מכבי מחפשת מחליף לרנדל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי מחפשת מחליף לרנדל

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אוקטובר 2015, 13:03

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:חייבים להודות שזה יפה שכן מנסים לתקן
מקווה שיביאו גם מחליף איכותי לפבראני

מה יפה? הם יודעים שבלי רנדל העונה האירופית בסכנה גדולה! יש לנו עכשיו שני משחקי בית, ואם נפסיד אותם, יש סיכוי שלא נעלה לטופ-16

נסחפתם...העונה עוד לא בסכנה ויצטרכו לקרות הרבה דברים בשביל שמכבי לא תעלה שלב

באמת? אז אני מודיע לך, שהעונה האירופית כבר בסכנה. עדיף שתפתח את העיניים. בלי רנדל אין לנו הגנה בכלל, ואנחנו יכולים להפסיד לכל קבוצה, גם לקבוצה הכי חלשה בבית, לא רק לצסקא

אני חושב שההיסטריה מוגזמת
עדיין יש פה סגל טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אוקטובר 2015, 13:03

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא לתקן. זה להילחץ ולשלוף מהמותן.
לתקן זה להעיף את פבראני, להתנצל על זה ששוב הביאו שחקן פצוע, אחרי שפאקינג העבירו אותו יומיים של בדיקות רפואיות, ולהביא סנטר ברמה גבוהה. לתקן זה להביא 4 ברמה גבוהה, ולא את אופייבו על חוזה זמני.

תשמע, ברור שזה לא מושלם אבל זה כבר שיפור לעומת עצימת העיניים של השנים האחרונות
בנוגע לפבראני באמת צריך להעיף אותו ולנסות לדוג איזה סנטר איכותי אבל אופייבו זה גיבוי טוב לעמדה 4 ואני מניח שמכבי תכניס אופציה בחוזה עד סוף העונה
אני אגב לא פוסל להמתין קצת עם החיזוקים ולראות אם תהיה פריצה של שחקן גבוה בקבוצה בינונית ביורוליג ואז להביא אותו עד הטופ 16

זה רק עוד יותר מדגיש את המחדל. הסיבה היחידה שאנחנו כבר רואים שינויים, זה בגלל שהושקע השנה הרבה כסף. בעונה שעברה למשל, לא טרחו להחליף את היינס עד סוף העונה. עכשיו, כשהם מושקעים קצת יותר, הם ישר נלחצים ומחתימים כל מה שזז על חוזה זמני. ההתנהלות הזאת משדרת מצוקה. אף אחד שם לא יודע מה הוא עושה. זה מדאיג אותי מאוד. כישלון בעונה הזאת ויכול להיות שאנחנו עומדים לפני כמה שנים שחורות.

זה גם מה שמפחיד אותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 13:34

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:

מה יפה? הם יודעים שבלי רנדל העונה האירופית בסכנה גדולה! יש לנו עכשיו שני משחקי בית, ואם נפסיד אותם, יש סיכוי שלא נעלה לטופ-16

נסחפתם...העונה עוד לא בסכנה ויצטרכו לקרות הרבה דברים בשביל שמכבי לא תעלה שלב

באמת? אז אני מודיע לך, שהעונה האירופית כבר בסכנה. עדיף שתפתח את העיניים. בלי רנדל אין לנו הגנה בכלל, ואנחנו יכולים להפסיד לכל קבוצה, גם לקבוצה הכי חלשה בבית, לא רק לצסקא

אני חושב שההיסטריה מוגזמת
עדיין יש פה סגל טוב

יש לך סגל עם שחקן אחד נורמלי בקו הקדמי כרגע... ביורוליג זה לא יכול לעבוד. ראית מה צסקא עשו לנו בצבע, ובאיזו קלות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 13:40

תגידו, בהקשר לאופייבו, למה אין לו קבוצה בעצם?

באמת לא ברור, למה חיכו כ"כ הרבה זמן איתו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2015, 13:51

אתם קולטים שמכבי החתימו פה זר שישי לקו הקידמי? אני לא חושב שהיה לדבר כזה תקדים. זה הזוי לחלוטין. ירשמו אותו בכלל לליגה? עוד רגע אנחנו עוברים את מכסת הזרים לליגה. רשמנו כבר 6 זרים (פבאריני עדיין לא נרשם כנראה). המקסימום הוא 8. זאת אומרת שאם מחליפים את אנואקו בזר אחר ורושמים את פאבריני, אנחנו מקובעים לגמרי ואם יש פציעות, אין מה לעשות.
פאבריני יישב בחוץ גם מול ירושלים בשבוע הבא?
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אוקטובר 2015, 13:57

יש לך סגל עם שחקן אחד נורמלי בקו הקדמי כרגע... ביורוליג זה לא יכול לעבוד. ראית מה צסקא עשו לנו בצבע, ובאיזו קלות.

אז כאן בדיוק מגיעה ההיסחפות
רנדל שחקן טוב שכולם כאן בעדו, בנדר צעיר אבל וורסטילי, אמבקווה מאכזב קצת אבל צפוי להשתפר וגם אונואקו לדעתי די מוכשר ויכול להיות נשק נהדר מהספסל
שוב, ממש לא כוס התה שלי ויש לי בעיה עם מצבת הגבוהים הזאת (הייתי הולך על פחות שחקנים אבל יותר איכותיים) אבל זה גם ממש לא כזה רע כמו שמציירים פה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 14:02

rc4991 כתב:

אז כאן בדיוק מגיעה ההיסחפות
רנדל שחקן טוב שכולם כאן בעדו, בנדר צעיר אבל וורסטילי, אמבקווה מאכזב קצת אבל צפוי להשתפר וגם אונואקו לדעתי די מוכשר ויכול להיות נשק נהדר מהספסל
שוב, ממש לא כוס התה שלי ויש לי בעיה עם מצבת הגבוהים הזאת (הייתי הולך על פחות שחקנים אבל יותר איכותיים) אבל זה גם ממש לא כזה רע כמו שמציירים פה

אני מדבר על כרגע. כלומר על המשחק מול מלאגה. רנדל לא יהיה, בנדר קיבל 4 דקות מול הרצליה, פבראני ואונואקו יישחקו כל אחד
10-15 דקות, בהן יהיה נזק הגנתי גדול, ונשארת עם אמבקווה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי נשרקה » 20 אוקטובר 2015, 14:16

אני גם חושב שישנה הסחפות לגבי הקו הקדמי.
במשחק מול צסקא זו היתה פעם ראשונה מזה שנים שלא הרגשתי שמכבי נחותה מצסקא הן ברמת הכשרון והן במאסה.
אנחנו לא מאומנים זה נכון( גודס בהחלט לא עונה על הציפיות ) אבל מבחינת הסגל אנחנו במקום טוב.( או לפחות זו התחושה שלי...).
נשרקה

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2015, 14:30

נשרקה כתב:אני גם חושב שישנה הסחפות לגבי הקו הקדמי.
במשחק מול צסקא זו היתה פעם ראשונה מזה שנים שלא הרגשתי שמכבי נחותה מצסקא הן ברמת הכשרון והן במאסה.
אנחנו לא מאומנים זה נכון( גודס בהחלט לא עונה על הציפיות ) אבל מבחינת הסגל אנחנו במקום טוב.( או לפחות זו התחושה שלי...).

מה הייתה התוצאה במשחק שאתה ראית?
roy1000

הודעהעל ידי נשרקה » 20 אוקטובר 2015, 14:54

אותה תוצאה שאתה ראית.
אני לא הסתכלתי רק על התוצאה. אני עדיין מסתכל על הקבוצה שלנו ולשמחתי אני רואה הרבה כשרון וגיוון שבתקווה יתגבשו לקבוצה טובה.
לשפוט אחרי משחק יורוליג אחד במקום הכי קשה בארופה זו חוכמה קטנה מאוד.
סבלנות.
כי לפעמים היא משתלמת.
(למרות שבמקרה של גודס לי אישית הסבלנות די פגה)
נשרקה

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2015, 15:10

roy1000 כתב:
נשרקה כתב:אני גם חושב שישנה הסחפות לגבי הקו הקדמי.

מה הייתה התוצאה במשחק שאתה ראית?

:laugh1 :laugh1 :laugh1
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי ankram » 20 אוקטובר 2015, 15:31

בואו נראה:

מתוך כלל הזרים שלנו:
אמבקווה - עבר פציעה קשה
דווין - עבר פציעה קשה
אנוקו - עבר פציעה קשה
פאברינה - עבר פציעה קשה
אובייבו (אם יגיע) עבר פציעה קשה
רנדל - עבר עשרות פציעות , מחלת קרוהן ויכולת על אנושית להפצע גם במקלחת
בנדר - בינתיים בסדר

לגבי הישראלים:
פניני עבר פציעה קשה
אוחיון - חולה בקרוהן
לאנסברג עבר פציעת שברי מאמץ

גודס - עבר ניתח בברך.

זאת מכבי תל אביב 2015 , במקום קבוצת כדורסל אנחנו מקבלים פה את חדר מיון בפוריה , ומי שמנהל את העסק שלנו , זה 2 בנים של , זה כל מה שניתן להגיד עליהם , שהם בנים של.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 15:42

לגבי הישראלים אין כל כך מה לעשות, זה לא שיש תחליפים בשוק שאפשר לבחור מהם.
אופייבו חזר נהדר מהפציעה שלו, אגב.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 20 אוקטובר 2015, 16:03

אדגר פו כתב:לגבי הישראלים אין כל כך מה לעשות, זה לא שיש תחליפים בשוק שאפשר לבחור מהם.
אופייבו חזר נהדר מהפציעה שלו, אגב.

זה תירוץ שחוק לחלוטין , והוא לא נכון (לפחות חלקו) , בר טימור היה על המדף ומכבי כלל לא נגשה אליו , שון דאוסן גם נמצא , ואל תגיד לי שהם , בחוק הצעירים , לא יכולים לתת יותר מה"צעירים" שלנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 16:06

נדמה לי שטימור חתום על חוזה לטווח ארוך בירושלים.
לגבי דאוסן אני לא יודע, אבל הבחור בכל הראיונות טוען שהוא מתעקש שהוא לא רצה מכבי כי הוא רוצה דקות משחק.
אבל מדובר על שחקנים צעירים שלא בטוח שיתרמו לך כבר היום ביורוליג ולכן זה פחות רלוונטי למצב הקבוצה היום.

על מי משחקני מכבי הפצועים היית מוותר היום ? פניני? לאנדסברג ? אוחיון ?

למכבי אין בעייה של ישראלים העונה, כל הבעיה בזרים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אדם » 20 אוקטובר 2015, 16:10

אין שום נחת או רוגע מזה שמכבי פועלת,זה סלט גדול ובלאגן ונראים כמו קבוצה בליגת קיץ ,הקבוצה לא רצה ולא מאומנת ועכשיו גם יש רכבת שחקנים.
במקום להביא מישו קבוע שסומכים והולכים איתו עד סוף העונה ,מכבי מנסים לאלתר ןלהדביק ,את כולם יחליפו אבל את פבראני שהוא עיקר הבעיה לא מחליפים,למה כי הוא שווה 700 ,מעדיפים שהוא ישב ביציע ולא לגעת בו.
הרי המקרה הכי אופטימי שהכאבים נרגעים לו והוא יוכל לשחק ,עד שזה יקרה עד שיחזור לכושר עד שיכנס לקצב זה מאי ,ןזו לא הגזמה אז למה מחכים?.
מזה הבלאגן הזה ,הביאו את אנאוקו ולא מרוצים אחרי ששמעתי שהמערכת עקבה אחריו שנתיים,וכבר אחרי יומים לא רוצים אותו וכבר מביאים את אופיבו וכבר עליו אומרים שיש אפשרות לשחרר אותו.
פשוט סלט,מלא אינטרסנטים , הרי באירגון מסודר ,פבראני בבית וגם בנדר מושאל להישתפשפות ,ואונאקו שאני עדין מאמין בו בבית ואופיהו לא מגיע .
עוצרים רגע ואומרים יש לנו את רנדל ואמבאקוה הבינוני,בואו נביא 4 ו5 ונארגן את השורות.
עכשיו רואים איזה חיסכון הניהול של מכבי מביא ,6 שחקנים כבר שווים יותר מ2 שחקנים מוכחים שביקשו מעל מליון דולר וזה לא סוף הדרך.
אדם

הודעהעל ידי ankram » 20 אוקטובר 2015, 16:12

אדגר פו כתב:נדמה לי שטימור חתום על חוזה לטווח ארוך בירושלים.
לגבי דאוסן אני לא יודע, אבל הבחור בכל הראיונות טוען שהוא מתעקש שהוא לא רצה מכבי כי הוא רוצה דקות משחק.
אבל מדובר על שחקנים צעירים שלא בטוח שיתרמו לך כבר היום ביורוליג ולכן זה פחות רלוונטי למצב הקבוצה היום.

על מי משחקני מכבי הפצועים היית מוותר היום ? פניני? לאנדסברג ? אוחיון ?

טימור חתם לפני שנה והיה על המדף מכבי פשוט לא הסתכלו לכיוון שלו , לגבי דאוסן , מכבי יכלה להחתים אותו ל 5 שנים ולהשאיל אותו לראשל"צ , היא עשתה את זה בעבר עשרות פעמים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 16:15

תקרא את כל הראיונות ש דאווסון בתקשורת בזמן האחרון, הוא פשוט לא רצה לשמוע ממכבי, לא תמיד אפשר לבצע דברים כמו פעם שכל ישראלי עמד דום כשקיבל רמז ממכבי.
הוא בכלל מכוון לנ.ב.א ולא בטוח שזה שחקן שישחק עוד שנים בראשון.
לגבי טימור אולי מכבי פספסה אותו, לא יודע. לא בטוח שזה ההבדל הקריטי בין עונה טובה יותר לטובה פחות, אולי חוק הצעירים יעבור שינוי כבר הקיץ.

אבל מבין שניהם, אין ספק שהייתי משקיע בדאוסן אם היה אפשר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 20 אוקטובר 2015, 17:21

הייתם לוקחים את רויס ווייט (Royce White) ?
לפי מה שראיתי, הוא די מזכיר את דונטה סמית', רק קצת גבוה יותר (203) וחזק יותר. סוג של פורווארד אול אראונד כזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 20 אוקטובר 2015, 17:33

שחקן מעולה אבל ישלו בעיות נפשיות חמורות
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל