יורוליג- מחזור 8- שאר המשחקים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג- מחזור 8- שאר המשחקים

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2015, 20:58

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אה פליקס, אתה זה שעקבת ועידכנת פה על ה-NBA? טוב לדעת. חשבתי שזה הייתי אני, תודה על התיקון.
מגוחך. אני הוכיח בשמחה אגב, כדי שתפסיק לכתוב שטויות. כמה דקות.

אם עקבת, אז הטענות שלך הן עוד יותר מצחיקות, כי מילר שוחרר שבוע לפני תחילת העונה ב NBA, ואם אתה באמת עוקב, אתה אמור לדעת, שרוב רובם של המנופים משוחררים הרבה-הרבה לפני זה. לא שבוע לסוף.

פליקס, אני באמת רוצה לכבד אותך, אבל אתה כותב דברים שהם שגויים מהיסוד. ואתה עוד מתווכח עם אחד שעוקב באופן יומיומי אחר ה-NBA, לא מעט שנים.
את מחנות האימונים ב-NBA מתחילות לרוב עם 20 שחקנים (המקסימום האפשרי), קצת פחות מחודש לפני פתיחה העונה. עזוב שאתה טועה וסותר את העובדות, מבחינה הגיונית - למה בכלל נראה לך שקבוצות ינפו את רוב השחקנים לפני תום משחקי האימון (בסך הכל 5 שחקנים שכל קבוצה צריכה לנפות עד תחילת העונה)? כל קבוצה נשארת עם לפחות 18 שחקנים עד משחק האימון האחרון שלה, שהוא ימים ספורים לפני תחילת העונה (יש קבוצות שמסיימות את משחקי האימון שלהן שבוע לפני פתיחת העונה, אבל הרוב הגדול 2-3 ימים לפני).

על איזה עובדות אתה מדבר? אז לדעתך משחררים את כולם באותו היום?
נו באמת!

קצב השיחרורים הרבה יותר גבוה בהתחלה כי פשוט יש הרבה יותר שחקנים לשחרר. כאשר כל קבוצה צריכה לשחרר 5, אז כל יום משתחררים הרבה. אבל כשמגיעים למצב שלכל קבוצה נשאר לשחרר רק שחקן 1, וגם אותו אולי כדאי להשאיר, ברור שקצב השיחרורים הוא קטן, בטיפטופים, אחד פה, אחד שם.

בשבוע האחרון נשארים רק אותם השחקנים המועטים שמתלבטים עליהם הכי הרבה. בדרך כלל אלה השחקנים הכי טובים ועם סיכוים טובים להשאר. זאת הסיבה שאתה לא יכול לחכות להם! אתה לא באמת יודע אם ישוחררו או ישארו.

אבל תשמע פליקס, אני אחזור לנקודה של סקאוטינג טוב, אם מכבי היו יכולים להעריך נכונה את היכלות של השחקן, אז היו יכולים לחכות 5 ימים. העניין הוא שכנראה לא הייתה להם הערכה נכונה של היכולות של השחקן הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2015, 21:02

פליקס, בלי קשר לפרטים שאני לא מכיר בכלל, הדיון כאן צריך להתמקד בהאם מכבי בכלל ידעה על קיומו של מילר והאם היתה מעוניינת בו.
אם היא לא ידעה עליו בכלל, או שהיא לא התעניינה בו, אז זה נכון שהיא לא חיכתה לו, והכשלון הוא של מחלקת הסקאוט.
אם היא כן היתה מעוניינת בו, אז הבעיה היא בהתנהלות, כי היה אפשר לחכות עוד כמה ימים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2015, 21:06

jol9 כתב:פליקס, בלי קשר לפרטים שאני לא מכיר בכלל, הדיון כאן צריך להתמקד בהאם מכבי בכלל ידעה על קיומו של מילר והאם היתה מעוניינת בו.
אם היא לא ידעה עליו בכלל, או שהיא לא התעניינה בו, אז זה נכון שהיא לא חיכתה לו, והכשלון הוא של מחלקת הסקאוט.
אם היא כן היתה מעוניינת בו, אז הבעיה היא בהתנהלות, כי היה אפשר לחכות עוד כמה ימים.

כן זאת בדיוק הנקודה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 21:07

אבל תשמע פליקס, אני אחזור לנקודה של סקאוטינג טוב, אם מכבי היו יכולים להעריך נכונה את היכלות של השחקן, אז היו יכולים לחכות 5 ימים. העניין הוא שכנראה לא הייתה להם הערכה נכונה של היכולות של השחקן הזה.

א) קודם כל, כמו שרוי כתב למעלה, מילר הוא שחקן צעיר, וקשה לדעת בסבירות גבוהה אם יצליח.

ב) כמו שכתבתי, אי אפשר היה לדעת בוודאות אם ישוחרר.

ג) מכבי העדיפה ללכת על בטוח עם שחקן שהיא יודעת מהליגה - אובייבו - במקום להמר. החלטה די סבירה.

קצת לא קשור, אבל: שחקני הפנים הנוכחים של מכבי נראים הרבה-הרבה יותר גרוע ממה שהם באמת בגלל כל הבלגן והלחץ מסביב, חילופי מאמנים, וגארדים שלא מפעילילים אותם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 21:13

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אה פליקס, אתה זה שעקבת ועידכנת פה על ה-NBA? טוב לדעת. חשבתי שזה הייתי אני, תודה על התיקון.

אם עקבת, אז הטענות שלך הן עוד יותר מצחיקות, כי מילר שוחרר שבוע לפני תחילת העונה ב NBA, ואם אתה באמת עוקב, אתה אמור לדעת, שרוב רובם של המנופים משוחררים הרבה-הרבה לפני זה. לא שבוע לסוף.

פליקס, אני באמת רוצה לכבד אותך, אבל אתה כותב דברים שהם שגויים מהיסוד. ואתה עוד מתווכח עם אחד שעוקב באופן יומיומי אחר ה-NBA, לא מעט שנים.
את מחנות האימונים ב-NBA מתחילות לרוב עם 20 שחקנים (המקסימום האפשרי), קצת פחות מחודש לפני פתיחה העונה. עזוב שאתה טועה וסותר את העובדות, מבחינה הגיונית - למה בכלל נראה לך שקבוצות ינפו את רוב השחקנים לפני תום משחקי האימון (בסך הכל 5 שחקנים שכל קבוצה צריכה לנפות עד תחילת העונה)? כל קבוצה נשארת עם לפחות 18 שחקנים עד משחק האימון האחרון שלה, שהוא ימים ספורים לפני תחילת העונה (יש קבוצות שמסיימות את משחקי האימון שלהן שבוע לפני פתיחת העונה, אבל הרוב הגדול 2-3 ימים לפני).

נו באמת!

קצב השיחרורים הרבה יותר גבוה בהתחלה כי פשוט יש הרבה יותר שחקנים לשחרר. כאשר כל קבוצה צריכה לשחרר 5, אז כל יום משתחררים הרבה. אבל כשמגיעים למצב שלכל קבוצה נשאר לשחרר רק שחקן 1, וגם אותו אולי כדאי להשאיר, ברור שקצב השיחרורים הוא קטן, בטיפטופים, אחד פה, אחד שם.

בשבוע האחרון נשארים רק אותם השחקנים המועטים שמתלבטים עליהם הכי הרבה. בדרך כלל אלה השחקנים הכי טובים ועם סיכוים טובים להשאר. זאת הסיבה שאתה לא יכול לחכות להם! אתה לא באמת יודע אם ישוחררו או ישארו.

לא לדעתי, אני מתבסס על עובדות. זה ההבדל בנינו.
ואתה מתעקש שאני אוכיח לך, אז בבקשה...

ניפויים מה-20 באוקטובר (והלאה עד ה-26/10), יותר מ-100 שמות:
* Jazz waive Bryce Cotton and Treveon Graham
* Nets waive Boatright, Miller and Daniels
* Lakers Waive Frazier II and Upshaw
* Celtics to waive Coty Clarke, Levi Randolph and Malcolm Miller
* Spurs to waive Jimmer Fredette, Deshaun Thomas and Youssou Ndoye
* Bucks waive Gutierrez, Landry and Powell
* Magic waive Greg Stiemsma
*Hawks waive Terran Petteway
* Magic waive Melvin Ejim
* Cavs to waive Nick Minnerath
* Bulls waive Jordan Crawford and Marcus Simmons
* Mavericks waive Jarrid Famous and sign Tu Halloway
* Thunder waive Stone, Zanna, Qualls and Wells
* Jazz waive E.J. Singler
* Kings Waive David Stockton
* Pistons waive Cartier Martin, Adonis Thomas and Jordan Bachynski
* Pelicans waive Chris Douglas-Roberts and Sean Kilpatrick
* Blazers waive Phil Pressey and Omari Johnson
* Lakers waive Jonathan Holmes
* Knicks cut Antetokounmpo, Summers, Atkins, Trice and Saunders
* Rockets waive Tyler, Walker, Cummings and Livingston
* Cavs cut Cooley, Daye, Christmas and Stephens
* Warriors waive Chris Babb, Jarell Eddie, Xavier Henry and Chris Udofia
* Hornets waive Thompson, Washburn, Wilkins and Williams
* Magic waive Nnanna Egwu
* Spurs to waive Reggie Williams
* Hawks to waive Earl Barron and DeQuan Jones
* Timberwolves waive Lorenzo Brown, Kleon Penn and Nick Wiggins
* Thunder waive Cobbins and Farrakhan
* Pelicans waive Jeff Adrien, Bryce Dejean-Jones, Bo McCalebb
* Mavericks waive Dalembert, Holloway, Ashley and Wilson
* Heat waive Benson, Lucas, Weber, Whittington and Kelley
* Suns to waive Henry Sims, to keep Cory Jefferson
* Pacers waive Kadeem Jack and CJ Fair
* Clippers waive Chuck Hayes
* Nuggets waive Nick Johnson, Oleksiy Pecherov and Devin Sweetney
* Celtics waive Perry Jones and Corey Walden
* Wizards waive Smith, Harrellson, Murry, Roberts and Johnson
* Cavaliers waive Quinn Cook
* Rockets waive Arsalan Kazemi and Joshua Smith
* Memphis Grizzlies waive Diawara, Stephenson, Carter and Jones
* Raptors waive Scott, Roberts, Toupane and Kyser
* Pistons waive Ryan Boatright
* Sixers waive Pierre Jackson and J.P. Tokoto
* Lakers Waive Jabari Brown
* Pacers to waive Toney Douglas
* Pistons waive Danny Granger
* Sixers waive Scottie Wilbekin, will keep Christian Wood
* Sixers are waiving Furkan Aldemir
* Mavs to waive Maurice Ndour
* Sixers to waive Jordan McRae
* Nets waive Justin Harper and Dahntay Jones
* Jazz waive Eric Atkins and Phil Pressey
* Grizzlies will waive Ryan Hollins
* Sixers sign and immediately waive Jordan Railey
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 05 דצמבר 2015, 21:47, נערך 5 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2015, 21:14

felix_r כתב:

א) קודם כל, כמו שרוי כתב למעלה, מילר הוא שחקן צעיר, וקשה לדעת בסבירות גבוהה אם יצליח.

ג) מכבי העדיפה ללכת על בטוח עם שחקן שהיא יודעת מהליגה - אובייבו - במקום להמר. החלטה די סבירה.

קצת לא קשור, אבל: שחקני הפנים הנוכחים של מכבי נראים הרבה-הרבה יותר גרוע ממה שהם באמת בגלל כל הבלגן והלחץ מסביב, חילופי מאמנים, וגארדים שלא מפעילילים אותם.

בסדר, כל שחקן שלא הוכיח את עצמו ביורוליג הוא הימור. אופייבו וארינזה לא הימורים למרות שלא צעירים?
ואני גם לא מסכים איתך לגבי זה שלא מפעילים את הגבוהים. את ארינזה כל הזמן מנסים להפעיל, הוא פשוט לא מוכשר מספיק. גם לאמבקוואה אין יותר מדי כישרון בהתקפה. לאופייבו להרגשתי יש יותר לתרום ממה שהוא הציג עד עכשיו וסה"כ הוא באמת החתמה סבירה. אבל השאלה אם אפשר היה להביא מישהו טוב יותר בעזרת ידע מוקדם מבפנים ומבחוץ על שחקנים אחרים פנויים וזה התפקיד של הסקאוטים של מכבי.
לדעתי, לא היה להם מושג שהוא כל כך טב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 21:17

felix_r כתב:

א) סקאוטינג טוב יכול לעזור פה. קראתי על מילר כמעט בכל פורום אוהדים ב-NBA (מהתקופה ששיחק בסקרמנטו לקראת סוף העונה שעברה), הרבה קבוצות עוקבות אחריו והרבה ראו את הפוטנציאל שלו. גם אמרו עליו שהוא נופל בין העמדות ב-NBA ויכול להצליח יותר overseas.

ב) ספציפית לגביו היו הערכות שישוחרר יותר משבוע לפני המועד ששוחרר בסופו של דבר. וזה לא משנה את העובדה שמכבי היו יכולים לחכות מספר ימים עד ה-26/10.

ג) זה היה בסדר גמור אם היו הולכים על בטוח בקיץ. אבל גודס דיבר על השחקנים שינופו מה-NBA כאפשרות להתחזק ועשה רושם שמכבי אכן מחכה למועד הזה, אבל היא נלחצה מהמצב של רנדל והחתימה שחקן שהיה על המדף כל הקיץ. קוראים לזה פאניקה, קוראים לזה התנהלות כושלת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 21:35

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

נו באמת!

לא לדעתי, אני מתבסס על עובדות. זה ההבדל בנינו.
ואתה מתעקש שאני אוכיח לך, אז בבקשה...

ניפויים מה-21 באוקטובר (והלאה עד ה-26/10):
* Heat sign Briante Weber, waive Corey Hawkins
* Jazz waive Bryce Cotton and Treveon Graham
* Nets waive Boatright, Miller and Daniels
* Lakers Waive Frazier II and Upshaw
* Celtics to waive Coty Clarke, Levi Randolph and Malcolm Miller
* Spurs to waive Jimmer Fredette, Deshaun Thomas and Youssou Ndoye
* Bucks waive Gutierrez, Landry and Powell
* Magic waive Greg Stiemsma
*Hawks waive Terran Petteway
* Magic waive Melvin Ejim
* Cavs to waive Nick Minnerath
* Bulls waive Jordan Crawford and Marcus Simmons
* Mavericks waive Jarrid Famous and sign Tu Halloway
* Thunder waive Stone, Zanna, Qualls and Wells
* Jazz waive E.J. Singler
* Kings Waive David Stockton
* Pistons waive Cartier Martin, Adonis Thomas and Jordan Bachynski
* Pelicans waive Chris Douglas-Roberts and Sean Kilpatrick
* Blazers waive Phil Pressey and Omari Johnson
* Lakers waive Jonathan Holmes
* Knicks cut Antetokounmpo, Summers, Atkins, Trice and Saunders
* Rockets waive Tyler, Walker, Cummings and Livingston
* Cavs cut Cooley, Daye, Christmas and Stephens
* Warriors waive Chris Babb, Jarell Eddie, Xavier Henry and Chris Udofia
* Hornets waive Thompson, Washburn, Wilkins and Williams
* Magic waive Nnanna Egwu
* Spurs to waive Reggie Williams
* Hawks to waive Earl Barron and DeQuan Jones
* Timberwolves waive Lorenzo Brown, Kleon Penn and Nick Wiggins
* Mavs to waive Samuel Dalembert
* Thunder waive Cobbins and Farrakhan
* Pelicans waive Jeff Adrien, Bryce Dejean-Jones, Bo McCalebb
* Mavericks waive Dalembert, Holloway, Ashley and Wilson
* Heat waive Benson, Lucas, Weber, Whittington and Kelley
* Suns to waive Henry Sims, to keep Cory Jefferson
* Pacers waive Kadeem Jack and CJ Fair
* Clippers waive Chuck Hayes
* Nuggets waive Nick Johnson, Oleksiy Pecherov and Devin Sweetney
* Celtics waive Perry Jones and Corey Walden
* Wizards waive Smith, Harrellson, Murry, Roberts and Johnson
* Cavaliers waive Quinn Cook
* Rockets waive Arsalan Kazemi and Joshua Smith
* Memphis Grizzlies waive Diawara, Stephenson, Carter and Jones
* Raptors waive Scott, Roberts, Toupane and Kyser
* Pistons waive Ryan Boatright
* Sixers waive Pierre Jackson and J.P. Tokoto
* Lakers Waive Jabari Brown
* Pacers to waive Toney Douglas
* Pistons waive Danny Granger
* Sixers waive Scottie Wilbekin, will keep Christian Wood
* Sixers are waiving Furkan Aldemir
* Mavs to waive Maurice Ndour
* Sixers to waive Jordan McRae
* Nets waive Justin Harper and Dahntay Jones
* Jazz waive Eric Atkins and Phil Pressey
* Grizzlies will waive Ryan Hollins
* Sixers sign and immediately waive Jordan Railey

התחלתי לבדוק את הרשימה, וכבר שני השחקנים הראשונים ראיתי שאתה מבלף.
הראשון ברשימה שוחרר ב 19 באוקטובר, השני ב 20 לאוקטובר...

לא המשכתי לבדוק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 21:39

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

א) סקאוטינג טוב יכול לעזור פה. קראתי על מילר כמעט בכל פורום אוהדים ב-NBA (מהתקופה ששיחק בסקרמנטו לקראת סוף העונה שעברה), הרבה קבוצות עוקבות אחריו והרבה ראו את הפוטנציאל שלו. גם אמרו עליו שהוא נופל בין העמדות ב-NBA ויכול להצליח יותר overseas.

ב) ספציפית לגביו היו הערכות שישוחרר יותר משבוע לפני המועד ששוחרר בסופו של דבר. וזה לא משנה את העובדה שמכבי היו יכולים לחכות מספר ימים עד ה-26/10.

ג) זה היה בסדר גמור אם היו הולכים על בטוח בקיץ. אבל גודס דיבר על השחקנים שינופו מה-NBA כאפשרות להתחזק ועשה רושם שמכבי אכן מחכה למועד הזה, אבל היא נלחצה מהמצב של רנדל והחתימה שחקן שהיה על המדף כל הקיץ. קוראים לזה פאניקה, קוראים לזה התנהלות כושלת.

בכל מקרה, קבוצות יורוליג גדולות לא מתחילות את העונת היורוליג בסגל חסר במטרה לצוד מישהו מוצלח מניפויי NBA.
גם הכוכב האדום לא חיכתה למילר. פשוט נפצע לה שחקן (מיטרוביץ'), אז היא קפצה על מילר שבדיוק שוחרר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 21:41

לא המשכתי לבדוק

אתה בדיחה מהלכת. בגלל ששני שמות שוחררו ב-20 באוקטובר (שעון ישראל) ולא 21 באוקטובר אז אני מבלף?
מה עם ה-110/120 שמות אחרים? די נו. תודה שאין מושג, ויאללה. חלאס להתווכח עם העובדות.

חרטטן בשקל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 21:44

אחדשיודע כתב:

לא המשכתי לבדוק

אתה בדיחה מהלכת. בגלל ששני שמות שוחררו ב-20 באוקטובר (שעון ישראל) ולא 21 באוקטובר אז אני מבלף?
מה עם ה-110/120 שמות אחרים? די נו. תודה שאין מושג, ויאללה. חלאס להתווכח עם העובדות.

חרטטן בשקל.

הראשון ב 19, השני ב 20.
סליחה אבל זה לא מ 21 והלאה, מה לעשות.

לא אני אמרתי לך לעשות את הרשימה מ-21 באוקטובר. אתה בחרת בעצמך. אז בשביל מה אתה משקר?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 21:45

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

בכל מקרה, קבוצות יורוליג גדולות לא מתחילות את העונת היורוליג בסגל חסר במטרה לצוד מישהו מוצלח מניפויי NBA.
גם הכוכב האדום לא חיכתה למילר. פשוט נפצע לה שחקן (מיטרוביץ'), אז היא קפצה על מילר שבדיוק שוחרר.

אוקיי, ואיך זה קשור לסיטואציה שמכבי היתה בה? עזוב שמכבי השאירה ספוט פנוי בגלל התנהלות כושלת.
היא רצתה להתחזק בסופו של דבר, והתבטאה גם לגבי האפשרות להתזחק בשחקן שינופה מהמחנות ב-NBA (גודס, וויצ'יץ). בסוף נחת כאן אופייבו אחרי שהיה זמין במשך כל הקיץ.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 21:49

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:

לא המשכתי לבדוק

חרטטן בשקל.

הראשון ב 19, השני ב 20.
סליחה אבל זה לא מ 21 והלאה, מה לעשות.

לא אני אמרתי לך לעשות את הרשימה מ-21 באוקטובר. אתה בחרת בעצמך. אז בשביל מה אתה משקר?

אוי אתה עלוב. מחפש להוציא אנשים שקרנים, גועל של בנאדם. איכס.
גם אמרתי בהתחלה שמילר שוחרר ב-21 מברוקלין והוא שוחרר ב-20. טעיתי בתאריך, קורה.

בשבילך תיקנתי את התאריכים והרשימה. לך תתמודד עם 110 שמות אחרים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 21:53

אתה מנסה להוכיח את הטענה שלך על ידי שימוש בנתונים שיקריים, ועוד קורא לי עלוב וחרטטן?
אין לך בושה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 21:55

אוי אתה מביך. מצאת טעות בשני שמות והחלטת שאני משתמש בנתונים שקריים, עלוב.
לך תמציא עוד תאוריות שקריות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2015, 21:55

הבן אדם נותן לך רשימה אינסופית של שחקנים שנופו בשלב הזה
באמת שאין שום צורך להגן על מכבי במקרה הזה והיא היתה צריכה בסך הכל לחכות רק עוד שבוע כדי לראות אם נופו שחקנים איכותיים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 21:57

אחדשיודע כתב:אוי אתה מביך. מצאת טעות בשני שמות והחלטת שאני משתמש בנתונים שקריים, עלוב.
לך תמציא עוד תאוריות שקריות.

תביא את הרשימה "המתוקנת" שלך
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 21:59

תיקנתי כבר. שיניתי את התאריך ל-20/10 (התאריך שבו מילר נופה) והסרתי שני שמות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 22:00

אחדשיודע כתב:תיקנתי כבר. שיניתי את התאריך ל-20/10 (התאריך שבו מילר נופה) והסרתי שני שמות.

אז תביא אותה, ונבדוק בצורה מסודרת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 דצמבר 2015, 22:02

ליאב תביא קצת פופקורן
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים