המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:רק אני שמתי לב שאוחיון זורק חצי מהזריקות של הקבוצה משום מה? כאילו מדובר מינימום בקליי תומפסון.
אחדשיודע כתב:לזכותו של אמבקווה צריך להגיד שהשופטים פשוט מתעלמים מכל המכות שנותנים לו.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:רק אני שמתי לב שאוחיון זורק חצי מהזריקות של הקבוצה משום מה? כאילו מדובר מינימום בקליי תומפסון.
זה לא חדש.
מכביסט31 כתב:חוסר המושג של פארמר פשוט מטריף אותי.. נשבר האיבר ממנו..
ויוגי במשחק מצוין.
יוסי22 כתב:אחדשיודע כתב:לזכותו של אמבקווה צריך להגיד שהשופטים פשוט מתעלמים מכל המכות שנותנים לו.
אמבקווה היה מצוין , השופט לקח משהו לפני המשחק .
אחת מתצוגות השיפוט היותר מביכות שראיתי .
למה מכבי משחקים הפוך ... במקום שאוחיון יפעיל את סמית לשלוש , סמית מפעיל את אוחיון .
אדם כתב:הבוקסאוטים של אופיבו והחסימות שנונתנות לגארדים לקלוע סל זה תענוג זה שכל,לעומת ההפצצה של הקרש של אמבאקווה.
felix_r כתב:אדם כתב:הבוקסאוטים של אופיבו והחסימות שנונתנות לגארדים לקלוע סל זה תענוג זה שכל,לעומת ההפצצה של הקרש של אמבאקווה.
אמבקווה שחקן טוב ליורוקאפ. אולי הוא עוד ישחק שם העונה
rc4991 כתב:יוסי22 כתב:אחדשיודע כתב:לזכותו של אמבקווה צריך להגיד שהשופטים פשוט מתעלמים מכל המכות שנותנים לו.
אמבקווה היה מצוין , השופט לקח משהו לפני המשחק .
אחת מתצוגות השיפוט היותר מביכות שראיתי .
למה מכבי משחקים הפוך ... במקום שאוחיון יפעיל את סמית לשלוש , סמית מפעיל את אוחיון .
יש לך הודעה בהיסטוריה של הפורום שלא הזכרת בה את סמית'?
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אדם כתב:הבוקסאוטים של אופיבו והחסימות שנונתנות לגארדים לקלוע סל זה תענוג זה שכל,לעומת ההפצצה של הקרש של אמבאקווה.
אמבקווה שחקן טוב ליורוקאפ. אולי הוא עוד ישחק שם העונה
תן לו דקות משחק יציבות ותפקיד מוגדר בקבוצה והוא יעזור גם ביורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים