המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
alex30 כתב:roy1000 כתב:alex30 כתב:jay כתב:כרגע אם להחליף אז רק באדלשטיין. אם כי הייתי רוצה שהוא זה שגם יבנה את הקבוצה.
ושתוך כדי יזרוק עוד כסף ועונה אחת לפח? מה הגנגי החמוד הזה עשה בקריירה הארוכה שלו, שכולם צועקים את השם שלו?
אני לא זוכר אפילו קבוצה אחת של אדלשטיין ששיחקה פחות טוב מהפוטנציאל שלה. כל קבוצה שלו ממצה את הפוטנציאל שלה עד תום. עוד מימי רמת גן, הגועל של ג'וז'ינסקי, דרך ירושלים וחזרה לעכברושים של השנים האחרונות. האיש הוא די מניה בטוחה, אבל אחרי שהצהיר בצורה כל כך ברורה שהוא לא יחליף מאמן באמצע העונה, אני פשוט לא רואה את זה קורה. לפדרמנים יהיה כל כך הרבה יותר נוח עם דן שמיר.
זה לגמרי לא מספיק, צריך להגיע להישגים, למצות פוטנציאל זה לא מספיק, אני לגמרי לא אהבתי את מה שראיתי השנה מנבחרת ישראל, זו לא הייתה נראית קבוצה שעשתה את המקסימום(למרות שהרבה כאן לא יסכימו איתי), אולי מבחינת התוצאה הסופית אף אחד לא היה מצליח ללכת עם הנבחרת הזו רחוק יותר, אבל הדרך הייתה לא טובה, וזאת דעתי.
אני כבר מעדיף לקחת עונה הבאה את דני פראנקו הלא לגמרי בשל, מאיזה אדלשטין פרווה. האמת היא שאם פראנקו יעמוד השנה בציפיות(אליפות, או הפסד צמוד למכבי בפלאיוף+הגעה רחוק באירופה), הייתי מהמר על פרנקו כבר מהעונה הבאה. אבל זאת עונת המבחן של פראנקו, מה שמבדיל מאמנים גדולים, לסתם מאמנים טובים, זו היציבות.
toja27 כתב:alex30 כתב:roy1000 כתב:alex30 כתב:jay כתב:כרגע אם להחליף אז רק באדלשטיין. אם כי הייתי רוצה שהוא זה שגם יבנה את הקבוצה.
ושתוך כדי יזרוק עוד כסף ועונה אחת לפח? מה הגנגי החמוד הזה עשה בקריירה הארוכה שלו, שכולם צועקים את השם שלו?
אני לא זוכר אפילו קבוצה אחת של אדלשטיין ששיחקה פחות טוב מהפוטנציאל שלה. כל קבוצה שלו ממצה את הפוטנציאל שלה עד תום. עוד מימי רמת גן, הגועל של ג'וז'ינסקי, דרך ירושלים וחזרה לעכברושים של השנים האחרונות. האיש הוא די מניה בטוחה, אבל אחרי שהצהיר בצורה כל כך ברורה שהוא לא יחליף מאמן באמצע העונה, אני פשוט לא רואה את זה קורה. לפדרמנים יהיה כל כך הרבה יותר נוח עם דן שמיר.
זה לגמרי לא מספיק, צריך להגיע להישגים, למצות פוטנציאל זה לא מספיק, אני לגמרי לא אהבתי את מה שראיתי השנה מנבחרת ישראל, זו לא הייתה נראית קבוצה שעשתה את המקסימום(למרות שהרבה כאן לא יסכימו איתי), אולי מבחינת התוצאה הסופית אף אחד לא היה מצליח ללכת עם הנבחרת הזו רחוק יותר, אבל הדרך הייתה לא טובה, וזאת דעתי.
אני כבר מעדיף לקחת עונה הבאה את דני פראנקו הלא לגמרי בשל, מאיזה אדלשטין פרווה. האמת היא שאם פראנקו יעמוד השנה בציפיות(אליפות, או הפסד צמוד למכבי בפלאיוף+הגעה רחוק באירופה), הייתי מהמר על פרנקו כבר מהעונה הבאה. אבל זאת עונת המבחן של פראנקו, מה שמבדיל מאמנים גדולים, לסתם מאמנים טובים, זו היציבות.
אתה יכול להגיד שלדעתך אדלשטיין לא טוב מספיק מקצועית אבל פרווה הוא לא. פרנקו הרבה יותר קרוב לכיוון פרווה. אני מסכים עם רוי , לדעתי פרנקו הרבה יותר טוב ביחסי אנוש מאשר יכולות מקצועיות. לדעתי גרינברג עשה עבודה טובה יותר מפרנקו גם בחיפה וגם בירושלים אבל משום מה , הוא מקבל הרבה פחות קרדיט.
my man כתב:לא כל כתבה בוואן שווה ת'רד...
יש כבר ת'רד מי יחליף את גודס...
שמואל1 כתב:my man כתב:לא כל כתבה בוואן שווה ת'רד...
יש כבר ת'רד מי יחליף את גודס...
יש ת'רד על גודס, שם מדברים על גודס וכמה הוא מאמן גרוע.
בת'רד הזה נדבר על המועמדים. כמו ת'רד מלפפונים, רק למאמנים.
שמואל1 כתב:סביר להניח שבזמן הקרוב יתחילו להגיע שמות ודיבורים על מאמן במקום גודס אז אני רואה לנכון לרכז את הדיונים הללו בת'רד חדש.
נתחיל עם שם חדש, סימונה פיאנג'יאני
http://one.co.il/Article/15-16/2,675,12 ... tml?ref=hp
WendelA כתב:אני בעד צביקה שרף. רק הוא יכול להוציא אותנו מהבוץ. צריך רס"ר כדי לגרום לשני הכוכבים להתחיל לשמור ובכלל לכלל השחקנים לשמור יותר טוב.
WendelA כתב:אני בעד צביקה שרף. רק הוא יכול להוציא אותנו מהבוץ. צריך רס"ר כדי לגרום לשני הכוכבים להתחיל לשמור ובכלל לכלל השחקנים לשמור יותר טוב.
כמו כן, ב-ONE פרסמנו שמכבי פנתה לשארונס יאסיקביצ'יוס אולם הרכז האגדי דחה את הצעתם של הצהובים בשל חוזהו בז׳לגיריס קובנה ומהכרות אישית עם גיא גודס.
שמואל1 כתב:מה עם נבן ספאחיה? מה הסטטוס שלו כיום?
אחלה מאמן, מכיר את המערכת והמועדון, מחובר למדינה (רק לפני כמה זמן הגיע לארץ להלוויה של חייל שנהרג).
my man כתב:שמואל1 כתב:מה עם נבן ספאחיה? מה הסטטוס שלו כיום?
אחלה מאמן, מכיר את המערכת והמועדון, מחובר למדינה (רק לפני כמה זמן הגיע לארץ להלוויה של חייל שנהרג).
עוזר באנביאיי- שחרר!
אדגר פו כתב:WendelA כתב:אני בעד צביקה שרף. רק הוא יכול להוציא אותנו מהבוץ. צריך רס"ר כדי לגרום לשני הכוכבים להתחיל לשמור ובכלל לכלל השחקנים לשמור יותר טוב.
פאסה קומפוסה. לא מצליח עם אשדוד השנה, קבוצה עם התקציב הכי גבוה בתולדותיה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים