שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:חציל, גוף גדול זה בערך הדבר היחידי שיש בו. תהיה בטוח שמאוד מהר יישלחו אותו לקו, מה שיוציא לו ולגודס את החשק.
אז הוא ייקח שני ריבאונדים, ואולי ייקלע איזה סל מקרי. אבל הוא לא שחקן כדורסל מספיק טוב. זה הכל.
גם ג׳ואי דורסי (שגודס כל כך רצה) וגם דיאנדרה ג׳ורדן, הם שחקני כדורסל שלא יקלעו מהקו. עדיין יש להם אימפקט עצום על המשחק.
אני פשוט לא מסכים איתך פה.
זה שאונואקו שחקן מוגבל ונגר זה דבר שידענו כשהוא הגיע. זה לא אומר שאי אפשר להשתמש בו ולהוציא ממנו הרבה מאוד לטובת הקבוצה.
הוא יכול וצריך לסבך את פישר ואליהו בעבירות, הוא גם לגמרי יכול לעצור את פישר בהגנה ולקחת ממנו את רוב הריבאונדים.
זו קבוצה ששחקן פיזי כמוהו אמור לאכול לארוחת בוקר.
לא זכור לי דבר כזה.
אתה אמרת שהוא שחקן של 30+20, צפריר טען שהגיע יורשו של סופו. תסתכל בת'רד ההחתמה שלו. אני, יוני ועוד כמה בודדים היינו מהיחידים שלא התרשמו מההחתמה שלו.
אתם מוציאים את הדברים שלי מהקשרם כבר על דרך קבע בנושא אונואקו, כאילו אני נוהג לפזר פה שטויות. אז כן, פיזרתי קצת יותר מהרגיל, אבל בואו נירגע שנייה ונבין מה אמרתי.
סה״כ: האמנתי שאונואקו יכול להיות סופר-דומיננטי במשחק הראשון שלו מול קריית גת והאין-גבוהים שלה. כמובן שהקצנתי ולמען האמת גם טעיתי, כי לא לקחתי בחשבון בכלל שלק״ג יש גבוה עם נתונים פיזיים כמו ג׳ייסון לאב שיבטל את היתרון הפיזי העצום של אונואקו.
גם לא לקחתי בחשבון את הכושר הרע שאונואקו הגיע איתו.
בקיצור נגעתי ביכולת התאורטית שלו לטחון קבוצה עם גבוהים רכים שלא יהוו מצ׳-אפ עבורו, נקבתי במספרים מופרזים שכל בנאדם שקורא את הדברים שאני כותב פה היה מבין שאני מפריז ומתבדח.
להמשך הדברים:
האמנתי שאונואקו הוא שחקן שיכול לתרום למכבי בתחומים שהיא חלשה בהם מאוד (או אפילו לא קיימת) כמו פוסט אפ וריבאונד.
האמנתי שאונואקו ישתלב במכבי בקלות יחסית בתוך התרגילים של סופו, כי היה ברור לי שלגיא גודס יש אפס מעוף והוא פשוט ינסה להכניס אותו לתוך השבלונה (מה שהתברר כנכון, ואונואקו עדיין לא מצליח לבצע בהצלחה לצערי).
האמנתי שאונואקו יהפוך מהר מאוד לשחקן משמעותי ואף שחקן חמישייה בקבוצה- מה שגם כן התברר כנכון. לדעתי פתח בכל המשחקים האחרונים והקבוצה שיחקה עליו. זה שהוא לא מצליח לתת נקודות בפוסט זה מאכזב ומעיד בעיקר על כושר רע.
שמואל- אם אתה מחפש אותי- אז הייתה לי הפרזה נוספת כשאמרתי שאונואקו לא פחות מוכשר מגוסטבו איון. אז כן, מדובר בהגזמה פראית לגמרי, והרבה יותר ווישפול ת׳ינקינג של אוהד אופטימי מאשר מציאות.
אם תסתכל על הדברים הראשונים שכתבתי על אונואקו, תראה שאמרתי שלא הייתי טורח להסתכל על נגר כזה בקיץ, אבל בהסתכלות חוזרת יש לו תכונות שיכולות להיות שימושיות במכבי, והוא יוכל לעזור לה המון.
אני באמת מאמין בזה, שעם מאמן אחר שיעמיד לו סטים אחרים בהתקפה ואם היו מתאמצים ומחברים אותו לקבוצה (אלו המון תנאים, אבל מי שמביא שחקן על חוזה זמני מהדי-ליג ומצפה ממנו למשהו צריך לספק תנאים)- הוא היה גבוה מועיל.
אני מאמין שגם היום לכל הפחות אפשר להוציא ממנו קצת פוסט אפ, קצת נוכחות מאיימת בצבע גם בהתקפה וגם בהגנה, וקצת האסל. זה מספיק בשביל גבוה מחליף לליגה במשחק מול רוטציית גבוהים רכה כמו חמאה דנית.
סבבה?