המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:נו, מה אתם אומרים?
אני סה"כ די התרשמתי. בולדוג אמיתי. נותן 100% על הפרקט. נכנס לנישה שבה אין למכבי שום שחקן אחרי שיוגב נפצע, וזה סטופר הגנתי בקו האחורי.
נראה בחור אגרסיבי וזה מצויין.
לא יודע אם ייחשב בסוף כהצלחה או לא, אבל לפחות ההחתמה שלו מראה שהיתה שם חשיבה ורצון לשפר.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:נו, מה אתם אומרים?
אני סה"כ די התרשמתי. בולדוג אמיתי. נותן 100% על הפרקט. נכנס לנישה שבה אין למכבי שום שחקן אחרי שיוגב נפצע, וזה סטופר הגנתי בקו האחורי.
לא יודע אם ייחשב בסוף כהצלחה או לא, אבל לפחות ההחתמה שלו מראה שהיתה שם חשיבה ורצון לשפר.
די בראון היה קלעי השלשות הכי טוב ביבשת אחרי המשחק הראשון שלו
בוא נחכה טיפה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:נו, מה אתם אומרים?
די בראון היה קלעי השלשות הכי טוב ביבשת אחרי המשחק הראשון שלו
בוא נחכה טיפה
דיברתי יותר על תכונות ולא על יכולת.
אני מאמין שעניינים כמו אגרסיביות והגנה חזקה זה משהו שלא תלוי ביום.
אבל ברור שעוד מוקדם. דיברתי בעיקר על רושם ראשוני.
ankram כתב:הוא נראה קצת קטן עבור עמדה 3 , אני לא יודע אם הוא יוכל לשים גוף על דונטה. בכל מקרה אתמול במחצית הראשונה הוא היה כוונת לדאוסון , אבל ניתן לראות שהוא אתלט.
לא כל כך אהבתי את העובדה שהוא לקח הרבה זריקות יחסית(8) , איבד 2 כדורים לא חטף לא מסר אסיסט , אני מקווה שלא מדובר במשהו קבוע.
roy1000 כתב:jol9 כתב:נו, מה אתם אומרים?
מה אני אומר? שאני סופר את הימים עד תחילת העונה הבאה. שחקנים כאלה לא אמורים לשחק במכבי.
הפכו את המועדון לבדיחה.
jol9 כתב:תשפוט אותו ביחס לשחקנים שהגיעו באמצע העונה. אני חושב שביחס לכאלה, הוא בהחלט עשוי להתברר כהצלחה
המשפט השני שלך נכון בלי קשר למילסאפ
roy1000 כתב:jol9 כתב:תשפוט אותו ביחס לשחקנים שהגיעו באמצע העונה. אני חושב שביחס לכאלה, הוא בהחלט עשוי להתברר כהצלחה
המשפט השני שלך נכון בלי קשר למילסאפ
יוני, זה ממש לא מעניין. אני לא חושב שהוא יהיה משמעותי ובמילא העונה הזו שרופה. הוא לא יישאר פה ככה או ככה.
רכבת הזרים הזו היא בדיחה עצובה.
jol9 כתב:לא חושב שצריכים לנסות לפחות לזכות בתארים בארץ?
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא חושב שצריכים לנסות לפחות לזכות בתארים בארץ?
התארים בארץ השנה הם לחלוטין חסרי חשיבות, ומילא לשחקן הזה לא תהיה השפעה על זכיה בהם.
אני חושב שזכיה בתארים בארץ רק עשויה לגרום נזק.
jol9 כתב:התארים בארץ כל שנה הם בדיוק בעלי אותה משמעות.
הנזק הגדול כבר נגרם, ומעכשיו צריך לקוות שלמרות הכל, מכבי תצליח להוציא משהו מהעונה הזאת.
אני ממש לא מבין מאיפה אתה יודע אם תהיה לו השפעה בליגה או לא. דווקא סביר יותר שבליגה הוא יהיה יותר משמעותי, במיוחד
אם סמית' יתפרק/לא יתפקד. כמובן בתנאי שהוא שחקן בסדר, ולא גרסה נמוכה של אוננקו או משהו בסגנון.
roy1000 כתב:jol9 כתב:התארים בארץ כל שנה הם בדיוק בעלי אותה משמעות.
הנזק הגדול כבר נגרם, ומעכשיו צריך לקוות שלמרות הכל, מכבי תצליח להוציא משהו מהעונה הזאת.
אני ממש לא מבין מאיפה אתה יודע אם תהיה לו השפעה בליגה או לא. דווקא סביר יותר שבליגה הוא יהיה יותר משמעותי, במיוחד
אם סמית' יתפרק/לא יתפקד. כמובן בתנאי שהוא שחקן בסדר, ולא גרסה נמוכה של אוננקו או משהו בסגנון.
אני לא חושב שהוא שחקן טוב או אפילו מתקרב לזה.
jol9 כתב:זה עדיין לא מסביר את האמירה שלך לגבי התארים בארץ.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה עדיין לא מסביר את האמירה שלך לגבי התארים בארץ.
התארים בארץ פשוט לא מעניינים אותי העונה. זו לא אמירה כללית. אחרי הבזיון של העונה הזו, אני ממש לא אתנחם אם יקחו גביע נגד ראשון או יחלצו אליפות מול מגדל.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:זה עדיין לא מסביר את האמירה שלך לגבי התארים בארץ.
התארים בארץ פשוט לא מעניינים אותי העונה. זו לא אמירה כללית. אחרי הבזיון של העונה הזו, אני ממש לא אתנחם אם יקחו גביע נגד ראשון או יחלצו אליפות מול מגדל.
ולא תרגיש רע עוד יותר אם הם לא ייקחו את התארים האלה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים