המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:היינס זוכה בתואר הזר הגרוע ביותר שהשלים שנה מלאה בתולדות המועדון. תודה פרדמנים!
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אני מניחה שיש סיבה טובה למה מכבי גם היום מנסה בכוח להפסיד את המשחק הזה.
תכף יוסי יספר לנו.
ankram כתב:אל תדאגו. גודס יעוף בתום העונה.
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:מכבי נדפקה חזק ברגע שפניני נפצע בתחילת העונה ואחר כך לאנדסברג ... צריך לסבול את כהן ואוחיון הבינוניים .
מכבי דפקה את עצמה כשהיא החליטה לא להביא חיזוק.
שחף כתב:אולי עדיף שנפסיד את הסדרה הזאת, אחרת עוד נקבל זר פח מגוחך במקום היינס או במקום פארגו ואיזה עציץ בעמדה 5 בשנה הבאה.
מכביסט30 כתב:זה יהיה נורא לרצות שירושלים תיקח אליפות?
עד כמה הולכים לצלוב אותי כאן?
יודעים מה? כבר לא אכפת לי.
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:זה יהיה נורא לרצות שירושלים תיקח אליפות?
עד כמה הולכים לצלוב אותי כאן?
יודעים מה? כבר לא אכפת לי.
זה לא יהיה כזה עצוב אם הם יקחו אליפות, אבל זה יהיה כל כך משמח אם הם יפסידו גם השנה.
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:מכבי נדפקה חזק ברגע שפניני נפצע בתחילת העונה ואחר כך לאנדסברג ... צריך לסבול את כהן ואוחיון הבינוניים .
מכבי דפקה את עצמה כשהיא החליטה לא להביא חיזוק.
מכבי לא בונה את עצמה לליגה והיא לא אמורה לקחת בחשבון שלאנדסברג יפצע , זה לא עובד ככה .
יוסי22 כתב:מכבי לא בונה את עצמה לליגה והיא לא אמורה לקחת בחשבון שלאנדסברג יפצע , זה לא עובד ככה .
Holiday_Armadillo כתב:אני מזמינה אקדח אבל אני צריכה לדעת כמה כדורים להזמין אז..תעזרו לי פה
החציל האצטקי כתב:חברים אתם צופים באלופת אירופה היוצאת קצת כבוד...
מכירים תאלה הלא קשורים?
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מזמינה אקדח אבל אני צריכה לדעת כמה כדורים להזמין אז..תעזרו לי פה
תזמיני לי גם, אני אחזיר לך בגן עדן..
MTA2311 כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מזמינה אקדח אבל אני צריכה לדעת כמה כדורים להזמין אז..תעזרו לי פה
תזמיני לי גם, אני אחזיר לך בגן עדן..
מדובר בכרמל.
ankram כתב:זה לא בלתי ספורטיבית?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־38 אורחים