המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:חצילנו , כולנו מצטרפים אליך בתקווה שזה אכן יהיה המצב , אבל אני לא רואה איך 5 שחקנים ימלאו את משבצות 4-5 (על איתי שגב אני כלל לא מדבר) , בצורה טובה , חלקה , ללא בעיות.
ומה שלדעתי תהיה עוד בעייה זה לסדר את הסגל כדי להגן על התואר בארץ , אין אלגוריתם שיוכל לעשות זאת בצורה יעילה.
roy1000 כתב:ankram כתב:רוי , תמיד יש פעם ראשונה , ואל תשכח שיש רזומה ויש מה השחקן הזה שווה כיום. דונטה סמית' הסתובב עשור מבלי שאף אחד בכלל ידע מי הוא , לרנדל אף אחד לא פנתה מהיורוליג (וזה עוד לפני ההיסטוריה הרפואית שלו)
רוצ'סטי היה על הרדאר של לא מעט קבוצות באירופה כולל מישראל עד העונה הקודמת שלו , אף אחת לא בחרה בו.
ויש גם יותר דוגמאות על שחקנים מוכחים , שהיו שחקני יורוליג לכל דבר ועניין (קיינר מדלי , שארמנדיני , ועוד) , שקרסו במכבי.
אבל לפי הגישה הזו, אין שום הבדל בין החתמה של ג'ורדן פארמר לבין מרקז היינס כי ראינו כבר שחקנים עם רזומה מרשים נכשלים וכאלה שהגיעו משום מקום והצליחו. אני מניח שגם אתה יודע שזה לא נכון, והרזומה של שחקן אומר הרבה מאוד לגבי הסיכויים שלו להצליח.
בגדול, שחקן עם רזומה כזה לא אמור להגיע למכבי. הוא אמור להגיע לאילת, ראשון או לעכברושים. אתה לא רואה שחקנים כאלה באף קבוצות טופ 8 ביורוליג.
ankram כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:רוי , תמיד יש פעם ראשונה , ואל תשכח שיש רזומה ויש מה השחקן הזה שווה כיום. דונטה סמית' הסתובב עשור מבלי שאף אחד בכלל ידע מי הוא , לרנדל אף אחד לא פנתה מהיורוליג (וזה עוד לפני ההיסטוריה הרפואית שלו)
רוצ'סטי היה על הרדאר של לא מעט קבוצות באירופה כולל מישראל עד העונה הקודמת שלו , אף אחת לא בחרה בו.
ויש גם יותר דוגמאות על שחקנים מוכחים , שהיו שחקני יורוליג לכל דבר ועניין (קיינר מדלי , שארמנדיני , ועוד) , שקרסו במכבי.
אבל לפי הגישה הזו, אין שום הבדל בין החתמה של ג'ורדן פארמר לבין מרקז היינס כי ראינו כבר שחקנים עם רזומה מרשים נכשלים וכאלה שהגיעו משום מקום והצליחו. אני מניח שגם אתה יודע שזה לא נכון, והרזומה של שחקן אומר הרבה מאוד לגבי הסיכויים שלו להצליח.
בגדול, שחקן עם רזומה כזה לא אמור להגיע למכבי. הוא אמור להגיע לאילת, ראשון או לעכברושים. אתה לא רואה שחקנים כאלה באף קבוצות טופ 8 ביורוליג.
נו באמת רוי , אפשר להגיד את זה על 4-5 זרים בשנים האחרונות שהגיעו לאולימפיאקוס (דאנסטון, האנטר ושות') , גם רובי האמל מגיע למילאנו אחרי פציעה נוראית , ג'ייקוב פולן הנוראי הגיע לברצלונה ועם כל הכסף העצום של צסק"א , הטורקיות והספרדיות זה אין להם יותר אליפויות ממכבי הענניה והדפוקה שלנו......
לגבי פארמר , והיינס עדיין מדובר בהבדל עצום ואין ספק שפה אין ספק , אבל קיינר מדלי שבא עם רזומה לא רע מהליגה הספרדית , היה פה משמעותי כמו זלמנסון , זה נכון ששחקן מוצלח הוא בחירה טובה יותר משחקן שהוא אניגמה , אבל שחקן מוצלח לא יתאים ל 50% מהקבוצות (אגו,היררכיה , שובע, קבוצה גדולה מול קבוצה קטנה וכו') כך שאין פה מתמטיקה טהורה כל כך.
אבל הכי חשוב , זה שאם עוד לא ראית את השחקן ב LIVE , יתרה מזאת , מעולם לא ראית אותו , איך אתה יכול להגיד שזאת החתמה לא טובה???
ankram כתב:חצילנו , כולנו מצטרפים אליך בתקווה שזה אכן יהיה המצב , אבל אני לא רואה איך 5 שחקנים ימלאו את משבצות 4-5 (על איתי שגב אני כלל לא מדבר) , בצורה טובה , חלקה , ללא בעיות.
ומה שלדעתי תהיה עוד בעייה זה לסדר את הסגל כדי להגן על התואר בארץ , אין אלגוריתם שיוכל לעשות זאת בצורה יעילה.
ankram כתב:נו באמת רוי , אפשר להגיד את זה על 4-5 זרים בשנים האחרונות שהגיעו לאולימפיאקוס (דאנסטון, האנטר ושות') , גם רובי האמל מגיע למילאנו אחרי פציעה נוראית , ג'ייקוב פולן הנוראי הגיע לברצלונה ועם כל הכסף העצום של צסק"א , הטורקיות והספרדיות זה אין להם יותר אליפויות ממכבי הענניה והדפוקה שלנו......
לגבי פארמר , והיינס עדיין מדובר בהבדל עצום ואין ספק שפה אין ספק , אבל קיינר מדלי שבא עם רזומה לא רע מהליגה הספרדית , היה פה משמעותי כמו זלמנסון , זה נכון ששחקן מוצלח הוא בחירה טובה יותר משחקן שהוא אניגמה , אבל שחקן מוצלח לא יתאים ל 50% מהקבוצות (אגו,היררכיה , שובע, קבוצה גדולה מול קבוצה קטנה וכו') כך שאין פה מתמטיקה טהורה כל כך.
אבל הכי חשוב , זה שאם עוד לא ראית את השחקן ב LIVE , יתרה מזאת , מעולם לא ראית אותו , איך אתה יכול להגיד שזאת החתמה לא טובה???
roy1000 כתב:אני אמרתי כבר שבחיים שלי לא שמעתי על השחקן הזה ולא ראיתי אותו, אבל אי אפשר להתעלם שמכל השחקנים שמכבי אי פעם החתימה מהדיליג, עדיין לא היה אפילו אחד שהצליח בקבוצה.
החציל האצטקי כתב:וויל ביינום?
felix_r כתב:אנתוני פארקר הגיע מה CBA, אז מה?
roy1000 כתב:felix_r כתב:אנתוני פארקר הגיע מה CBA, אז מה?
אל תשווה לי את פארקר שנפצע ונחתך באמצע העונה לבין שחקן שמעביר כבר איזה 5 עונות בדיליג. פארקר שיחק כמה משחקים בודדים ב- CBA ואם לא מכבי, קבוצה אחרת הייתה לוקחת אותו.
אדגר פו כתב:אני דווקא חושב שאלכסנדר מליגת הפיתוח,, אם היה מגיע בתחילת העונה יכל להיות שחקן רוטציה מועיל.
כלומר לא כוכב גדול, אבל מחליף בכלל לא רע בעמדה 4 .
הבעיה שהוא הגיע באמצע העונה וזה תמיד דופק שחקנים של מכבי שצריכים להיכנס לרוטציה בלחץ של זמן וע שהם מבינים לאן הם מגיעים הם כבר בחוץ.
מכבי FOX תל אביב החתימה את הסנטר ארינזה אונואקו - בן 28, 2.06 מטר - אזרח אמריקאי, בן למשפחה ניגרית, שנולד וגדל בארה"ב. ארינזה הוא סנטר פיזי מאוד, שיודע לשחק עם הגב אל הסל, מצטיין בריבאונד בשני צידי המגרש ובעל התמצאות מרשימה באזור הצבע.
בעונה האחרונה (2014/15) הצטיין בליגת הפיתוח בארה"ב בקאנטון צ'ארג', קבוצת הבת של קליבלנד קבאלירס, כשתרם 17.5 נקודות ו-12.2 ריבאונדים ב-41 משחקים. לקראת סוף העונה נקרא לסגל של מינסוטה טימברוולבס ב-NBA, שיחק 6 משחקים ותרם 4.5 נקודות ו-3.5 ריבאונדים ב-11 דקות בממוצע.
אונואקו הוא בוגר אוניברסיטת סירקיוז בה תרם 9.2 נקודות ו-6.0 ריבאונדים כשהוא מסיים עם האחוז מהשדה הגבוה בתולדות המכללה – 64.8 אחוז בקריירה (540 מ-833).
בעונתו הראשונה מחוץ לקולג' (2010/11) שיחק בריו גראנדה מליגת הפיתוח. עונה לאחר מכן שיחק בנפטונאס הליטאית אך סבל מפציעה. בעונת 2012/13 חתם בקבוצת קאנטון מליגת הפיתוח ושם החל לפרוח, כאשר במשך 3 עונות ברציפות נבחר לאולסטאר של ה-NBDL.
בעונת 2013/14 תרם בליגת הפיתוח 14.8 נקודות ו-10.1 ריבאונדים, וכן שיחק תקופות קצרות בניו אורלינס (3 משחקים) ובקליבלנד (2 משחקים), ובסוף העונה אף שיחק חודשיים בליגה הסינית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot] ו־19 אורחים