבירה שלו בסיום היו של שחקן שהחליט שהוא מכניס את הכדור לסל ולא משנה מה). אתה יודע שתמיד הוא יתאבד על הפרקט בשבילך וכיף שיש לך שחקן כזה בקבוצה.

נ.ב.
לכל המלעיזים אינגלס היה טוב היום, ושמר עלינו במשחק ברבע הראשון, ריקי (למרות אולי זריקת שלשה אחת לא במקום) עם 7 אס' ורייס עם הגנה טובה על ארויו השכיחו את העובדה שיוגב פצוע. שאפו.
מקובי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 פברואר 2014, 09:57

סופו מפרגן ליריבים : "באופן אישי היה מוזר לשחק נגד (מילאן) מצ'אבן, איתו שיתפתי פעולה במכבי, אבל גם הוא וגם פופס מנסה בונסו לא היוו בשבילי יריב", הוסיף הסנטר היווני. :grin :grin :grin
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי or163 » 28 פברואר 2014, 12:32

ניצחון שמיני ברציפות של מכבי על קבוצות טורקיות ומתחלק באופן שווה בין הגדולות של טורקיה,
2 על אפס, 2 על פנר', 2 על בשיקטאש ו-2 על גלא'
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2014, 12:37

מקובי כתב:מוזר לראות בטלוויזיה משחק מההיכל (הייתי באירוע משפחתי ולא ידעתי תוצאה עד שהגעתי הביתה...) היה פשוט אחלה של משחק.

מה זה ? המשפחה שלך עושה אירועים בזמן המשחקים של מכבי? בושה וחרפה!

:laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 28 פברואר 2014, 12:43

מישהו יודע מה המצב החוזי של מנסה בונסו עם גלאטסראיי לעונה הבאה? אני חושב שהוא יכול להתאים מאוד למכבי לעונה הבאה אם העניינים עם שון לא יסתדרו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 28 פברואר 2014, 12:46

עוד חרגול? בונסו פצוע כרוני ושחקן די מוגבל.
הייתי מביא 4 במקום אינגלס וגארד של מיליון פלוס במקום צמד הטמבלים המעצבנים שמאיישים את עמדות הגארד אצלנו כרגע. וסנטר זול במקום ג'יימס כדי שיהיה כסף לאותו גארד.
שחף

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 פברואר 2014, 12:48

toja27 כתב:מישהו יודע מה המצב החוזי של מנסה בונסו עם גלאטסראיי לעונה הבאה? אני חושב שהוא יכול להתאים מאוד למכבי לעונה הבאה אם העניינים עם שון לא יסתדרו.

מהפח אל הפחת ? הוא קיבל סדרת זריקות ושאיבות מיים מהברך בשביל לשחק אתמול , חוץ מזה הוא לא שחקן שממש יוסיף איי קיו לקבוצה במקרה ש 'צמד הגאונים ' נשאר ... אז לא תודה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2014, 12:48

toja27 כתב:מישהו יודע מה המצב החוזי של מנסה בונסו עם גלאטסראיי לעונה הבאה? אני חושב שהוא יכול להתאים מאוד למכבי לעונה הבאה אם העניינים עם שון לא יסתדרו.

הוא לא מתאים לנו. הוא לא שמע בחיים שלו על הגנה קבוצתית.
זאת הסיבה שבזמנו זרקו אותו מצסקא.
זאת הסיבה שהמאמן של גאלא השתמש בו די מעט אתמול, למרות שבמבט ראשון זה היה נראה מוזר מאוד.
הוא לא יתאים בכלל לסגנון ההגנות של בלאט, שם כל אחד צריך לחפות על החבר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2014, 14:16

אני לא רוצה להיכנס למלפפונים אבל ברור שמשהו טוב קורה לסגל הזה.
לפני כמה שנים בלאט הראה לאירופה את הגנת הלחץ עכשיו הוא מראה את הרכבי הפורוורדים הקלעים, משהו שקשה לעכל ולעצור.
אם יש משהו ששווה לייצר בו המשכיות אז זה שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 28 פברואר 2014, 14:40

felix_r כתב:

זאת הסיבה שהמאמן של גאלא השתמש בו די מעט אתמול, למרות שבמבט ראשון זה היה נראה מוזר מאוד.

נתחיל מזה שבלאט כנראה לא יסכים איתך שהוא לא מתאים לו, שהרי לפני שנה בלאט עצמו רצה אותו בקבוצה. ואם לא הפציעה אז הוא היה גם משחק תחתיו.
אני רוצה להגיד לך ששחקנים מתאימים את עצמם לקבוצה. כנראה שרב השחקנים שמשחקים היום במכבי(אם לא כולם) לא שמעו על הגנה קבוצתית בסגנון של דיוויד בלאט לפני שהם הגיעו למכבי אבל במכבי הם לומדים את השיטה ומתאימים את עצמם למאמן ולקבוצה. במובן הזה, אני לא רואה שום סיבה טובה שמנסה בונסו לא יעשה את אותו דבר.סה"כ לא ראיתי עליו שהוא שונה מכל שחקן אחר.
על כמות הדקות שהוא קבל מאטמן אתמול, אי אפשר לדעת בוודאות מה היו השיקולים שלו, וזה לא ששאר השחקנים של גלא' הפגינו הצטיינות בהגנה קבוצתית. ובסופו של דבר, יותר מהכל זה שוב תלוי בשיטה וברוח שמכתיב המאמן. ומה לעשות, שבלאט כנראה מאמן ההגנה הכי טוב באירופה , לפחות אחד הטובים זה בטוח. ואטאמן זה לא בלאט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 28 פברואר 2014, 14:54

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
מסכים.

כמו שהרבה מאיתנו כבר אמרנו בקיץ, יש פה יופי של בסיס, וחסר פה שחקן אחד ברמה גבוהה בשביל להפוך אותנו לקבוצת פיינל פור ומעלה.
אולי יקרה נס ובקיץ נראה פה איזה גארד שביחד עם סמית', סופו יוגב ובלו\4 אחר ישלים חמישייה מצויינת.

הקבוצה צריכה לא רק גארד אחד איכותי כדי לעלות רמה אלא מספר שחקנים . אבל הבסיס הוא בהחלט מצויין .
מכבי צריכה סנטר ראשון חדש כי סופו מבחינת כמות הדקות שהוא יכול לתת לאורך זמן לא מספיקה כדי להגדיר אותו כסנטר ראשון (היכולות דווקא כן ) ולכן צרך סנטר משמעותי נוסף כדי לפצות על הדקות שסופו לא על המגרש . ג'יימס כבר לא יוכל לעשות את זה וטיוס הוא אחלה מחליף וסותם חורים אבל לא שחקן ל-25 דק' . אם ג'יימס היה בריא ובכושר של עונה שעברה אז למכבי היה קוו קדמי איכותי ומגוון ועל הכיוון הזה היא צריכה ללכת שנה הבאה .
שחקן לעמדה 4 אם בלו פורש זה גם הכרח . בנתיים סמית' כשחקן משלים לעמדה 4 עובד לא רע .
וכמובן גארד . שפה המקרה הוא מסובך מאוד . את מי לשחרר ? את היקמן ? או את רייס ?
למרות ששניהם מראים יכולת משופרת בזמן האחרון בתחום ניהול המשחק , אם היה למכבי כסף היא צריכה להחליף את שניהם אם היא רוצה לעלות לרמות הגבוהות יותר אבל האמת שלפי מה שמכבי עושה העונה בנתיים , אני חושב ששניהם ימשיכו .
אני הייתי שמח לראות פה את פארגו ועוד רכז כמו ג'אקסון או ניק קלאטס אבל ברור לי שזה לא אפשרי כלכלית במדיניות היום .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 פברואר 2014, 15:03

אני לא מסכים לגבי סופו. התפוקה שלו ב15 דקות אפקטיביות היא כמו של שחקן אחר ב30 דקות. אני חושב שהמגמה באירופה לגבי שחקנים גבוהים היא ברורה- אמריקאים אתלטים. צסקא עושה את זה עם היינס, ריאל עושה את זה עם סלוטר, אולי עם דאנסטון, פאו עם לאזמה ובארסה עם דורסי. ציוות של סופו+טיוס הוא מספיק לכל רמה.

אני לא חושב שבלו יפרוש. לדעתי הוא ינסה להשיג חוזה גדול יותר, וכנראה שגם יצליח. מקווה שזה יהיה במכבי. את הדברים שהוא עושה, מכבי לא תוכל להחליף.

מבחינת הגארדים, לא צריך לחשוב יותר מדי. גם היקמן וגם רייס לא צריכים להישאר כאן. קו אחורי של יוגב+פארגו(לדוגמה)+ גארד זול(קרלון בראון לדוגמה)+לאנדסברג הוא מצויין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 28 פברואר 2014, 15:13

MTA2311 כתב:אני לא מסכים לגבי סופו. התפוקה שלו ב15 דקות אפקטיביות היא כמו של שחקן אחר ב30 דקות. אני חושב שהמגמה באירופה לגבי שחקנים גבוהים היא ברורה- אמריקאים אתלטים. צסקא עושה את זה עם היינס, ריאל עושה את זה עם סלוטר, אולי עם דאנסטון, פאו עם לאזמה ובארסה עם דורסי. ציוות של סופו+טיוס הוא מספיק לכל רמה.

אני לא חושב שבלו יפרוש. לדעתי הוא ינסה להשיג חוזה גדול יותר, וכנראה שגם יצליח. מקווה שזה יהיה במכבי. את הדברים שהוא עושה, מכבי לא תוכל להחליף.

מבחינת הגארדים, לא צריך לחשוב יותר מדי. גם היקמן וגם רייס לא צריכים להישאר כאן. קו אחורי של יוגב+פארגו(לדוגמה)+ גארד זול(קרלון בראון לדוגמה)+לאנדסברג הוא מצויין.

שוב , התפוקה של סופו מתאימה לסנטר ראשון , הבעיה שהוא עושה אותה ב-15 דק' . מעבר לזמן הזה הוא הופך להיות ללא יעיל ואפילו מזיק ואז צריך סנטר נוסף ל25 דק' וטיוס ברות הגבהות לא יכול לעשות את זה . אני מאוד אוהב את טיוס אבל צריך לראות את הדברים בפרופורציות הנכונות , הוא לא שחקן ל-25 דק' יורוליג בתור סנטר...

לגבי בלו , גם אני מעדיף שישאר מאשר להתחיל לחפש מחליף שנותן את אותם דברים (מאוד קשה למצוא )

לגבי גארד , אני גם הייתי רוצה לראות את פארגו ליד אוחיון במקום היקמן או רייס , אבל למה להביא גם את קרלון בראון ולא להשאיר את היקמן שהוא כבר מוכח ומנוסה ברמות האלו ? לא שווה את הסיכון לדעתי .
אם פארגו יסכים לבוא לפה במחיר מציאה (פחות ממליון) אז אני מאמין שמכבי תחתים אותו במקום רייס אבל אני לא מאמין שהוא יסכים ואני גם לא מאמין שמכבי בכלל יחפשו רכז בקיץ כי הם דווקא מרוצים מהיקמן ורייס שבאמת מראים שיפור ובעלות נמוכה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 פברואר 2014, 15:35

סופו הוא שחקן של 20 דקות. בגלל שהוא עושה כל כך הרבה ב20 הדקות האלה, אנחנו ממש לא צריכים כוכב ל20 דקות שנשארו. קצת מכות, קצת ריבאונד 6-8 נקודות ואנחנו מסודרים. טיוס כבר הוכיח שהוא יותר ממסוגל לעשות את זה.

למה לא להשאיר את היקמן? כי הוא סרטן קבוצתי. לא מתאים לרמה הזאת משום בחינה.
קשה לי מאוד להאמין שישאירו גם את רייס וגם את היקמן(וגם קשה לי להאמין שמישהו במכבי מרוצה מהם יותר מדי). אולי את היקמן, כי בלאט מת עליו, אבל רייס? אין סיכוי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2014, 15:44

לרייס יש חוזה מאוד זול לעונה הבאה. לדעתי הוא יישאר.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2014, 15:57

toja27 כתב:
felix_r כתב:

נתחיל מזה שבלאט כנראה לא יסכים איתך שהוא לא מתאים לו, שהרי לפני שנה בלאט עצמו רצה אותו בקבוצה. ואם לא הפציעה אז הוא היה גם משחק תחתיו.
אני רוצה להגיד לך ששחקנים מתאימים את עצמם לקבוצה. כנראה שרב השחקנים שמשחקים היום במכבי(אם לא כולם) לא שמעו על הגנה קבוצתית בסגנון של דיוויד בלאט לפני שהם הגיעו למכבי אבל במכבי הם לומדים את השיטה ומתאימים את עצמם למאמן ולקבוצה. במובן הזה, אני לא רואה שום סיבה טובה שמנסה בונסו לא יעשה את אותו דבר.סה"כ לא ראיתי עליו שהוא שונה מכל שחקן אחר.
על כמות הדקות שהוא קבל מאטמן אתמול, אי אפשר לדעת בוודאות מה היו השיקולים שלו, וזה לא ששאר השחקנים של גלא' הפגינו הצטיינות בהגנה קבוצתית. ובסופו של דבר, יותר מהכל זה שוב תלוי בשיטה וברוח שמכתיב המאמן. ומה לעשות, שבלאט כנראה מאמן ההגנה הכי טוב באירופה , לפחות אחד הטובים זה בטוח. ואטאמן זה לא בלאט.

זה שבלאט רצה אותו, לא אומר כלום. אנחנו מכירים הרבה מאוד שחקנים שבלאט רצה, והם לא התאימו.
ההגנה של בונסו היא נושא ידוע באירופה, ולא משהו שאני המצאתי.
אני זוכר מצוין מה היו הטענות אליו בצסקא כשהרוסים שיחררו אותו.
זאת הסיבה, שהוא משחק בגאלא ולא בקבוצה רצינית יותר, למרות שהוא אתלט מדהים וריבאונדר מצוין.

כשאתה רואה את השחקן משחק בקבוצה אחרת, אתה שם לב רק לדברים הטובים שהוא עושה, כמו קליעה או ריבאונד. את שאר הדברים אתה בדרך כלל מפספס, ומגלה אותם רק כאשר השחקן משחק בקבוצה שלך.

קח לדוגמא את אינגלס. האנשים שחגגו את החתמתו, חשבו שהוא שחקן הגנה מצוין. בפועל גילינו שיש לו יתרונות מסוימים, אבל ההגנה שלו חלשה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים