מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

הודעהעל ידי אדגר פו » 22 אוקטובר 2015, 09:36

עוד שנתיים שלוש אף אחד לא יודע מה יקרה. יכול להיות שפרנקו יתרסק שוב באירופה, יכול להיות שאדלשטיין יעבור להיות חקלאי ( תמיד חשבתי שזה מתאים לו ), שמיר יעבוד בהייטק וגודס יתרכז בנומורולגיה.
מה שבטוח הוא שמשפחת פדרמן תמשיך לשלוט במכבי וצוות ההיגוי המקצועי בראשותה ימשיך להמציא פטנטים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי toja27 » 22 אוקטובר 2015, 11:33

alex30 כתב:
roy1000 כתב:
alex30 כתב:
jay כתב:כרגע אם להחליף אז רק באדלשטיין. אם כי הייתי רוצה שהוא זה שגם יבנה את הקבוצה.

ושתוך כדי יזרוק עוד כסף ועונה אחת לפח? מה הגנגי החמוד הזה עשה בקריירה הארוכה שלו, שכולם צועקים את השם שלו?

אני לא זוכר אפילו קבוצה אחת של אדלשטיין ששיחקה פחות טוב מהפוטנציאל שלה. כל קבוצה שלו ממצה את הפוטנציאל שלה עד תום. עוד מימי רמת גן, הגועל של ג'וז'ינסקי, דרך ירושלים וחזרה לעכברושים של השנים האחרונות. האיש הוא די מניה בטוחה, אבל אחרי שהצהיר בצורה כל כך ברורה שהוא לא יחליף מאמן באמצע העונה, אני פשוט לא רואה את זה קורה. לפדרמנים יהיה כל כך הרבה יותר נוח עם דן שמיר.

זה לגמרי לא מספיק, צריך להגיע להישגים, למצות פוטנציאל זה לא מספיק, אני לגמרי לא אהבתי את מה שראיתי השנה מנבחרת ישראל, זו לא הייתה נראית קבוצה שעשתה את המקסימום(למרות שהרבה כאן לא יסכימו איתי), אולי מבחינת התוצאה הסופית אף אחד לא היה מצליח ללכת עם הנבחרת הזו רחוק יותר, אבל הדרך הייתה לא טובה, וזאת דעתי.
אני כבר מעדיף לקחת עונה הבאה את דני פראנקו הלא לגמרי בשל, מאיזה אדלשטין פרווה. האמת היא שאם פראנקו יעמוד השנה בציפיות(אליפות, או הפסד צמוד למכבי בפלאיוף+הגעה רחוק באירופה), הייתי מהמר על פרנקו כבר מהעונה הבאה. אבל זאת עונת המבחן של פראנקו, מה שמבדיל מאמנים גדולים, לסתם מאמנים טובים, זו היציבות.

אתה יכול להגיד שלדעתך אדלשטיין לא טוב מספיק מקצועית אבל פרווה הוא לא. פרנקו הרבה יותר קרוב לכיוון פרווה. אני מסכים עם רוי , לדעתי פרנקו הרבה יותר טוב ביחסי אנוש מאשר יכולות מקצועיות. לדעתי גרינברג עשה עבודה טובה יותר מפרנקו גם בחיפה וגם בירושלים אבל משום מה , הוא מקבל הרבה פחות קרדיט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי alex30 » 22 אוקטובר 2015, 11:41

toja27 כתב:
alex30 כתב:
roy1000 כתב:
alex30 כתב:
jay כתב:כרגע אם להחליף אז רק באדלשטיין. אם כי הייתי רוצה שהוא זה שגם יבנה את הקבוצה.

ושתוך כדי יזרוק עוד כסף ועונה אחת לפח? מה הגנגי החמוד הזה עשה בקריירה הארוכה שלו, שכולם צועקים את השם שלו?

אני לא זוכר אפילו קבוצה אחת של אדלשטיין ששיחקה פחות טוב מהפוטנציאל שלה. כל קבוצה שלו ממצה את הפוטנציאל שלה עד תום. עוד מימי רמת גן, הגועל של ג'וז'ינסקי, דרך ירושלים וחזרה לעכברושים של השנים האחרונות. האיש הוא די מניה בטוחה, אבל אחרי שהצהיר בצורה כל כך ברורה שהוא לא יחליף מאמן באמצע העונה, אני פשוט לא רואה את זה קורה. לפדרמנים יהיה כל כך הרבה יותר נוח עם דן שמיר.

זה לגמרי לא מספיק, צריך להגיע להישגים, למצות פוטנציאל זה לא מספיק, אני לגמרי לא אהבתי את מה שראיתי השנה מנבחרת ישראל, זו לא הייתה נראית קבוצה שעשתה את המקסימום(למרות שהרבה כאן לא יסכימו איתי), אולי מבחינת התוצאה הסופית אף אחד לא היה מצליח ללכת עם הנבחרת הזו רחוק יותר, אבל הדרך הייתה לא טובה, וזאת דעתי.
אני כבר מעדיף לקחת עונה הבאה את דני פראנקו הלא לגמרי בשל, מאיזה אדלשטין פרווה. האמת היא שאם פראנקו יעמוד השנה בציפיות(אליפות, או הפסד צמוד למכבי בפלאיוף+הגעה רחוק באירופה), הייתי מהמר על פרנקו כבר מהעונה הבאה. אבל זאת עונת המבחן של פראנקו, מה שמבדיל מאמנים גדולים, לסתם מאמנים טובים, זו היציבות.

אתה יכול להגיד שלדעתך אדלשטיין לא טוב מספיק מקצועית אבל פרווה הוא לא. פרנקו הרבה יותר קרוב לכיוון פרווה. אני מסכים עם רוי , לדעתי פרנקו הרבה יותר טוב ביחסי אנוש מאשר יכולות מקצועיות. לדעתי גרינברג עשה עבודה טובה יותר מפרנקו גם בחיפה וגם בירושלים אבל משום מה , הוא מקבל הרבה פחות קרדיט.

גרינברג עשה עבודה יותר טובה בירושלים? זה כבר על גבול ההזוי.. קבוצה לחוצה, שלא לקחה מעולם אליפות... אליפות זה האינדיקציה מספר אחת להצלחה. לפרנקו הייתה קבוצה פחות מוכשרת, מאשר לגרינברג, ועדיין, הוא לא היה רחוק מסנסציה, מול קבוצה שפירקה כמה ימים קודם לכן את כל היבשת... (ואל זאת שהספידה 0-3 בפלייאוף בבושת פנים). חוץ מזה שבראד כלל לא במשואה, למרות שהוא יהודי, הוא בקטגוריה של מאמנים זרים, ואני דברתי על מאמנים ישראליים, מבחינתי בראד הוא אופציה.(אם כי ישנם מאמנים זרים בכרים בהרבה וכרגע ללא קבוצה).
alex30

מי יהיה המאמן הבא של מכבי? פיאנג'יאני מועמד

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2015, 23:30

סביר להניח שבזמן הקרוב יתחילו להגיע שמות ודיבורים על מאמן במקום גודס אז אני רואה לנכון לרכז את הדיונים הללו בת'רד חדש.

נתחיל עם שם חדש, סימונה פיאנג'יאני
http://one.co.il/Article/15-16/2,675,12 ... tml?ref=hp

כזכור גם קזלאוסקאס מועמד למכבי לפי ידיעות שפורסמו לפני כשבוע וחצי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: מי יהיה המאמן הבא של מכבי? פיאנג'יאני מועמד

הודעהעל ידי my man » 05 נובמבר 2015, 23:31

לא כל כתבה בוואן שווה ת'רד...
יש כבר ת'רד מי יחליף את גודס...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 05 נובמבר 2015, 23:33

פה שמואל!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2015, 23:33

my man כתב:לא כל כתבה בוואן שווה ת'רד...

יש ת'רד על גודס, שם מדברים על גודס וכמה הוא מאמן גרוע.
בת'רד הזה נדבר על המועמדים. כמו ת'רד מלפפונים, רק למאמנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 05 נובמבר 2015, 23:34

שמואל1 כתב:
my man כתב:לא כל כתבה בוואן שווה ת'רד...

יש ת'רד על גודס, שם מדברים על גודס וכמה הוא מאמן גרוע.
בת'רד הזה נדבר על המועמדים. כמו ת'רד מלפפונים, רק למאמנים.

viewtopic.php?f=2&t=2942&start=140
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 נובמבר 2015, 23:44

אחד ממאמני הכדורסל הגרועים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 נובמבר 2015, 23:46

רק קזלאוסקס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 05 נובמבר 2015, 23:46

שמואל1 כתב:סביר להניח שבזמן הקרוב יתחילו להגיע שמות ודיבורים על מאמן במקום גודס אז אני רואה לנכון לרכז את הדיונים הללו בת'רד חדש.

נתחיל עם שם חדש, סימונה פיאנג'יאני
http://one.co.il/Article/15-16/2,675,12 ... tml?ref=hp

כבר עדיף קטש
או אפי
dod

הודעהעל ידי WendelA » 05 נובמבר 2015, 23:54

אני בעד צביקה שרף. רק הוא יכול להוציא אותנו מהבוץ. צריך רס"ר כדי לגרום לשני הכוכבים להתחיל לשמור ובכלל לכלל השחקנים לשמור יותר טוב.
WendelA

הודעהעל ידי אדגר פו » 05 נובמבר 2015, 23:56

WendelA כתב:אני בעד צביקה שרף. רק הוא יכול להוציא אותנו מהבוץ. צריך רס"ר כדי לגרום לשני הכוכבים להתחיל לשמור ובכלל לכלל השחקנים לשמור יותר טוב.

פאסה קומפוסה. לא מצליח עם אשדוד השנה, קבוצה עם התקציב הכי גבוה בתולדותיה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי dod » 05 נובמבר 2015, 23:57

WendelA כתב:אני בעד צביקה שרף. רק הוא יכול להוציא אותנו מהבוץ. צריך רס"ר כדי לגרום לשני הכוכבים להתחיל לשמור ובכלל לכלל השחקנים לשמור יותר טוב.

הניצחון של אשדוד על ראשון מנע ממך את התענוג
dod

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2015, 23:59

מה עם נבן ספאחיה? מה הסטטוס שלו כיום?
אחלה מאמן, מכיר את המערכת והמועדון, מחובר למדינה (רק לפני כמה זמן הגיע לארץ להלוויה של חייל שנהרג).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 נובמבר 2015, 23:59

כמו כן, ב-ONE פרסמנו שמכבי פנתה לשארונס יאסיקביצ'יוס אולם הרכז האגדי דחה את הצעתם של הצהובים בשל חוזהו בז׳לגיריס קובנה ומהכרות אישית עם גיא גודס.

דווקא זה החלק הכי מעניין בכתבה הנ"ל.
בתור מה רצו אותו? עוזר או מחליף לגודס??
וכן, אני יודעת שזה כנראה שטויות, אבל סתם מסקרן.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי my man » 06 נובמבר 2015, 00:00

שמואל1 כתב:מה עם נבן ספאחיה? מה הסטטוס שלו כיום?
אחלה מאמן, מכיר את המערכת והמועדון, מחובר למדינה (רק לפני כמה זמן הגיע לארץ להלוויה של חייל שנהרג).

עוזר באנביאיי- שחרר!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Number8 » 06 נובמבר 2015, 00:00

פיאנג'יאני? פחח. לא חושב שהוא ניצח אותנו אי פעם. כבר עדיף את רפי בוגטין. אותם הישגים, פחות הוצאות.
Number8

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 נובמבר 2015, 00:00

my man כתב:
שמואל1 כתב:מה עם נבן ספאחיה? מה הסטטוס שלו כיום?

עוזר באנביאיי- שחרר!

השאלה איזה עוזר? עוזר ראשון או חמישי?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי WendelA » 06 נובמבר 2015, 00:01

אדגר פו כתב:

פאסה קומפוסה. לא מצליח עם אשדוד השנה, קבוצה עם התקציב הכי גבוה בתולדותיה.

ב2009 הוא הוציא את מכבי מהמשבר אחרי קטש ואני מאמין שהוא לא שכח לאמן ולא שכח להיות רס"ר שלא יוותר לשחקנים. מי שלא ישמור לא ישחק. את גודס השחקנים פשוט לא סופרים מה גם שלא רואים אותו צועק על שחקנים שעושים טעויות דביליות בהגנה כמו שבלאט היה עושה. חייבים זעזוע ומאמן שיצעק וידרוש יותר מהשחקנים ובזה צביקה מעולה.
WendelA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים