רבע גמר, משחק מס' 2: מכבי נגד נס ציונה - חמישי 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר, משחק מס' 2: מכבי נגד נס ציונה - חמישי 21:00

הודעהעל ידי roy1000 » 22 מאי 2015, 22:28

yzafrir כתב:לא מסכים איתך .
אין אף זר בירושלים שהייתי לוקח לפני זר שלנו חוץ מהיינס .
שכחת את טיוס ...
אם מכבי ישכלו ללב את היינס ולאומי רק כדי לתת דקות מנוחה ליוגב בעיקר המשימות הגנה אז זה יסיק בשביל שהוא יחזיק עד סוף העונה.

יוגב - לאומי
פארגו - היינס
סמית' - היינס
רנדל - כהן
טיוס - כהן

קיצ'ן (מקי) - טימור
הלפרין - רייט
דונטה - רייט - אריאל
אליהו - גפני
תומפסון - גפני

יש למכבי אפס עומק. איזה יתרונות יש לך? פארגו? סמית'? טיוס הוא לא ייתרון על תומפסון. הסיכויים של מכבי בסדרה כזו לא ממש טובים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 מאי 2015, 22:42

שכחת את לינהארט, אלכסנדר וסופו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 מאי 2015, 23:27

felix_r כתב:שכחת את לינהארט, אלכסנדר וסופו

ד"א אני לא ממש מבין למה סופו לא משחק. מכבי צריכה לשתף את כל השחקנים שברשותה. אוחיון, פארגו,סמית', רנד וטיוס זאת חמישיה
מצויינת, אבל היא נשחקת.
אלכסנדר, לינהארט, סופו ואולי גם כהן, חייבים לעלות את הרמה בשביל שמכבי תהיה חזקה יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מאי 2015, 23:53

סופו לא משחק כי יש בעיה עם החוק הרוסי .

מכיוון שאוחיון וטיוס/כהן צריכים להיות על המגרש בכל רגע נתון אין מקום לשחק עם סופו אלא אם כן זה יחד עם טיוס/כהן וזה לא קרה לא אצל גודס ולא אצל בלאט .

אבל זה לא רלוונטי כי אלכסנדר / היינס קיבלו הזדמנות והיו חלשים מאוד , צריך לסגור את סגל הזרים על פארגו , סמית , רנדל , לינהרט וסופו עד סוף העונה .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 מאי 2015, 23:55

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:לא מסכים איתך .
אין אף זר בירושלים שהייתי לוקח לפני זר שלנו חוץ מהיינס .
שכחת את טיוס ...
אם מכבי ישכלו ללב את היינס ולאומי רק כדי לתת דקות מנוחה ליוגב בעיקר המשימות הגנה אז זה יסיק בשביל שהוא יחזיק עד סוף העונה.

יוגב - לאומי
פארגו - היינס
סמית' - היינס
רנדל - כהן
טיוס - כהן

קיצ'ן (מקי) - טימור
הלפרין - רייט
דונטה - רייט - אריאל
אליהו - גפני
תומפסון - גפני

יש למכבי אפס עומק. איזה יתרונות יש לך? פארגו? סמית'? טיוס הוא לא ייתרון על תומפסון. הסיכויים של מכבי בסדרה כזו לא ממש טובים.

פארגו , סמית , רנדל וטיוס הם שחקני טופ יורוליג ולכן הם יתרון מובהק על כל הרכב של ירושלים , מנגד יש למכבי בעיה קשה בעומק וברוטציה בגלל החוק הרוסי .

בתקווה שנקבל ביום ראשון משחק קליל כמו ביום ראשון ושחיפה -אילת יגרר לחמישה משחקים מכבי תוכל להתכונן בראש שקט ל-3 משחקים מול חיפה ואז לעוד 2 מול ירושלים ..סה"כ 5 משחקים בחודש , אין שום סיבה בעולם שהחמישיה לא תשחק 35 דקות מתוך 40 הדקות , שיורידו אימונים אם יש עומס ..
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 23 מאי 2015, 03:27

יוסי22 כתב:פארגו , סמית , רנדל וטיוס הם שחקני טופ יורוליג ולכן הם יתרון מובהק על כל הרכב של ירושלים , מנגד יש למכבי בעיה קשה בעומק וברוטציה בגלל החוק הרוסי .

בתקווה שנקבל ביום ראשון משחק קליל כמו ביום ראשון ושחיפה -אילת יגרר לחמישה משחקים מכבי תוכל להתכונן בראש שקט ל-3 משחקים מול חיפה ואז לעוד 2 מול ירושלים ..סה"כ 5 משחקים בחודש , אין שום סיבה בעולם שהחמישיה לא תשחק 35 דקות מתוך 40 הדקות , שיורידו אימונים אם יש עומס ..

אתה יכול להגיד "טופ יורוליג", אבל זה על הנייר בלבד. אני לא רואה איזה ייתרון עצום של פארגו על רייט ושל סמית' על דונטה ושל רנדל על אליהו. אלה דברים שמאוד תלויים ביום. מצד שני, יש לך הרבה דקות של כהן ולינהרט.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 23 מאי 2015, 11:21

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:פארגו , סמית , רנדל וטיוס הם שחקני טופ יורוליג ולכן הם יתרון מובהק על כל הרכב של ירושלים , מנגד יש למכבי בעיה קשה בעומק וברוטציה בגלל החוק הרוסי .

אתה יכול להגיד "טופ יורוליג", אבל זה על הנייר בלבד. אני לא רואה איזה ייתרון עצום של פארגו על רייט ושל סמית' על דונטה ושל רנדל על אליהו. אלה דברים שמאוד תלויים ביום. מצד שני, יש לך הרבה דקות של כהן ולינהרט.

על הנייר ???
כנראה שזה באמת ויכוח מיותר...
שכחתי שירושלים שיחקו השנה בהצלחה ביורוליג ושהם סיימו ראשונים בליגה...טעות שלי , מצטער
אגב , מי מופיע בבמות של ירושלים בחגיגות האליפות ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 23 מאי 2015, 11:26

yzafrir כתב:על הנייר ???
כנראה שזה באמת ויכוח מיותר...
שכחתי שירושלים שיחקו השנה בהצלחה ביורוליג ושהם סיימו ראשונים בליגה...טעות שלי , מצטער
אגב , מי מופיע בבמות של ירושלים בחגיגות האליפות ??

עזוב אותי מדמגוגיה. רנדל היה שום דבר לפני עונה הזו. להגיד שסמית' ופארגו הם איזה ספאנוליס ובייליצה זה לא בדיוק משקף את המציאות. השלישיה הזו של מכבי רחוקה מלהיות בלתי מנוצחת. במות או לא במות זה ממש לא משנה. הרי אם מכבי תפסיד את האליפות יהיו לך מליון תירוצים, ככה שאין לך מה להפסיד מלזרוק את הדברים האלה פה.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 מאי 2015, 15:19

המציאות שאני מכיר זה שהשלושה האלו סחבו את מכבי להצלבה כשמכבי מסיימת אחרי צסקא את השלב הראשון ואחרי ריאל וברצלונה את השלב השני .

מכבי לכאורה היתה בעונה האחרונה במקומות 6-8 יחד עם פאו ואפס פילזן עם אופציה להיות המובילה בשלישיה הזו כי רוב העונה היא היתה טובה מהן .

החבורה של ירושלים סחבו אותה לעוף מהיורוקאפ בשלב הראשון .

זו המציאות שאני מכיר אבל אולי אתה מכיר מציאות אחרת.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 23 מאי 2015, 16:29

יוסי22 כתב:זו המציאות שאני מכיר אבל אולי אתה מכיר מציאות אחרת.

זו לא הקבוצה ששיחקה ביורוליג. אם מכבי הייתה משחקת ביורוליג בסגל הנוכחי ועם החוק הרוסי היא הייתה עפה בשלב הראשון. אז כן, המציאות שאתה הזכרת לא רלוונטית לכלום.
roy1000

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים