ויטור פבראני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פבראני שוב לא התאמן ונמצא בספק למילאנו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 14:53

jol9 כתב:
גל גל כתב:לטעמי קו קדמי של גרום גורדן אמבקווה אופייבו רנדל ובנדר זה די ויותר שישחררו את פאברני ואת אונואקו בדצמבר וישאירו את אופייבו שיכול לשחק גם 4 וגם 5 ביחד עם גורדן שהוא 5 ואמבקווה

את אונואקו ופבראני צריך לשחרר היום, גם אם אני ופליקס נחליף אותם. אין להם מה לעשות בקבוצה.

בגדול, אם זה היה בקיץ, אז הייתי אומר שאפשר וצריך הרבה יותר מדוייק וטוב בקו הקדמי.
בשלב הזה של העונה זה באמת סביר (בתנאי שכל המדוברים בכושר משחק ובכושר פיזי תקין, ובתנאי שרנדל חוזר
לעניינים מהר מאוד).

את אונואקו אין טעם לחתוך עד דצמבר. עבירות הוא יצליח לתת וזה יחסוך דקות מאמבקווה.
לויטור באמת שאין מה לעשות על המגרש בליגה (מטעמי מצ׳-אפ), וביורוליג ראינו שהוא לא מסוגל לשמור על קונוס. אפשר לחתוך. שישים קרח בבית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2015, 15:09

החציל האצטקי כתב:את אונואקו אין טעם לחתוך עד דצמבר. עבירות הוא יצליח לתת וזה יחסוך דקות מאמבקווה.
לויטור באמת שאין מה לעשות על המגרש בליגה (מטעמי מצ׳-אפ), וביורוליג ראינו שהוא לא מסוגל לשמור על קונוס. אפשר לחתוך. שישים קרח בבית.

אין שום טעם באונואקו. הוא חסר תועלת לחלוטין, גם בליגה. את פבאריני אפילו לא רשמו לליגה.
אופייבו ישחק מחר?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2015, 15:28

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:את אונואקו אין טעם לחתוך עד דצמבר. עבירות הוא יצליח לתת וזה יחסוך דקות מאמבקווה.

אין שום טעם באונואקו. הוא חסר תועלת לחלוטין, גם בליגה. את פבאריני אפילו לא רשמו לליגה.
אופייבו ישחק מחר?

לא רק שהוא חסר תועלת, הוא פשוט נזק.
עבירות גם אני יכול לעשות...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 15:33

אתם מגזימים לדעתי.
פבראני הוא נזק והעובדה שלא שותף לשניה מול מלאגה בעצם כבר אמרה שהוא סיים ת׳סיפור. אונואקו יכול לתרום משהו. בשונה מויטור הוא גם רשום לליגה.
מול רוטציה של פישר, אליהו, דאנקן וגפני כדאי שיהיה לכם קצת יותר סייז. אין לי-ם הרבה מה לעשות נגד בהמה כזאת.

מי ישים עליו גוף בצבע, ימנע ממנו לתפוס עמדה עמוקה בפוסט?
זה דווקא משחק שהוא יוכל להיות בו משמעותי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2015, 15:48

החציל האצטקי כתב:אתם מגזימים לדעתי.
פבראני הוא נזק והעובדה שלא שותף לשניה מול מלאגה בעצם כבר אמרה שהוא סיים ת׳סיפור. אונואקו יכול לתרום משהו. בשונה מויטור הוא גם רשום לליגה.
מול רוטציה של פישר, אליהו, דאנקן וגפני כדאי שיהיה לכם קצת יותר סייז. אין לי-ם הרבה מה לעשות נגד בהמה כזאת.

מי ישים עליו גוף בצבע, ימנע ממנו לתפוס עמדה עמוקה בפוסט?
זה דווקא משחק שהוא יוכל להיות בו משמעותי.

חציל, גוף גדול זה בערך הדבר היחידי שיש בו. תהיה בטוח שמאוד מהר יישלחו אותו לקו, מה שיוציא לו ולגודס את החשק.
אז הוא ייקח שני ריבאונדים, ואולי ייקלע איזה סל מקרי. אבל הוא לא שחקן כדורסל מספיק טוב. זה הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 15:58

jol9 כתב:חציל, גוף גדול זה בערך הדבר היחידי שיש בו. תהיה בטוח שמאוד מהר יישלחו אותו לקו, מה שיוציא לו ולגודס את החשק.
אז הוא ייקח שני ריבאונדים, ואולי ייקלע איזה סל מקרי. אבל הוא לא שחקן כדורסל מספיק טוב. זה הכל.

גם ג׳ואי דורסי (שגודס כל כך רצה) וגם דיאנדרה ג׳ורדן, הם שחקני כדורסל שלא יקלעו מהקו. עדיין יש להם אימפקט עצום על המשחק.
אני פשוט לא מסכים איתך פה. זה שאונואקו שחקן מוגבל ונגר זה דבר שידענו כשהוא הגיע. זה לא אומר שאי אפשר להשתמש בו ולהוציא ממנו הרבה מאוד לטובת הקבוצה.

הוא יכול וצריך לסבך את פישר ואליהו בעבירות, הוא גם לגמרי יכול לעצור את פישר בהגנה ולקחת ממנו את רוב הריבאונדים.
זו קבוצה ששחקן פיזי כמוהו אמור לאכול לארוחת בוקר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2015, 16:01

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:חציל, גוף גדול זה בערך הדבר היחידי שיש בו. תהיה בטוח שמאוד מהר יישלחו אותו לקו, מה שיוציא לו ולגודס את החשק.

גם ג׳ואי דורסי (שגודס כל כך רצה) וגם דיאנדרה ג׳ורדן, הם שחקני כדורסל שלא יקלעו מהקו. עדיין יש להם אימפקט עצום על המשחק.
אני פשוט לא מסכים איתך פה. זה שאונואקו שחקן מוגבל ונגר זה דבר שידענו כשהוא הגיע. זה לא אומר שאי אפשר להשתמש בו ולהוציא ממנו הרבה מאוד לטובת הקבוצה.

הוא יכול וצריך לסבך את פישר ואליהו בעבירות, הוא גם לגמרי יכול לעצור את פישר בהגנה ולקחת ממנו את רוב הריבאונדים.

לא זכור לי דבר כזה.
אתה אמרת שהוא שחקן של 30+20, צפריר טען שהגיע יורשו של סופו. תסתכל בת'רד ההחתמה שלו. אני, יוני ועוד כמה בודדים היינו מהיחידים שלא התרשמו מההחתמה שלו.
וג'רום ג'ורדן שחקן של למעלה מ- 70 אחוז מהקו. איפה הוא ואיפה אונואקו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 16:12

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:

לא זכור לי דבר כזה.
אתה אמרת שהוא שחקן של 30+20, צפריר טען שהגיע יורשו של סופו. תסתכל בת'רד ההחתמה שלו. אני, יוני ועוד כמה בודדים היינו מהיחידים שלא התרשמו מההחתמה שלו.

אתם מוציאים את הדברים שלי מהקשרם כבר על דרך קבע בנושא אונואקו, כאילו אני נוהג לפזר פה שטויות. אז כן, פיזרתי קצת יותר מהרגיל, אבל בואו נירגע שנייה ונבין מה אמרתי.

סה״כ: האמנתי שאונואקו יכול להיות סופר-דומיננטי במשחק הראשון שלו מול קריית גת והאין-גבוהים שלה. כמובן שהקצנתי ולמען האמת גם טעיתי, כי לא לקחתי בחשבון בכלל שלק״ג יש גבוה עם נתונים פיזיים כמו ג׳ייסון לאב שיבטל את היתרון הפיזי העצום של אונואקו.
גם לא לקחתי בחשבון את הכושר הרע שאונואקו הגיע איתו.
בקיצור נגעתי ביכולת התאורטית שלו לטחון קבוצה עם גבוהים רכים שלא יהוו מצ׳-אפ עבורו, נקבתי במספרים מופרזים שכל בנאדם שקורא את הדברים שאני כותב פה היה מבין שאני מפריז ומתבדח.

להמשך הדברים:
האמנתי שאונואקו הוא שחקן שיכול לתרום למכבי בתחומים שהיא חלשה בהם מאוד (או אפילו לא קיימת) כמו פוסט אפ וריבאונד.
האמנתי שאונואקו ישתלב במכבי בקלות יחסית בתוך התרגילים של סופו, כי היה ברור לי שלגיא גודס יש אפס מעוף והוא פשוט ינסה להכניס אותו לתוך השבלונה (מה שהתברר כנכון, ואונואקו עדיין לא מצליח לבצע בהצלחה לצערי).
האמנתי שאונואקו יהפוך מהר מאוד לשחקן משמעותי ואף שחקן חמישייה בקבוצה- מה שגם כן התברר כנכון. לדעתי פתח בכל המשחקים האחרונים והקבוצה שיחקה עליו. זה שהוא לא מצליח לתת נקודות בפוסט זה מאכזב ומעיד בעיקר על כושר רע.

שמואל- אם אתה מחפש אותי- אז הייתה לי הפרזה נוספת כשאמרתי שאונואקו לא פחות מוכשר מגוסטבו איון. אז כן, מדובר בהגזמה פראית לגמרי, והרבה יותר ווישפול ת׳ינקינג של אוהד אופטימי מאשר מציאות.

אם תסתכל על הדברים הראשונים שכתבתי על אונואקו, תראה שאמרתי שלא הייתי טורח להסתכל על נגר כזה בקיץ, אבל בהסתכלות חוזרת יש לו תכונות שיכולות להיות שימושיות במכבי, והוא יוכל לעזור לה המון.
אני באמת מאמין בזה, שעם מאמן אחר שיעמיד לו סטים אחרים בהתקפה ואם היו מתאמצים ומחברים אותו לקבוצה (אלו המון תנאים, אבל מי שמביא שחקן על חוזה זמני מהדי-ליג ומצפה ממנו למשהו צריך לספק תנאים)- הוא היה גבוה מועיל.
אני מאמין שגם היום לכל הפחות אפשר להוציא ממנו קצת פוסט אפ, קצת נוכחות מאיימת בצבע גם בהתקפה וגם בהגנה, וקצת האסל. זה מספיק בשביל גבוה מחליף לליגה במשחק מול רוטציית גבוהים רכה כמו חמאה דנית.

סבבה?
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 24 אוקטובר 2015, 16:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2015, 16:12

החציל האצטקי כתב:

חציל, הפער בין דיאנדרה ג'ורדן לבין אונואקו מבחינת יכולת כדורסל הוא כמו הפער בין מאריץ' לבין יוסיין בולט בריצת 100 מטר.
אין שום קשר בינהם, וזה כולל גם יכולת הקליעה מהקו.
ברור שיש שחקנים, שזה שהם לא קולעים מהקו, עדיין לא אומר שאין מה לעשות איתם.
שאקיל וצ'מברליין לא היו קולעים מהקו, ועדיין הם שניים מחמשת הסנטרים הגדולים בהיסטוריה.
אונואקו הוא לא אחד מאותם השחקנים. חד וחלק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2015, 16:24

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:

לא זכור לי דבר כזה.

אתם מוציאים את הדברים שלי מהקשרם כבר על דרך קבע בנושא אונואקו, כאילו אני נוהג לפזר פה שטויות. אז כן, פיזרתי קצת יותר מהרגיל, אבל בואו נירגע שנייה ונבין מה אמרתי.

סה״כ: האמנתי שאונואקו יכול להיות סופר-דומיננטי במשחק הראשון שלו מול קריית גת והאין-גבוהים שלה. כמובן שהקצנתי ולמען האמת גם טעיתי, כי לא לקחתי בחשבון בכלל שלק״ג יש גבוה עם נתונים פיזיים כמו ג׳ייסון לאב שיבטל את היתרון הפיזי העצום של אונואקו.
גם לא לקחתי בחשבון את הכושר הרע שאונואקו הגיע איתו.
בקיצור נגעתי ביכולת התאורטית שלו לטחון קבוצה עם גבוהים רכים שלא יהוו מצ׳-אפ עבורו, נקבתי במספרים מופרזים שכל בנאדם שקורא את הדברים שאני כותב פה היה מבין שאני מפריז ומתבדח.

להמשך הדברים:
האמנתי שאונואקו הוא שחקן שיכול לתרום למכבי בתחומים שהיא חלשה בהם מאוד (או אפילו לא קיימת) כמו פוסט אפ וריבאונד.
האמנתי שאונואקו ישתלב במכבי בקלות יחסית בתוך התרגילים של סופו, כי היה ברור לי שלגיא גודס יש אפס מעוף והוא פשוט ינסה להכניס אותו לתוך השבלונה (מה שהתברר כנכון, ואונואקו עדיין לא מצליח לבצע בהצלחה לצערי).
האמנתי שאונואקו יהפוך מהר מאוד לשחקן משמעותי ואף שחקן חמישייה בקבוצה- מה שגם כן התברר כנכון. לדעתי פתח בכל המשחקים האחרונים והקבוצה שיחקה עליו. זה שהוא לא מצליח לתת נקודות בפוסט זה מאכזב ומעיד בעיקר על כושר רע.

שמואל- אם אתה מחפש אותי- אז הייתה לי הפרזה נוספת כשאמרתי שאונואקו לא פחות מוכשר מגוסטבו איון. אז כן, מדובר בהגזמה פראית לגמרי, והרבה יותר ווישפול ת׳ינקינג של אוהד אופטימי מאשר מציאות.

אם תסתכל על הדברים הראשונים שכתבתי על אונואקו, תראה שאמרתי שלא הייתי טורח להסתכל על נגר כזה בקיץ, אבל בהסתכלות חוזרת יש לו תכונות שיכולות להיות שימושיות במכבי, והוא יוכל לעזור לה המון.
אני באמת מאמין בזה, שעם מאמן אחר שיעמיד לו סטים אחרים בהתקפה ואם היו מתאמצים ומחברים אותו לקבוצה (אלו המון תנאים, אבל מי שמביא שחקן על חוזה זמני מהדי-ליג ומצפה ממנו למשהו צריך לספק תנאים)- הוא היה גבוה מועיל.
אני מאמין שגם היום לכל הפחות אפשר להוציא ממנו קצת פוסט אפ, קצת נוכחות מאיימת בצבע גם בהתקפה וגם בהגנה, וקצת האסל. זה מספיק בשביל גבוה מחליף לליגה במשחק מול רוטציית גבוהים רכה כמו חמאה דנית.

סבבה?

אני מצטער חציל, אבל הדברים שאמרת פה על אונואקו היו שטויות וזה ממש לא התאים לך. אתה יודע כמה אני מעריך אותך, אנחנו כבר מכירים פה שנים בפורום ובדרך כלל אני מסכים עם כל מילה שלך.
השחקן הזה הוא בדיחה לא מצחיקה.
שלא תיקח חלילה את מה שאני אומר כאן בצורה רעה- זה בסדר להאמין משהו מסוים ולטעות. כולנו בני אדם.
בכל אופן, פשוט הציקה לי האמירה ש"כולנו ידענו שהוא מוגבל ונגר", כאשר זה ממש לא היה הלך הרוח שלך ושל גולשים אחרים פה בפורום. תדבוק בדברים שלך, זה הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 16:31

יוני- אתה יכול לצפות מאונואקו לתת תרומה דומה למה שמביא קנדריק פרקינס? למה שמביא רג׳י אוואנס?
יש שחקנים כאלה והם תורמים לקבוצות שלהם כרול-פליירס.

שמואל- זה היה בעיקרר ווישפול ת׳ינקינג, עם אמונה מסויימת ביכולות שלו.
ברור שלא ציפיתי לשאקיל אוניל ולמספרים מהליגה בסין, אבל לשחקן שיוכל לתת מספרים דומים לשל סופו (לא בהכרח באותה כמות דקות, אלא ע״ג משהו כמו 20-22) בסה״כ כן.
כרגע הוא לא קרוב לזה, אבל הוא יוכל לשמש את הקבוצה כרול פלייר עד תום החוזה שלו- זה בטוח! אין מה למהר לחתוך.

פבראני זה התעסקות שלא הולכת להגמר אף פעם, עם שחקן לא כשיר ולא מספיק מוכשר. במקרה שלו זה חבל על הזמן וצריך להביא מחליף הולם- הג׳מייקני יהיה עשר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי עמיר לונ » 24 אוקטובר 2015, 16:37

כמה שחקנים זרים כל קבוצה יכולה לרשום לליגה (הכוונה שלי היא לעונה כולה ולא רק למשחק אחד)?
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 16:39

עמיר לונ כתב:כמה שחקנים זרים כל קבוצה יכולה לרשום לליגה (הכוונה שלי היא לעונה כולה ולא רק למשחק אחד)?

8 בסה״כ.

מכבי בינתיים רשמה את:
1) סמית׳
2) רנדל
3) אמבקווה
4) בנדר
5) אנואקו

(אם ניקח בחשבון שאייק יירשם גם כן, זה משאיר לנו מקום לעוד שני חילופי זרים)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי עמיר לונ » 24 אוקטובר 2015, 16:52

החציל האצטקי כתב:
עמיר לונ כתב:כמה שחקנים זרים כל קבוצה יכולה לרשום לליגה (הכוונה שלי היא לעונה כולה ולא רק למשחק אחד)?

8 בסה״כ.

מכבי בינתיים רשמה את:
1) סמית׳
2) רנדל
3) אמבקווה
4) בנדר
5) אנואקו

(אם ניקח בחשבון שאייק יירשם גם כן, זה משאיר לנו מקום לעוד שני חילופי זרים)

תודה דור
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי Assaf M » 24 אוקטובר 2015, 19:25

טוב תתחילו להיפרד מפברוטי. מסתבר שהאופציה של מכבי לחתוך אותו היא עד סוף אוקטובר. יש מישהו שאמר לי שגם עד ה10 לנובמבר אך לא נראה לי שיחכו עד אז.
אני מאמין שמכבי תחכה לפחות חודש לראות מה מצב ההסתגלות של אונואקו ואופוובו לפני שתחליט על החתמת סנטר חדש. בכל מקרה, כרגע אין מישהו שנמצא באופק.
Assaf M

הודעהעל ידי עידן » 24 אוקטובר 2015, 19:46

צריך לחתוך את פבראני, ויפה שעה אחת קודם.

אונואקו יכול להיות זר טוב...לקבוצה בליגה הלאומית שלנו. אפשר להשאיר אותו עד דצמבר כדי שייתן איזה 5 דקות כל משחק, הבעייה היא שקשה לי לראות אותו אפילו 5 דקות על הפרקט מרוב שהוא גרוע.

במקום פבראני ואונאקו להביא סנטר אחד נורמלי כדי שנוכל להתחיל את העונה (שהיא כבר סיוטית) סוף סוף...
עידן

הודעהעל ידי WendelA » 24 אוקטובר 2015, 19:47

החציל האצטקי כתב:

WendelA

הודעהעל ידי WendelA » 24 אוקטובר 2015, 19:50

החציל האצטקי כתב:

מסכים. בכלל אני חושב שאונואקו לא מראה 20 אחוז מהיכולת שלו. כל העליהום עליו הוא מוגזם. צריך לזכור שהבן אדם בסך הכל 3 שבועות פה ולא עבר הכנה עם הקבוצה. גם למרקוס פייזר לקח זמן להסתגל למשחק באירופה.צריך לתת לו זמן .
WendelA

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2015, 19:56

עידן כתב:במקום פבראני ואונאקו להביא סנטר אחד נורמלי כדי שנוכל להתחיל את העונה (שהיא כבר סיוטית) סוף סוף...

אין כזה.
הסנטר הכי טוב בשוק היום (וכנראה שעד סיום העונה) הוא ג׳רום ג׳ורדן, שהוא גם שחקן עם תכונות די דומות לפבראני בסה״כ, רק בריא.
אפשר להביא אותו ולקוות שהוא יצליח להתאקלם ביורוליג ולשחק טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Yellow Gute » 24 אוקטובר 2015, 19:58

WendelA כתב:
החציל האצטקי כתב:

מסכים. בכלל אני חושב שאונואקו לא מראה 20 אחוז מהיכולת שלו. כל העליהום עליו הוא מוגזם. צריך לזכור שהבן אדם בסך הכל 3 שבועות פה ולא עבר הכנה עם הקבוצה. גם למרקוס פייזר לקח זמן להסתגל למשחק באירופה.צריך לתת לו זמן .

לא באמת השווית עכשיו את מרכוס פייזר לארינזה אונוואקו....
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, גל גל, מרסר ו־25 אורחים