toja27 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אני אכתוב פה משהו שהרבה אנשים לא יסכימו עליו אבל אני ממש לא בטוח שההחתמה של סמית' הייתה טובה
הוא לא שחקן שיכול לסחוב קבוצה בזמן שהוא מקבל משכורת אסטרונומית ועוד בחוזה לשלוש שנים וכשהוא כבן בן 32
בימים אלה זה נראה נכון מה שאתה אומר, אבל אם נמצע את מה שהיה העונה, אז זאת החתמה מעולה, אם כי בוודאי קצת יקרה.
תשמע, גם כשהוא נתן את ההופעות הגדולות שלו חשבתי שאנשים נסחפים כאן (הפכו אותו לאיזה אל)
אני לא מנצל את המשחקים האחרונים שלו כי אני די בטוח שהוא יחזור לעצמו אבל הבעיה היא שגם כשהוא טוב הוא ממש לא יסחוב את הקבוצה ואלה סכומים שחבל שמשלים לכינור שני במקום לכוכב
אני חושב שקשה להאשים את ההנהלה שרצו ששחקן כזה ימשיך במועדון. אני חושב שבמקומם הייתי עושה את אותו הדבר. אני במקומם הייתי מתרכז בשאלה איך הם יכולים להשיג עוד 2-3 מיליון דולר כדי שהחתמת שחקן כמוהו לא תהיה למעמסה. כי אי אפשר להמשיך ככה. כמעט כל שחקן מפתח של המועדון עוזב בגלל עוד 300 אלף שהיו יכולים לתת ולהשאיר את השחקן.
אתה כל כך צודק - זו בדיוק הבעיה של מכבי.
לא העובדה שהחתימו את סמית' (שחקן נהדר וראוי לכל הדיעות) על חוזה ארוך, אלא העובדה שהחוזה הזה יהווה מן הסתם מעמסה גבוהה על מכבי ובטוח יבוא על חשבון שאר הסגל ואיכות השחקנים האחרים.
מרגיז שקבוצה כמו מכבי לא יכולה להרשות לעצמה כמה שחקנים ברמתו של סמית' ולמעלה מכך אצלה בסגל.