המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לשחק פאקינג פיק-אנד-רול מזדיין מכבי לא מסוגלת כי אף אחד מהגבוהים שלה לא עושה את זה כמו שצריך.
felix_r כתב:לשחק פאקינג פיק-אנד-רול מזדיין מכבי לא מסוגלת כי אף אחד מהגבוהים שלה לא עושה את זה כמו שצריך.
כי מכבי מנסה לעשות פיק-נ-רול עם סנטר. אני כבר משנה שעברה אומר שצריך לעשות פיק-נ-רול עם רנדל דווקא! רנדל גם ככה לא מאיים מבחוץ, אז עדיף שהוא זה שיעשה חסימה לרכז ויתגלגל פנימה. ואילו אמבקווה עדיף שישאר מתחת לסל וילך לריבאונד התקפה
felix_r כתב:כי מכבי מנסה לעשות פיק-נ-רול עם סנטר. אני כבר משנה שעברה אומר שצריך לעשות פיק-נ-רול עם רנדל דווקא! רנדל גם ככה לא מאיים מבחוץ, אז עדיף שהוא זה שיעשה חסימה לרכז ויתגלגל פנימה. ואילו אמבקווה עדיף שישאר מתחת לסל וילך לריבאונד התקפה
MTA2311 כתב:felix_r כתב:לשחק פאקינג פיק-אנד-רול מזדיין מכבי לא מסוגלת כי אף אחד מהגבוהים שלה לא עושה את זה כמו שצריך.
כי מכבי מנסה לעשות פיק-נ-רול עם סנטר. אני כבר משנה שעברה אומר שצריך לעשות פיק-נ-רול עם רנדל דווקא! רנדל גם ככה לא מאיים מבחוץ, אז עדיף שהוא זה שיעשה חסימה לרכז ויתגלגל פנימה. ואילו אמבקווה עדיף שישאר מתחת לסל וילך לריבאונד התקפה
מעבר לתנועה שלו אחרי החסימה, רנדל הוא גם היחיד בקבוצה הזאת שיודע לחסום כמו שצריך. זה עולה לו באיזו עבירת תוקף אחת למשחק, אבל זה שווה את זה.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:כי מכבי מנסה לעשות פיק-נ-רול עם סנטר. אני כבר משנה שעברה אומר שצריך לעשות פיק-נ-רול עם רנדל דווקא! רנדל גם ככה לא מאיים מבחוץ, אז עדיף שהוא זה שיעשה חסימה לרכז ויתגלגל פנימה. ואילו אמבקווה עדיף שישאר מתחת לסל וילך לריבאונד התקפה
אני בכלל חושב שאופייבו חייב להפוך ל-4 הבכיר, וגם איתו חייבים להפסיק לשחק 5. הוא הגבוה היחיד בקבוצה שאשכרה משחק בשני הצדדים.
felix_r כתב:לא הייתי הופך אותו ל 4 הבכיר, כי הוא עדיין לא הוכיח כלום ברמת היורוליג, אבל אני מסכים, שהוא לא אמור לשחק 5 ביורוליג. רק 4.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:לא הייתי הופך אותו ל 4 הבכיר, כי הוא עדיין לא הוכיח כלום ברמת היורוליג, אבל אני מסכים, שהוא לא אמור לשחק 5 ביורוליג. רק 4.
הוא הגבוה ההתקפי הכי טוב ומגוון של מכבי. שלשות, פוסט-אפ, פיק (חזק, לא טט׳לה) אנד רול/פופ. ואתה לא תשלם על הדקות שלו בהגנה חלשה.
הרבה שחקנים (בעיקר אלה ״של גודס״) יצטרכו לשלם בדקות המשחק שלהם כדי שהקבוצה תצליח. המרכזי זה יוגב, הבא זה רנדל. גם פניני כמובן.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:לא הייתי הופך אותו ל 4 הבכיר, כי הוא עדיין לא הוכיח כלום ברמת היורוליג, אבל אני מסכים, שהוא לא אמור לשחק 5 ביורוליג. רק 4.
הוא הגבוה ההתקפי הכי טוב ומגוון של מכבי. שלשות, פוסט-אפ, פיק (חזק, לא טט׳לה) אנד רול/פופ. ואתה לא תשלם על הדקות שלו בהגנה חלשה.
הרבה שחקנים (בעיקר אלה ״של גודס״) יצטרכו לשלם בדקות המשחק שלהם כדי שהקבוצה תצליח. המרכזי זה יוגב, הבא זה רנדל. גם פניני כמובן.
החציל האצטקי כתב:זה צריך להתחיל מדקות משחק. בליגה. בעמדה 4.
לזרוק אותו למגרש בתור 5 ביורוליג לדקה פה דקה שם לא עוזר בכלום.
לא משלבים ככה שחקן.
החציל האצטקי כתב:אני הייתי עושה הכל כדי למזער לאפס את התלות בחולי הקרוהן וביכולת ההתקפית שלא קיימת אצלם.
מעבר לזה אני חושב שאופייבו יכול להיות טוב יותר מרנדל. ברמת הפיזיות והכשרון הוא לבל אחר.
החציל האצטקי כתב:תראו את הקליפ הזה. אני רואה פה פיק אנד רול שמבוצע באופן מושלם במגוון וריאציות.
רוצ׳סטי לא יכול לעלות מהספסל ולתת את הדברים האלה למכבי? ברור שהוא יכול.
הוא לא אנקראם ולא בטיח. מספיק. הוא שחקן מקצועני מוכשר שבא למכבי כדי להתקדם בקריירה ובא עם נכונות לעלות מהספסל.
felix_r כתב:זה לא מדויק. בעונה שעברה הוא הפעיל יפה את פאראחוסקי, שנתן עונת שיא בקריירה דווקא כשרוצ'סטי הנהיג את הקבוצה. אבל זה נכון שהוא צריך לקבל יד חופשית ובטחון מהמאמן שלו. כי אם אין לו בטחון, הוא מפחד לטעות, לאבד כדור, ואז הוא עושה רק את הדבר שהוא הכי בטוח בו - הקליעה שלו.
חוץ מזה, גם אם הוא רק יקלע, אין עם זה בעיה. תגדיר בשבילו רבע אחד, נגיד הרבע השני, שהוא ישחק עם המחליפים והוא יקח את רוב הזריקות. גם ג'סי קארול בריאל מקבל את הרבע השני שבו הוא מפציץ בלי בושה כמעט את כל הזריקות של הקבוצה. זה היה נהוג ככה עם הרבה מאוד סקוררים מהעבר. ככה מאציאוסקאס היה משחק בטאו ויטוריה. עולה ברבע השני ומפציץ. ככה איגור ראקוצ'ביץ' היה עולה ברבע השני בריאל ומפציץ. זה לא משהו חדש. צריך רק לדעת לנצל את זה. להפנים שזה המצב, ולנסות לנצל את מה שיש בצורה הטובה ביותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים