rc4991 כתב:הוא באמת טכני וגם די זריז יחסית לנתונים שלו
אגב, זה לא שאני רוצה אותו פשוט סתם מעניין אותי איך הוא יראה ברמות גבוהות יותר
שילוב של סייז וטכניקה. לא רואה הרבה סנטרים ברמה הזאת בסביבה. שחקן יורוליג לכל דבר במחיר הוגן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הוא באמת טכני וגם די זריז יחסית לנתונים שלו
אגב, זה לא שאני רוצה אותו פשוט סתם מעניין אותי איך הוא יראה ברמות גבוהות יותר
felix_r כתב:my man כתב:אני לא מצליח להבין את ה9-0 של מגדל מתחילת העונה...הם שייטו להם בליגה?!
תשמע, בתחילת העונה כל הקבוצות לא מאורגנות ולא מתואמות, ככה שבמשחקים הראשונים יש יתרון גדול לאותן הקבוצות שיש להן שחקני התקפה מוכשרם יותר. אחר כך כולם לומדים לשחק ביחד, מארגנים את ההגנות, לומדים את החולשות של היריבות, וכו'... ואז הקבוצות המאומנות יותר מתחילות לנצח.
ה 9-0 של ירושלים (שבחלקו גם בא בעזרת השופטים, המזל, וההתלהבות מהאולם החדש) בתחילת העונה דווקא עשה לה רע. בקבוצה חשבו שהכל נהדר, ולא עבדו על החולשות. אז נכון, ההפסדים באירופה הדליקו נורת אזהרה, אבל בירושלים היו בטוחים שזה מיקרי, ועוד מעט גם באירופה הכל יסתדר. בפועל, מה שהיה מיקרי זה לא ההפסדים באירופה, אלה הנצחונות בליגה, אבל בירושלים גילו את זה באיחור רב.
כשהם סופסוף הבינו שיש לקבוצה הזאת בעיות, במקום לנסות לתקן, הם התחילו לחפש אשמים. מי שיצא אשם בכל הבעיות, הוא דונטה סמית' כמובן. אז נכון, דונטה הוא הד-קייס לא קטן, אבל עם כל בעיות האופי שיש לו, הוא שחקן גדול, שהביא את חיפה פעמים לגמר (פעם ניצח ופעם הפסיד על חודו של סל), והוא לא הבעיה של ירושלים.
my man כתב:מסתבר שהדבר הכי טוב שקרה לחיפה זה שהשחקנים שלה לקחו סמים...מאז החיזוקים הם סוףסוף נראים כמו קבוצה..
felix_r כתב:מי יודע בודאות, בנבחרת רותבארט נחשב מתאזרח או לא?
אביהוא כתב:felix_r כתב:מי יודע בודאות, בנבחרת רותבארט נחשב מתאזרח או לא?
בוודאות כן.. כי למה שלא יקרא מתאזרח
felix_r כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:מי יודע בודאות, בנבחרת רותבארט נחשב מתאזרח או לא?
בוודאות כן.. כי למה שלא יקרא מתאזרח
כי מי שמקבל אזרחות לפני שמלאו לו 16, לא נחשב מתאזרח מבחינת פיב"א
er79 כתב:אחרי שגלדסטון דיווח על פרקינס, וואלה ופיק כותבים שטווין מקי מועמד להגועל.
er79 כתב:אחרי שגלדסטון דיווח על פרקינס, וואלה ופיק כותבים שטווין מקי מועמד להגועל.
felix_r כתב:יש עכשיו את רמת גן נגד יבנה בערוץ הספורט
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים