רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2015, 21:57

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:אני אכתוב פה משהו שהרבה אנשים לא יסכימו עליו אבל אני ממש לא בטוח שההחתמה של סמית' הייתה טובה
הוא לא שחקן שיכול לסחוב קבוצה בזמן שהוא מקבל משכורת אסטרונומית ועוד בחוזה לשלוש שנים וכשהוא כבן בן 32

בימים אלה זה נראה נכון מה שאתה אומר, אבל אם נמצע את מה שהיה העונה, אז זאת החתמה מעולה, אם כי בוודאי קצת יקרה.

תשמע, גם כשהוא נתן את ההופעות הגדולות שלו חשבתי שאנשים נסחפים כאן (הפכו אותו לאיזה אל)
אני לא מנצל את המשחקים האחרונים שלו כי אני די בטוח שהוא יחזור לעצמו אבל הבעיה היא שגם כשהוא טוב הוא ממש לא יסחוב את הקבוצה ואלה סכומים שחבל שמשלים לכינור שני במקום לכוכב

אני חושב שקשה להאשים את ההנהלה שרצו ששחקן כזה ימשיך במועדון. אני חושב שבמקומם הייתי עושה את אותו הדבר. אני במקומם הייתי מתרכז בשאלה איך הם יכולים להשיג עוד 2-3 מיליון דולר כדי שהחתמת שחקן כמוהו לא תהיה למעמסה. כי אי אפשר להמשיך ככה. כמעט כל שחקן מפתח של המועדון עוזב בגלל עוד 300 אלף שהיו יכולים לתת ולהשאיר את השחקן.

אתה כל כך צודק - זו בדיוק הבעיה של מכבי.
לא העובדה שהחתימו את סמית' (שחקן נהדר וראוי לכל הדיעות) על חוזה ארוך, אלא העובדה שהחוזה הזה יהווה מן הסתם מעמסה גבוהה על מכבי ובטוח יבוא על חשבון שאר הסגל ואיכות השחקנים האחרים.
מרגיז שקבוצה כמו מכבי לא יכולה להרשות לעצמה כמה שחקנים ברמתו של סמית' ולמעלה מכך אצלה בסגל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2015, 21:58

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:אני אכתוב פה משהו שהרבה אנשים לא יסכימו עליו אבל אני ממש לא בטוח שההחתמה של סמית' הייתה טובה
הוא לא שחקן שיכול לסחוב קבוצה בזמן שהוא מקבל משכורת אסטרונומית ועוד בחוזה לשלוש שנים וכשהוא כבן בן 32

בימים אלה זה נראה נכון מה שאתה אומר, אבל אם נמצע את מה שהיה העונה, אז זאת החתמה מעולה, אם כי בוודאי קצת יקרה.

תשמע, גם כשהוא נתן את ההופעות הגדולות שלו חשבתי שאנשים נסחפים כאן (הפכו אותו לאיזה אל)
אני לא מנצל את המשחקים האחרונים שלו כי אני די בטוח שהוא יחזור לעצמו אבל הבעיה היא שגם כשהוא טוב הוא ממש לא יסחוב את הקבוצה ואלה סכומים שחבל שמשלים לכינור שני במקום לכוכב

אני חושב שקשה להאשים את ההנהלה שרצו ששחקן כזה ימשיך במועדון. אני חושב שבמקומם הייתי עושה את אותו הדבר. אני במקומם הייתי מתרכז בשאלה איך הם יכולים להשיג עוד 2-3 מיליון דולר כדי שהחתמת שחקן כמוהו לא תהיה למעמסה. כי אי אפשר להמשיך ככה. כמעט כל שחקן מפתח של המועדון עוזב בגלל עוד 300 אלף שהיו יכולים לתת ולהשאיר את השחקן.

אבל אתה חושש בדיוק ממה שאני אומר כי די ברור שהתקציב לא יגדל
אני מאוד שמחתי שמכבי סוף סוף השאירה אצלה שחקן מבוקש ועוד על חוזה כזה (בלי קשר לדעתי האישית עליו) אבל מקצועית אני לא בטוח שזה נכון לקבוצה כמו מכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אפריל 2015, 22:02

rc4991 כתב:חנוש ורוי, אני מדבר על סכום אסטרונומי במונחים של מכבי (וזה עוד בלי לחשב את המס הכפול העצום)
העשירות יכולות להרשות לעצמן להחתים שחקנים מסוגו במשכורות כאלה ויותר (ובצדק, כי הוא אחלה כינור שני-שלישי) אבל לא מכבי
לא עולים לי עכשיו לראש שמות ספציפיים אבל בוודאות יש שחקנים ב-NBA שיהיו כוכבים באירופה שאפשר להביא בכסף הזה
מה גם שאם כבר אז אני בעד לקחת את הכסף הזה ולהשקיע בגארדים (מיליון לכל שחקן) שהם משפיעים הכי הרבה על המשחק

אין לך שוברי שיוויון בסכומים האלה. המקסימום שאתה מקבל זה פארגו.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אפריל 2015, 22:04

שחקן ממוצע-טוב, שנתן עונה גדולה, המון בגלל שהחברים שלו הם נגרים והתלות ההתקפית בו גדלה מאוד.
יש שחקנים ברמה הזאת גם ב150,000$. רכזים וסנטרים ברמה הזאת, במחיר הזה, קשה עד בלתי אפשרי למצוא.

אין בעיה עם ההחתמה שלו אם סכומי כסף דומים יוזרמו גם לשאר העמדות.
זה כמובן לא יקרה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 25 אפריל 2015, 22:06

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:חנוש ורוי, אני מדבר על סכום אסטרונומי במונחים של מכבי (וזה עוד בלי לחשב את המס הכפול העצום)
העשירות יכולות להרשות לעצמן להחתים שחקנים מסוגו במשכורות כאלה ויותר (ובצדק, כי הוא אחלה כינור שני-שלישי) אבל לא מכבי
לא עולים לי עכשיו לראש שמות ספציפיים אבל בוודאות יש שחקנים ב-NBA שיהיו כוכבים באירופה שאפשר להביא בכסף הזה
מה גם שאם כבר אז אני בעד לקחת את הכסף הזה ולהשקיע בגארדים (מיליון לכל שחקן) שהם משפיעים הכי הרבה על המשחק

אין לך שוברי שיוויון בסכומים האלה. המקסימום שאתה מקבל זה פארגו.

שחקן כמו פארגו זה סוג של שובר שיוויון (אני יודע שזה קצת מצחיק אבל אם המוח שלו יחזור לעצמו (ואין סיבה שלא) הוא אחד הגארדים הטובים באירופה)
גם את לאנגפורד יכולת להשאיר וכמו שאמרתי רובם בטח נמצאים בקטגוריית שחקני הרוטציה ב-NBA

בכל מקרה אני לא מדבר על השגת שובר שיוויון בסכום הזה אלא על שימוש יותר נכון בו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אפריל 2015, 23:38

rc4991 כתב:שחקן כמו פארגו זה סוג של שובר שיוויון (אני יודע שזה קצת מצחיק אבל אם המוח שלו יחזור לעצמו (ואין סיבה שלא) הוא אחד הגארדים הטובים באירופה)
גם את לאנגפורד יכולת להשאיר וכמו שאמרתי רובם בטח נמצאים בקטגוריית שחקני הרוטציה ב-NBA

פארגו זה סופו של הגארדים. שחקן עם הרבה כישרון והרבה בעיות בראש. לנגפורד מקבל יותר מזה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אפריל 2015, 00:01

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:שחקן כמו פארגו זה סוג של שובר שיוויון (אני יודע שזה קצת מצחיק אבל אם המוח שלו יחזור לעצמו (ואין סיבה שלא) הוא אחד הגארדים הטובים באירופה)

פארגו זה סופו של הגארדים. שחקן עם הרבה כישרון והרבה בעיות בראש. לנגפורד מקבל יותר מזה.

פארגו בקדנציה הקודמת בכלל לא היה הד קייס
השנה (יותר נכון בשנים שהוא לא היה כאן) האגו עלה לו לראש אבל אני חושב שדברים התחילו להסתדר אצלו
את לאנגפורד יכלו להשאיר ב-1.1 מיליון דולר אבל במכבי העדיפו להתיש אותו במשא ומתן עד שנמאס לו והוא הלך למילאנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 00:04

rc4991 כתב:פארגו בקדנציה הקודמת בכלל לא היה הד קייס
השנה (יותר נכון בשנים שהוא לא היה כאן) האגו עלה לו לראש אבל אני חושב שדברים התחילו להסתדר אצלו
את לאנגפורד יכלו להשאיר ב-1.1 מיליון דולר אבל במכבי העדיפו להתיש אותו במשא ומתן עד שנמאס לו והוא הלך למילאנו

פארגו הוא הד קייס. תמיד היה, פשוט בקדנציה הזו אנחנו שמים לזה לב יותר. שום דבר לא יסתדר בראש שלו.
היו יכולים להשאיר, אבל לא השאירו. היום הוא מקבל יותר.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אפריל 2015, 00:17

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:פארגו בקדנציה הקודמת בכלל לא היה הד קייס

פארגו הוא הד קייס. תמיד היה, פשוט בקדנציה הזו אנחנו שמים לזה לב יותר. שום דבר לא יסתדר בראש שלו.
היו יכולים להשאיר, אבל לא השאירו. היום הוא מקבל יותר.

אני לא מסכים איתך אבל שוב, העיקר לא השמות אלא השימוש בכסף ואני לאו דווקא מדבר על להשקיע אותו בשחקן אחד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 04 מאי 2015, 10:26

מאז ההדחה מאירופה דווין משחק בצורה דוחה. אפס מאמץ, איירבולים וזריקה מוחלטת על הקבוצה. סמית' הוא חלק גדול מאוד מאווירת ה"לא שמים על הליגה" שיש בקבוצה. עצם זה ששותקים על ההתנהגות הזו זה תעודת עניות למכבי.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 04 מאי 2015, 11:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 04 מאי 2015, 11:25

roy1000 כתב:מאז ההדחה מאירופה דווין מסחק בצורה דוחה. אפס מאמץ, איירבולים וזריקה מוחלטת על הקבוצה. סמית' הוא חלק גדול מאוד מאווירת ה"לא שמים על הליגה" שיש בקבוצה. עצם זה ששותקים על ההתנהגות הזו זה תעודת עניות למכבי.

מעולה ....
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 04 מאי 2015, 11:27

יוסי22 כתב:
roy1000 כתב:מאז ההדחה מאירופה דווין מסחק בצורה דוחה. אפס מאמץ, איירבולים וזריקה מוחלטת על הקבוצה. סמית' הוא חלק גדול מאוד מאווירת ה"לא שמים על הליגה" שיש בקבוצה. עצם זה ששותקים על ההתנהגות הזו זה תעודת עניות למכבי.

מעולה ....

בסך הכל סביר...
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 04 מאי 2015, 11:30

לגמרי .

אלא אם כן אנחנו מעדיפים להתייחס ברצינות לצהובון שממציא סיפורים ...

יש פה איזושהי מערכת אוהדים - צהובון שמניעה את עצמה דרך הפסדים חסרי משמעות של קבוצה שאין לה שום משמעות מקצועית מכיוון שהגבוהים שלה הם כהן ואלכסנדר .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 04 מאי 2015, 11:35

יוסי22 כתב:יש פה איזושהי מערכת אוהדים - צהובון שמניעה את עצמה דרך הפסדים חסרי משמעות של קבוצה שאין לה שום משמעות מקצועית מכיוון שהגבוהים שלה הם כהן ואלכסנדר .

לא ברור לי מה הקשר בין כהן ואלכסנדר לזה שסמית' משחק כמו עגלה וזורק איירבולים ושיוגב/פארגו הפכו לעיוורי צבעים ולא מסוגלים להבחין בין ירוק לצהוב, אבל אני בטוח שיש לך תיאוריה בנושא.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 04 מאי 2015, 11:40

סמית סיים את המשחק עם 11 נקודות , 8 ריבאונדים , 4 אסיסטים , 2 חסימות ו-2 איבודים ו-20 נקודות מדד .

מכבי קלעה 78 נקודות שזה סביר בהחלט למשחק חוץ נגד קבוצת הגנה סבירה .

הבעיה של מכבי היא בהגנה , 87 נקודות מקבוצה כמו חיפה זה יותר מידי ... אבל תמשיך להיות למכבי בעיה בהגנה כל עוד סופו טיוס ורנדל בחוץ כי כהן ואלכסנדר זה מסננת הגנתית ואין הרבה מה לעשות כנגד זה .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 04 מאי 2015, 11:43

יוסי22 כתב:הבעיה של מכבי היא בהגנה , 87 נקודות מקבוצה כמו חיפה זה יותר מידי ... אבל תמשיך להיות למכבי בעיה בהגנה כל עוד סופו טיוס ורנדל בחוץ כי כהן ואלכסנדר זה מסננת הגנתית ואין הרבה מה לעשות כנגד זה .

אז אם טיוס ממשיך בשביתה האיטלקית ורנדל נשאר חולה/פצוע צריך פשוט להרים ידיים ולסגור את הבסטה?
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 04 מאי 2015, 13:23

מאז שחתם על החוזה די נעלם. המוצא הישר מתבקש ליצור קשר עם מחלקת האבידות של מועדון מכבי אלקטרה תל אביב
er79

הודעהעל ידי יוסי22 » 04 מאי 2015, 19:26

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:הבעיה של מכבי היא בהגנה , 87 נקודות מקבוצה כמו חיפה זה יותר מידי ... אבל תמשיך להיות למכבי בעיה בהגנה כל עוד סופו טיוס ורנדל בחוץ כי כהן ואלכסנדר זה מסננת הגנתית ואין הרבה מה לעשות כנגד זה .

אז אם טיוס ממשיך בשביתה האיטלקית ורנדל נשאר חולה/פצוע צריך פשוט להרים ידיים ולסגור את הבסטה?

במילה אחת ... כן .

אפשר תמיד לקוות לטוב אבל חייבים להבין שזו המציאות כרגע .
יוסי22

הודעהעל ידי my man » 04 מאי 2015, 19:32

יוסי22 כתב:
roy1000 כתב:

במילה אחת ... כן .

אפשר תמיד לקוות לטוב אבל חייבים להבין שזו המציאות כרגע .

כולנו יודעים שזו המציאות כרגע- אבל על זה בדיוק אנחנו מתעצבנים!
איך לעזאזל מאליפות אירופה התגלגלנו למצב הנוכחי שקבוצות הליגה רק מחכות למפגש מולנו בשביל להעלות את המורל שלהן?
איך יכול להיות שיש לנו כל הרבה שחקנים אנמיים בהרכב דוגמת אלכסנדר(בהגנה), כהן(בהכל), היינס(בקיומו)...ככה אנחנו נראים אנחנו יודעים- אבל זה בשום פנים ואופן לא מקובל עלינו האוהדים...
שים לב יש כאן סוג של תמימות דעים בנושא(מה שלא קורה בדרך כלל) ואתה די נשאר יחידי בעמדתך..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2015, 20:06

יוסי22 כתב:סמית סיים את המשחק עם 11 נקודות , 8 ריבאונדים , 4 אסיסטים , 2 חסימות ו-2 איבודים ו-20 נקודות מדד .

מכבי קלעה 78 נקודות שזה סביר בהחלט למשחק חוץ נגד קבוצת הגנה סבירה .

הבעיה של מכבי היא בהגנה , 87 נקודות מקבוצה כמו חיפה זה יותר מידי ... אבל תמשיך להיות למכבי בעיה בהגנה כל עוד סופו טיוס ורנדל בחוץ כי כהן ואלכסנדר זה מסננת הגנתית ואין הרבה מה לעשות כנגד זה .

טיוס ורנדל זה נכון, אבל סופו הוא נזק הגנתי מהגדולים שהיו לנו, במיוחד ביכולת שלו השנה,
ולכן המשפט שלך מצחיק ולא קשור למציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, אדם, מרסר ו־35 אורחים